Τελικοί GBL - Game 1: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 30/05/25 - 21:00

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4420
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μάιος 27, 2025 6:59 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:29 pm
εντωμεταξυ του δπγ γιατι του δινουν ποινες που τις παιρνουν πισω πριν απο τους επομενους τελικους?ειναι ενας φαυλος κυκλος ας μην τις δινουν καθολου να τελειωνουμε..
παταει σε νομικα παραθυρακια οπως κανουν ολοι
το ελληνικο νομικο συστημα εχει επιτηδες ασαφεις και παραθυρακια για να τον χρησιμοποιει οποιος μπορει κατα το δοκουν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2986
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 27, 2025 8:16 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:25 pm
ι πιθανόν και κάνα πάρκινγκ, live your myth in Greece
Δεν δίνω πολλές πιθανότητες σε πάρκινγκ καθώς οι ίδιοι οι φίλοι του Ολυμπιακού το αναγνωρίζουν σαν ένα μελανό σημείο (είναι και ένας από τους λόγους imo που είναι και τόσο «προστατευτικοί» με τον Μπαρτζώκα). Οι επιστήμονες που ήταν παρόντες εκείνη τη μέρα έχουν ξεφτιλιστεί αρκετά και δεν νομίζω πως θα επαναληφθεί.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1068
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 28, 2025 12:07 pm

coach blue έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:23 pm
Coach Periklis έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 5:49 pm
καλά όλα αυτά αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω

να πάει γήπεδο ο αχάριστος και τοξικός πειραιώτικος λαός ή θα ασκήσει πίεση στα παιδιά μας και τον μεγα διδάσκαλο σκακιστή ;;
Να παει αλλα στις κερκιδες να εχει θετικη ενεργεια , να ειναι ετσι :
Εικόνα
εξαρταται τι εχει παριε ο λαος πριν παει στο γηπεδο αν εχει κουμπωθει στα ζαναξ απο πριν μια χαρα χαλαρη ατμοσφαιρα θα εχει .

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6573
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 28, 2025 1:23 pm

nikolas_asteri έγραψε:
yorgos έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:25 pm
ι πιθανόν και κάνα πάρκινγκ, live your myth in Greece
Δεν δίνω πολλές πιθανότητες σε πάρκινγκ καθώς οι ίδιοι οι φίλοι του Ολυμπιακού το αναγνωρίζουν σαν ένα μελανό σημείο (είναι και ένας από τους λόγους imo που είναι και τόσο «προστατευτικοί» με τον Μπαρτζώκα). Οι επιστήμονες που ήταν παρόντες εκείνη τη μέρα έχουν ξεφτιλιστεί αρκετά και δεν νομίζω πως θα επαναληφθεί.
εκεινα τα 50 ατομα σιγα μην βαλανε μυαλο..και αν βαλανε αυτοι θα βρεθουνε αλλοι 50.Το μονο που θα σκεφτουν οι καφροι ειναι οτι ειναι ολυμπιακος και οχι την προσφορα του..αλλα δεν χρειαζεται να γινει παρκινγκ για να ειναι τραγικο το πως θα τον διωξουν τον μπαρτζωκα αν δεν φυγει μονος του.. θα τρωει γιουχαρισματα και βρισιδια στο γηπεδο,δεν το λες και λιγο..εδω με την μονακο στην ρεγκιουλαρ καποιος μπαρμπας του την ειπε και παραλιγο να ανεβει να παιξουν μπατσες..

Μην δεν φτασουμε καν του χρονου για να γινει αυτο..τωρα αν φαμε μια 15ρα στο σεφ σε λιγες μερες δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 838
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Μάιος 28, 2025 2:21 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 1:23 pm
nikolas_asteri έγραψε:

εκεινα τα 50 ατομα σιγα μην βαλανε μυαλο..και αν βαλανε αυτοι θα βρεθουνε αλλοι 50.Το μονο που θα σκεφτουν οι καφροι ειναι οτι ειναι ολυμπιακος και οχι την προσφορα του..αλλα δεν χρειαζεται να γινει παρκινγκ για να ειναι τραγικο το πως θα τον διωξουν τον μπαρτζωκα αν δεν φυγει μονος του.. θα τρωει γιουχαρισματα και βρισιδια στο γηπεδο,δεν το λες και λιγο..εδω με την μονακο στην ρεγκιουλαρ καποιος μπαρμπας του την ειπε και παραλιγο να ανεβει να παιξουν μπατσες..

Μην δεν φτασουμε καν του χρονου για να γινει αυτο..τωρα αν φαμε μια 15ρα στο σεφ σε λιγες μερες δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.
Mια χαρά ντέρμπι θα είναι τα περισσότερα ματς. Δε βλέπω τον ΠΑΟ σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή και εννοώ στον τρόπο που παίζουμε.

0
socrates13

junior
Reactions: 160

Πέμ Μάιος 29, 2025 4:50 pm

Παναθηναικος ειμαι αλλα ποτε δεν ημουν ο τυπος θα τα σηκωσουμε ολα σιγουρα ,ειμαι κλασικος παναθηναικος χωρις αυτοπεποιηθηση
Αλλα για τους τελικους πραγματικα δεν βλεπω πως μπρορεις να χασεις απο τον ολυμπιακο χωρις γκος
Πραγματικα σε οσα παιχνιδια εχουμε παιξει,χωρις γκος ο ολυμπιακος εχανε τις διαφορες σαν φυστικομπαλες ,σαν jumbo φυστικομπαλες η αληθεια ειναι..Τωρα αν ο ουοκαπ ντυθει ρομποκοπ απο τα παλια ποτε δεν ξερεις αλλα πλεον το 55-45 που εδινα υπερ μας ειιναι πλεον 75-25

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 5:00 pm

Εγω θα παω κοντρα σε αυτα που ειχα πει περι 3-0 η 3-1 με αυτα που λεει ο δπγ στους παικτες του και γενικα στο τουιτερ..απο κει που χαμε βαρεσει κανονι βλεπω αυτα που κανει να συσπειρωνουν την ομαδα :lol: και θα πω οτι αυριο θα γινει μπρεικ.Να ναι καλα ο ανθρωπος μας εδωσε ελπιδα

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 5:03 pm

shaq7 έγραψε:
Εγω θα παω κοντρα σε αυτα που ειχα πει περι 3-0 η 3-1 με αυτα που λεει ο δπγ στους παικτες του και γενικα στο τουιτερ..απο κει που χαμε βαρεσει κανονι βλεπω αυτα που κανει να συσπειρωνουν την ομαδα :lol: και θα πω οτι αυριο θα γινει μπρεικ.Να ναι καλα ο ανθρωπος μας εδωσε ελπιδα
αν μια ομαδα βασιζεται στο οτι ο αντιπαλος προεδρος ζηταει να νικησει η ομαδα του καλα κρασα

μου θυμιζει μερικους που οταν χανουμε στο οακα τους φταινε οι <<πατατακιδες>> που δεν φωναζουν αρκετα ξερω γω

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 5:08 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 5:03 pm
shaq7 έγραψε:
αν μια ομαδα βασιζεται στο οτι ο αντιπαλος προεδρος ζηταει να νικησει η ομαδα του καλα κρασα

μου θυμιζει μερικους που οταν χανουμε στο οακα τους φταινε οι <<πατατακιδες>> που δεν φωναζουν αρκετα ξερω γω
κοιτα η ομαδα μετα την τεραστια αποτυχια του φ4 ηταν χαμενη και χωρις κινητρο,δεν ειναι οτι ξαφνικα εγινε ομαδα του πεταματου..αν ολα αυτα που λεει ο δπγ δεν τους δωσουν κινητρο τουλαχιστον να μπουν με το μαχαιρι στα δοντια..τοτε καλως να ερθει η βομβα στο τμημα..την χρειαζεται.. παντως θεωρω δημιουργησε και μεγαλη πιεση σε σας χωρις λογο..αυτο το η φερνετε 3-0 η αποτυχατε ..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 5:11 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 5:08 pm

κοιτα η ομαδα μετα την τεραστια αποτυχια του φ4 ηταν χαμενη και χωρις κινητρο,δεν ειναι οτι ξαφνικα εγινε ομαδα του πεταματου..αν ολα αυτα που λεει ο δπγ δεν τους δωσουν κινητρο τουλαχιστον να μπουν με το μαχαιρι στα δοντια..τοτε καλως να ερθει η βομβα στο τμημα..την χρειαζεται.. παντως θεωρω δημιουργησε και μεγαλη πιεση σε σας χωρις λογο..αυτο το η φερνετε 3-0 η αποτυχατε ..
οποιον αισθανεται πιεση να φυγει απτην ομαδα
ο πρωταθλητισμος εχει πιεση

καλα εκανε και τους εθεσε προ ευθυνων τους θα ειναι αποτυχια αν χαθει το πρωταθλημα

ενταξει το 3-0 το ειπε σαν υπερβολη και 3-1 η 3-2 να ερθει δεν θα τον πειραξει

επισης καλως τους εκραξε για την εμφανιση στο φ4 ηταν τραγικη ομαδα αδιαβαστη και διχως παθος

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528

Πέμ Μάιος 29, 2025 5:12 pm

ούτε ο Ολυμπιακός είναι διαλυμένος ούτε ο Παναθηναϊκός υπερομάδα, ντέρμπι θα δούμε παιδιά. φαβορί ο Παναθηναϊκός λόγω έδρας αλλά δε πάμε ξεβράκωτοι στα αγγούρια, μη τρελαθούμε.

ο παρορμητικός βοηθάει και αυτός στο να έχει παλμό το ΣΕΦ, στους παίκτες δε νομίζω ότι θα κάνει κάποια διαφορά. σε κάθε περίπτωση τον ευχαριστούμε :!:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528

Πέμ Μάιος 29, 2025 5:16 pm

είπε και κάτι ενδιαφέρον που θα έπρεπε να είναι προφανές σε όλους ο λεγάμενος :

"Γιατί το κατακτήσαμε πέρσι; Δεν ήταν μόνο το ρόστερ, ήταν η οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικρατούσε μεταξύ σας. Δυστυχώς, στεναχωριέμαι που θα πω ότι δεν είδα κάτι ανάλογο φέτος. Ακόμη και τις τελευταίες ημέρες δεν είναι έτσι, όπως έχω ακούσει."

λέμε για τον Ολυμπιακό τα χίλια μύρια αλλά κανείς δε συζητά για το αν έχει επηρεαστεί ο Παναθηναϊκός από το φάιναλ 4 και πόσο. λιγότερο από τον Ολυμπιακό σίγουρα λόγω της περσινής χρονιάς αλλά και αυτός από αποτυχία προέρχεται και θα έχει πίεση για το πρωτάθλημα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yawn.brigade την Πέμ Μάιος 29, 2025 5:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Μάιος 29, 2025 5:17 pm

Τώρα ελπίζω να μην βάλω φυτίλια αλλά πιο σημαντικό να διαλύσει τον Ολυμπιακό για τα επόμενα χρόνια από το να πάρει την Ευρωλίγκα;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 5:18 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 5:17 pm
Τώρα ελπίζω να μην βάλω φυτίλια αλλά πιο σημαντικό να διαλύσει τον Ολυμπιακό για τα επόμενα χρόνια από το να πάρει την Ευρωλίγκα;
σιγα μην διαλυθει ο οσφπ
αυτες ειναι οι γνωστες υπερβολες του ταραντουλα
μαρεσει που δεν τον εχετε μαθει ακομα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 5:19 pm

Εγω αποσα εχω δει τοσα χρονια στον ολυμπιακο αν απλα το αφηνε και ξεκιναγαν αυριο οι τελικοι δεν ειχαμε καμια ελπιδα..με κατω τα χερια θα χαναμε..ο κοσμος ουτε σολντ αουτ το σεφ δεν εκανε..Πλεον εδωσε ενδιαφερον και κινητρο..και για μενα και πιεση στον παο. Πιθανοτατα παλι να το παρετε αλλα θεωρω υπερβολικα υπερ μας οτι εκανε..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”