shaq7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 09, 2020 6:11 pmΕγω αν και ντερμπι πιστευω πολυ στην επικρατηση του ολυμπιακου αποψε..Το χω παιξει και στοιχηματικα οποτε αν κανω λαθος θα πονεσειΘεωρω οτι ο Παο σε αδειο οακα χανει πολυ την δυναμικη που τον εχουμε συνηθισει στα ντερμπι(και ο ολυμπιακος χανει πολυ χωρις κοσμο αλλα οχι τοσο οσο ο παο ισως) και οτι μπαρτζω θα κλειδωσει τον βοβορα που παιζει στην ουσια χωρις δημιουργο.
Μεγαλη απωλεια ο γαλλος για τον ολυμπιακο που ειναι το καλυτερο 4ρι της ομαδας αυτην την στιγμη οπως και μεγαλο προβλημα για τον Παο που εδιωξε το βασικο του πλει μεικερ και θα χει καποιον με λιγες προπονησεις να σηκωσει το βαρος.
Καλο ντερμπι να χουμε!
Μία από τα ίδια κι εγώ. Αναφορικά με το αποτέλεσμα, τον στοιχηματισμό και την απώλεια του Γάλλου που είναι το καλύτερο μας 4ρι όντως.