basket72 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 09, 2020 9:53 pm
Πρώτο ματς που βλέπω με τον νέο Ολυμπιακό. Περίμενα πως και πως να δω Σλούκα. Κρίμα και καλή του ανάρρωση.
Διάβασες τίποτα για τραυματισμο; Ή μήπως απλά προστατεύτηκε για λίγα λεπτά για να περάσει ο πόνος; Όχι και καλή ανάρρωση, μην μου λες τέτοια....τόση ατυχία πια;;
Στα του πρώτου ημιχρόνου, πολύ καλός Χασάν, καλή περιφερειακή άμυνα, καλός Μακίσικ. Λίγο να μετριάσουμε το τρίποντο δεν θα έκανε κακό, δεν γίναμε Γκόλντεν Στέητ. Α, καλός επίσης και ο Τζέγκινγκς, ένας πάιχτης που δεν πίστευα (και πιστεύω..) οτι θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Καλό ημίχρονο έκανε. Ο Σπανούλης πολλές ποικιλίες βρε παιδί μου πάλι. Και ο Έλλις δείχνει να χάνεται κάπου στην άμυνα. Σαν τρακαρισμένος. Πρώτος μας ψηλός είπαμε οτι είναι;;;
Στον Παναθηναικό καλός μου φαίνεται ο Φόστερ. Ριμπάουντ παιρνει, άμυνα παίζει όσο μπορεί, προσπάθειες παίρνει, είναι καλός παίχτης. Επίσης τιμιότατος και καλός ο Κασελάκης Κατά τα άλλα μέτριοι οι περισσότεροι, με πιο μέτριο απ' όλους απόψε τον Βόβορα.
Θα δούμε τι θα γινει, αυτά τα "ο πεθαμενος ο Παναθηναικός" τα έχω ξανακούσει. Όλα ανοιχτά.