Τελικοί GBL - Game 1: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 30/05/25 - 21:00

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4438
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μάιος 30, 2025 11:46 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:43 pm
εγω οπως ειχα πει δεν με νοιαζουν τα παιχνιδια της α1 φετος..οποτε νευριασα λιγο σε καποιες φασεις με ντορσει η τα ερμπολ η τον γουοκαπ αλλα οκ τωρα ειμαι σαν να μην εγινε..Βασικα το αγοραζα το 3-0,ειδικα τωρα που θα παμε χωρις βιλντοζα..εχω την εντυπωση και πως ολοι στην ομαδα θα το αγοραζαν το 3-0 να φυγει αυτη η χρονια..
δεν θα παιξει ο βιλντοζα?
θα γινει πραγματικοτητα το θελω του ντορσει θα παρει 20 λεπτα

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2253
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 30, 2025 11:47 pm

reignman έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:39 pm
karamelitsa έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:34 pm

Και καλά έκανες, 3 δεκάλεπτα άντεξα, έλεγα να μην το δω, αλλά σκέφτηκα άντε να δώσω άλλη μια ευκαιρία μήπως και…..
Nα κατσετε να το πιειτε ΟΛΟ το πικρο ποτηρι ρε λιγοψυχοι, εγω που το ηπια και ανεβασα και πιεση και λεω γραφω και καμια μλκια στο φορουμ μπας και γελασω εγω ο ιδιος χαζος ειμαι?

Ειμαι. Αλλα δεν παιζει ρολο, αλλο ρωταω.
φοβήθηκα μήπως έστω και από το pc τους πιέσω και αγχωθούν

εσείς καλά κανετε , ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ που έλεγε και ο Μπαφές, μην είστε σαν εμένα αχάριστος που τους πίεζα και τους τ΄σακισα ψυχολογικά :cry:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Παρ Μάιος 30, 2025 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6616
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 30, 2025 11:48 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:43 pm
εγω οπως ειχα πει δεν με νοιαζουν τα παιχνιδια της α1 φετος..οποτε νευριασα λιγο σε καποιες φασεις με ντορσει η τα ερμπολ η τον γουοκαπ αλλα οκ τωρα ειμαι σαν να μην εγινε..Βασικα το αγοραζα το 3-0,ειδικα τωρα που θα παμε χωρις βιλντοζα..εχω την εντυπωση και πως ολοι στην ομαδα θα το αγοραζαν το 3-0 να φυγει αυτη η χρονια..
δεν εχω καποια πληροφορια αλλα βασει στατιστικης οποτε πιανει το ποδι του ειναι θλαση και 3 μηνες εξω

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 30, 2025 11:49 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:48 pm
τουλουμπα έγραψε:

δεν εχω καποια πληροφορια αλλα βασει στατιστικης οποτε πιανει το ποδι του ειναι θλαση και 3 μηνες εξω
Προσλαμβανεσαι στο ιατρικο τιμ.

Welcome aboard.

8
8 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions: 446
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Erether έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:44 pm
tsoureki έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:42 pm

Δηλαδή θεωρείς ότι η ομάδα αυτή την χρονική περίοδο σκέφτεται με λογική και δεν πετάει σκουπίδια στον τοιχο και ότι κολλήσει?
Εδώ έπαιξε ο Ντορσευ ρε συ. Ποια τιμωρία; Δε βγαζει νόημα κάτι τέτοιο.Οι δημοσιογράφοι τα φούσκωσαν πάλι ως γνωστόν
Το ότι έπαιξε ο Ντορσέυ δηλαδή δεν είναι κίνηση απελπισίας?
Ότι περιμέναμε κάτι από τον Ντόρσευ.
Αυτό είναι ιδίο με όταν κλείνει το Pc και δεν ανοίγει και αρχίζεις να βαράς την τηλεόραση σαν να είναι παλία crt τηλεόραση για δουλέψει.
Στην πραγματικότητα δεν περιμένεις κάτι απλά δοκιμάζεις ότι σου ρθει εκείνη την στιγμή.

0
modernam

senior
Reactions: 28

Χ1, Χ2, Γουοκαπ

Φουρνιε, Χ3, Λάρυ

Χ4, Γουόρντ, Παπ

Βεζενκοφ, Πητερς

Χ5, Χ6, Φαλ

Χ1 - Χ4 = 27 - 29 ετων, με σουτ
Χ5, Χ6 = dunk machine

... Δηλαδή ότι αντίθετο πρεσβεύει ο κοουτς ....

1
1 Εικόνα
Erether

junior
Reactions: 76
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

tsoureki έγραψε:
coach blue έγραψε:
Καλο θα ειναι να παρουν τουλαχιστον το επομενο γιατι σε περιπτωση ηττας ο παναθηναικος παει να το παρει αηττητος .

Μετα το περυσινο ρεκορ με την ανατροπη απο 0-2 παμε για νεο αρνητικο ρεκορ .
Δεν ξέρω για εσάς αλλα στα μάτια μου δεν θα αποδείξουν και κάτι αν πάρουν και μισό ματσ.
Καλύτερα να τελειώνει και το φετινό μαρτύριο μπας και δούμε τι και αν μπορούμε να σώσουμε κάτι.
Γιατί βλέπω όλη την Ευρώπη να κλείνει παίκτες και γενικά να είναι δραστήριοι και εμείς περά απο κάτι τιτιβισματα για Μίσιτσ που οκ, έχουμε φάει πολλά καλοκαίρια σανό τι είναι ένα ακόμη, βλέπω να περιμένουμε να τελειώσουν οι τελικοί μην τυχόν δείξουμε δυσπιστία στους αστέρες μας και τους κακοφανεί
Τι μεταγραφες να κάνεις χωρίς προπονητή; Αυτο είναι το μειονέκτημα του να αλλάζεις προπονητή το καλοκαίρι.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1367
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Μάιος 30, 2025 11:50 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:47 pm
reignman έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:39 pm

Nα κατσετε να το πιειτε ΟΛΟ το πικρο ποτηρι ρε λιγοψυχοι, εγω που το ηπια και ανεβασα και πιεση και λεω γραφω και καμια μλκια στο φορουμ μπας και γελασω εγω ο ιδιος χαζος ειμαι?

Ειμαι. Αλλα δεν παιζει ρολο, αλλο ρωταω.
φοβήθηκα μήπως έστω και από το pc τους πιέσω και αγχωθούν

εσείς καλά κανετε , ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ που έλεγε και ο Μπαφές, μην είστε σαν εμένα αχάριστος που τους πίεζα και τους τ΄σακισα ψυχολογικά :cry:
Εσυ ειδικα do not press any button

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Airman έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:40 pm
Ataman: Νομίζω ότι και για τις δύο ομάδες είναι μεγάλη επιτυχία που βρέθηκαν στο Final Four. Μετά από 39 ματς είναι επιτυχία αν φτάσεις στο Final Four. Είδατε από την άλλη πλευρά πόσες ομάδες δεν τα κατάφεραν, ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Εφές. Μετά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ. Μπορείς να χάσεις, μπορείς να κερδίσεις.Πέρυσι ήταν όλα καλά για εμάς και τα καταφεραμε, φέτος παίξαμε άσχημα και χάσαμε. Το ίδιο και για τον Ολυμπιακό. Διαβάζω ότι όλοι εσείς κάνετε κριτική στον Ολυμπιακό, που ήταν πρώτος στη regular season, που κυριάρχησε στην regular season. Οκ έκανε ένα κακό ματς και μετά φυσικά τα άλλα παιχνίδια δεν είναι σημαντικά… Αυτό είναι το μπάσκετ.
συναδελφικη αλληλεγγυη

χαλαρος
πνευματωδης
σχεδον χομπιστας

Εικόνα

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1034

Erether έγραψε:
tsoureki έγραψε:

Δηλαδή θεωρείς ότι η ομάδα αυτή την χρονική περίοδο σκέφτεται με λογική και δεν πετάει σκουπίδια στον τοιχο και ότι κολλήσει?
Εδώ έπαιξε ο Ντορσευ ρε συ. Ποια τιμωρία; Δε βγαζει νόημα κάτι τέτοιο.Οι δημοσιογράφοι τα φούσκωσαν πάλι ως γνωστόν
Να συμπληρώσω ότι αν η ομάδα τον τιμωρούσε , ο Γκος πόσο μαζόχα θα ήταν για να βγει να μιλήσει για τραυματισμούς και να τους καλύψει;
Είπαμε έχουμε λύσει χειρόφρενο και πάμε φορά φορά κατηφόρα , αλλά μην αρχίσουμε τις θεωρίες επιστημονικής φαντασίας.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece

Παρ Μάιος 30, 2025 11:56 pm

Erether έγραψε:
tsoureki έγραψε:

Δεν ξέρω για εσάς αλλα στα μάτια μου δεν θα αποδείξουν και κάτι αν πάρουν και μισό ματσ.
Καλύτερα να τελειώνει και το φετινό μαρτύριο μπας και δούμε τι και αν μπορούμε να σώσουμε κάτι.
Γιατί βλέπω όλη την Ευρώπη να κλείνει παίκτες και γενικά να είναι δραστήριοι και εμείς περά απο κάτι τιτιβισματα για Μίσιτσ που οκ, έχουμε φάει πολλά καλοκαίρια σανό τι είναι ένα ακόμη, βλέπω να περιμένουμε να τελειώσουν οι τελικοί μην τυχόν δείξουμε δυσπιστία στους αστέρες μας και τους κακοφανεί
Τι μεταγραφες να κάνεις χωρίς προπονητή; Αυτο είναι το μειονέκτημα του να αλλάζεις προπονητή το καλοκαίρι.
Έχεις δίκιο.
Αλλα αν πάρουν οι Αφοι Μίσιτσ, ποιος προπονητής θα πεί. Ίσως ο μοναδικός να είναι αυτός που ήδη έχουμε.
Σάσα και Φουρνιέ, οι μοναδικές ουσιαστικές μεταγραφές φέτος, δεν νομίζω να τους ζητούσε σαν τρελός ο Μπι. Πιο πολυ ο κοσμός μετά την περσινή νίλα με τους Μπραζντεικοσίκμες.
Θα μου πεις πόσα σιγουράκια υπάρχουν τύπου Μίσιτσ σε μια σεζόν που ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις λαθος?
Και θα σου απαντήσω ότι αν η διοίκηση δεν μπαίνει σε πληστιριασμούς ή περιμένει να τελειώσει η σεζόν ή οτιδήποτε άλλο φουμάρο σκεφτούμε τότε ναι δεν υπάρχουν πολλοί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Μάιος 30, 2025 11:58 pm

παντως αν ειναι εξυπνοι οι αφοι ηδη πρεπει να εχουν βρει προπονητη και να κλεινουν παικτες..αλλιως αν φανε κανα μηνα ακομα βλεπω μονο τον μαντζαρη και τον καββαδα ελευθερους.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

παιδια ο μισιτς θα θελησει να μιλησει με τον προπονητη που θα εχει για να του πει το πλανο

δεν πανε ετσι απλα τετοιοι παιχτες σε ομαδες μιλανε και με το σταφ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μάιος 31, 2025 12:02 am

τουλουμπα έγραψε:
παιδια ο μισιτς θα θελησει να μιλησει με τον προπονητη που θα εχει για να του πει το πλανο

δεν πανε ετσι απλα τετοιοι παιχτες σε ομαδες μιλανε και με το σταφ
ναι αυτο λεω..να χουν βρει προπονητη πχ σπανουλη και αυτος να κλεινει ηδη παικτες.

0
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece

Σάβ Μάιος 31, 2025 12:03 am

georbap έγραψε:
Erether έγραψε:

Να συμπληρώσω ότι αν η ομάδα τον τιμωρούσε , ο Γκος πόσο μαζόχα θα ήταν για να βγει να μιλήσει για τραυματισμούς και να τους καλύψει;
Είπαμε έχουμε λύσει χειρόφρενο και πάμε φορά φορά κατηφόρα , αλλά μην αρχίσουμε τις θεωρίες επιστημονικής φαντασίας.
Γιατί χέστηκε, αφού τον βολεύει και μια καλή δικαιολογία, γιατί να φύγει "τσακωμένος" με τον κόσμο που έκλεισε να φύγει πριν το σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς?
Η διοίκηση από την άλλη τι θα πει?
Μας πουλήσε πριν τον αγώνα της χρονιάς? Αφου εμείς τα καλά παιδια μιλάμε με παίκτες μόνο μετα την λήξη της σεζόν?
Έρχονται οι Ζαλγκιρις του κόσμου( που τώρα που το σκέφτομαι μας έχει πουλήσει πολλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες τα τελευταία χρόνια βλέπε Μπραζ, Έβανς και τώρα παίρνει τον καλυτερο pg μας) και μας παίρνουν παίκτες όπως ακριβώς εμείς δεν μπορούμε/θέλουμε?
Απλα πέταξαν κάτι για τα μάτια του κόσμου και μας λένε αν θέλετε το πιστεύετε αλλιώς too bad, so sad όπως λένε και στο χωριό μου.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”