Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2η αγωνιστική

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 09, 2020 11:14 pm

Θέλω να πιστεύω ότι το χτύπημα στον Σλούκα άλλαξε τα πλάνα Μπαρτζώκα σχετικά με τον άσσο και δη στο τέλος.
Ιδίως μετά το αποψινό δεν γίνεται να μπαίνει ο Σπανούλης στο τελευταίο 3/5λεπτο. Απλά δεν γίνεται. Επιζήμιος πίσω ( κλάσσικ) αλλά και μπροστά.

Είχατε δίκιο (γενικά και αόριστως :) )και για τον Παπανικολάου. Έχει μπει πολύ άσχημα στο ξεκίνημα της σεζόν. Κάκιστος απόψε. :shock:

Δεν είχατε δίκιο (γεγικά κι αορίστως- δις) για τον Πριντέζαρο. Ο άνθρωπος θα είναι εδώ και φέτος- ιδίως με 2 τεσσάρια δίπλα του και χωρίς Α1.
Επίσης, οι ξένοι που διάλεξε ο Μπαρτζώκας ( Έλλις, Μακκίσικ από πέρσι και Τζένκινς, Μάρτιν, Ζαν Σαρλ και Χάρισσον) είναι πολύ καλές επιλογές. Ιδίως ο Χάρισσον, είναι ο πιο προικισμένος μας επιθετικός. Εννοείται ότι πρέπει να τελειώνει η πεντάδα μας με Σλούκα, Τζένκινς/Μακκίσικ και Χάρισσον από το 1 ως το 3.

Ελπίζω ότι τα χάλια του Σπανούλη στο τέλος, θα κάνουν τον Μπαρτζώκα να το πάρει λίγο, όπως ο καινοτόμος Μπλατ στην πρώτη του χρονιά. Πριν σκάσει η αρρώστια του, τα ηχητικά και τα λοιπά διοικητικά. Ο Σπανούλης να παίζει από 2-3 εξάλεπτα/επτάλεπτα σε κάθε ημίχρονο και όχι στο τέλος του ματς, αλλά ούτε και στην αρχή του.

Ο Έλλις να συγκεντρωθεί παρακαλώ κι ένα μπράβο στον Βεζένκοφ που πάει καλύτερα από κάθε χρονιά και μακάρι να συνεχίσει έτσι το παιδί!!

Μπράβο και στον Παπεπέτρου. Πήρε πολλά από το παιχνίδι του Καλάθη- με την καλή έννοια το λέω.
Εώς και συγκινητικός απόψε.

Τα υπόλοιπα τα λέγαμε από τη βραδιά που χάσαμε εντός από τη Ζαλγκίρις και πληρωθήκαμε κιόλας. :D

Lapro13

senior
Reactions: 248
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Οκτ 09, 2020 11:15 pm

Δικαια νικητης ο Ολυμπιακος, μου αρεσαν οι Χαμιλτον, Μαρτιν και κλασσικα Πριντεζης αχτυπητος.

Απο εμας, ακομα ψαχνουμε την ταυτοτητα μας. Πολυ ανορθολογικη ομαδα, 3αρια να παιζουν στον ασσο, δυστηχως ο τραυματισμος Τζακσον και Λεμπο αποδιοργωσαν ολη την λειτουργια.

Ασχημο κοουτσαρισμα απ τον Βοβορα. Ξεχασε Μητρογλου και Παπαγιαννη, και Κασελακη που ηταν απ τους πιο θετικους. Επεσε στην παγιδα πιστευω νομιζωντας τα βαρια συμβολαια θα παρουν το παιχνιδι. Ο Σαικς και Ουαιτ ειναι για διωξιμο, δεν κανουν για ομαδα που θελει να παιξει ξυλο οπως ο ΠΑΟ. Ο Νεντοβιτς πολυ χαλια, αλλα ειμαι σιγουρος θα στρωσει. Θυμισε Φριντετ παντως σημερα, αψυχολογητα τριποντα και λαθη και στην αμυνα χωνι. Ο Φοστερ θετικος με ενεργεια. Παπαπετρου καλος αλλα το παρακανε καπου με τα τριποντα.

Ας χανουμε, ουτως η αλλιως η χρονια ειναι πολυ δυσκολη και λογω μπατζετ και λογω πανδημιας και απουσιας κοσμου. Τουλαχιστον ο Βοβορας να φτιαξει μια κανονικη ομαδα με ξεκαθαρες θεσεις. Σημερα ημασταν αχταρμας!

0
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 09, 2020 11:22 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Οκτ 09, 2020 11:14 pm

Θέλω να πιστεύω επίσης ότι αν ο Σλούκας ήταν οκ ο Σπανούλης δεν θα ήταν μέσα στο κλείσιμο.
Αυτά έγραφες εσύ, ακριβώς την ώρα που εγώ έγραφα αυτο:
Θέλω να πιστεύω ότι το χτύπημα στον Σλούκα άλλαξε τα πλάνα Μπαρτζώκα σχετικά με τον άσσο και δη στο τέλος.

:D Πιάσε κόκκινο, που λέγαμε μικροί.

jazz thrilos
Reactions:

Παρ Οκτ 09, 2020 11:23 pm

Όπως είπα πριν το παιχνίδι, προς τα τέλη Νοέμβρη νομίζω θα είμαστε σε θέση να δούμε τι είδους ομάδα έχουμε φέτος και φυσικά ποιο είναι το ταβάνι μας.

Για απόψε.

Τι ακριβώς κάνει ο Μπαρτζώκας με το ροτέισον;;;; Περιμένω να ερωτηθεί στην συνέντευξη. Τι δοκιμάζει; Γιατί δεν έκανε σχεδόν καθόλου αλλαγές μέσα στα δεκάλεπτα; Θέλει να βρουν ρυθμό και να αναπτύξουν αυτοματισμούς οι παίχτες;; Ίσως.

Τι πήρε ο Ολυμπιακός απο τους ψηλούς απόψε; Έναν πολύ καλό Χασάν, έναν τρακαρισμένο και επιπόλαιο Έλλις, έναν τρομερό Πρίντεζη κι έναν καλούτσικο Βενζέκοφ.

Απο τα τριάρια έναν κάκιστο Παπ κι έναν οικονομικό -στα όρια του εκνευριστικά διστακτικού- Χάρισον.

Απο τα γκαρντ, καλός στην οργάνωση ο Σλούκας, ή καλύτερος έστω απο το πρώτο παιχνίδι. Μακίσικ πολύ καλός, ενέργεια, ξεκολλάει την ομαδα με τα drive. Ο Τζέκινγκς καλός όσο έπαιξε. Ο Σπανούλης κάκιστος. Πολλές ποικιλίες, οι τάπες έχουν γίνει πλέον σύνηθες φαινόμενο. Συνολικά όμως η περιφερειακή άμυνα ήταν συμπαθητική.

Εν κατακλείδι, μέτρια απόδοση, όμως η ομάδα έδειξε καλύτερο πρόσωπο απο το προηγούμενο παιχνίδι. Ελπίζω σε ανοδική πορεία.

Για τον Παναθηναικό θα τα πω τηλεγραφικά. Απλά δεν υπάρχει Σαντ Ρος άσσος. Γιατί Σάικς όταν έχει Πιερ Τζάκσον; Δύο πόκεμον γκαρντ μαζί; Ο Νέντοβιτς, καλά να είναι ο παίχτης, θα τραβήξει την περιφέρεια του Παναθηναικού φέτος. Παπαπέτρου στο νέο ρόλο του ηγετη θα έχει αυτή την εικόνα. Φοβερό 3ο δεκάλεπτο με το πείσμα του και την προσωπικότητα του και κάκιστες επιλογές στο 4ο με σερί χαμένα τρίποντα σε κρίσιμες στιγμές. Δεν γίνεται να περνάνε όλα απο τα χέρια του, ίσως να φανούν πιο χτυπητά τα (λίγα άλλα κομβικά) μειονεκτήματα του. Πρέπει να προστατευτεί το παιχνίδι του. Οι ψηλοί του Παναθηναικού απλά όχι για τοπ επίπεδο. Πολύ καλός Φόστερ, πραγματικά μου έκανε εντύπωση.

titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 09, 2020 11:28 pm

Η ομάδα είναι γυμνή στη δημιουργία και σίγουρα υπάρχει ευθύνη από τη στιγμή που από Γουολτερς-Μπραουν, Χερμανσον-Λο κλπ καταλήγουμε σε πειραματικά σχήματα με πλέι μεικερ κατά συνθήκη που δεν ξέρει καλά καλά τα ονόματα των συμπαικτών του. Σιγουρα είναι Νο1 πρόβλημα προς αντιμετώπιση.
Ανώτερος και πιο ψημενος ο Ολυμπιακός σίγουρα.

Αναζητείται ταυτότητα.

Φεστιβάλ τούβλων στο τέλος, ανεπίτρεπτο για αυτό το επίπεδο πιστευω.

0
basket72
Reactions:

jazz thrilos έγραψε:

Για τον Παναθηναικό θα τα πω τηλεγραφικά. Απλά δεν υπάρχει Σαντ Ρος άσσος. Γιατί Σάικς όταν έχει Πιερ Τζάκσον; Δύο πόκεμον γκαρντ μαζί; Ο Νέντοβιτς, καλά να είναι ο παίχτης, θα τραβήξει την περιφέρεια του Παναθηναικού φέτος. Παπαπέτρου στο νέο ρόλο του ηγετη θα έχει αυτή την εικόνα. Φοβερό 3ο δεκάλεπτο με το πείσμα του και την προσωπικότητα του και κάκιστες επιλογές στο 4ο με σερί χαμένα τρίποντα σε κρίσιμες στιγμές. Δεν γίνεται να περνάνε όλα απο τα χέρια του, ίσως να φανούν πιο χτυπητά τα (λίγα άλλα κομβικά) μειονεκτήματα του. Πρέπει να προστατευτεί το παιχνίδι του. Οι ψηλοί του Παναθηναικού απλά όχι για τοπ επίπεδο. Πολύ καλός Φόστερ, πραγματικά μου έκανε εντύπωση.
Πόσο καλύτερος θα ήταν ο Παναθηναϊκός με έναν Γουόλτερς; Τα λέμε από το καλοκαίρι.
Εγώ έτσι κι αλλιώς θεωρώ ως την πλέον επιδραστική τη θέση 1 όταν ο παίκτης είναι κλασσικός άσσος.

Συμφωνώ για Φόστερ. Κι ο Νέντοβιτς μπορεί να προσφέρει και ο Σαντ Ροος όταν πάει στην κανονική του θέση. Τα λέμε από την πρώτη μέρα που ακούσαμε/διαβάσαμε το κουφό με τον Κουβανό ως άσσο.

Έναν οργανωτή γρήγορα και περισσότερο Μπέντιλ και Μήτογλου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Παρ Οκτ 09, 2020 11:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Οκτ 09, 2020 11:29 pm

O Παο για μενα αναμενομενα ηταν τοσο κακος μιας και δεν εχει δημιουργο..απο την αλλη και εμεις πολυ κακοι αλλα στην ουσια και εμεις αν δεν παιξει ο σλουκας εχουμε τρελο θεμα στην δημιουργια..
Με κοσμο πολυ πιθανον να αλλαζε το αποτελεσμα,κραταμε την νικη και παμε στο επομενο..

Μπραβο στον Πρι,αλανθαστος κουβαλησε την ομαδα..Επισης βενζενκοφ πολυ σημαντικα ριμπαουντ και ποντους.
Ο Παπ τραγικος για αλλο ενα παιχνιδι,παλι δειχνει να παιζει χωρις ψυχολογια..

0
Lapro13

senior
Reactions: 248
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Οκτ 09, 2020 11:32 pm

basket72 έγραψε:
jazz thrilos έγραψε:

Πόσο καλύτερος θα ήταν ο Παναθηναϊκός με έναν Γουόλτερς; Εγώ έτσι κι αλλιώς θεωρώ ως πιο επιδραστική τη θέση 1 όταν ο παίκτης είναι κλασσικός άσσος.

Συμφωνώ για Φόστερ. Κι ο Νέντοβιτς μπορεί να προσφέρει και ο Σαντ Ροος όταν πάει στην κανονική του θέση. Τα λέμε από την πρώτη μέρα που ακούσαμε/διαβάσαμε το κουφό με τον Κουβανό ως άσσο.

Έναν οργανωτή γρήγορα και περισσότερο Μπέντιλ και Μήτογλου.
Συμφωνω σε ολα, ισως αν διναμε το ενδεχομενο συμβολαιο του Λαπροβιτολα στον Πανγκος θα ειχαμε εναν αξιο αντικαταστατη του Καλαθη. Πρεπει να υπαρξει ξεσκαταρισμα εκει, ο Σαικς πιστευω εχει συμβολαιο ενος μηνα.

0
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Οκτ 09, 2020 11:36 pm

basket72 έγραψε:
Κι ο Νέντοβιτς μπορεί να προσφέρει και ο Σαντ Ροος όταν πάει στην κανονική του θέση. Τα λέμε από την πρώτη μέρα που ακούσαμε/διαβάσαμε το κουφό με τον Κουβανό ως άσσο.

Ακριβώς. Μην παρεξηγηθώ όταν λέω δεν υπάρχει Σαντ Ρος άσσος. Εννοώ αυτό που γράφεις, οτι θα βοηθήσει πολύ όταν παίξει στην κανονική του θέση. Μια χαρά είναι ο παίχτης, απλά τον βάφτισαν οι "ειδήμονες" του ρεπορτάζ άσσο και τραβάμε τα μαλλιά μας.

Ξέχασα επίσης τον Γουάιτ και πόσο δίκιο είχαν όσα παιδιά εδώ γράφανε οτι είναι πρωην παίχτης. Άλλη μια τρανταχτή απόδειξη οτι μακριά απο το εργαστήρι που λέγεται Ζαλγκίρις επι Γιασκεβίτσιους οι περισσότεροι παίχτες χτυπάνε πάτο. Ούτε ένα λεπτό δεν επιτρέπεται να φάει απο τον Μήτογλου αυτός ο Γουάιτ. (Περιμένω να δω πορεία Ουλανόβας στην Φενέρ. Χθες καλος ήταν με Εφές, αλλά το στιλ χτίστης/πηλοφόρι στο σουτ δεν το καταπίνω με τίποτα!! :lol: Σόρρυ για το οφτοπικ, επιστροφή στο ντέρπι.)

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Οκτ 09, 2020 11:45 pm

Κραταμε την νικη.
Πεταμε στα σκουπιδια 3/4 της 3ης περιοδου και ολη την 4η.
Καλυτερη μας περιοδος η 2η , ειχαμε την καλυτερη κινηση και κυκλοφορια της μπαλας (με σπαν μεσα χωρις να κανει abuse της κατοχης οπως εκανε σε ΟΛΗ την 4η)
Η 1η περιοδος ξεκινησε πολυ αργα οι ομαδες ψαχνοταν και οι 2 αναγνωριστικα τα πρωτα 3-4 λεπτα(ισως και ολη η 1η περιοδος). Εμεις παιζαμε κυριως με συνεργασιες 2 ατομων και λιγη κινηση , πολλες ατομικες προσπαθειες.
3η περιοδο παιξαμε αναχρονικο μπασκετ , μπαλιτσα στον αη γιωργη να παιζει με πλατη και αγιος ο θεος. Με κανονικη ομαδα (πιθανοτατα και τωρα αλλα σιγουρα αργοτερα) θα μας καταπιουν ζωντανους με τετοιο τροπαρι.

Ο Βεζενκοφ ανεβαινει παρα πολυ στα ματια μου παιζει με πολυ παθος και δυναμη και στις 2 πλευρες του γηπεδου.
Ολα μας τα γκαρντ ειχαν προβλημα να περασουν στα ποδια τον Παπαγιαννη.
Ο Παπανικολαου αορατος κλασσικα.
Εχω μια ενσταση και απορια γιατι εξαφανιστηκε ο Τζενκινς που ηταν μελος της καλυτερης περιοδου μας και επαιξε καλα.

Πολυ βαρια τα ποδια του Σλουκα , το ειδα και με αλμπα και με ζαλγκιρις και σημερα, το χτυπημα ελπιζω να μην ειναι σοβαρο , ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ειναι το γονατο του αλλα ο τετρακεφαλος.

Προχωραμε , καλη νικη.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Παρ Οκτ 09, 2020 11:55 pm

Σήμερα παίξαμε καλύτερα από την πρεμιέρα. Μακισικ πολύ καλός σε άμυνα και επίθεση. Χαίρομαι που δικαιώνομαι για τον Βεζένκοφ, περίμενα ότι θα ήταν ανεβασμένος φέτος. Χάσαμε πάντως πολλά ριμπάουντ, νομίζω ότι χρειαζόματε ένα σεντερ ψηλό, είναι κρίμα χωρις σεντερ ψηλό να μην παμε ψηλά. ο Παπανικολάου έπρεπε να βγεί νωρίτερα , ήταν το μοναδικό λάθος του Μπαρτσώκα σήμερα. ο παο με εναν κανονικό πλειμέκερ θα ήταν πολύ καλυτερη ομάδα

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Παρ Οκτ 09, 2020 11:56 pm

Κακος Ολυμπιακος, τραγικος Παναθηναικός. Στα του Παναθηναϊκου που είναι η ομάδα μου ολοι τα λέγαμε και θα τα λέμε η ομάδα χρειαζόταν ασσο και πηγαμε και πηραμε τζακσον που δεν ειναι ασσος, μετα σαικς να βγει ο μηνας που δεν είναι ασσος και στο τελος θα καταληξουμε αν τελειώσει η χρονιά να εχουμε δώσει οτι θα δίναμε για εναν αξιοπρεπή παικτη.
Υ.Γ. Τίμιος Κασελάκης(δεν του το 'χα), τίμια προσπάθεια και απο Παπαγιαννη να μαρκαρει τους κοντούς.

0
avtokrator13

senior
Reactions: 120

Σάβ Οκτ 10, 2020 12:00 am

θελουμε ενα 4αρι τυπου σμιτς με σουτ και εναν ασσο τυπου κολομ

αυτα

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Σάβ Οκτ 10, 2020 12:07 am

Ξέρουμε κάτι για την επιλογή του Μπαρτζώκα να παίζει με μία πεντάδα ανά 10λεπτο; :mrgreen:

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
basket72
Reactions:

Σάβ Οκτ 10, 2020 12:10 am

avtokrator13 έγραψε:
Σάβ Οκτ 10, 2020 12:00 am
θελουμε ενα 4αρι τυπου σμιτς με σουτ και εναν ασσο τυπου κολομ

αυτα
Ρόλαντ Σμιτς; Αν, ναι μαζί σου. Μάλλιασε η γλώσσα μας απο την άνοιξη.

Ο παλιός Κολόμ ναι. Τούτος εδώ ούτε στα διπλά της ομάδας του δεν παίζει κατά πάσα πιθανότατα. Πως λέμε παροπλισμένος; Ε, αυτό ακριβώς.

Εγώ θα επαναλάβω κάτι που έλεγα όταν είχε σκάσει η ιστορία με τον Σαντ Ρόος (που πολύ μου αρέσει ως παίκτης).

Νομίζω ότι ήταν μια μεταγραφή που σα να έβγαλε "γραμμάτιο" ή τέλος πάντως έγινε για να "είμαστε όλοι χαρούμενοι". Και οι μανατζαραίοι, κι ο ίδιος ο Κουβανός που είναι ζευγάρι με Ελληνίδα (αν δεν θυμάμαι λάθος) και οι φίλοι του Παναθηναϊκού που σε ένα φτωχό καλοκαίρι είδαν αίφνης, την ομάδα τους να παίρνει παίκτη της ΤΣΣΚΑ- και μάλιστα καλό.

Το θέμα είναι (όπως λέγαμε και τότε) ότι παίζει στο 3, μια θέση που παίζει ο παίκτης με το ακριβότερο συμβόλαιο ( ο Πάπι) και σε καλή ηλικία/αθλητική κατάσταση- κάτι που του επιτρέπει να έχει μ. ο συμμετοχής από 30' και πάνω.
Η δεύτερη θέση του Κουβανού είναι το 2, εκεί που παίζει το δεύτερο πιο ακριβό συμβόλαιο της ομάδας (Νέντοβιτς) ενώ από πίσω είναι κι ένας παίκτης που υπόσχεται πολλά (Φόστερ). Υπάρχει κι ένα τρίτο sg-combo, ο Μποχωρίδης.

Μήπως με τα λεφτά του Κουβανού να παίρνατε έναν κανονικό άσσο να παίζει τη θέση μαζί με τον σκόρερ Τζάκσον;
Μήπως επίσης με τα λεφτά του Γουάιτ να πηγαίνατε για έναν διθεσίτη (σουτέρ) φόργουορντ να συμπληρώνει τον Πάπι στο 3 και τους Μήτογλου/Μπέντιλ στο 4; Τα λέγαμε το καλοκαίρι, τα είδαμε σήμερα.

*Συγγνώμη για το μάλλον εκτός θέματος. :sorry:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2020-2021”