Δε προκειται να αλλαξει χαρακτηρα ο Χ Μπαρτζωκας επειδη παιρνει 800 χιλ, νομιζω συμφωνουμε σε αυτο. Ενδεχομενως αυτο που βλέπουμε να ειναι η συγκρατημενη εκδοχη του κιολας.GK_23 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 3:54 pmΤο πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που ένας επαγγελματίας που αμοίβεται με 800 χιλιάρικα το χρόνο ασχολείται και απαντάει σε όσα γράφει για αυτόν ένα οπαδικό site που απευθύνεται σε άτομα χαμηλής πνευματικής στάθμης και αντιληπτικής ικανότητας.redcard έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 3:19 pmΛογικα εχουν γινει πραγματα που δεν γνωριζουμε, ωστοσο η δημοσια εικονα του Μπαρτζωκα δειχνει πως, ο,τι και να λεει ή ο,τι και αν έχουν προσπαθήσει οι Αγγελόπουλοι, η κατασταση ειναι πια στο μη περαιτερω. Σ' αυτο προσωπικα δε μπορω να τον αδικήσω με τίποτα, εχω ξαναγράψει οτι αυτο που συμβαίνει εναντίον του τα τελευταια χρόνια μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη προσπάθεια αποδόμησης πολιτικών ή γενικώς ανθρωπων μεγαλης κοινωνικής επιρροης απο τους αντιπάλους τους. Τοσο οργανωμενα να προσπαθει να αποδομηθει η προσωπικοτητα ενος...προπονητη μπασκετ δεν εχω ξαναματαδει.
Θυμάστε ποτέ τον Ομπράντοβιτς να ασχολείται και να απαντάει σε δημοσιεύματα του "Γαύρου" και του "Πρωταθλητή";
Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη τα media του DPG είχαν γράψει τα μύρια όσα, μέχρι και τη μουσική του Καραγκιόζη έπαιζε η διοίκηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ όταν ο ίδιος έμπαινε στο γήπεδο ως προπονητής του Ολυμπιακού. Δεν θυμάμαι ποτέ τον Γιαννάκη να ασχολείται μαζί τους και πολύ περισσότερο να κλαίγεται και να λέει πως δέχεται πόλεμο.
Στην τελική, αν ο Μπαρτζώκας ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη γνώμη που έχουν για αυτόν στο SDNA, ας φρόντιζε να τους βουλώσει τα στόματα με τη δουλειά του και με την εικόνα της ομάδας του εντός παρκέ. Αν θεωρεί ότι τον συκοφαντούν, τότε υπάρχει και η νομική οδός. Όσο όμως ασχολείται μαζί τους με τον τρόπο που το κάνει εδώ και 2-3 χρόνια, τόσο περισσότερο θα ασχολούνται και αυτοί μαζί του, γνωρίζοντας πως η πίεση που του ασκούν τον επηρεάζει στη δουλειά του. Προφανώς και είναι οργανώμενα και ενορχηστρωμένα τα "δημοσιεύματα" που ασχολούνται με την πάρτη του διότι αυτοί που τα γράφουν έχουν καταλάβει ότι "τσιμπάει" και χαλάει το μυαλό του. Δεν είναι προσπάθεια αποδόμησης, είναι προσπάθεια επηρεασμού. Αν ήμουν ο DPG, θα ήθελα τον Μπαρτζώκα ισόβιο προπονητή του Ολυμπιακού.
Αντίστοιχη προσπάθεια έχει υπάρξει και από την αντίθετη πλευρά, με στόχο να παρουσιαστεί ο Μπαρτζώκας ως ένα υβρίδιο Phil Jackson-John Wooden, και με αποτέλεσμα τελικά να ανατραφούν υποστηριχτές του Μπαρτζώκα οι οποίοι επιχειρηματολογούν υπέρ του σαν να είναι μέλη θρησκευτικής αίρεσης και αυτός είναι ο αρχηγός τους.
Φυσικα μπορεις να πεις ως διοικηση οτι εγω τα 800 χιλ δε τα χαραμιζω σε καποιον που τσακωνεται με δημοσιογραφους, θα τα δωσω σε κάποιον που να αντεχει αυτο τον πολεμο. Οκ κατανοητο. Αν ομως δει η απεναντι πλευρα καταλαβει οτι ο επομενος προπονητης αντεχει στην πιεση που λυγισε τον Μπαρτζωκα, ποιος μου λεει οτι δε θα το χοντρυνει το παιχνιδι - τα μεσα τα εχει. Εκει τι θα κανεις; Θα του δωσεις 1 εκ και θα του πεις σκασε; Θα βρεις τον επομενο; Και αν ο επομενος ακουσει ακομα χειροτερα; Θα τους δωσεις 1.5;
Το point μου ειναι οτι δε μπορεις να αφήνεις απροστατευτο εναν προπονητη (ή εναν παιχτη) απεναντι στις ορεξεις ενος συστηματος με δικαιολογια την αμοιβη του. Πρεπει να αναλαβεις κι εσυ τις ευθυνες σου.