Τελικοί GBL - Game 4: Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός 08/06/2025 - 21:00

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3218
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:17 pm

Αμφισβήτησα αρκετά τον Μπαρτζώκα για την εικόνα στον ημιτελικό και τις σχέσεις μεταξύ του ίδιου και τους παίκτες του.
Σήμερα νομίζω οφείλω να ανακαλέσω γιατί είδαμε μια άλλη εικόνα. Ήταν ψυχωμενοι και ομάδα.

Καλό είναι να αναγνωρίζεις και τα λάθη σου ,οπότε οφείλω να το γράψω.

Χωρίς Φαλ, Γκος και ένα ημίχρονο χωρίς Σάσα η ομάδα δεν σταμάτησε να παλεύει. Απίστευτο ότι άλλαξε εικόνα η ομάδα τόσο γρήγορα και δεν ξέρω τι προκάλεσε όλη αυτήν την αλλαγή. Θα μάθουμε κάποτε.

Δε ξέρουμε γιατί αυτός ο Ντόρσεϊ ή αυτός ο Μακισικ δεν ήταν τόσο ψυχωμενοι πιο νωρίς στην σεζόν.

----------
Θα ξαναπώ όσο και αν δεν είμαι αρεστός ότι έχουμε δύο σούπερ ομάδες, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που θα πρέπει να χαιρόμαστε για το μπάσκετ που παίζουν και κοντραρονται.
Χάνουμε μοναδικές στιγμές όσο ασχολούμαστε με τα υπόλοιπα.

Ψυχραιμία, ηρεμία, σεβασμό στον αντίπαλο και λογική.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1217
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:18 pm

Μπραβο στην ομαδα και μπραβο σε οσους πιστεψαμε και δεν λοιδορήσαμε την ομαδα μετα το αμπου νταμπι.
Ηταν πνευματικο το θεμα και ψυχολογικο. μετα το 1ο παιχνιδι οπως ειπε και ο κοουτς συζητησανε αφησανε πισω το φ4 και αυτο φανηκε.

Με την ιδια πνευματικοτητα οτι δεν ηρθε και η καταστροφη και απαλλαγμενοι οτι πρεπει οπωσδηποτε να φερουμε την κουπα πρεπει να παιζουμε και στα φ4.
μονο ετσι θα παιζουμε απελευθερωμενοι και θα μπορουμε να φτασουμε σε κατακτηση

1
1 Εικόνα
steph.larry

senior
Reactions: 252
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:20 pm

socrates13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 08, 2025 11:15 pm
Tuvok έγραψε:
Κυρ Ιουν 08, 2025 11:13 pm
Νομιζω εβαλε το χερακι του και ο dpg. Με την αλλοπροσαλη συμπεριφορα του καταφερε και συσπειρωσε τον Ολυμπιακο και μαλλον γεμισε με αγχος τους δικους του παικτες απο τους οποιους απαιτησε να κανουν το 3-0.

Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο, καλο καλοκαιρι σε ολους, η ζωη συνεχιζεται. :mrgreen:
Δεν ηταν καμια συσπειρωση,κανενας dpg,ηταν καλυτεροι και τελος ,ναι επαιξε ρολο η διαιτησια αλλα και με 50αρισια διαιτησια με αυτο το μαυρο χαλι του παναθηναικου δυσκολα η ευκολα θα το επαιρνε ο ολυ
Δηλαδη ο dpg φταιει που τα χανανε οι δικοι μας αμαρκαριστοι ,η ο dpg φταιει που τα εβαζαν οι αλλοι?
Φίλε μου έχει μεγάλη ευθύνη ο πρόεδρος σας. Σπάνια στον αθλητισμό τόσο ανοιχτή υποτίμηση στον αντίπαλο δεν "τιμωρείται" αγωνιστικά. Και με την Καρδίτσα να ήταν οι τελικοί που λέει ο λόγος (χωρίς πρόθεση υποτίμησης), αν βγεις ως κεφαλή ομάδας και πεις δημοσίως ότι είναι για 3-0, είναι διαλυμένοι, οτιδήποτε λιγότερο είναι αποτυχία κτλ, ε τότε σίγουρα θα τους κάνεις να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους, το λιγότερο.

4
4 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Κυρ Ιουν 08, 2025 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leo_98

a1greece
Reactions: 536
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:21 pm

Συγχαρητήρια στην ομάδα που βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα με πολύ πειστικό τρόπο! :wave:

Ένα πρωτάθλημα που έρχεται να εξασφαλίσει λίγη ηρεμία εν όψει του καλοκαιρινού σχεδιασμού , μιας και σε αντίθετη περίπτωση θα είχαμε μάλλον καμμένη Γη προ των πυλών.

Ντόρσεϊ και ΜακΚίσικ αξίζουν μία ειδική μνεία, αφού βγήκαν μπροστά εκεί που όλοι τους είχαμε για τελειωμένους και αποτέλεσαν τους x-factors της σειράς.

5
5 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo_98 την Κυρ Ιουν 08, 2025 11:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1141
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:22 pm

Α νάτος και ο Γκος!

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 739
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:23 pm

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου. Σήμερα ήταν κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε ούτε στιγμή το πλάνο του. Μακάρι να μην υπηρχε όλη αυτή η σαπίλα στο ελληνικό μπάσκετ και να βλέπαμε 4-5 ματσαρες αντάξιες των δυο ρόστερ. Κάτι πρέπει να γίνει και να παίζεται μπάσκετ όχι σήριαλ μεσημεριανής ζώνης. Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί από την Α1. Ελπίζω να το βλέπουν αυτοί που μπορούν να κάνουν κάτι.

10
10 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Erether

junior
Reactions: 67
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:25 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Ιουν 08, 2025 11:13 pm
Δε βλέπω τον Γκος...
Τον εδειξε η κάμερα να μπαίνει στα αποδυτήρια με τους υπόλοιπους στο ημίχρονο.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1499
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:26 pm

Υπήρχε Γενικά μια αλαζονεία στον ΠΑΟ φέτος μετά την περσινή κυριαρχία. Νομίζω το κάρμα τους τιμώρησε..

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:28 pm

kein έγραψε:
Κυρ Ιουν 08, 2025 11:23 pm
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου. Σήμερα ήταν κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε ούτε στιγμή το πλάνο του. Μακάρι να μην υπηρχε όλη αυτή η σαπίλα στο ελληνικό μπάσκετ και να βλέπαμε 4-5 ματσαρες αντάξιες των δυο ρόστερ. Κάτι πρέπει να γίνει και να παίζεται μπάσκετ όχι σήριαλ μεσημεριανής ζώνης. Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί από την Α1. Ελπίζω να το βλέπουν αυτοί που μπορούν να κάνουν κάτι.
Έλα να δοκιμάσουμε κολλεγιακό, μπορεί να μας αρέσει.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Erether

junior
Reactions: 67
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:29 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Ιουν 08, 2025 11:26 pm
Υπήρχε Γενικά μια αλαζονεία στον ΠΑΟ φέτος μετά την περσινή κυριαρχία. Νομίζω το κάρμα τους τιμώρησε..
Φυσικα. Μόνο ο Παναθηναϊκός είχε παικταραδες, ακριβό ρόστερ και προπονηταρα.

Όσο εξωγήινος και να είναι ο Ναν, δε φτάνει παντα

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1079
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:29 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Ιουν 08, 2025 11:05 pm
Δεν μπορείς να μετρήσεις την ένταση, τη συγκέντρωση ή τη θέληση αλλά ό,τι κι αν είναι, ο Ολυμπιακός το είχε στο maximum. Χωρίς Βεζένκοφ, χωρίς Γκος, χωρίς Φαλ, χωρίς "αν", χωρίς "αλλά". Κέρδισαν κάθε μπάλα που ήταν 50-50. Νομίζω κυριολεκτικά *όλες*. Βουτούσαν σε κάθε φάση, ήταν τρομερό.

Αυτά τα παιχνίδια λέμε ότι τα παίρνει όποιος τα θέλει πιο πολύ. Έτσι ξεχωρίζει ο πρωταθλητής. Φέτος εμείς δεν δείξαμε κανένα νεύρο. Εμφανιστήκαμε χαλαροί, θολοί, αργοί, αποσυντονισμένοι, λίγο παραλίες. Στο μυαλό κυρίως, ακολούθησε και το μπασκετικό. Η διαφορά στη συγκέντρωση φαινόταν σε κάθε κατοχή από το πρώτο δευτερόλεπτο του δεύτερου παιχνιδιού.

Δεν ξέρω ποιος φταίει, δεν ξέρω αν έχει και αξία να ρίξουμε ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα. Το μόνο που έχει νόημα, είναι να καταλάβουμε τι πήγε τόσο χάλια και να το διορθώσουμε. Δεν πειράζει να χάνεις, πειράζει να εμφανίζεις αυτή την εικόνα.

Ο Μπαρτζώκας παρουσίασε μια ομάδα πανέτοιμη και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ειδικά για το πως έμοιαζε η κατάσταση μετά το πρώτο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον coach Β λοιπόν. Θα μου άρεσε να είχαμε κερδίσει φυσικά αλλά είναι ωραίο να τον βλέπεις να βγαίνει νικητής μέσα από την τόση αμφισβήτηση :obey:

Συγχαρητήρια στους Ολυμπιακούς συνφορουμίτες, καλή συνέχεια.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και πάμε για την αγαπημένη μας εποχή :bblove:
Νικολα, αν σε λενε ετσι, εισαι ινδαλμα!!!!

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1675
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:30 pm

Ο Παναθηναικος ειχε μεγαλη ευκαρια,μετα το 1-0,που ο Ολυμπιακος ηταν σε κακη κατασταση γενικα,να παει να κανει το διπλο στο ΣΕΦ και να τελειωσει τον τιτλο, αλλα απο την μια τον εστησαν σε μια γωνια και ητανε νεο παλικαρι που λεει και το τραγουδι,απο την αλλη με ολη αυτη την περιρρεουσα ατμοσφαιρα, τα τελειωστε τους 3-0,τα μπλουζακια,την περιφορα στο παρκε,τα καλοδαχτυλα,τα εγω εσενα θα... κλπ, τους δωσαμε το κινητρο για να συσπειρωθουν και να βγαλουν αντιδραση.
Διαιτητικα, οποιος εχει ματια και ελαχιστο μυαλο,ειδε τι εγινε και στο ΣΕΦ,και στο ΟΑΚΑ στο τριτο ματς,και σημερα.Με την διαφορα ομως οτι οποιος εχει ματια και ελαχιστο μυαλο,ειδε και το τι εγινε αγωνιστικα,και τουλαχιστον σε αυτο το κομματι ο Ολυμπιακος ηταν ανωτερος και στα 3 ματς που κερδισε.

4
4 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος j-kidd13 την Κυρ Ιουν 08, 2025 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:33 pm

Εστρέλα σε βλέπω αγριεμένη, ήρεμα με το παλικάρι το καλοκαίρι, είναι και γλύκας!!!

0
assistant

nba
Reactions: 1690
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

j-kidd13 έγραψε:
Ο Παναθηναικος ειχε μεγαλη ευκαρια,μετα το 1-0,που ο Ολυμπιακος ηταν σε κακη κατασταση γενικα,να παει να κανει το διπλο στο ΣΕΦ και να τελειωσει τον τιτλο, αλλα απο την μια τον εστησαν σε μια γωνια και ητανε νεο παλικαρι που λεει και το τραγουδι,απο την αλλη με ολη αυτη την περιρρεουσα ατμοσφαιρα, τα τελειωστε τους 3-0,τα μπλουζακια,την περιφορα στο παρκε,τα καλοδαχτυλα,τα εγω εσενα θα... κλπ, τους δωσαμε το κινητρο για συσπειρωθουν και να βγαλουν αντιδραση.
Διαιτητικα, οποιος εχει ματια και ελαχιστο μυαλο,ειδε τι εγινε και στο ΣΕΦ,και στο ΟΑΚΑ στο τριτο ματς,και σημερα.Με την διαφορα ομως οτι οποιος εχει ματια και ελαχιστο μυαλο,ειδε και το τι εγινε αγωνιστικα,και τουλαχιστον σε αυτο το κομματι ο Ολυμπιακος ηταν ανωτερος και στα 3 ματς που κερδισε.
Ελεγες το πρωι για νικη του Ολυ με +10 ποντους,ελεγα για σκυλομαχια και νικη μιας ομαδας στον ποντο.....επεσα εξω,δικαιωθηκες,το αναγνωριζω.........hats off.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος assistant την Κυρ Ιουν 08, 2025 11:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1675
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:36 pm

assistant έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Ο Παναθηναικος ειχε μεγαλη ευκαρια,μετα το 1-0,που ο Ολυμπιακος ηταν σε κακη κατασταση γενικα,να παει να κανει το διπλο στο ΣΕΦ και να τελειωσει τον τιτλο, αλλα απο την μια τον εστησαν σε μια γωνια και ητανε νεο παλικαρι που λεει και το τραγουδι,απο την αλλη με ολη αυτη την περιρρεουσα ατμοσφαιρα, τα τελειωστε τους 3-0,τα μπλουζακια,την περιφορα στο παρκε,τα καλοδαχτυλα,τα εγω εσενα θα... κλπ, τους δωσαμε το κινητρο για συσπειρωθουν και να βγαλουν αντιδραση.
Ελεγες το πρωι για νικη του Ολυ με +10 ποντους,ελεγα για σκυλομαχια και νικη μιας ομαδας στον ποντο.....επεσα εξω,δικαιωθηκες,το αναγνωριζω.........hands off.
Εσυ ειχες την "αγωνια" και το γουρι,μην στραβωσει το πραγμα,και ησουν εγκρατης. :lol:
Εγω που εβλεπα οτι ο Παναθηναικος,δεν...ηταν απλο το αναγνωσμα της τυχης του σημερινου αγωνα.
Και διαιτησια υπερ να ειχε ο Παναθηναικος αποψε,δεν θα κερδιζε με την εικονα του συνολικα στους τελικους.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”