Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2880
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 10, 2025 12:00 am

Stam Tziant έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 11:52 pm
Για τα περί ανταλλαγών, από πότε γίνονται ανταλλαγές στην Euroleague και δεν το χω πάρει πρέφα; Έχουμε κανένα παράδειγμα ή ελπίζουμε απλά; Το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο παράλογο με το υπάρχον σύστημα.
Δεν είναι ανταλλαγές όπως τις ξέρεις από το ΝΒΑ. Δηλαδή να είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες να φύγουν και πρέπει να ματσάρουν λεφτά κλπ. Είναι απλά μία πολυμελής συμφωνία. Απλά αντί να δώσεις Χ λεφτά στον παίκτη Α που δεν θέλεις, ρωτάς την Υ ομάδα αν θα ενδιαφερόταν να δώσει τον Β παίκτη και να πάρει τον Α. Πρέπει και οι παίκτες να συμφωνήσουν που δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνουν. Ο παίκτης Α αντί να τρώει πάγκο θα πάει κάπου να παίξει. Ο παίκτης Β θεωρητικά πάει σε μία ομάδα που τον θέλει. Το ποιος είναι ο μηχανισμός από πίσω δεν ξέρω ακριβώς αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση απλά να εξαγοράζει η κάθε ομάδα το συμβόλαιο του παίκτη που παίρνει. Με επιφύλαξη όλα αυτά.

0
Εικόνα
Dante's Inferno

sophomore
Reactions: 43
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 10, 2025 12:08 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 10:26 pm
στεφανου μολις ειπε οτι παμε για μπαμπ και τζειμς αν μεινει ελευθερος..οτι ελεγα εγω το πρωι δηλαδη :D
για μιλου ειπε δεν εχει παρει αποφαση ακομα.
πιτερς δεν ειναι ευχαριστημενος με τον ρολο
πετρουσεφ με μπαρτζωκα δυσκολα
μισιτς ζηταει πολλα,δεν υπαρχει συμφωνια με φενερ
Κοινώς...... καταστροφή!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6484
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 10, 2025 12:10 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 11:56 pm
Stam Tziant έγραψε:
Για τα περί ανταλλαγών, από πότε γίνονται ανταλλαγές στην Euroleague και δεν το χω πάρει πρέφα; Έχουμε κανένα παράδειγμα ή ελπίζουμε απλά; Το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο παράλογο με το υπάρχον σύστημα.
ναι γιατι αν γινονταν θα σου ανταλλαζε η ρεαλ τον συμβολαιο του χεζονια με του πητερς και θα σου εδινε και 300κ μπονους :welcome:
αλλο τα 300 για πιτερς αλλο η ανταλλαγη.το πρωτο λενε οτι εχει γινει το δευτερο εγω το λεω απο το μυαλο μου

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 113

Τρί Ιουν 10, 2025 12:29 am

nikolas_asteri έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Δεν είναι ανταλλαγές όπως τις ξέρεις από το ΝΒΑ. Δηλαδή να είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες να φύγουν και πρέπει να ματσάρουν λεφτά κλπ. Είναι απλά μία πολυμελής συμφωνία. Απλά αντί να δώσεις Χ λεφτά στον παίκτη Α που δεν θέλεις, ρωτάς την Υ ομάδα αν θα ενδιαφερόταν να δώσει τον Β παίκτη και να πάρει τον Α. Πρέπει και οι παίκτες να συμφωνήσουν που δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνουν. Ο παίκτης Α αντί να τρώει πάγκο θα πάει κάπου να παίξει. Ο παίκτης Β θεωρητικά πάει σε μία ομάδα που τον θέλει. Το ποιος είναι ο μηχανισμός από πίσω δεν ξέρω ακριβώς αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση απλά να εξαγοράζει η κάθε ομάδα το συμβόλαιο του παίκτη που παίρνει. Με επιφύλαξη όλα αυτά.
Για να συμβεί αυτό που περιγράφεις πρέπει ο Πίτερς πχ να θέλει μόνο Ρεάλ (τυχαίο παράδειγμα) και όχι να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα αυτός θέλει (και αυτή καταβάλει buy-out). Ταυτόχρονα ο Hezonja (πάλι τυχαίο παράδειγμα) αντίστοιχα να θέλει μόνο Ολυμπιακό. Από πλευράς παικτών αυτό δε βγάζει κανένα νόημα. Οι παίκτες στην Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτούν το συμβόλαιό τους όταν αλλάζουν ομάδα. Στο ΝΒΑ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ούτε και η δυνατότητα καταβολής buy-out (μόνο περιορισμένα cash considerations σε ειδικές περιπτώσεις ανταλλαγών). Για αυτό και εκεί γίνονται ανταλλαγές. Στην Ευρώπη το ενδεχόμενο 4 πλευρές (2 ομάδες 2 παίκτες) να συμφωνήσουν σε ανταλλαγή μου φαίνεται το λιγότερο απίθανο και δε νομίζω ότι έχει συμβεί και ποτέ.

0
Rivers15

junior
Reactions: 83

Τρί Ιουν 10, 2025 12:30 am

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 11:05 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 10:55 pm

σχεδον σε ολα συμφωνουμε.μονο στο οτι ο μπαρτζωκας δεν ειναι σιγουρος στα πανε λαθος..
για μιλου γινεται προσπαθεια,δεν εχει αποφασισει ο ιδιος ακομα
ο μπαμπ ειναι αρκετα προχωρημενο και ισως αντι για 700 να δωσουμε τον λι
γενικα αποτι καταλαβαινω τον λι τον προτεινουμε για ανταλλαγες
Δυστυχώς……όχι μόνο τον Λι!!! Γίνεται συζήτηση και για μία ΤΡΕΛΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ!! Ονόματα δεν μου αράδιασε, πάντως από τα συμφραζόμενα προκύπτει μάλλον για παίκτη από Ρεάλ ( Φερνάντο ίσως….εικασία δικιά μου)
Του Μπι δεν είναι 100% ΑΚΟΜΑ……..
Ανταλλαγη Πιτερς με Φερναντο θα πρεπει να ειναι μεθυσμενοι για να το κανουν. Ουτε το προβλημα στο 5 θα λυσουν κ θα δημιουργησουμε προβλημα και στο 4 απο το πουθενα (μην περιμενετε να γυρισει ο πετρουσεφ στο ρολο του πιτερς).

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 494

Τρί Ιουν 10, 2025 12:35 am

Stam Tziant έγραψε:
Στην Ευρώπη το ενδεχόμενο 4 πλευρές (2 ομάδες 2 παίκτες) να συμφωνήσουν σε ανταλλαγή μου φαίνεται το λιγότερο απίθανο και δε νομίζω ότι έχει συμβεί και ποτέ.
σίγουρα έχει γίνει στον Παναθηναϊκό με Γκιστ και Πάνκο, άλλες δε μπορώ να σκεφτώ.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1331
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Ιουν 10, 2025 12:38 am

Stam Tziant έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Για να συμβεί αυτό που περιγράφεις πρέπει ο Πίτερς πχ να θέλει μόνο Ρεάλ (τυχαίο παράδειγμα) και όχι να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα αυτός θέλει (και αυτή καταβάλει buy-out). Ταυτόχρονα ο Hezonja (πάλι τυχαίο παράδειγμα) αντίστοιχα να θέλει μόνο Ολυμπιακό. Από πλευράς παικτών αυτό δε βγάζει κανένα νόημα. Οι παίκτες στην Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτούν το συμβόλαιό τους όταν αλλάζουν ομάδα. Στο ΝΒΑ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ούτε και η δυνατότητα καταβολής buy-out (μόνο περιορισμένα cash considerations σε ειδικές περιπτώσεις ανταλλαγών). Για αυτό και εκεί γίνονται ανταλλαγές. Στην Ευρώπη το ενδεχόμενο 4 πλευρές (2 ομάδες 2 παίκτες) να συμφωνήσουν σε ανταλλαγή μου φαίνεται το λιγότερο απίθανο και δε νομίζω ότι έχει συμβεί και ποτέ.
Έχει γίνει αλλά δεν έχει σημασία. Νομοτελειακα κάποια στιγμή θα αρχίσει να γίνεται συχνότερα και στην Ευρώπη.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2880
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιουν 10, 2025 12:41 am

Stam Tziant έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Συμφωνώ πως είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες (άλλωστε δεν υπάρχουν και draft picks είναι σχεδόν μόνο 1-1) και γι'αυτό άλλωστε δεν το βλέπουμε συχνά αλλά αν πχ η εναλλακτική του Πιτερς είναι να φάει πάγκο, γιατί να μην πάει; Τώρα για το τι θα κάνει ο Χεζόνια...ναι εκεί έγκειται μία από τις δυσκολίες. Η canonical ανταλλαγή είναι Γκιστ - Πάνκο.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιουν 10, 2025 12:47 am

ας πουμε οτι ο κερεχετα θελει τον λι..εμεις τον ρογκα..παμε και του λενε σου δινουμε τον λι και 200χιλ..ο λι αν ξερει οτι δεν υπολογιζεται γιατι να μην θελει να παει?για να διαλεξει ο ιδιος πρεπει να μεινει ελευθερος..υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που θα βολευαν και τις 2 ομαδες.

0
Stam Tziant

junior

Τρί Ιουν 10, 2025 12:51 am

yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 12:35 am
Stam Tziant έγραψε:
Στην Ευρώπη το ενδεχόμενο 4 πλευρές (2 ομάδες 2 παίκτες) να συμφωνήσουν σε ανταλλαγή μου φαίνεται το λιγότερο απίθανο και δε νομίζω ότι έχει συμβεί και ποτέ.
σίγουρα έχει γίνει στον Παναθηναϊκό με Γκιστ και Πάνκο, άλλες δε μπορώ να σκεφτώ.
Πράγματι, πρέπει να είναι η μοναδική στην ιστορία απ' ότι βλέπω.

0
Stam Tziant

junior

Τρί Ιουν 10, 2025 12:58 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 12:47 am
ας πουμε οτι ο κερεχετα θελει τον λι..εμεις τον ρογκα..παμε και του λενε σου δινουμε τον λι και 200χιλ..ο λι αν ξερει οτι δεν υπολογιζεται γιατι να μην θελει να παει?για να διαλεξει ο ιδιος πρεπει να μεινει ελευθερος..υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που θα βολευαν και τις 2 ομαδες.
Γιατί ο μάνατζερ του Λι θα έχει άλλες 10 ομάδες που μπορεί να τον πάει. Αν τύχει ο Λι να προτιμάει Μπασκόνια από όλες αυτές, τότε θα δεχτεί. Αντίστοιχα κι ο Ρόγκα. Αν όμως ο Λι (ή ο Ρόγκα) σου πει εγώ θέλω να πάω στην Βιλερμπάν πχ, τότε εσένα σε νοιάζει να πάρεις το buy-out που αξιώνεις, όχι να του κάνεις τη ζωή δύσκολη. Δεν πα να τα χεις βρει με τον Κερεχετα, αυτός αν δε θέλει δεν υπογράφει. Τώρα με το buy-out αυτό μπορείς να πάρεις το Ρογκα, τον Μπαρζντέικις, όποιον θες. Αυτό που λέω είναι ότι για να γίνει μια ανταλλαγή πρέπει να ευθυγραμμιστούν τα άστρα. Για αυτό και δεν γίνονται σχεδόν ποτέ.

Τέλος πάντων δεν έχει και πολύ σημασία, απλά δε το βλέπω πιθανό σενάριο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιουν 10, 2025 1:08 am

:!: :!: :!: Ο μισιτς δεν εχει τελειωσει για τον ολυμπιακο..μαλιστα πληροφοριες απο σερβια και κων/πολη λενε οτι θα καταληξει στο σεφ..η φενερ δεν φτανει τα λεφτα που ζηταει :!: :!: :!:

Απο βετακη...βετακη αν εχεις δικιο νερο και αλατι οτι σου σουρνω απο περσι :lol: αν και τον κοβω να τα λεει απλα να ανεβασει την προσφορα η φενερ.

πανω που το χα παρει αποφαση οτι δεν ερχεται :lol:

0
Stam Tziant

junior

Τρί Ιουν 10, 2025 1:23 am

Jock Landale για 5; Sport24 τον έχει στη λίστα με τους nba free agents καθώς οι Rockets μάλλον θα τον αποδεσμεύσουν. Προσωπικά μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση μαζί με έναν αθλητικό ψηλό (που όσο να ναι τον βρίσκεις πιο εύκολα).

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιουν 10, 2025 1:28 am

σιγουρα αρεσει στον μπαρτζωκα τον ηθελε αντι του φαλ τοτε..αλλα αυτος δεν θελει να φυγει απο ΝΒΑ,ειχε προτιμησει αυστραλια απο ευρωπη την αλλη φορα.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1308
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 10, 2025 1:38 am

James διαβάζω Μπούκερ διαβάζω, όλα καλά αλλά τα ματς της α1 να είναι Σάββατα γιατί Κυριακές πάνε τα καπι εκδρομές :D

Τζέιμς
Μακισικ
Παπ
Μπούκερ
Φαλ
5αδα 470 χρονών Μ.Ο

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”