Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

 euroleague
Reactions: 1359
Δημοσιεύσεις: 1112
Εγγραφή: Σάβ Μάιος 25, 2024 1:48 pm
Τοποθεσία: in the paint
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 10, 2025 4:48 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 4:41 pm
coach blue έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 4:31 pm
Αν βολεύεσαι με παίκτες που κάνανε απλά μερικά καλά ματς με τον παναθηναϊκό κυρίως στο Ελληνικό πρωτάθλημα τότε το αποτέλεσμα θα είναι να κερδίσεις σε μερικά ματς τον παναθηναϊκό στο Ελληνικό πρωτάθλημα. :wink:

Τώρα όσον αφορά τα φάιναλ φορ τι ψυχολογική προετοιμασία μπορεί να γίνει αν παλεύει ο Τρύφωνας του βεγγου με τον ζουγκλακο;

Πιάνεις δηλαδή το τρυφερό αγόρι και του λες : Βλέπεις αυτούς τους μαυριδερους τύπους; Έρχονται να περάσουν από πάνω σου. Να είσαι έτοιμος.Αυτός με στόμφο σου λέει είμαι έτοιμος, πάμε να το πάρουμε. Μετά μαζεύεις την αλοιφή από το παρκέ :D
ηταν τα μονα 3 ματς φετος που επαιξε πανω απο 15 λεπτα τι εννοεις ακριβως? Να τον κρινουμε που σε σπαστα 2 λεπτα που επαιζε δεν ειχε 5/5 τριποντα?
Για τον ντορσει φαντάζομαι λες. Αν δεν έβγαινε ο τραυματισμός του γκος δεν θα έπαιζε ούτε στους τελικούς μετά από αυτά που γίνανε στο φάιναλ φορ.

Ποιος φταίει που ένας παίκτης του 1.7 έπαιξε τόσο λίγο φέτος;

Κάποιος φταίει, όχι όλοι λάδι.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

 champion
Reactions: 6541
Δημοσιεύσεις: 9590
Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 10, 2025 4:50 pm

nikolakias έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 4:43 pm
Γιατί έχετε δέσει σχοινί κορδόνι ότι leading guard = σώνει και ντε Μιτσιτς; Άλλο όνομα δεν υπάρχει; Κάτι από NBA ας πούμε που να είναι 2-way.

Παρεμπιπτόντως ο Γκος μάς χαιρέτισε και επισήμως!
εκτος οτι και απο ΝΒΑ δεν υπαρχει καποιος που ξεχωριζει και να ερχεται..ο μπαρτζωκας δεν το σκεφτεται σαν δεδομενο..
επισης απο ΝΒΑ δεν ξερεις και τι θα σου βγει,δεν ειναι ολοι ναν..ο σκαιλαρ μεις πχ στην φενερ εφυγε νυχτα.

Εγω μολις εμαθα απο συμμαθητη που ειναι κεφαλι οργανωμενων σε μεγαλο κλαμπ(ερε κατι γνωριμιες που εχω :D )
-μιλου ειναι θεμα αφων ξεκαθαρα ,αυτος θελει να μεινει
-πετρουσεφ δεν το συζηταει καν
-2 στοχοι υπαρχουν για τον ΄΄κουβαλητη΄΄ μισιτς που δεν πεφτει με τιποτα σε κασε και τζειμς σαν 2ρη επιλογη

τωρα αν ειναι αξιοπιστα δεν εχω ιδεα..

0
Dimmitz

 a1greece
Reactions: 745
Δημοσιεύσεις: 977
Εγγραφή: Παρ Ιούλ 05, 2024 9:50 am
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 10, 2025 4:55 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 3:34 pm
οποιος πιστευει οτι χασαμε φετος στο φ4 επειδη δεν ειχαμε ενα ακομα συμβολαιο των 2,5 εκ στην περιφερεια και οχι επειδη ειμασταν πιο σοφτ απο βιταμ ας αρχισει να βλεπει το μπασκετ λιγο διαφορετικα.

Η φενερ δεν πηρε ευρωλιγκα με τον μπολντγουιν παρα του οτι ηταν καλος. Πηρε επειδη εχει τον καλυτερο 2-way παιχτη στην λιγκα εδω και χρονια και εναν ντοντα χολ που εμοιαζε με πιντμπουλ μπροστα πισω.

Η μονακο μας νικησε οχι επειδη ο τζειμς εκανε εμφανισαρα αλλα επειδη δεν μπορουσαμε να ματσαρουμε την αθλητικοτητα τον ντιαλο,μπλοσομπγκειμ,στραζελ και το τσαγανο τους.

Η ομαδα εχει ηγετη , εχει σουπερ σκορερ και αν μεινει και ο μιλου εχει και παιχτη αναφορας στο 5. Ταλεντο επιθετικο και μαλιστα μπολικο εχουν οι Ντορσει και Πιτερς.

Η ομαδα θελει 2way παιχτες στο ροστερ τις και αθλητικοτητα και σε δευτερο βαθμο εξτρα επιθετικο πολο.

Με βαιλερ μπαμ, γουορντ και μαπ πισω απο τον μιλου το λυνεις αυτο το προβλημα.

Απο εκει και περα αν η ομαδα πιστευει στον εβανς ας τον στηριξει.

Και οχι δεν ειναι οι μεταγραφες στην μεση της χρονιας σχεδον ολες αποτυχια....αυτο ειναι αστειο.

Περυσι δεν μπαιναμε καν πλειοφς και με 2 κινησεις(πετρουσεφ,ραιτ) φτασαμε φ4.

Το 2012 2 κινησεις(λο,ντορσει)μας ανεβασανε επιπεδο.

Ο ναν ηρθε στον παναθηναικο αν θυμαμαι καλα τελη οκτωμβρη με νοεμβρη.

Αλλιως αν θελουμε και μισιτς και εβανς και ντορσει και φουρνιε στην περιφερεια εχουμε θεμα.

1ον επειδη σε αυτη την περιπτωση μπαμπ και γουοκαπ θα παιζουν 15-20 λεπτα μο γιατι αλλιως δεν θα βγαινουν τα κουκια αμυντικα

2ον επειδη δεν παιζουμε νβα 2κ να βαζουμε τα ματς 15 λεπτα να παιζουν ολοι 20-25 λεπτα.

Και μετα θα παμε φαιναλ φορ και εμεις με τους ηγεταραδες και ο παο με τους τρομερους και φοβερους ναν,σλουκα,μπραουν και θα βρεθει μια μονακο η μια φενερ με ομαδα σκληρη που να παιζει ξυλο και εμεις θα λεμε μετα μαλλον πρεπει να φερουμε και ηγετη και στην θεση 3. Λογικα αυτο θα φταιει
Θα μου επιτρέψεις να προσθέσω στο εξαιρετικό σχόλιο σου (το οποίο με βρίσκει 1000% σύμφωνο), ότι και ο ΠΑΟ πήρε την ΓΙΟΥΡΟΛΙΓΚΑ, επειδή εκτός από Ναν-Σλούκα, είχε στην άμυνα σκυλιά που δάγκωναν και κυρίως έναν εξαιρετικό Γκράντ που κυνηγούσε παίκτες στον αιφνδιδιασμό των αντιπάλων και έριχνε τάπες και τις πανυγύριζε σαν να είχε βάλει πεντάποντο, όπως ακριβώς έκανε ο δικός μας Παπ στα νιάτα του.

0
Jeight

 junior
Reactions: 118
Δημοσιεύσεις: 191
Εγγραφή: Δευ Απρ 07, 2025 2:14 pm
Τοποθεσία: Chania
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 10, 2025 4:58 pm

Airman έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 4:21 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 4:16 pm
παντως δεν καταλαβαινω πως οι ιδιοι που λενε να δες πως το εκανε η φενερ ταυτοχρονα θελουν και ομαδα σουπερ ντουπερ αθλητικη..κανουν cherry picking τους μονο 2 αθλητικους παικτες που εχουν σαν παραδειγμα εντωμεταξυ :lol:

38χρ μακολουμ-πιο αργος και απο θανατο
γκουντουριτς-ο μισιτς μπροστα του ειναι ο αντονι εντουαρντς
μελι-ο φαλ μπροστα του ειναι ο αντονι ντειβις
μπιρτς-σε κατασταση παλαιμαχου πλεον αν και στο φ4 ηταν καλος σιγουρα δεν ειναι πλεον αθληταρας
μπιμπεροβιτς-επιπεδου πιτερς
σανλι-τα σχολια περιττα

και οι αθλητικοι παικτες ειναι μονο ο χολ με τον χειζ..+κολσον που δεν ειχε σοβαρο ρολο και μπολντγουιν που με τραυματισμους και τετοια δεν ηταν τοσο στο πλανο..Βασικα αυτος αμυνα δεν παιζει ετσι και αλλιως..

Οποτε το καντο σαν την φενερ με τον two way χαρακτηρα δεν ξερω που το ακουσατε και σας εμεινε :lol:

με την ιδια λογικη και εμεις αν εχουμε γουορντ τζοουνς και λι ειμαστε ομαδα two way.
Νομίζω ότι η Φενέρ δεν βασίστηκε τόσο στην αθλητικότητα, όσο στο ότι ήταν όντως η πιο διαβασμένη ομάδα. Εκτιμώ ότι ο Σάρας έκανε φανταστική δουλειά γιατί είχε αποκωδικοποιήσει σωστά το παιχνίδι των 3 αντιπάλων του. Και με εσάς να έπαιζε, θα κέρδιζε. Είχε βρει το πώς παίζει η κάθε ομάδα και χτύπησε τον καθεμία σε ό,τι ακριβώς νοσούσε.
Καλα ειχε και αθλητικοτητα. Μπιρτς, κολσον, ντειβις, χολ, πιερ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

 champion
Reactions: 6541
Δημοσιεύσεις: 9590
Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 10, 2025 5:01 pm

εντωμεταξυ αν κατεβει καποιο τετοιο ροστερ
μισιτς μπαμπ γουοκαπ
φουρνιε εβανς
γουρντ μπονγκα
βεζε χορντ παπ
τζοουνς κεβαριους

παιζει η δεν παιζει αμυνα? :lol: λες και μια ομαδα αν εχει μισιτς φουρνιε σασα δεν μπορει να εχει τους τριγυρω αθλητικους πρεπει σωνει και ντε να παμε με μπετατζηδες στον ασσο που ειναι η κομβικοτερη θεση.

εντωμεταξυ επειδη το περιμενω το ΄΄καλα που θα χωρεσουν ολοι αυτοι΄΄να τους πω οτι φετος ολες οι ομαδες ειχαν συνεχεια τραυματισμους και οι μονες που αντεξαν ηταν εμεις ο παο η φενερ και η μονακο που χαν υπερ γεματα ροστερ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

 euroleague
Reactions: 1359
Δημοσιεύσεις: 1112
Εγγραφή: Σάβ Μάιος 25, 2024 1:48 pm
Τοποθεσία: in the paint
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 10, 2025 5:10 pm

Η φενερ στα Πλέι οφ αντιμετώπισε την παρι.Ότι πιο αθλητικό αλλα την κέρδισε με το μέγεθος και την σκληράδα της.

Στο φάιναλ φορ κέρδισε με το μέγεθος και την σκληράδα της χωρίς να υστερεί σε αθλητικοτητα αλλά κέρδισε κυρίως γιατί είχε αποστάσεις, καλύψεις, τοποθετήσεις, στόχευση.

Από τις φορές που ο κόουτς της χρονιάς απέδειξε τον τίτλο του και στο φάιναλ φορ.

2
2 Εικόνα
Stam Tziant

 junior
Reactions: 161
Δημοσιεύσεις: 182
Εγγραφή: Τρί Ιουν 25, 2024 4:16 pm
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 10, 2025 5:30 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 5:01 pm
εντωμεταξυ αν κατεβει καποιο τετοιο ροστερ
μισιτς μπαμπ γουοκαπ
φουρνιε εβανς
γουρντ μπονγκα
βεζε χορντ παπ
τζοουνς κεβαριους

παιζει η δεν παιζει αμυνα? :lol: λες και μια ομαδα αν εχει μισιτς φουρνιε σασα δεν μπορει να εχει τους τριγυρω αθλητικους πρεπει σωνει και ντε να παμε με μπετατζηδες στον ασσο που ειναι η κομβικοτερη θεση.

εντωμεταξυ επειδη το περιμενω το ΄΄καλα που θα χωρεσουν ολοι αυτοι΄΄να τους πω οτι φετος ολες οι ομαδες ειχαν συνεχεια τραυματισμους και οι μονες που αντεξαν ηταν εμεις ο παο η φενερ και η μονακο που χαν υπερ γεματα ροστερ.
Παίζει άμυνα αλλά παίζει να χει και μπάτζετ 30 εκατομμύρια αν βάλεις και τα buy-out. 4 παίκτες από αυτούς που είπες έχουν συμβόλαιο. Μια χαρά ρόστερ είναι αλλά ανέφικτο νομίζω οικονομικά.

0
Slow horses 7

 a1greece
Reactions: 773
Δημοσιεύσεις: 866
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 26, 2024 4:20 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 10, 2025 5:33 pm

Η δική μου θεώρηση είναι πολύ απλή…….Δεν θέλω ούτε Μίτσιτς ούτε James!! Ναι, σαφώς και θα ήθελα πρωτίστως Malendon ή δευτερευόντως Shorts, καθώς θεωρώ ότι ήταν ιδανικοί στο fit του Μπαρτζώκα!!! Τώρα λοιπόν:
1) Μπορούμε Carlik Jones και Weiler Babb πακέτο??? Αν ναι…..δεν το συζητάμε, το αγοράζουμε με κλειστά μάτια!! Παίρνουμε έναν μάστορα του mid range shooting , καλό αμυντικό και με στοιχεία ενός floor general του 7/10 ( σαφώς όχι επίπεδου Μίτσιτς) . Που θα τον πάρεις στην δεύτερη χρονιά του στην EuroLeague που κατά 99% η ιστορία λέει πως θα είναι λογικά καλύτερη της πρώτης , με μειονέκτημα του όμως ότι δεν διαθέτει αξιόπιστο τρίποντο. Αυτόν πας και τον παντρεύεις με έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς αμυντικούς της διοργάνωσης που ταυτόχρονα είναι και ικανότατος spot up shooter, διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο 2 way περιφερειακό πακέτο.
2) Αν, λέω ΑΝ …….κρατήσεις Μίλου, σκας όσα όσα και πας στον Tαιρικ Τζόουνς!! Αν δεν μπορείς να κρατήσεις Μίλου, τότε οι επιλογές είναι 2
- Luca Garza ή Jock Landale ( φυσικά ο Ταιρίκ εννοείται μένει αμετακίνητος)
Υγ: ΚΑΙ ΜΕΤΑ……….Live and let ( the others) die, παραφράζοντας και το άσμα των μεγάλων Guns n’ Roses

1
1 Εικόνα
Dante's Inferno

 sophomore
Reactions: 47
Δημοσιεύσεις: 91
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 15, 2025 3:37 pm
Τοποθεσία: Μαρουσι
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 10, 2025 5:42 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 2:02 pm
Βγάλε Λόνγκ γιατί θα φύγει και βάλε Νετζήπογλου.

Πάρε και ένα 4-5 τύπου Μπούκερ που θα πατάει στο 5 όταν είναι εκτός ο Μίλου για να μην δούμε άλλο πεντάρι τον τίμιο και συμπαθητικό Πίτερς και είσαι κομπλέ.
Ο Νετζηπογλου παίζει στο δύο, δεν έχει καμία δουλειά στον άσσο

0
Christofis

 euroleague
Reactions: 1283
Δημοσιεύσεις: 1703
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 06, 2022 9:26 am
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 10, 2025 5:42 pm

Επειδη αναφερθηκε το ονομα μου πιο πριν.

Ο εβανς μπορουσε να παιξει ιατρικα απο τονμπερασμενο μαρτιο τουλαχιστον. Μετα την εισοδο του στην αποστολη με την Αλμπα τον επιασε κριση πανικου λιγο πριν το παιχνιδι και για αυτο αποφασιστηκε να μην χρησιμοποιηθει ο παικτης για το υπολοιπο της σεζον.

Ο παικτης ειναι καλα, ηθελε να μπει να παιξει και τονθελει καθε μετα αλλα μεσω συζητησης με ειδικο διαγνωσθηκε με PTSD. Που σημαινει παρα οτι θελει να παιξει ενα οποιοδηποτε εναυασμα μπορει να πυροδοτησει την κριση πανικου. Αυτο δεν λεει οτι ο παικτης δεν θα παιξει μπασκετ απλα σημαινει οτι θελει τονους προσπαθειας απο τον ιδιο και τους ειδικους στο ψυχολογικο κομματι ο παικτης να μαθει να το διαχειρίζεται. Απλα επειδη αυτο δεν ειναι κατι που μπορεις να το μετρησεις καθωτι ειμαι μη μετρησιμο εγω παντα βαζω τον αστερισκο του υγιους εβανς.

Αυτα ετσι για να ξερετε καποιες περισσοτερες λεπτομεριες.

Τωρα απο τον ασθενη μου σημερα εμαθα:

1. Ο Μιλουτινοφ θα λαβει προσφορα σχεδον ισοποση κλιμακωτη 2+1 με την Αρμανι . Ειναι στο χερι του να την δεχθει.

2. Θα παμε για 2 γκαρντ. Ο ενας θα ειναι ο
Μπαμπ ή ο Κορντινιε δηλαδη καποιος που θα μπορει να καλυψει με αθλητικοτητα 3 θεσεις στην αμυνα.
Ο αλλος θα ειναι τοπ γκαρντ. Βασικα ειπε αν ο παικτης αυτος δεν ειναι ο Μισιτς, θα περιμενουν απο το ΝΒΑ ( ενω θα κυνηγησουν οποιαδηποτε περιπτωση μεγαλου παικτη τυπου Σρεντερ).

3. Στους ψηλους θα παμε σε 2 καλες περιπτωσεις συν εναν τριτο ποκυ οικονομικο. Οταν ρωτησαν περιπτωση η τετραδα μας να ειναι του χρονου
Σασα, Λεντει, Ταιρικ ή Μπρουνο, Μιλουτινοφ χαμογελασε με υφακι και μου ειπε δεν είσαι πολυ μακρια Γιατρε.

1
1 Εικόνα
Erether

 junior
Reactions: 70
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: Δευ Μάιος 26, 2025 10:47 am
Τοποθεσία: Αθηνα
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 10, 2025 5:49 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 5:42 pm
Επειδη αναφερθηκε το ονομα μου πιο πριν.

Ο εβανς μπορουσε να παιξει ιατρικα απο τονμπερασμενο μαρτιο τουλαχιστον. Μετα την εισοδο του στην αποστολη με την Αλμπα τον επιασε κριση πανικου λιγο πριν το παιχνιδι και για αυτο αποφασιστηκε να μην χρησιμοποιηθει ο παικτης για το υπολοιπο της σεζον.

Ο παικτης ειναι καλα, ηθελε να μπει να παιξει και τονθελει καθε μετα αλλα μεσω συζητησης με ειδικο διαγνωσθηκε με PTSD. Που σημαινει παρα οτι θελει να παιξει ενα οποιοδηποτε εναυασμα μπορει να πυροδοτησει την κριση πανικου. Αυτο δεν λεει οτι ο παικτης δεν θα παιξει μπασκετ απλα σημαινει οτι θελει τονους προσπαθειας απο τον ιδιο και τους ειδικους στο ψυχολογικο κομματι ο παικτης να μαθει να το διαχειρίζεται. Απλα επειδη αυτο δεν ειναι κατι που μπορεις να το μετρησεις καθωτι ειμαι μη μετρησιμο εγω παντα βαζω τον αστερισκο του υγιους εβανς.

Αυτα ετσι για να ξερετε καποιες περισσοτερες λεπτομεριες.

Τωρα απο τον ασθενη μου σημερα εμαθα:

1. Ο Μιλουτινοφ θα λαβει προσφορα σχεδον ισοποση κλιμακωτη 2+1 με την Αρμανι . Ειναι στο χερι του να την δεχθει.

2. Θα παμε για 2 γκαρντ. Ο ενας θα ειναι ο
Μπαμπ ή ο Κορντινιε δηλαδη καποιος που θα μπορει να καλυψει με αθλητικοτητα 3 θεσεις στην αμυνα.
Ο αλλος θα ειναι τοπ γκαρντ. Βασικα ειπε αν ο παικτης αυτος δεν ειναι ο Μισιτς, θα περιμενουν απο το ΝΒΑ ( ενω θα κυνηγησουν οποιαδηποτε περιπτωση μεγαλου παικτη τυπου Σρεντερ).

3. Στους ψηλους θα παμε σε 2 καλες περιπτωσεις συν εναν τριτο ποκυ οικονομικο. Οταν ρωτησαν περιπτωση η τετραδα μας να ειναι του χρονου
Σασα, Λεντει, Ταιρικ ή Μπρουνο, Μιλουτινοφ χαμογελασε με υφακι και μου ειπε δεν είσαι πολυ μακρια Γιατρε.
Να φανταστώ ότι εννοείς εκτός του Γουορντ, έτσι;

Θεωρητικά η ένταξη του παίκτη από την αρχή της σεζόν θα τον βοηθήσει να νιώσει καλύτερα. Είναι αλλιώς να μπαίνεις ξαφνικά σε ματς φουλ ρυθμού σε έτοιμη ομάδα και διαφορετικό σταδιακά μαζί με όλους.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

 nba
Reactions: 1822
Δημοσιεύσεις: 2332
Εγγραφή: Τρί Απρ 11, 2017 12:18 pm
Τοποθεσία: Munich
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 10, 2025 5:49 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 5:42 pm
Επειδη αναφερθηκε το ονομα μου πιο πριν.

Ο εβανς μπορουσε να παιξει ιατρικα απο τονμπερασμενο μαρτιο τουλαχιστον. Μετα την εισοδο του στην αποστολη με την Αλμπα τον επιασε κριση πανικου λιγο πριν το παιχνιδι και για αυτο αποφασιστηκε να μην χρησιμοποιηθει ο παικτης για το υπολοιπο της σεζον.

Ο παικτης ειναι καλα, ηθελε να μπει να παιξει και τονθελει καθε μετα αλλα μεσω συζητησης με ειδικο διαγνωσθηκε με PTSD. Που σημαινει παρα οτι θελει να παιξει ενα οποιοδηποτε εναυασμα μπορει να πυροδοτησει την κριση πανικου. Αυτο δεν λεει οτι ο παικτης δεν θα παιξει μπασκετ απλα σημαινει οτι θελει τονους προσπαθειας απο τον ιδιο και τους ειδικους στο ψυχολογικο κομματι ο παικτης να μαθει να το διαχειρίζεται. Απλα επειδη αυτο δεν ειναι κατι που μπορεις να το μετρησεις καθωτι ειμαι μη μετρησιμο εγω παντα βαζω τον αστερισκο του υγιους εβανς.

Αυτα ετσι για να ξερετε καποιες περισσοτερες λεπτομεριες.

Τωρα απο τον ασθενη μου σημερα εμαθα:

1. Ο Μιλουτινοφ θα λαβει προσφορα σχεδον ισοποση κλιμακωτη 2+1 με την Αρμανι . Ειναι στο χερι του να την δεχθει.

2. Θα παμε για 2 γκαρντ. Ο ενας θα ειναι ο
Μπαμπ ή ο Κορντινιε δηλαδη καποιος που θα μπορει να καλυψει με αθλητικοτητα 3 θεσεις στην αμυνα.
Ο αλλος θα ειναι τοπ γκαρντ. Βασικα ειπε αν ο παικτης αυτος δεν ειναι ο Μισιτς, θα περιμενουν απο το ΝΒΑ ( ενω θα κυνηγησουν οποιαδηποτε περιπτωση μεγαλου παικτη τυπου Σρεντερ).

3. Στους ψηλους θα παμε σε 2 καλες περιπτωσεις συν εναν τριτο ποκυ οικονομικο. Οταν ρωτησαν περιπτωση η τετραδα μας να ειναι του χρονου
Σασα, Λεντει, Ταιρικ ή Μπρουνο, Μιλουτινοφ χαμογελασε με υφακι και μου ειπε δεν είσαι πολυ μακρια Γιατρε.
Φίλε αυτός είναι η μεγαλύτερη μου καψούρα στο 3. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να παίξει στον Οσφπ και δεν το ξέρει. Θα σηκώσει το ΣΕΦ στον αέρα με τα καρφώματα και τις μ πούκες του. Πρέπει να περιμένουμε γιατι δυστυχώς έχει συμβόλαιο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

 champion
Reactions: 6541
Δημοσιεύσεις: 9590
Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 10, 2025 6:06 pm

ο δπγ δινει 9εκ 3ετες στον μιλου λεει το σδνα..παιζει να μαστε κοντα στο να ανανεωσει και να θελουν να ανεβασουν το κασε..
εγω παντως πιστευω πως ελλαδα θα μεινει..τωρα αν ειναι αληθεια αυτα τα λεφτα θα ειναι τρελος να πει οχι,παραπανω απο του λεσορ..

δεν θελω να τον δω με πρασινα αλλα οκ εγκλημα να του δωσουμε πανω απο 2 επειδη ο αλλος τρελαθηκε.

1
1 Εικόνα
Dante's Inferno

 sophomore
Reactions: 47
Δημοσιεύσεις: 91
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 15, 2025 3:37 pm
Τοποθεσία: Μαρουσι
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 10, 2025 6:10 pm

Ο Τζέιμς θα μπορούσε να έχει ένα ρόλο όπως ο Βιλντοζα (ο οποίος αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει προσωρινά τον Έβανς)αλλά αναβαθμισμένο.
Δηλαδή, μιας και το θέμα του Έβανς είναι πλέον μόνο ψυχολογικό, ο Τζέιμς θα μπορούσε να μοιραστεί μαζί του την ευθύνη του leading guard ώστε να μπορέσει να βρει σιγά σιγά τα πατήματα του.
Σαφώς και η ομάδα ποντάρει πολλά στον Κιναν και δεν πρέπει να τον φορτώσει με έξτρα άγχος, συνεπώς η λύση Τζέιμς κουμπώνει πολύ καλά με τον αμερικανό πρώην της Ζαλγκίρις.
Το ζητούμενο βέβαια είναι να δεχτεί ο τρελο-Μαικ να αναλάβει έναν καινούριο ρόλο στην καριέρα του αλλά αν καταλάβει ότι έτσι θα έχει λιγότερες ευθύνες κι επίσης θα έχει άλλη μια ευκαιρία να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, είναι πολύ πιθανό να βάλει νερό στο κρασί του.
Επίσης, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του, θα μπορούσε να αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα αφού, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δηλαδή, στους αγώνες της Ευρωλίγκας, το σχήμα στα γκαρντ θα μπορούσε να είναι:
1. Τζέιμς, Βαιλερ-Μπαμπ, Γουοκαπ
2. Φουρνιε, Έβανς, Ντόρσεϊ

Και στους αγώνες της Α1:
1. Έβανς, Βαιλερ-Μπαμπ, Γουοκαπ
2. Φουρνιε, Ντόρσεϊ, Νετζηπογλου

Βάζω τον Γουοκαπ τρίτο στην σειρά γιατί πλέον χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση καθώς είδαμε φέτος πως είναι πιο εύθραυστος και δεν μπορεί να ακολουθήσει το βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας, όπως παλιότερα. Μην έχουμε δηλαδή νέα περίπτωση Φαλ που κάηκε από τα συνεχόμενα 30λεπτα.

Υ.Γ. Υποθετική τριάδα σέντερ:
Μοντρεζλ Χάρελ ή Ταϊρίκ Τζόουνς, Κάιλ Αλεξάντερ, Νειτ Ρενφρο.
Όλοι τους πολύ δυνατά και αθλητικά 5αρια οι οποίοι παίζουν το μπάσκετ που γουστάρει ο Μπαρτζώκας και που δεν πρόκειται να δημιουργήσουν θέμα όσον αφορά την ιεραρχία στο ρόστερ.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dante's Inferno την Τρί Ιουν 10, 2025 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

 champion
Reactions: 6541
Δημοσιεύσεις: 9590
Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 10, 2025 6:13 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 5:30 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 5:01 pm
εντωμεταξυ αν κατεβει καποιο τετοιο ροστερ
μισιτς μπαμπ γουοκαπ
φουρνιε εβανς
γουρντ μπονγκα
βεζε χορντ παπ
τζοουνς κεβαριους

παιζει η δεν παιζει αμυνα? :lol: λες και μια ομαδα αν εχει μισιτς φουρνιε σασα δεν μπορει να εχει τους τριγυρω αθλητικους πρεπει σωνει και ντε να παμε με μπετατζηδες στον ασσο που ειναι η κομβικοτερη θεση.

εντωμεταξυ επειδη το περιμενω το ΄΄καλα που θα χωρεσουν ολοι αυτοι΄΄να τους πω οτι φετος ολες οι ομαδες ειχαν συνεχεια τραυματισμους και οι μονες που αντεξαν ηταν εμεις ο παο η φενερ και η μονακο που χαν υπερ γεματα ροστερ.
Παίζει άμυνα αλλά παίζει να χει και μπάτζετ 30 εκατομμύρια αν βάλεις και τα buy-out. 4 παίκτες από αυτούς που είπες έχουν συμβόλαιο. Μια χαρά ρόστερ είναι αλλά ανέφικτο νομίζω οικονομικά.
απο περιεργεια και με εικασιες στα συμβολαια

μισιτς 4 μπαμπ 1.2+700 γουοκαπ 1
φουρνιε 2 εβανς 700(δεν το πιστευω οτι θα του δωσουν παραπανω)
γουορντ 700+300 μπονγκα 500
βεζε 3.5 χορντ 400 παπ 1
τζοουνς 700+500 κεβαριους 700

18εκ βγαινει δηλαδη λιγοτερα απο φετος...οκ θα πανε αποζημιωσεις σε καποιους παικτες,ισως παρουμε ομως 1εκ απο πετρουσεφ πχ..Ας πουμε 20εκ χοντρικα..το ιδιο μπατζετ με φετος.

αν ο μιλου παει παο θεωρω δεδομενο οτι θα παρουμε μισιτς γιατι αλλιως επικοινωνιακα θα γινει πολεμος.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τρί Ιουν 10, 2025 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”