τώρα μένει να το μάθει και ο Κορντινιέ!!Christofis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 10:11 pmΓια τον κορντινιε εχει μερες που τον αναφερω γιατι μου τον ειπε η δικη μου πηγη πριν 10 ημερες. Αρα για να σου το εχει πει και σενα τοτε σημαινει οτι ισχυειSlow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 10:01 pmΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ…….επιτέλους, ότι καλύτερο![]()
![]()
![]()
Όπως μου μεταφέρθηκε λοιπόν (προ πενταλέπτου):
- Πολύ μακρύ προμηνύεται το καλοκαίρι……..ειδικά σε εμάς θα αργήσει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση!!! Πάμε για 4-6 μεταγραφές συνολικά!
-Με κάθε επιφύλαξη να εκτεθώ, που δεν θα εκτεθώ, σας μεταφέρω με βεβαιότητα ότι δεν πάει ΠΑΟ ο Μίλου ……ΚΑΚΩΣ για εμένα ( για πολλούς λόγους) αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν πάει!! Οι Αφοί πάντως θα μιλήσουν μαζί του , ίσως και αύριο!! Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις είναι ότι θα είναι συμπαίκτης του Γκουντουριτς του χρόνου!!
- Όντως υφίσταται θέμα Μονακό και Μακίσικ………
- Περί του Ταιρίκ Τζόουνς……….1 χαρτί ζήτησε τελικά η Παρτίζαν, οπότε με 700 γίνεται η δουλειά!! 1,8 και 2,2 τον δεύτερο χρόνο ζήτησε ο ατζέντης του!!
- Κάποιος ανέφερε πριν για Κορντινιέ………όντως παίζει, αλλά σαν εναλλακτική του Μπαμπ……όντως παίζει πάντως!!
- Πετρούσεφ αυτήν την στιγμή όσο και αν οι ενδείξεις δείχνουν τελείως διαφορετικά σημάδια, είναι στο 50/50 η επιστροφή του!!
- Εχουνε προταθεί 3 πολύ καλοί ψηλοί από NBA , ο ένας μάλιστα κάνει τζιζ…..πολύ τζιζ!! Αλλά από τέλη Αυγούστου και μετά!!!
- Στους κοντούς ισχύουν τα της τελευταίας αναφοράς μου…..καμία αλλαγή!
————ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ———/
Αφού έχει συμβόλαιο ρε παιδιά,πως θα γίνει η δουλειά?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο