Νομίζω ότι η δήλωση του Μπαρτζωκα πως δεν μίλησε προσωπικά με τον Μιλουτινοφ και δεν παρακαλαει παικτες, δείχνει το πως αντιμετωπιζει εν γένει τέτοιες καταστάσεις. Σημαίνει ότι δε θέλει τον σερβο στην ομαδα; Όχι φυσικά. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι ήθελε τον Σλουκα στην ομάδα, αλλά και το αντίθετο στηριζεται μονάχα σε θεωρίες και στο πώς σκέφτονται άλλοι άνθρωποι.Airman έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 12:20 pmΦίλε μου, καταρχήν δεν αμφιβάλλω ότι ο κόουτς είναι μεγάλος γνώστης του αθλήματος και μπορεί να προσαρμόζεται σε καταστάσεις, όπως αντίστοιχα και ο Μίσιτς μεγάλος παίχτης και πιθανότατα να μπορεί να κάνει το ίδιο.Erether έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:52 am
Δε φαίνεται να έχεις παρακολουθήσει πολύ Ολυμπιακό με Σλουκυ Λουκ. Ή ξεχνάς εύκολα. Όσο βρισκόταν ο Σλουκας στο παρκέ, παίζαμε αποκλειστικά PNR και είχε το ελεύθερο να μπισταει όσο θελει. Ειδικά στις κρίσιμες στιγμές, που τα ματς καταφεύγουν στο ένστικτο των παικτών. Στη δεύτερη περίοδο βλέπαμε μοσιον και με Σλουκα, οκ.
Ο Ολυμπιακός ειδικά την τελευταία του σεζόν , ήταν σαν να παιζει 2 διαφορετικά ειδη μπάσκετ. Ένα με Σλουκα και ένα χωρίς.
Αμφιβάλλεις ότι αν δεν άρεσε στον Μπαρτζωκα το παιχνίδι του Σλουκα, θα τον έκανε αλλαγη ακόμα και στο τέλος του ματς;
Υ.Γ. Αφού δεν υπάρχουν ηγέτες στον Ολυμπιακό, πες μας πώς έβαλε τόσα μπαζερ μπιτερ ο Σλουκυ Λουκ με την ομάδα. Απειρως περισσότερα απ'οτι με τον Παναθηναϊκο. Και πως βαράει 5-6 σουτ εκτός συστήματος ο Φουρνιέ σε κάθε ματς.
Το αν άρεσε στον Μπαρτζώκα ή όχι το παιχνίδι του Σλούκα νομίζω φάνηκε από την εν τέλει μη ανανέωση του Σλούκα και κυρίως από την αντικατάστασή του μετέπειτα από παίχτες που δεν έπαιζαν με τον ίδιο τρόπο. Αν δηλαδή έρθει ο Μίσιτς και παίζει 20 λεπτά, δεν ξέρω αν στην τελική αυτό είναι που θα έχει στο μυαλό του ο παίχτης. Η περίπτωση Φουρνιέ που περιγράφεις σαφως δεν είναι η ίδια. Ο Φουρνιέ δεν απαιτεί να έχει τη μπάλα 15 δευτερόλεπτα και να επιλέγει αυτός την κατάληξή της. Αυτό που κάνει είναι να ορίζει την έκβαση της επίθεσης σε σουτ που φαινομενικά μοιάζουν out of the box επιλογές που όμως για αυτόν δεν είναι. Το εκτός συστήματος σουτ του Φουρνιέ είναι διαφορετικό σε σχέση με το εκτός συστήματος σουτ του Πίτερς ή του Λαρετζάκη, δηλαδή η κλάση στο σουτ του είναι τέτοια που μία out of the box επιλογή για άλλον, για εκείνον είναι απλά μία ΟΚ ημέρα στη δουλειά. Από τις 2 καταστάσεις που περιέγραψες πάντως, μπάσκετ Σλούκα και mοtιοn, προσωπικά θα πόνταρα ότι ο κόουτς αρέσκεται περισσότερο στο δεύτερο.
ΥΓ. ..βλέπω τόσο ΟΣΦΠ όσο και ΠΑΟ και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο τους στηρίζω και τους δύο στα ευρωπαϊκά ματς ...I love this game![]()
Από κει και πέρα, θα φανεί στο μέλλον αν θα έρθει ο Μισιτς ή αντίστοιχος παίκτης. Σλουκα δε βρίσκεις κάθε μέρα. Προτιμότερη η μοσιον από το να πάρεις έναν μέτριο οργανωτή και να περιμένεις να περάσει την τελεια πάσα στην ρακέτα.
Για την περίπτωση του Φουρνιε έχεις δίκιο. Απλώς αποδεικνύει ότι ο προπονητής αφήνει τους παίκτες να βγάλουν το ταλέντο τους και ξέρει να προσαρμοζεται

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο