στα στατιστικα παντως δεν φαινεται τιποτα απολα αυτα..39/128 τρ ακα 30% οποτε ο γουοκαπ μπροστα του ειναι ρετζι μιλερ και 4.6 ασσιστ για 2λαθη..και ολα αυτα στον ερυθρο..Δηλαδη τουλαχιστον βασει στατιστικων ο γουοκαπ μπροστα του ειναι τουλαχιστον 1 λεβελ καλυτερος.Ακομα και βολες εχει αθλιες για γκαρντ..70% βολες αν ερθει στον ολυμπιακο θα παει στο 10%..εδω σε μας τις χανει ο σασα και ο πιτερς.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 5:06 pmΚατσε ρε συ. Ο Μακινταιαρ ασουτος; Οκ δεν ειναι και ρεντζι μιλερ αλλα μπροστα στο Γουοκαπ που λες μια χαρα ειναι. Εγω παντως τον θυμαμαι τωρα στο τελος ντης περιοδου να σαλιωνει 5/5 τρίποντα. Σουτερ ημερας θα τον πω. Το θεμα ειναι και clutch (ακομη με ποναει το buzzer με την μπασκονια καθως ημουν γηπεδο). Επισης ειναι αν οχι ο καλυτερος μεσα στους 3 καλύτερους floor manager της ευρωλιγκας . Απο καρλικ τζοουνς τον προτιμω.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6568
- Δημοσιεύσεις: 9662
- Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 72
- Δημοσιεύσεις: 138
- Εγγραφή: Δευ Μάιος 26, 2025 10:47 am
- Τοποθεσία: Αθηνα
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομίζω ότι η δήλωση του Μπαρτζωκα πως δεν μίλησε προσωπικά με τον Μιλουτινοφ και δεν παρακαλαει παικτες, δείχνει το πως αντιμετωπιζει εν γένει τέτοιες καταστάσεις. Σημαίνει ότι δε θέλει τον σερβο στην ομαδα; Όχι φυσικά. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι ήθελε τον Σλουκα στην ομάδα, αλλά και το αντίθετο στηριζεται μονάχα σε θεωρίες και στο πώς σκέφτονται άλλοι άνθρωποι.Airman έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 12:20 pmΦίλε μου, καταρχήν δεν αμφιβάλλω ότι ο κόουτς είναι μεγάλος γνώστης του αθλήματος και μπορεί να προσαρμόζεται σε καταστάσεις, όπως αντίστοιχα και ο Μίσιτς μεγάλος παίχτης και πιθανότατα να μπορεί να κάνει το ίδιο.Erether έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:52 am
Δε φαίνεται να έχεις παρακολουθήσει πολύ Ολυμπιακό με Σλουκυ Λουκ. Ή ξεχνάς εύκολα. Όσο βρισκόταν ο Σλουκας στο παρκέ, παίζαμε αποκλειστικά PNR και είχε το ελεύθερο να μπισταει όσο θελει. Ειδικά στις κρίσιμες στιγμές, που τα ματς καταφεύγουν στο ένστικτο των παικτών. Στη δεύτερη περίοδο βλέπαμε μοσιον και με Σλουκα, οκ.
Ο Ολυμπιακός ειδικά την τελευταία του σεζόν , ήταν σαν να παιζει 2 διαφορετικά ειδη μπάσκετ. Ένα με Σλουκα και ένα χωρίς.
Αμφιβάλλεις ότι αν δεν άρεσε στον Μπαρτζωκα το παιχνίδι του Σλουκα, θα τον έκανε αλλαγη ακόμα και στο τέλος του ματς;
Υ.Γ. Αφού δεν υπάρχουν ηγέτες στον Ολυμπιακό, πες μας πώς έβαλε τόσα μπαζερ μπιτερ ο Σλουκυ Λουκ με την ομάδα. Απειρως περισσότερα απ'οτι με τον Παναθηναϊκο. Και πως βαράει 5-6 σουτ εκτός συστήματος ο Φουρνιέ σε κάθε ματς.
Το αν άρεσε στον Μπαρτζώκα ή όχι το παιχνίδι του Σλούκα νομίζω φάνηκε από την εν τέλει μη ανανέωση του Σλούκα και κυρίως από την αντικατάστασή του μετέπειτα από παίχτες που δεν έπαιζαν με τον ίδιο τρόπο. Αν δηλαδή έρθει ο Μίσιτς και παίζει 20 λεπτά, δεν ξέρω αν στην τελική αυτό είναι που θα έχει στο μυαλό του ο παίχτης. Η περίπτωση Φουρνιέ που περιγράφεις σαφως δεν είναι η ίδια. Ο Φουρνιέ δεν απαιτεί να έχει τη μπάλα 15 δευτερόλεπτα και να επιλέγει αυτός την κατάληξή της. Αυτό που κάνει είναι να ορίζει την έκβαση της επίθεσης σε σουτ που φαινομενικά μοιάζουν out of the box επιλογές που όμως για αυτόν δεν είναι. Το εκτός συστήματος σουτ του Φουρνιέ είναι διαφορετικό σε σχέση με το εκτός συστήματος σουτ του Πίτερς ή του Λαρετζάκη, δηλαδή η κλάση στο σουτ του είναι τέτοια που μία out of the box επιλογή για άλλον, για εκείνον είναι απλά μία ΟΚ ημέρα στη δουλειά. Από τις 2 καταστάσεις που περιέγραψες πάντως, μπάσκετ Σλούκα και mοtιοn, προσωπικά θα πόνταρα ότι ο κόουτς αρέσκεται περισσότερο στο δεύτερο.
ΥΓ. ..βλέπω τόσο ΟΣΦΠ όσο και ΠΑΟ και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο τους στηρίζω και τους δύο στα ευρωπαϊκά ματς ...I love this game![]()
Από κει και πέρα, θα φανεί στο μέλλον αν θα έρθει ο Μισιτς ή αντίστοιχος παίκτης. Σλουκα δε βρίσκεις κάθε μέρα. Προτιμότερη η μοσιον από το να πάρεις έναν μέτριο οργανωτή και να περιμένεις να περάσει την τελεια πάσα στην ρακέτα.
Για την περίπτωση του Φουρνιε έχεις δίκιο. Απλώς αποδεικνύει ότι ο προπονητής αφήνει τους παίκτες να βγάλουν το ταλέντο τους και ξέρει να προσαρμοζεται
1
1

-
- Reactions: 96
- Δημοσιεύσεις: 123
- Εγγραφή: Τετ Φεβ 26, 2025 12:53 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμενα δεν μου αρεσει ο Lee. Πρεπει να δουλεψει πολυ για να φτασει σε επιπεδο playoff ευρωλιγκας. Ουτε γηπεδο βεπει καλα, ουτε καλος χειριστης ειναι, ουτε σουτ εχει. Εχει καλο καθετο παιχνιδι που για καποιο λογο δεν το ειδαμε καθολου, αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο για να ξεχωρισει σε αυτο το επιπεδο. Στη Μακαμπι που τον ειχα δει λιγο ηταν καλυτερος αλλα η μακαμπι επαιζε run and gun και στο ανοιχτο γηπεδο ειναι σιγουρα καλυτερος συγκριτικα με το 5 εναντιον 5. Πιστευω πρεπει να δοθει δανεικος κ να παμε για αλλο γκαρντ ειδικα αν μεινει ο Μακισικ για συμπληρωματικη λυση στο 2-3.Stam Tziant έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 5:08 pmΜιας και θυμήθηκα τον Lee, η αλήθεια είναι ότι θεωρώ λίγο άδικο το να τον κρίνουμε με βάση μισή σεζόν στην οποία ουσιαστικά μπήκε σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague. Για κανέναν δε θα ήταν εύκολη μια τέτοια προσαρμογή. Μιλάμε για έναν παίκτη που στο κολεγιακό ξεχώριζε (με συμπαίκτες τον Nesmith των Pacers και τον Pippen Jr των Grizzlies), στο NBA ήταν τίμιος, στη G-League ήταν εξαιρετικός, στη Manisa έκανε παπάδες και στη Maccabi μέσα σε λίγα πάλι παιχνίδια κατάφερε να ξεχωρίσει. Σε ο, τι επίπεδο κι αν έχει παίξει τα έχει φέρει εις πέρας.
Προσωπική γνώμη, αν ο Ολυμπιακός δε μπορεί να του δώσει σημαντικό ρόλο φέτος, θα πρέπει να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Euroleague. Θεωρώ πως αν πάρει χρόνο και εμπειρίες σε αυτό το επίπεδο μπορεί να γυρίσει το 26 έτοιμος παίκτης.
0
-
- Reactions: 177
- Δημοσιεύσεις: 210
- Εγγραφή: Τρί Ιουν 25, 2024 4:16 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξαναλέω λάβε υπόψιν σου ότι και στη Μακάμπι και στον Ολυμπιακό δεν ήταν από την αρχή στο ρόστερ, μπήκε στην πορεία. Δεν είναι εύκολο για γκαρντ αυτό. Στη Μακάμπι ήταν σε μια ομάδα που οι μισοί παίκτες έμεναν στο Ισραήλ, οι άλλοι μισοί όχι. Ούτε ξέρω αν μπορούσαν να κάνουν κανονικές προπονήσεις. Στον Ολυμπιακό το επίπεδο της ομάδας ήταν ήδη πολύ ψηλό, δε μπορούσε παρά να είναι ρολίστας. Πραγματικά πιστεύω ότι με μια σεζόν σε μια Μπασκόνια, μια Βαλένθια κτλ θα είναι άλλος παίκτης. Είναι εξαιρετικός αθλητής, καλά χέρια στην άμυνα, έχει drive, έχει mid-range παιχνίδι και θα διαφωνήσω, πιστεύω έχει αρκετό potential και σαν δημιουργός. Αν βρει ρυθμό και αυτοπεποίθηση οι αρετές του θα φανούν. Στον Ολυμπιακό ήταν αδύνατο να φανούν μεσούσης μιας τόσο απαιτητικής σεζόν.Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 5:17 pmΕμενα δεν μου αρεσει ο Lee. Πρεπει να δουλεψει πολυ για να φτασει σε επιπεδο playoff ευρωλιγκας. Ουτε γηπεδο βεπει καλα, ουτε καλος χειριστης ειναι, ουτε σουτ εχει. Εχει καλο καθετο παιχνιδι που για καποιο λογο δεν το ειδαμε καθολου, αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο για να ξεχωρισει σε αυτο το επιπεδο. Στη Μακαμπι που τον ειχα δει λιγο ηταν καλυτερος αλλα η μακαμπι επαιζε run and gun και στο ανοιχτο γηπεδο ειναι σιγουρα καλυτερος συγκριτικα με το 5 εναντιον 5. Πιστευω πρεπει να δοθει δανεικος κ να παμε για αλλο γκαρντ ειδικα αν μεινει ο Μακισικ για συμπληρωματικη λυση στο 2-3.Stam Tziant έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 5:08 pmΜιας και θυμήθηκα τον Lee, η αλήθεια είναι ότι θεωρώ λίγο άδικο το να τον κρίνουμε με βάση μισή σεζόν στην οποία ουσιαστικά μπήκε σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague. Για κανέναν δε θα ήταν εύκολη μια τέτοια προσαρμογή. Μιλάμε για έναν παίκτη που στο κολεγιακό ξεχώριζε (με συμπαίκτες τον Nesmith των Pacers και τον Pippen Jr των Grizzlies), στο NBA ήταν τίμιος, στη G-League ήταν εξαιρετικός, στη Manisa έκανε παπάδες και στη Maccabi μέσα σε λίγα πάλι παιχνίδια κατάφερε να ξεχωρίσει. Σε ο, τι επίπεδο κι αν έχει παίξει τα έχει φέρει εις πέρας.
Προσωπική γνώμη, αν ο Ολυμπιακός δε μπορεί να του δώσει σημαντικό ρόλο φέτος, θα πρέπει να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Euroleague. Θεωρώ πως αν πάρει χρόνο και εμπειρίες σε αυτό το επίπεδο μπορεί να γυρίσει το 26 έτοιμος παίκτης.
0
- shaq7
- Reactions: 6568
- Δημοσιεύσεις: 9662
- Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
τερμα για φετος δεν ξαναπαιζει..Πες οτι εισαι η μονακο και ο σπανουλης.κρατας τον τζειμς που σε εχει αχτι επειδη τον τιμωρησες αδικως κατα την αποψη του?Δεν θα αφησει τιποτα ορθιο του χρονου απο την μια ..απο την αλλη σαν παικτη δεν βρισκεις αλλον τετοιου επιπεδου..σαν τον πετρουσεφ θα ναι αυτος.
Πιστευω 3η και φαρμακερη..με τζειμς θα παμε και ο θεος βοηθος

0
-
- Reactions: 787
- Δημοσιεύσεις: 903
- Εγγραφή: Σάβ Οκτ 26, 2024 4:20 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Και εγώ εκεί καταλήγω……εκτός αν ο Σουλούκος βγεί αληθινόςshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 5:39 pmτερμα για φετος δεν ξαναπαιζει..Πες οτι εισαι η μονακο και ο σπανουλης.κρατας τον τζειμς που σε εχει αχτι επειδη τον τιμωρησες αδικως κατα την αποψη του?Δεν θα αφησει τιποτα ορθιο του χρονου απο την μια ..απο την αλλη σαν παικτη δεν βρισκεις αλλον τετοιου επιπεδου..σαν τον πετρουσεφ θα ναι αυτος.
Πιστευω 3η και φαρμακερη..με τζειμς θα παμε και ο θεος βοηθος![]()

0
-
- Reactions: 267
- Δημοσιεύσεις: 333
- Εγγραφή: Δευ Φεβ 17, 2025 2:29 pm
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
παικταράς είναι κ πολύ βελτιωμένος σε ασίστ,σε σας θα ανέβάσει κι άλλο το νούμερό το,με σουτέρ γύρω του Φουρνιέ,Βεζε,Πίτερςshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 5:39 pmτερμα για φετος δεν ξαναπαιζει..Πες οτι εισαι η μονακο και ο σπανουλης.κρατας τον τζειμς που σε εχει αχτι επειδη τον τιμωρησες αδικως κατα την αποψη του?Δεν θα αφησει τιποτα ορθιο του χρονου απο την μια ..απο την αλλη σαν παικτη δεν βρισκεις αλλον τετοιου επιπεδου..σαν τον πετρουσεφ θα ναι αυτος.
Πιστευω 3η και φαρμακερη..με τζειμς θα παμε και ο θεος βοηθος![]()
Εγω η σειρα που ήθελα στον 1 από παικταράδες είναι Σορτς,Μάικ,Μίσιτς
Οι υπόλοιποι μια κατηγορία κάτω
0
-
- Reactions: 177
- Δημοσιεύσεις: 492
- Εγγραφή: Τετ Μάιος 24, 2023 7:50 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 177
- Δημοσιεύσεις: 492
- Εγγραφή: Τετ Μάιος 24, 2023 7:50 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Reactions: 6568
- Δημοσιεύσεις: 9662
- Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
τζειμς στα 35 με χειρουργιο δεν ξερω πως γινεται να ειναι πανω απο μισιτς..καλα ουτε του σορτς στεκει..νομιζω η νορμαλ σειρα ειναι μισιτς σορτς τζειμς..απλα απο κει μετα ειναι το χαος.
0
-
- Reactions: 1230
- Δημοσιεύσεις: 1028
- Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 13, 2023 12:42 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 177
- Δημοσιεύσεις: 492
- Εγγραφή: Τετ Μάιος 24, 2023 7:50 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Reactions: 6568
- Δημοσιεύσεις: 9662
- Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αν ερθει ο τζειμς πρεπει να αλλαξεις λι με καναν μακινταιρ..ο μπαμπ θα ταν ιδανικος αλλα ειναι του ραζνατοβιτς.παντως μονο με γουοκαπ να μαρκαρει στα γκαρντ δεν το βλεπω να βγαινει..Το τζειμς σασα στην αμυνα θελει τον μακελελε να φερεις για να σωθειHeisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 6:03 pmαν ερθει ο τζειμς ,φευγει ο Λη και χτυπαμε ενα pg απο τα κοψιματα του ΝΒΑ που αρχιζουν απο τις 29 Ιουνιου. θελουμε καθαρο pg εαν ερθει ο τζειμς και οχι ο μισιτς.
Ας βρουνε και κανα λαβρακι απο NCAA ή G-league δεν με νοιαζει,
αρκει να μην τον βρει αυτος που προτεινε τον Μενσα.

1
1
