Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2254
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 72
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι ο Ρέινολντς στα 33 είναι...fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 1:12 pmο μπουκερ δεν ειναι και στην πρωτη του νιοτη , ο οτουρου θελει δυο μυρια και ο χειζ δεν ξερω τελικα τι θα γινει με μονακο ...
0
-
- Reactions: 93
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και άλλος έλεγε για λευκή πετσέτα και πάρκινγκ και για διαλυμένους...Dante's Inferno έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 5:45 pmΚοινώς... λευκή πετσέτα του χρόνουkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:21 pm
Εγώ σίγουρο έχω μόνο τους 2 ψηλούς, Guard και Ward δεν είμαι και τόσο σίγουρος....ότι έμεινε ο Μακίσικ, ότι πιστευουν στον Εβανς και Λι και όσο ο Βιλντόζα δεν φεύγει, μεταγραφή άλλη από το 1 έως το 3 δεν θα δούμε...
Μεχρι τώρα και μέχρι αποδείξεως του εναντίου από την θέση 1 εως 3 θα πάμε έτσι:
1) Γουόκαπ, Λι, Βιλντόζα
2) Εβανς, Ντόρσευ
3) Φουρνιε, Παπ, Μακίσικ
Και μπαλαντερ στην θέση 2 σαν 6ος πάικτης στα Guards ο Λαρετζάκης. Ουσιαστικά ο Εβανς θα πάρει την θέση του Γκος στα guards και τέλος, κλείσαμε.
1
1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
- Coach Periklis
- Reactions: 2254
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
από κάτι αξιόλογους ρεπορτερ που μιλάνε σε μέσα με τεράστια ακροαματικότηταbig_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:18 pmΕγώ δεν έχω αντιληφθεί από που έχουν προκύψει όλες οι φήμες η οι προσδοκίες πως ο Ολυμπιακός φέτος θα πήγαινε σε μερικό rebuild,θα έπαιρνε 6-7 νέους παίκτες κλπ.Ειδικα από τη στιγμή που έμεινε ο κοουτς Μπι .
ενδεικτικά στο 9:30 λεπτό
και εδώ από την αρχή
που αναφέρει για νεανικότερο και πιο αθλητικό ροστερ , κάτι που θα γίνει ανεξάρτητα αποτελεσμάτων
Τέλος , προσωπική άποψη καθαρά, αλλά στο μπάσκετ με 2 παίκτες κάποτε αλλάξαμε όλη την εικόνα μας . Και πολύ πρόσφατα φέραμε Ραιτ και άλλαξε η εικόνα μας .......Αν θες 4 παίκτες , ασσο , 3ρι και 2 5ρια με τον έναν ίσως 4/5 , ουσιαστικά rebuild είναι . Ακόμα και ο Μπαρτζώκας έλεγε κάποτε ότι ναι μεν δεν υπαρχουν θέσεις στο σύγχρονο μπασκετ πλην ασσου και σεντερ . Κι εμείς θέλουμε νευραλγικές θέσεις οπότε θα αλλάξουν πάρα πολλά από τους νέους ψηλούς που θα πλαισιώσουν Μιλου και με το αν έρθει καλός point guard
Νομίζω και τυφλός βλέπει ( όχι εσείς κ. Μποζίκα ) ότι θες pg center & sf . Δεν λέμε αλλάξτε όλο το ρόστερ , λέμε αυτά που είναι αντικειμενικές ανάγκες να είναι προσθήκες αθλητικών αθλητών και πιο ψύχραιμων ιδανικά έστω μια καλή ένδειξη
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 805
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Υπομονή, γιατί θα είναι μακρύ το καλοκαίρι προφανώς!! Αρχικά για να τελειώσει το γαϊτανάκι , ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ LEADING GUARD (όχι όμως απαραίτητα στον άσο, χωρίς αυτό να απορρίπτει κάτι από τα ονόματα που ακούγονται )……..πάμε όμως σε αυτό που κάνει Τζιζζζζζζ και ονομάζεται προσθήκη αθλητικότητας και προσθήκη 2 Σέντερ:
1) Θέλουμε δύο ψηλούς και μην το αμελούμε αυτό, διότι πρέπει η επιλογή τους να είναι κομβική , λόγω ανάγκης αφενός αδιαπραγμάτευτης προσθήκης αθλητικότητας στο ρόστερ και λόγω ότι το πείραμα των 2 δεινοσαύρων απέτυχε!
2) Αντίθετα με ότι λέγεται αριστερά και δεξιά, εγώ πιστεύω ότι πολύ καλοί ψηλοί υπάρχουν αρκετοί και στη G League και στο ΝΒΑ, καθώς όπως βλέπουμε στην Ευρώπη τα κουκιά είναι μετρημένα και κυρίως ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ για αυτό που αξίζουν!!
3) Ευρωπαϊκά η καλύτερη λύση μακράν της δεύτερης για δεύτερο και ενίοτε πρώτο Σέντερ, ήταν (και είναι) ο Ταιρίκ Τζόουνς. Όμως δεν γίνεται! Οπότε είτε πας σε Οτούρου, είτε σε Κεβάριους, είτε ακόμα και στον Ντόντα Χολ, αρκεί να του ζητήσεις τα δύο - τρία αυτονόητα που κάνει σε τοπ λέβελ επίπεδο, δηλαδή rim protection, screen δυναμικά σε Φουρνιέ και Έβανς πχ και dive στο αντίπαλο καλάθι!! Αν περιμένουμε να κάνει hand off δράσεις και λοιπά σύνθετα του Bartzokas ball, θα πάει άκλαυτος!!!
4) Εγώ προτιμώ η επιλογή (ας πάρει και χρόνο), πρέπει να προέρχεται από Αμέρικα……άσχετα με τι λέγεται από «ειδικούς» εγώ θα πήγαινα ασυζητητί κατευθείαν σε Mo Bamba για δεύτερο που θα παίζει και πρώτος , (λόγω ευπάθειας του Μίλου)!!
Και για τρίτο θα επέλεγα ένα Ντουγάνι που θα χαμηλώνει και θα ρίχνει ξύλο, με χρόνο ταυτόχρονα να εξελίσσεται κάθε χρόνο μέσω του Olympiacos process, έναν παίκτη δηλαδή τύπου Όσκαρ Τσίμπουε, ή εναλλακτικά εάν ήθελα 4-5αρι φθηνό αλλά πολύ μπασκετικό ως τρίτο, θα έριχνα μια ματιά και στον Robinson Earl που έπαιζε στους Pelicans πέρυσι και φέτος στη g- League!!!
5) Επίσης Day’ron Sharpe που έχει αναφερθεί αλλά και ο Orlando Robinson καθώς και ο Damien Jones που παίζει τώρα Κίνα, είναι περιπτώσεις πολύ δυνατές!!!
- 2 εκατομμύρια για Οτούρου είναι απλά αστείο………
Υγ: Για το τέλος κάτι άσχετο……Είμαι τελείως αντίθετος ( αν και τον αγαπώ, αλλά δεν είμαστε ΙΚΑ) στην ανανέωση Μακισικ. Η ομάδα θέλει μαντρόσκυλα και γενικά rebuilding στα φτερά , οπότε ένας Ward δεν αρκεί!! Το Μπόγκα Γουόρντ στα φτερά και λόγω versatility το προτιμώ πολύ περισσότερο από ημίμετρα τύπου 20 λεπτά Γουόρντ, 10 λεπτά Σάκης ή Παπ και ο Θεός βοηθός!!! Άσε που δεν θεωρώ και παικταρά τον Ward! Είναι σαφώς καλύτερος από τους ήδη υπάρχοντες αλλά όχι παίκτης των 25 λεπτών στο 3!! Και φυσικά έχει 3&D στοιχεία αλλά όχι σε ελίτ επίπεδο, μην τα παραλέμε κιόλας!
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 137
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Λευκη πετσετα με ροστερ που εχει Μιλουτινοφ, Πιτερς, Σασα, Φουρνιε, Γουοκαπ, Εβανς. Μακαρι να βλεπουμε τετοιες λευκες πετσετες καθε χρονο. Καποτε οι καλυτερες επιλογες ηταν οι Λαφαγιετ, Ερικ Γρκιν, Λεσλι Οντομ,Ρομπερτς, Στρομπερι και τσερι. Ξεχνατε μερικοι....Dante's Inferno έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 5:45 pmΚοινώς... λευκή πετσέτα του χρόνουkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:21 pm
Εγώ σίγουρο έχω μόνο τους 2 ψηλούς, Guard και Ward δεν είμαι και τόσο σίγουρος....ότι έμεινε ο Μακίσικ, ότι πιστευουν στον Εβανς και Λι και όσο ο Βιλντόζα δεν φεύγει, μεταγραφή άλλη από το 1 έως το 3 δεν θα δούμε...
Μεχρι τώρα και μέχρι αποδείξεως του εναντίου από την θέση 1 εως 3 θα πάμε έτσι:
1) Γουόκαπ, Λι, Βιλντόζα
2) Εβανς, Ντόρσευ
3) Φουρνιε, Παπ, Μακίσικ
Και μπαλαντερ στην θέση 2 σαν 6ος πάικτης στα Guards ο Λαρετζάκης. Ουσιαστικά ο Εβανς θα πάρει την θέση του Γκος στα guards και τέλος, κλείσαμε.
3
3

Και όπως είναι η ομάδα αν φέρεις Μπούκερ και Ward και έναν Έλληνα ψηλό κατά πάσα πιθανότητα θα είμαστε Final 4 και του χρόνου. Μην τρελαθουμε. Ειδικά αν Dorsey,Evans παίξουν σαν κανονικοί μπασκετμπολίστες θα μιλάμε για 2 έξτρα μεταγραφές.
Εδώ κυρίως μιλάμε τι χρειάζεται να ανεβάσουμε τις πιθανότητες να το σηκώσουμε και επίσης να μην ρισκάρει η ομάδα με γερασμένους ή τραυματίες.
Για εμένα Leading Guard ΧΘΕΣ. Αυτό δεν αλλάζει.
Εδώ κυρίως μιλάμε τι χρειάζεται να ανεβάσουμε τις πιθανότητες να το σηκώσουμε και επίσης να μην ρισκάρει η ομάδα με γερασμένους ή τραυματίες.
Για εμένα Leading Guard ΧΘΕΣ. Αυτό δεν αλλάζει.
2
2

-
- Reactions: 93
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για σοβαρεψου λιγάκι, 17 Ιουνίου και μιλάς για ρόστερ που δεν έχει ολοκληρωθεί.Dante's Inferno έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 7:26 pmΜε το συγκεκριμένο ρόστερ για εκεί μας βλέπω κι εμάς...
Τι μιρλα έχετε ορισμένοι ρε παιδιά για όνομα.
2
1
1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το λέω με την λογική ότι πρέπει σώνει και καλά να κρατήσουμε όλο το φετινό ρόστερ(όσοι έχουν μείνει τέλος πάντων) και του χρόνου. Δηλαδή, να στριμωξουμε τον Φουρνιε στο 3 με Γουόρντ, Παπανικολάου και Μακισικ για να μην φύγει ο Βιλντοζα;Jeight έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 7:34 pmΛευκη πετσετα με ροστερ που εχει Μιλουτινοφ, Πιτερς, Σασα, Φουρνιε, Γουοκαπ, Εβανς. Μακαρι να βλεπουμε τετοιες λευκες πετσετες καθε χρονο. Καποτε οι καλυτερες επιλογες ηταν οι Λαφαγιετ, Ερικ Γρκιν, Λεσλι Οντομ,Ρομπερτς, Στρομπερι και τσερι. Ξεχνατε μερικοι....
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dante's Inferno την Τρί Ιουν 17, 2025 9:03 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον εσύ πρέπει να σοβαρευτείς.since1925 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 8:04 pmΓια σοβαρεψου λιγάκι, 17 Ιουνίου και μιλάς για ρόστερ που δεν έχει ολοκληρωθεί.Dante's Inferno έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 7:26 pm
Με το συγκεκριμένο ρόστερ για εκεί μας βλέπω κι εμάς...
Τι μιρλα έχετε ορισμένοι ρε παιδιά για όνομα.
Αρχικά, πού την είδες την μιρλα για ονομα; Έχεις διαβάσει προηγούμενα σχόλια μου; Έχω προτείνει κατά καιρούς παίκτες όπως ο Μέλο Τριμπλ και ο Μοντρεζλ Χάρελ, εσύ αυτούς τους θεωρείς ονόματα;
Επίσης, ο φίλος μιλάει για ρόστερ που θέλει μια - δύο προσθήκες, σχεδόν ολοκληρωμένο δηλαδή.
Διάβαζε λίγο πιο καλά τα σχόλια πριν πεταχτεις...
0
- Knoxville
- Reactions: 0
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παραμένει 2 χρόνια ή 671 ημέρες νεότερος.Dante's Inferno έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 6:24 pmΚι ο Ρέινολντς στα 33 είναι...fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 1:12 pm
ο μπουκερ δεν ειναι και στην πρωτη του νιοτη , ο οτουρου θελει δυο μυρια και ο χειζ δεν ξερω τελικα τι θα γινει με μονακο ...
Τι είδους λογική είναι αυτή φίλε μου? Με αυτο το σκεπτικό κάποτε είχαμε Γκούλιας, Γιούρακ, Γιούρκοβιτς, Όβτσινα και Λαβόρ Ποστέλ.Λευκη πετσετα με ροστερ που εχει Μιλουτινοφ, Πιτερς, Σασα, Φουρνιε, Γουοκαπ, Εβανς. Μακαρι να βλεπουμε τετοιες λευκες πετσετες καθε χρονο. Καποτε οι καλυτερες επιλογες ηταν οι Λαφαγιετ, Ερικ Γρκιν, Λεσλι Οντομ,Ρομπερτς, Στρομπερι και τσερι. Ξεχνατε μερικοι....
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3010
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όσοι "κουράζεστε" να βλέπετε σχόλια που θέλουν ενίσχυση της ομάδας, μπορεί να γίνεστε και ταυτόχρονα κουραστικοί με το να υποδεικνύετε την "υπομονή" σας επί μονίμου βάσεως. Τουλάχιστον η μια μεριά σχολίων αφορά την ομάδα, ενώ τα δικά σας σχόλια στρέφονται ενάντια στους συνφορουμίτες σας.
Επίσης:
Επίσης:
nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 1:01 pmΟπαδός δεν χρειάζεται να είναι φύλακας. Ούτε ο παραπονιάρης troll. Είναι ενεργό μέλος της ομάδας που υποστηρίζει. Οι ίδιοι που σήμερα ζητούν "υπομονή" και "εμπιστοσύνη", είναι οι ίδιοι που τον Οκτώβριο θα λένε "ας περιμένουμε να δούμε πρώτα πώς θα δέσει η ομάδα", τον Νοέμβριο θα λένε πως είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, τον Δεκέμβριο θα αναρωτιούνται αν φταίει η προετοιμασία ή η ψυχολογία, και το επόμενο καλοκαίρι θα επανέλθουμε στο ίδιο σημείο μηδέν. Πάλι να ψάχνουμε παίκτες, πάλι να κάνουμε αλχημείες για να βγουν σχήματα. Κάθε καλοκαίρι σαν να ξεκινάμε από την αρχή, σαν να μην έμαθε κανείς τίποτα απ’ την προηγούμενη χρονιά. Και όποιος τολμήσει να το θυμίσει, χαρακτηρίζεται "γκρινιάρης", "καταστροφολόγος" και τελικά βγαίνει και το οπαδόμετρο χαρακτηρίζοντας κάποιους "μη Παναθηναϊκός/Ολυμπιακός".
3
1
2

-
- Reactions: 137
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Η λογικη ειναι οτι θεωρειτε οτι οι Αγγελοπουλοι θα βαζουν καθε χρονο 20 μυρια. Αφου εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, μπες στο μετοχικο κεφαλαιο της ΚΑΕ να βοηθησεις για το καλυτεροKnoxville έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 9:01 pmΠαραμένει 2 χρόνια ή 671 ημέρες νεότερος.
Τι είδους λογική είναι αυτή φίλε μου? Με αυτο το σκεπτικό κάποτε είχαμε Γκούλιας, Γιούρακ, Γιούρκοβιτς, Όβτσινα και Λαβόρ Ποστέλ.Λευκη πετσετα με ροστερ που εχει Μιλουτινοφ, Πιτερς, Σασα, Φουρνιε, Γουοκαπ, Εβανς. Μακαρι να βλεπουμε τετοιες λευκες πετσετες καθε χρονο. Καποτε οι καλυτερες επιλογες ηταν οι Λαφαγιετ, Ερικ Γρκιν, Λεσλι Οντομ,Ρομπερτς, Στρομπερι και τσερι. Ξεχνατε μερικοι....
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
0