since1925 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 6:28 pm
Dante's Inferno έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 5:45 pm
Κοινώς... λευκή πετσέτα του χρόνου
Και άλλος έλεγε για λευκή πετσέτα και πάρκινγκ και για διαλυμένους...
Υπομονή, γιατί θα είναι μακρύ το καλοκαίρι προφανώς!! Αρχικά για να τελειώσει το γαϊτανάκι , ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ LEADING GUARD (όχι όμως απαραίτητα στον άσο, χωρίς αυτό να απορρίπτει κάτι από τα ονόματα που ακούγονται )……..πάμε όμως σε αυτό που κάνει Τζιζζζζζζ και ονομάζεται προσθήκη αθλητικότητας και προσθήκη 2 Σέντερ:
1) Θέλουμε δύο ψηλούς και μην το αμελούμε αυτό, διότι πρέπει η επιλογή τους να είναι κομβική , λόγω ανάγκης αφενός αδιαπραγμάτευτης προσθήκης αθλητικότητας στο ρόστερ και λόγω ότι το πείραμα των 2 δεινοσαύρων απέτυχε!
2) Αντίθετα με ότι λέγεται αριστερά και δεξιά, εγώ πιστεύω ότι
πολύ καλοί ψηλοί υπάρχουν αρκετοί και στη G League και στο ΝΒΑ, καθώς όπως βλέπουμε στην Ευρώπη τα κουκιά είναι μετρημένα και κυρίως
ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ για αυτό που αξίζουν!!
3) Ευρωπαϊκά η καλύτερη λύση μακράν της δεύτερης για δεύτερο και ενίοτε πρώτο Σέντερ, ήταν (και είναι) ο Ταιρίκ Τζόουνς. Όμως δεν γίνεται! Οπότε είτε πας σε Οτούρου, είτε σε Κεβάριους, είτε ακόμα και στον Ντόντα Χολ, αρκεί να του ζητήσεις τα δύο - τρία αυτονόητα που κάνει σε τοπ λέβελ επίπεδο, δηλαδή rim protection, screen δυναμικά σε Φουρνιέ και Έβανς πχ και dive στο αντίπαλο καλάθι!! Αν περιμένουμε να κάνει hand off δράσεις και λοιπά σύνθετα του Bartzokas ball, θα πάει άκλαυτος!!!
4) Εγώ προτιμώ η επιλογή (ας πάρει και χρόνο), πρέπει να προέρχεται από Αμέρικα……άσχετα με τι λέγεται από «ειδικούς» εγώ θα πήγαινα ασυζητητί κατευθείαν σε Mo Bamba για δεύτερο που θα παίζει και πρώτος , (λόγω ευπάθειας του Μίλου)!!
Και για τρίτο θα επέλεγα ένα Ντουγάνι που θα χαμηλώνει και θα ρίχνει ξύλο, με χρόνο ταυτόχρονα να εξελίσσεται κάθε χρόνο μέσω του Olympiacos process, έναν παίκτη δηλαδή τύπου Όσκαρ Τσίμπουε, ή εναλλακτικά εάν ήθελα 4-5αρι φθηνό αλλά πολύ μπασκετικό ως τρίτο, θα έριχνα μια ματιά και στον Robinson Earl που έπαιζε στους Pelicans πέρυσι και φέτος στη g- League!!!
5) Επίσης Day’ron Sharpe που έχει αναφερθεί αλλά και ο Orlando Robinson καθώς και ο Damien Jones που παίζει τώρα Κίνα, είναι περιπτώσεις πολύ δυνατές!!!
- 2 εκατομμύρια για Οτούρου είναι απλά αστείο………
Υγ: Για το τέλος κάτι άσχετο……Είμαι τελείως αντίθετος ( αν και τον αγαπώ, αλλά δεν είμαστε ΙΚΑ) στην ανανέωση Μακισικ. Η ομάδα θέλει μαντρόσκυλα και γενικά rebuilding στα φτερά , οπότε ένας Ward δεν αρκεί!! Το Μπόγκα Γουόρντ στα φτερά και λόγω versatility το προτιμώ πολύ περισσότερο από ημίμετρα τύπου 20 λεπτά Γουόρντ, 10 λεπτά Σάκης ή Παπ και ο Θεός βοηθός!!! Άσε που δεν θεωρώ και παικταρά τον Ward! Είναι σαφώς καλύτερος από τους ήδη υπάρχοντες αλλά όχι παίκτης των 25 λεπτών στο 3!! Και φυσικά έχει 3&D στοιχεία αλλά όχι σε ελίτ επίπεδο, μην τα παραλέμε κιόλας!