Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

a1greece
Reactions: 795
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 17, 2025 9:50 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 9:39 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 9:35 pm

Μην κολλάς βρε αδερφέ και εσύ στο τι λέει ο καθένας. Ίσα ισα που ο καθένας μας μπορεί να αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά τα πράγματα ακόμα και στην πιο απλοϊκή τους μορφή, από τον οποιονδήποτε! Εγώ προσωπικά λέω πολλές φορές ότι όποιος λέει ότι οι Αφοί δεν βάζουν λεφτά , είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αχάριστοι για να μην πω βαλτοί!! Κριτική όμως πρέπει να γίνεται, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και όχι ισοπεδωτική! Πολλά που αναφέρονται ναι είναι ισοπεδωτικά και συμφωνώ μαζί σου, αλλά όπως είπα και στον πρόλογο μου …… that’s life!
Ναι αλλα οταν η ομαδα εχει ηδη παικταραδες και ολοι εδω δεν συμβιβαζονται με τιποτα λιγοτερο απο Τζειμς η Μισιτς το πραγμα ξεφευγει. Θα το ξαναπω εχετε επηρεαστει απο την αυξηση του μπατζετ του ΠΑΟ 2 χρονια τωρα χωρις να υπολογιζετε εναν φοβερο παραγοντα. Πριν παρει ο ΠΑΟ το Οακα τι budget ειχε?
Κάτσε βρε αρχηγέ……επειδή λες έχετε επηρεαστεί. Προσωπικά δεν έχω επηρεαστεί στο ελάχιστο, απλά αναφέρουμε σε αυτό το φόρουμ, ποιες θεωρούμε ότι είναι οι ανάγκες της ομάδας σε ποστ (που επαναλαμβάνω ονομάζεται) « προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026)!! Σου απαντώ όπως βλέπεις τελείως προσωπικά , γιατί ακριβώς εσύ θεώρησες με το να λες ΕΧΕΤΕ , ότι και ΕΓΩ ανήκω σε αυτούς που έχουν επηρεαστεί , κάτι που επέτρεψε μου να σε βεβαιώσω ότι δεν ισχύει!! Όμως δεν γίνεται από την άλλη και εσύ να μην βλέπεις το σοβαρό έλλειμμα αθλητικότητας στις θέσεις 3-4-5 της περυσινής ομάδας όπως και το 1/19 τρίποντα σε ημιτελικούς F4 των περιφερειακών μας παικτών , με το πάρτυ του μέτριου Jeite στο 5 και να τα αναγάγουμε όλα στο ότι ήδη έχουμε παικταράδες!!!……κάπου το πράμα σίγουρα απαιτεί μια βελτίωση! Παικταράδες σίγουρα έχουμε, όχι όμως ότι δεν έχουμε και φύρα!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3002
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 17, 2025 9:51 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 9:48 pm
μόνο τον Μπιλάρα <3 μπορώ να σκεφτώ που το κάνει αυτό στο φόρουμ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Χμμμμ...νομίζω εδώ είσαι λίγο μονόπλευρος :D Είναι αρκετά μεγαλύτερη η λίστα.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 539

Τρί Ιουν 17, 2025 10:00 pm

Airman έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 9:40 pm

στη δεύτερη προσέγγιση δε κρίνω το πώς θα συμπεριφερθεί κάποιος εξ ου και το "μέχρι να γκρινιάξεις ή να αρχίσεις τα ΘΜΑ ή οτιδήποτε ενδιάμεσο". το να έχεις κάποια δεδομένα π.χ. έφυγε αυτός, ήρθε ο άλλος σηκώνει άπειρες γνώμες για το αν σου αρέσει το ρόστερ ή όχι, τι θα έκανες διαφορετικά κτλ

μπορώ δηλαδή να δεχτώ και το "με αυτό το ρόστερ δε πάμε πουθενά" και το "πάμε να τα σηκώσουμε όλα", είναι και τα δύο εκτιμήσεις κάποιων φιλάθλων σε ένα φόρουμ.

το να υπάρχει είτε απογοήτευση είτε υπερενθουσιασμός τόσο νωρίς το βρίσκω λίγο υπερβολικό.
Σύμφωνοι, απλά και εγώ πχ θεωρώ κάπως υπερβολικό να πιστεύει ο Μήτσος από τη Λούτσα που ανάθεμα και αν έχει χτυπήσει μπάλα ποτέ του, ότι επειδή έχει στα χέρια του ένα πληκτρολόγιο και κάνει πως βλέπει το άθλημα αυτό από την τηλεόραση, κατέχει καλύτερα από τον εκάστοτε κόουτς. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο ίδιος Μήτσος κατέχει καλύτερα και τα της οικονομίας αφού ελαφρά τη καρδία, σκορπάει εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπάρχει αύριο. Αγαπάμε τις ομάδες μας και το σπορ αυτό, θέλουμε φυσικά το καλύτερο, αλλά καμιά φορά δεν χρειάζονται και υπεραναλύσεις αν θες πριν ξεκινήσουν τα επίσημα και κυρίως πριν δούμε το κάθε κομμάτι στο παρκέ. Οταν η ομάδα μου υπέγραφε τον Γκραντ, σχολιάστηκε μέχρι και το τσαντάκι που φορούσε στην μέση, το ανάποδο καπέλο του, ότι έχει παιξει στον προμηθέα και πάει λέγοντας. Τώρα όλοι αυτοί αποθεώνουν τον καλύτερο αμυντικό, την ψυχή, τον ακούραστο και όλα τα συναφή. Συνεπώς, προσωπικά δε βρίσκω λογική σε καμία τέτοια κατάσταση, πολύ περισσότερο σαφώς ναι, σε αυτούς που μιλούν με υποθετικά δεδομένα, με τις εικασίες που έχουν πλάσει ως πραγματικότητα.
μωρέ ναι, αλλά περιγράφεις μια κάπως ακραία ξερολίστικη κατάσταση που δε νομίζω ότι αντιπροσωπεύει το φόρουμ (το τουίτερ σίγουρα).

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 855
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Ιουν 17, 2025 10:03 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 10:00 pm
Airman έγραψε:

Σύμφωνοι, απλά και εγώ πχ θεωρώ κάπως υπερβολικό να πιστεύει ο Μήτσος από τη Λούτσα που ανάθεμα και αν έχει χτυπήσει μπάλα ποτέ του, ότι επειδή έχει στα χέρια του ένα πληκτρολόγιο και κάνει πως βλέπει το άθλημα αυτό από την τηλεόραση, κατέχει καλύτερα από τον εκάστοτε κόουτς. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο ίδιος Μήτσος κατέχει καλύτερα και τα της οικονομίας αφού ελαφρά τη καρδία, σκορπάει εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπάρχει αύριο. Αγαπάμε τις ομάδες μας και το σπορ αυτό, θέλουμε φυσικά το καλύτερο, αλλά καμιά φορά δεν χρειάζονται και υπεραναλύσεις αν θες πριν ξεκινήσουν τα επίσημα και κυρίως πριν δούμε το κάθε κομμάτι στο παρκέ. Οταν η ομάδα μου υπέγραφε τον Γκραντ, σχολιάστηκε μέχρι και το τσαντάκι που φορούσε στην μέση, το ανάποδο καπέλο του, ότι έχει παιξει στον προμηθέα και πάει λέγοντας. Τώρα όλοι αυτοί αποθεώνουν τον καλύτερο αμυντικό, την ψυχή, τον ακούραστο και όλα τα συναφή. Συνεπώς, προσωπικά δε βρίσκω λογική σε καμία τέτοια κατάσταση, πολύ περισσότερο σαφώς ναι, σε αυτούς που μιλούν με υποθετικά δεδομένα, με τις εικασίες που έχουν πλάσει ως πραγματικότητα.
μωρέ ναι, αλλά περιγράφεις μια κάπως ακραία ξερολίστικη κατάσταση που δε νομίζω ότι αντιπροσωπεύει το φόρουμ (το τουίτερ σίγουρα).
Δεν μιλάω σαφώς για το επίπεδο των συμφορουμιτών...αναφέρομαι σε ένα γενικότερο πλαίσιο :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior

Τρί Ιουν 17, 2025 10:05 pm

https://x.com/TheDunkCentral/status/1935047638405071069

αν ξαναπόσταρα τρολ ακκάουντ κάντε με μπαν άμεσα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1844
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Ιουν 17, 2025 10:10 pm

yawn.brigade έγραψε:

Είναι απατεώνας ο κύριος;;

Ζήτω η εργατιά (κομμουνιστικό μπάσκετ), κάτω το κεφάλαιο!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1778
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Ιουν 17, 2025 10:11 pm

yawn.brigade έγραψε:

Εκτός ότι έχει 26μ συμβολαιο και είναι παικταρας δεν ειναι και ελεύθερος ρε

0
Άβαταρ μέλους
Knoxville

Reactions: 0
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Jeight έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 9:22 pm

Η λογικη ειναι οτι θεωρειτε οτι οι Αγγελοπουλοι θα βαζουν καθε χρονο 20 μυρια. Αφου εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, μπες στο μετοχικο κεφαλαιο της ΚΑΕ να βοηθησεις για το καλυτερο
Με όλο το σεβασμό, αλλα αυτό που είπες μπορώ να το ερμηνεύσω μόνο εως πολύ κακόγουστο αστείο... ΕΚΤΟΣ και αν είσαι ένας εκ των αφών.

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior

Τρί Ιουν 17, 2025 10:14 pm

berry έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Εκτός ότι έχει 26μ συμβολαιο και είναι παικταρας δεν ειναι και ελεύθερος ρε
δεν έχω ιδέα από ΝΒΑ, δε τον ξέρω καν τον κύριο :P

μου έκανε εντύπωση που έχωσαν το όνομα του Ολυμπιακού μέσα στις υποψήφιες ομάδες. ακόμα περισσότερο που ξέρουν ποιος είναι ο Ολυμπιακός και έγραψαν σωστά και το όνομα και όχι κάνα Olympiakakopoulos

0
redcard

senior
Reactions: 777
Αγαπημένος παίκτης: Roy

golitog7 έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 10:10 pm
yawn.brigade έγραψε:

Είναι απατεώνας ο κύριος;;

Ζήτω η εργατιά (κομμουνιστικό μπάσκετ), κάτω το κεφάλαιο!
Δυνατο το reference... goodpost.gif

0
Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions: 183

0
Arkoudiarhs 7

a1greece

Τρί Ιουν 17, 2025 10:15 pm

κατσαμε ησυχοι τελικα?
Αλλα λεει ο ενας αλλα λει ο αλλος
πιάσ' τ' αβγό και κούρευ' το

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 795
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Ιουν 17, 2025 10:16 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 9:49 pm
ρε μαγκες εσεις που μας λεγατε και τιποτα απο μεσα δεν εχετε κανα νεοτερο?
Προφανως και ειναι νωρις (για Μισιτς εννοω) αλλα οκ
Εμενα με αγχωνει το γκαρντ και οχι ο ψηλος
Τις κουπες στις φερνουν τα γκαρντ καλως ή κακως και οχι οι ψηλοι
Με όλο τον σεβασμό σε εσένα και σε κάποιους άλλους συμφορουμίτες, εγώ προσωπικά έχω επιλέξει να μην ξανά αναφέρω τίποτα από ότι τυχόν γνωρίζω και μου έχει περαστεί!! Ο λόγος είναι πολύ απλός, καθώς το τελευταίο διάστημα διαπίστωσα ότι όταν προσπάθησα καλοπροαίρετα να ενημερώσω σε ένα αμιγώς μπασκετικό όπως πραγματικά θέλω να πιστεύω φόρουμ, για κάτι που αποδεδειγμένα γνωρίζω, έφτασα να ακούω ειρωνείες από τον κάθε μή χαρακτηρίσω , που έφτασε να τον πειράζουν μια τα κεφαλαία, μια τα αποσιωπητικά, να χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς τύπου «ντραμα», ειρωνεία περί «μασονικών αληθείων» και τα συναφή!!! Οπότε, άλλη δουλειά δεν είχα, από το να χαλάω την ζαχαρένια μου στα 50 μου, διότι πολύ κόσμος είναι κακοπροαίρετος……κάθομαι στα αυγά μου και απολαμβάνω τις φιλοσοφίες αυτών που με χλεύασαν!!!

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Τρί Ιουν 17, 2025 10:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1778
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
https://www.athletiko.gr/o-olympiakos-d ... eims-13979
Τον βλέπω να ρχεται τον Τζέιμς

0
Arkoudiarhs 7

a1greece

Τρί Ιουν 17, 2025 10:21 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 9:49 pm
ρε μαγκες εσεις που μας λεγατε και τιποτα απο μεσα δεν εχετε κανα νεοτερο?
Προφανως και ειναι νωρις (για Μισιτς εννοω) αλλα οκ
Εμενα με αγχωνει το γκαρντ και οχι ο ψηλος
Τις κουπες στις φερνουν τα γκαρντ καλως ή κακως και οχι οι ψηλοι
Με όλο τον σεβασμό σε εσένα και σε κάποιους άλλους συμφορουμίτες, εγώ προσωπικά έχω επιλέξει να μην ξανά αναφέρω τίποτα από ότι τυχόν γνωρίζω και μου έχει περαστεί!! Ο λόγος είναι πολύ απλός, καθώς το τελευταίο διάστημα διαπίστωσα ότι όταν προσπάθησα καλοπροαίρετα να ενημερώσω σε ένα αμιγώς μπασκετικό όπως πραγματικά θέλω να πιστεύω φόρουμ, για κάτι που αποδεδειγμένα γνωρίζω, έφτασα να ακούω ειρωνείες από τον κάθε μή χαρακτηρίσω , που έφτασε να τον πειράζουν μια τα κεφαλαία, μια τα αποσιωπητικά, να χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς τύπου «ντραμα», ειρωνεία περί «μασονικών αληθείων» και τα συναφή!!! Οπότε, άλλη δουλειά δεν είχα, από το να χαλάω την ζαχαρένια μου στα 50 μου, διότι πολύ κόσμος είναι κακοπροαίρετος……κάθομαι στα αυγά μου και απολαμβάνω τις φιλοσοφίες αυτών που με χλεύασαν!!!
κριμα δεν ειναι ομως με τα ξερα να καιγονται και τα χλωρα?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”