Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1845
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 18, 2025 10:58 am

Αν ακυρωθεί και του Κεβάριους στη Μονακό και θεωρήσουμε ότι και ο Οτούρου δεν πάει Ισραήλ, ποιον από τους δύο θα προτιμούσαμε και γιατί?
Εγώ είμαι στο 50-50 δεν μπορώ να αποφασίσω. Ο Κεβάριους φαίνεται να είναι καλύτερος αμυντικός, πράγμα που το χρειαζόμαστε πάαααρα πολύ, ο δε Οτούρου μπορεί να βάλει την μπάλα κάτω και να μην περιμένει μόνο το τάισμα από τους κοντούς. Στην πάσα νομίζω είναι πάνω κάτω στα ίδια.
Αν λάβουμε υπόψιν βέβαια και το κόστος τότε μάλλον γέρνει προς τον Κεβάριους.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 867
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 18, 2025 11:08 am

golitog7 έγραψε:
Αν ακυρωθεί και του Κεβάριους στη Μονακό και θεωρήσουμε ότι και ο Οτούρου δεν πάει Ισραήλ, ποιον από τους δύο θα προτιμούσαμε και γιατί?
Εγώ είμαι στο 50-50 δεν μπορώ να αποφασίσω. Ο Κεβάριους φαίνεται να είναι καλύτερος αμυντικός, πράγμα που το χρειαζόμαστε πάαααρα πολύ, ο δε Οτούρου μπορεί να βάλει την μπάλα κάτω και να μην περιμένει μόνο το τάισμα από τους κοντούς. Στην πάσα νομίζω είναι πάνω κάτω στα ίδια.
Είναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Ο Οτούρου έχει ένα μεγαλύτερο επιθετικό οπλοστάσιο και μπορεί να δομήσει φάσεις ακόμα και αν δεν έχει γκαρντ που να παίζουν αποκλειστικά PNR δράσεις. Στην κλίμακα αυτόφωτου είναι μερικά σκαλιά παραπάνω. Σαφέστατα ο Κεβάριους είναι καλύτερος αμυντικός, αλλά εκτιμώ ότι overall ο Οτούρου είναι καλύτερος παίχτης. Θεωρώ ότι ο Οτούρου δεν έχει αγγίξει και τη βέλτιστη εκδοχή του εαυτού του ακόμα. Ο ΟΣΦΠ και ίσως και ο ΠΑΟ να είναι καλό περιβάλλον ώστε να το κάνει. Φυσικά, πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δώσει η ομάδα και τον ανταγωνισμό που θα βρει για καθέναν από τους δύο. Δεν θα μου φανεί παράξενο αν ο ΟΣΦΠ πάει για 2 παίχτες εκεί, ένα 5άρι και ένα αθλητικό 4-5.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Τετ Ιουν 18, 2025 11:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1901
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 18, 2025 11:10 am

Heisenberg έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 9:46 am

Και καλο ειναι οτι μαθαινει καποιος και το μοιραζεται εδω μεσα να μην αντιμετωπιζεται με ειρωνια.
Ναι δεν βγαινουν ολα προφανως αλλα αυτο ειναι το λογικο να συμβαίνει.
Συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς, υπάρχουν κάποια μέλη που, δεν ξέρω για ποιό λόγο, ειρωνεύονται τους φίλους που λόγω ειδικών γνώσεων ή επαφών μάς μεταφέρουν και μοιράζονται μαζί μας αυτά που ξέρουν. Πρόχειρα-πρόχειρα μου έρχονται στο νου οι ειρωνείες που δεχτήκατε εσύ ο ίδιος, ο Αργάλογος (προτιμώ αυτή την εκδοχή του nickname του από το πρώην ΜΙ5) κι ο Χριστοφής. Και οι τρεις έχετε τον σεβασμό μου.

6
6 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 768

Τετ Ιουν 18, 2025 12:00 pm

prime7 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 9:06 am
Η Μονακό μετά από εμάς δεν προλαβαίνει τις φαπες. Και ο TjShorts κάνει τα ματς της ζωής του. Για τον Σπανούλη εγώ δεν θα πω κάτι γιατί δεν έχει δικιά του ομάδα. Του χρόνου θα κριθεί με αυτούς που θα επιλέξει. Αλλά μετά από 1 μήνα και βλέποντας την Μονακό θα πω πόσο αδικήσαμε τους εαυτούς μας και χάσαμε από μια ομάδα που με το ζόρι πέρασε την μέτρια Μπαρτσελόνα ,που έχασε στον τελικό που στο τελευταίο 10λεπτο ήταν μαμά κακά και από μια ομάδα που η Παρί την έχει διαλύσει στους τελικούς της Γαλλίας.
Και επίσης αναρωτιέμαι αν κάναμε πατάτα με τον TjShorts που δεν τον κλείσαμε άμεσα και μας τον πήραν οι απέναντι..ενώ εμείς τον είχαμε περισσότερο ανάγκη.
Σίγουρα κάναμε λάθος με τον Shorts, θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει πλειστηριασμός με ΠΑΟ για τον παίχτη. Ο ΠΑΟ κινήθηκε πολύ γρήγορα όταν εμείς είμασταν ακόμα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας για το αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Γκός και το τι θα γίνει με Μπραρτζώκα μετά την αποτυχία του φ4. Ακούστηκε και μια φήμη ότι μεταφέραμε στον παίκτη την επιθυμία να ματσαρουμε οποιαδήποτε προσφορά και να του δώσουμε και παραπάνω, αλλά ο παίκτης έκλεισε στον ΠΑΟ γιατί προτιμά να παίζει στο σύστημα του Άταμαν για να έχει περισσότερες ελευθερίες.

Τώρα πέταξε το πουλάκι, και δεν ξέρω αν πράγματι τον ήθελε ο Μπι, επειδή είναι κοντός και θέλει πολύ την μπάλα στα χέρια του.

Η μόνη μου ελπίδα είναι ότι ενώ ο παίκτης είναι κίλερ, δεν πιστεύω ότι ταιριάζει στον ΠΑΟ (για την ακρίβεια θεωρώ ότι δεν ταιριάζει καθόλου). Αν βρουν χημεία με τον Ναν θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

3
3 Εικόνα
Dimmitz

euroleague

Τετ Ιουν 18, 2025 12:14 pm

Βγήκε δημοσίευμα ότι Μπράιντ και Οτούρου μάλλον ακυρώνουν τη συμφωνία με Χάποελ. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κινηθούμε και για τους δυο, αλλά ειδικά για τον πρώτο.

Μπορεί να μην παίζει άσσος, αλλά στην Εφές είχε αναλάβει χρέη οργανωτή όσο ήταν τραυματίας ο Λάρκιν. Είναι πολύ έμπειρος παίκτης και δεν κρύβεται στα δύσκολα. Παίζει και on ball και off ball και είναι καλός αμυντικός.

Ουόκαπ-Φουρνιέ-Ward-Σάσα-Μίλου

Έβανς-Ντόρσει-Μπράιντ-Πίτερς-Οτούρου

Ή

Έβανς-Μπράιντ-Παπ-Πίτερς-Οτούρου

Σκοτώνουν τα παραπάνω ρόστερ.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1084

Τετ Ιουν 18, 2025 12:29 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 12:40 am
Αυτό που οι άκρες όλων των ειδών πάνε διακοπές στο χειρότερο σημείο... steamingears.gif
εχουμε ακομα την ελπιδα να κανουν διακοπες στη Συρο και να χρειαστουν κατι απο το φαρμακειο . εκειιιιιι να τον εχεις τον αλλο καμμενο απο τον ηλιο και να του λες δεν σου δινω ΑfterSun αν δεν μου πεις τι εγινε με τα μεταγραφικα... :twisted:

7
7 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1845
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Ιουν 18, 2025 12:36 pm

Από τη στιγμή που πήραμε Ward δεν μπορείς να πάρεις Bryant. Ναι μεν μπορεί να παίξει και ως άσσος, όμως η primary θέση του είναι στο 3-2. Εκεί είμαστε ήδη κομπλέ, δεν χωράει άλλος. Το μεγάλο πακέτο πρέπει να πάει στον dominant άσσο.

Στο σενάριο που δεν παίρναμε Ward, θα μπορούσαμε να πάμε σε Bryant, παίνροντας για άσσο έναν πιο φτηνό παίχτη αλλά σούπερ αμυντικό.

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να πάρουμε 4/5άρι και 5άρι που να ξεκινάνε από την άμυνα.
Εγώ θα ήθελα Οτούρου ή Κεβάριους για το 5, Τάισον Πέρεζ για 4-5αθλητικό που υπό συνθήκες μπορεί να παίξει ακόμα και στο 3 (αν βάλει πχ τα κλάματα ο Ward με τον Ντιαλό, πετάς τον Πέρζε μέσα να του ρίξει μερικές) και φυσικά στον άσσο πρέπει να πάρουμε τον Μίσιτς αν μπορούμε.

Σημείωση: θεωρώ ότι φέτος μας παίρνει να σκεφτούμε και λίγο out of the box. Αν καλύψουμε δλδ μια από τις 2 σημαντικές μας θέσεις, το 5 και τον άσσο, μπορούμε να πάμε και σε ένα στοίχημα από G-League ή ΝΒΑ ή ακόμα και από άλλη λίγκα. Για να κερδίσεις πρέπει να ρισκάρεις. Ο Παο το πήρε επειδή ρίσκαρε με Ναν και του βγήκε, ο Σάρας έφτασε τελικό με τη βοήθεια του Μακκόλουμ, ενός παίχτη δλδ που δεν θα τον έπαιρνε κανένας άλλος. Η Ρεάλ πριν μερικά χρόνια πήρε από το πουθενά τον Ταβάρες, έναν παίκτη που κυριάρχησε τα επόμενα χρόνια στη θέση 5. Το ίδιο πιο πριν και η Φενέρ με Ούντο.
Χωρίς ρίσκο και ανακυκλώνοντας τους ίδιους και τους ίδιους θα είσαι μεν στον αφρό αλλά δεν θα έχεις αυτό το κάτι παραπάνω, που δεν θα το περιμένει κανείς και θα σου δώσει το συκριτικό πλεονέκτημα.
Πρέπει να ανοίξουμε νέους δρόμους, σ αυτό είμαστε πολύ κακοί.

2
2 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 805
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Ιουν 18, 2025 12:41 pm

golitog7 έγραψε:
Ασυζητητί……αν και είναι μεγαλύτερο prospect ο Oturu, για τώρα συμφωνώ Κεβάριους

0
Rivers15

junior
Reactions: 104

Τετ Ιουν 18, 2025 12:49 pm

golitog7 έγραψε:
Από τη στιγμή που πήραμε Ward δεν μπορείς να πάρεις Bryant. Ναι μεν μπορεί να παίξει και ως άσσος, όμως η primary θέση του είναι στο 3-2. Εκεί είμαστε ήδη κομπλέ, δεν χωράει άλλος. Το μεγάλο πακέτο πρέπει να πάει στον dominant άσσο.

Στο σενάριο που δεν παίρναμε Ward, θα μπορούσαμε να πάμε σε Bryant, παίνροντας για άσσο έναν πιο φτηνό παίχτη αλλά σούπερ αμυντικό.

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να πάρουμε 4/5άρι και 5άρι που να ξεκινάνε από την άμυνα.
Εγώ θα ήθελα Οτούρου ή Κεβάριους για το 5, Τάισον Πέρεζ για 4-5αθλητικό που υπό συνθήκες μπορεί να παίξει ακόμα και στο 3 (αν βάλει πχ τα κλάματα ο Ward με τον Ντιαλό, πετάς τον Πέρζε μέσα να του ρίξει μερικές) και φυσικά στον άσσο πρέπει να πάρουμε τον Μίσιτς αν μπορούμε.

Σημείωση: θεωρώ ότι φέτος μας παίρνει να σκεφτούμε και λίγο out of the box. Αν καλύψουμε δλδ μια από τις 2 σημαντικές μας θέσεις, το 5 και τον άσσο, μπορούμε να πάμε και σε ένα στοίχημα από G-League ή ΝΒΑ ή ακόμα και από άλλη λίγκα. Για να κερδίσεις πρέπει να ρισκάρεις. Ο Παο το πήρε επειδή ρίσκαρε με Ναν και του βγήκε, ο Σάρας έφτασε τελικό με τη βοήθεια του Μακκόλουμ, ενός παίχτη δλδ που δεν θα τον έπαιρνε κανένας άλλος. Η Ρεάλ πριν μερικά χρόνια πήρε από το πουθενά τον Ταβάρες, έναν παίκτη που κυριάρχησε τα επόμενα χρόνια στη θέση 5. Το ίδιο πιο πριν και η Φενέρ με Ούντο.
Χωρίς ρίσκο και ανακυκλώνοντας τους ίδιους και τους ίδιους θα είσαι μεν στον αφρό αλλά δεν θα έχεις αυτό το κάτι παραπάνω, που δεν θα το περιμένει κανείς και θα σου δώσει το συκριτικό πλεονέκτημα.
Ο Μπραιαντ δεν νομιζω πως προσφερει κατι που λειπει, περισσοτερο θα μπλεξει το ροστερ. Ο Ward μου φαινεται αρκετα πιο χρησιμος σε αυτο που χρειαζομαστε, απλα ισως ειναι και λιγο πιο λαχειο.
Ο Μπι δεν νομιζω πως θα παει σε παικτη απο αμερικη χωρις προηγουμενη ευρωπαικη εμπειρια. Το εκανε μια φορα με τον Μενσα, που δεν επιασε, δεν θυμαμαι να το εχει ξανακανει στο παρελθον.

0
Jeight

junior
Reactions: 139
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Ιουν 18, 2025 12:54 pm

Ο Μπι απο τοτε που καηκε με τα τζιμανια τους Χαρισον, Ελις, Τζενκινς δεν εχει κοιταξει σε αλλη αγορα εκτος Ευρωλιγκας. Το θεωρω λαθος γιατι στο παρελθον ειχε ανακαλυψει πολλα λαβρακια. Απλα νομιζω οτι η πιεση του πρωταθλητισμου που δεν υπηρχε το 20 τον αναγκαζει να παει συνεχως σε safe επιλογες

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Τετ Ιουν 18, 2025 1:12 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 11:10 am
Heisenberg έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 9:46 am

Και καλο ειναι οτι μαθαινει καποιος και το μοιραζεται εδω μεσα να μην αντιμετωπιζεται με ειρωνια.
Ναι δεν βγαινουν ολα προφανως αλλα αυτο ειναι το λογικο να συμβαίνει.
Συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς, υπάρχουν κάποια μέλη που, δεν ξέρω για ποιό λόγο, ειρωνεύονται τους φίλους που λόγω ειδικών γνώσεων ή επαφών μάς μεταφέρουν και μοιράζονται μαζί μας αυτά που ξέρουν. Πρόχειρα-πρόχειρα μου έρχονται στο νου οι ειρωνείες που δεχτήκατε εσύ ο ίδιος, ο Αργάλογος (προτιμώ αυτή την εκδοχή του nickname του από το πρώην ΜΙ5) κι ο Χριστοφής. Και οι τρεις έχετε τον σεβασμό μου.
Προσωπικά 1-2 φορές έγραψα κάποια πράγματα που έμαθα από δημοσιογράφους λόγω δουλειάς και με άρχισαν στο δούλεμα (και ο ένας ήταν Παναθηναικός!), δεν αναφέρομαι σε εσένα, οπότε το μείωσα, και απλά δεν μεταφέρω τι ακούω, πέρα από κάποια ψηλά για τον Μισιτς που είναι Hot θέμα, να προσπαθείς να βοηθήσεις και να τα ακούς και από πάνω, ε πάει πολύ...καλά κάνουν και τα άλλα παιδιά να μην ξαναγράψουν κάτι για αυτά τα θέματα...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Τετ Ιουν 18, 2025 1:14 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 12:00 pm
prime7 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 9:06 am
Η Μονακό μετά από εμάς δεν προλαβαίνει τις φαπες. Και ο TjShorts κάνει τα ματς της ζωής του. Για τον Σπανούλη εγώ δεν θα πω κάτι γιατί δεν έχει δικιά του ομάδα. Του χρόνου θα κριθεί με αυτούς που θα επιλέξει. Αλλά μετά από 1 μήνα και βλέποντας την Μονακό θα πω πόσο αδικήσαμε τους εαυτούς μας και χάσαμε από μια ομάδα που με το ζόρι πέρασε την μέτρια Μπαρτσελόνα ,που έχασε στον τελικό που στο τελευταίο 10λεπτο ήταν μαμά κακά και από μια ομάδα που η Παρί την έχει διαλύσει στους τελικούς της Γαλλίας.
Και επίσης αναρωτιέμαι αν κάναμε πατάτα με τον TjShorts που δεν τον κλείσαμε άμεσα και μας τον πήραν οι απέναντι..ενώ εμείς τον είχαμε περισσότερο ανάγκη.
Σίγουρα κάναμε λάθος με τον Shorts, θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει πλειστηριασμός με ΠΑΟ για τον παίχτη. Ο ΠΑΟ κινήθηκε πολύ γρήγορα όταν εμείς είμασταν ακόμα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας για το αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Γκός και το τι θα γίνει με Μπραρτζώκα μετά την αποτυχία του φ4. Ακούστηκε και μια φήμη ότι μεταφέραμε στον παίκτη την επιθυμία να ματσαρουμε οποιαδήποτε προσφορά και να του δώσουμε και παραπάνω, αλλά ο παίκτης έκλεισε στον ΠΑΟ γιατί προτιμά να παίζει στο σύστημα του Άταμαν για να έχει περισσότερες ελευθερίες.

Τώρα πέταξε το πουλάκι, και δεν ξέρω αν πράγματι τον ήθελε ο Μπι, επειδή είναι κοντός και θέλει πολύ την μπάλα στα χέρια του.

Η μόνη μου ελπίδα είναι ότι ενώ ο παίκτης είναι κίλερ, δεν πιστεύω ότι ταιριάζει στον ΠΑΟ (για την ακρίβεια θεωρώ ότι δεν ταιριάζει καθόλου). Αν βρουν χημεία με τον Ναν θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.
Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που κάνει ο Shorts τρομάζει και τρομάζει πολύ, είναι λες και παίζει ενήλικας με παιδιά, αν τα βρουν με τον Ναν και αποκτήσουν χημεία απλά καήκαμε, τόσο απλά....ας ελπίσουμε να μην τα βρουν και να θέλει ο κάθε ένας μια μπάλα μόνος του!!

Υ.Γ. Επρεπε να τον έχουμε χτυπήσει...τα 2,5εκ. που πήρε δεν είναι πολλά για αυτά που κάνει, εδώ συζητάγαμε για τον μετριότατο Μπαμπ ότι θέλει 1,3εκ τον χρόνο και άλλα 700-800Κ η ομάδα του για να τον αφήσει...τσάμπα πράγμα είναι για 2,5εκ. αυτό που βλέπουμε τώρα στον Shorts.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1084

Τετ Ιουν 18, 2025 1:22 pm

Jeight έγραψε:
Ο Μπι απο τοτε που καηκε με τα τζιμανια τους Χαρισον, Ελις, Τζενκινς δεν εχει κοιταξει σε αλλη αγορα εκτος Ευρωλιγκας. Το θεωρω λαθος γιατι στο παρελθον ειχε ανακαλυψει πολλα λαβρακια. Απλα νομιζω οτι η πιεση του πρωταθλητισμου που δεν υπηρχε το 20 τον αναγκαζει να παει συνεχως σε safe επιλογες
δεν ειναι απολυτο αυτο ,αφου μακισσικ και ραιτ δεν ηταν ευρωλιγκατοι κι αυτοι ειναι που μου ερχονται στο προχειρο

0
Dimmitz

euroleague

Τετ Ιουν 18, 2025 1:24 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 12:49 pm
golitog7 έγραψε:

Ο Μπραιαντ δεν νομιζω πως προσφερει κατι που λειπει, περισσοτερο θα μπλεξει το ροστερ. Ο Ward μου φαινεται αρκετα πιο χρησιμος σε αυτο που χρειαζομαστε, απλα ισως ειναι και λιγο πιο λαχειο.
Ο Μπι δεν νομιζω πως θα παει σε παικτη απο αμερικη χωρις προηγουμενη ευρωπαικη εμπειρια. Το εκανε μια φορα με τον Μενσα, που δεν επιασε, δεν θυμαμαι να το εχει ξανακανει στο παρελθον.
Ρε μάγκες ώρες ώρες δεν σας πιάνω πουθενά..Μας έχετε ζαλίσει οι περισσότεροι (δεν λέω εσένα Ρίβερς) ότι χρειαζόμαστε leading guard στο 1-2, φαίνεται ότι θα γίνει διαθέσιμος ένας τέτοιος (που τον ήθελε και ο ΠΑΟ - άρα είναι καλός), και δεν μας άρεσει γιατί θα υπερφορτωθεί το ρόστερ! Δηλαδή τι θα γίνει αν έρθει ένας Τζέιμς ή Μίσιτς? Δεν θα υπερφορτωθεί εκεί? Όπως λέει και η παροιμία: μας χαρίζουν άλογο και το κοιτάμε στα δόντια!

Το ρόστερ που έγραψα πιο πάνω το είδατε? Εμένα μου φαίνεται υπερηχητικό!! Το second unit σκοτώνει με Έβανς, Ντόρσει, Μπράιντ, Πίτερς, Οτούρου/Έβανς, Μπράιντ, Παπ, Πίτερς, Οτούρου.

Είμαστε οι πιο περίεργοι οπαδοί νομίζω. Αν δεν λέγεται Ferrari (Μίσιτς, Τζέιμς) δεν μας κάνει, ακόμα και αν είναι Mercedes!

Θα μείνει γκάρντ ελεύθερο που παίζει κατά βάση στο δύο και εκτελεί και χρέη οργανωτή, και θα πάμε να πάμε κάποιο στοίχημα από NBA, που οι πιθανότητες να βγει καλύτερος από Μπράιντ δεν είναι παραπάνω από 10% και δεν τον θέλουμε, ενώ στην Ευρώπη είναι ο καλύτερος μετά απο Τζέιμς - Μίσιτς (που είναι δύσκολες και λίγο μη ρεαλιστικές υποθέσεις).

Να προσθέσω εδώ ότι στην μετά Σλούκα εποχή, η ομάδα παίζει χωρίς άλλο καθαρό άσο πλην Ουόκαπ, γιατί και ο Γκος κόμπο ήταν και δεν είχε και καλύτερο vision στην πάσα από τον Ελάιζα!

0
Jeight

junior
Reactions: 139
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Ιουν 18, 2025 1:26 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 1:22 pm
Jeight έγραψε:
δεν ειναι απολυτο αυτο ,αφου μακισσικ και ραιτ δεν ηταν ευρωλιγκατοι κι αυτοι ειναι που μου ερχονται στο προχειρο
Αυτοι ηρθαν στην μεση της χρονιας ως λυσεις αναγκης

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”