nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 6:46 pm
Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 6:07 pm
ή λόγω ότι μπορεί να το είπανε οι shot clock??
Οι shot clock τον είχαν "προμοτάρει" πέρυσι και εγώ είχα γράψει πόσο εντύπωση μου κάνει γιατί γενικά ξέρουν πέντε πράγματα. Μήπως μπέρδεψες εκείνο το ποστ θεωρώντας ότι τον προτείνουν;
Αν σου πω ότι προσωπικά ούτε που το ήξερα ότι τον είχαν αναφέρει οι shot clock…..θα με πιστέψεις??
Ελπίζω ναι. Για να απαντήσω λοιπόν στην εύλογη απορία σου, απάντησα με βάση αυτά που είπε ο Σάκαρος σε προηγούμενο ποστ και με βάση να αναδείξω στο πως αντιλαμβάνομαι και ποιά ειναι εν τέλει τα κριτήρια ή τα διάφορα επιχειρήματα με τα οποία κρίνω
εγώ κάποιον μπασκετικά , το πόσο ταιριάζει στην ομάδα μου ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ) , ειδικά στην πολύπαθη θέση του Σέντερ!!! Για εμένα λοιπόν κάποιος που……
1) Ψάχνοντας στον Ολυμπιακό έναν Σέντερ και ως πρώτο , λόγω ευπάθειας του Μίλου, μου ικανοποιεί που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά να μου δίνει πιο rim protection στοιχεία από τον Μιλού και γενικά , είναι πιο above the rim παίκτης……
2) Μου τικάρει το κουτάκι της αθλητικότητας σε συνάρτηση και με μέγεθος και μάλιστα υψηλή αναλογία blocks n’ rebs per game
3) Μου έχει εμπειρία σε 280+ παιχνίδια στο USA, χωρίς να είναι κανένας παππούλης
………sorry αλλά εμένα μου κάνει και μου παρακάνει!! Επαναλαμβάνω είναι η προσωπική μου άποψη με βάση πάντα του τι μπάσκετ παρακολουθώ τόσα χρόνια και πως το αντιλαμβάνομαι και φυσικά είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ αν τον έχει προτείνει ο hoopfellas, o Συρίγος, οι Shot clock…..κοκ!!!
Ελπίζω αδερφέ να σε κάλυψα και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω!!!