Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6653
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 18, 2025 5:57 pm

εχουμε ξεμεινει τοσο απο νεα που λεμε για τον scary terry?με συμβολαιο 26εκ?οι αλλοι χτες ανεβασαν σαν ειδηση ενα τουιτ ενος καμμενου..εχει ξεφυγει η κατασταση :D

προσωπικα απλα περιμενω να δω τον ασσο που θα παρουμε για να καταλαβω που παει η χρονια..οποτε λογικα απο αρχες ιουλιου θα ξερουμε.

οτουρου βλεπω να πηγαινει παο η καμια αρμανι..εμεις αποκλειεται να του δωσουμε 2+εκ ..αν ηταν θα τα χαμε δωσει και πριν παει χαποελ.

Υπαρχει το χαμηλο iq και πιο κατω ειναι ο μο μπαμπα σε δικο του λεβελ..πιστευω οτι σκεφτεται μεχρι και τωρα πρεπει να παω το αριστερο ποδι μπροστα μετα το δεξι..απλα για να περπατησει :lol: τον εχω δει αρκετες φορες να κανει σκριν στον αερα χωρις να υπαρχει παικτης :roofl: Αυτοι εκει στο σοτ κλοκ προσπαθουν να το παιξουν ψαγμενοι και οτι εχουν ματι γιαυτο τον προτεινουν..εχει φοβερα φυσικα προσοντα αλλα δεν βλεπω πως θα παιξει στην ευρωπη με τετοιο μυαλο.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 812
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 18, 2025 6:07 pm

shaq7 έγραψε:
εχουμε ξεμεινει τοσο απο νεα που λεμε για τον scary terry?με συμβολαιο 26εκ?οι αλλοι χτες ανεβασαν σαν ειδηση ενα τουιτ ενος καμμενου..εχει ξεφυγει η κατασταση :D

προσωπικα απλα περιμενω να δω τον ασσο που θα παρουμε για να καταλαβω που παει η χρονια..οποτε λογικα απο αρχες ιουλιου θα ξερουμε.

οτουρου βλεπω να πηγαινει παο η καμια αρμανι..εμεις αποκλειεται να του δωσουμε 2+εκ ..αν ηταν θα τα χαμε δωσει και πριν παει χαποελ.

Υπαρχει το χαμηλο iq και πιο κατω ειναι ο μο μπαμπα σε δικο του λεβελ..πιστευω οτι σκεφτεται μεχρι και τωρα πρεπει να παω το αριστερο ποδι μπροστα μετα το δεξι..απλα για να περπατησει :lol: τον εχω δει αρκετες φορες να κανει σκριν στον αερα χωρις να υπαρχει παικτης :roofl: Αυτοι εκει στο σοτ κλοκ προσπαθουν να το παιξουν ψαγμενοι και οτι εχουν ματι γιαυτο τον προτεινουν..εχει φοβερα φυσικα προσοντα αλλα δεν βλεπω πως θα παιξει στην ευρωπη με τετοιο μυαλο.
Πώς θα παίξει ο Mo Bamba στην Ευρώπη, ενώ είναι πχ περιζήτητος ψηλός ο Γιουσούφα Φαλ ας πούμε??? Μήπως είμαστε γενικώς ολίγον αντιδραστικοί όλοι μας?? Ο Σερμαντίνι κοντεύει 45 (που λέει ο λόγος) και παίζει ακόμα σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Μπαλτσεροφσκι (αυτός λόγω ποιότητας όχι ηλικίας) και ο Μπάλβιν το ίδιο, αλλά εμάς μας χαλάει ένας από τους κορυφαίους blocker στο USA λόγω χαμηλού iq, ή λόγω ότι μπορεί να το είπανε οι shot clock?? Όλες οι απόψεις σεβαστές, αλλά δεν είναι βρε αρχηγέ του πεταματού ο συγκεκριμένος παίκτης! Ώπα κάπου……

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Τετ Ιουν 18, 2025 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1381
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 18, 2025 6:10 pm

Από τα ονόματα που ακούγονται και με βάση τα γούστα του κόουτς b η πιο πιθανή περίπτωση μου κάνει αυτός ο Φόρεστ της μπασκονια άσχετα αν η πληροφορία είναι τρολια η όχι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 18, 2025 6:20 pm

Slow horses 7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Πώς θα παίξει ο Mo Bamba στην Ευρώπη, ενώ είναι πχ περιζήτητος ψηλός ο Γιουσούφα Φαλ ας πούμε??? Μήπως είμαστε γενικώς ολίγον αντιδραστικοί όλοι μας?? Ο Σερμαντίνι κοντεύει 45 (που λέει ο λόγος) και παίζει ακόμα σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Μπαλτσεροφσκι (αυτός λόγω ποιότητας όχι ηλικίας) και ο Μπάλβιν το ίδιο, αλλά εμάς μας χαλάει ένας από τους κορυφαίους blocker στο USA λόγω χαμηλού iq, ή λόγω ότι μπορεί να το είπανε οι shot clock?? Όλες οι απόψεις σεβαστές, αλλά δεν είναι βρε αρχηγέ του πεταματού ο συγκεκριμένος παίκτης! Ώπα κάπου……
ειναι ο γιουσουφα περιζητητος?πολυ κακος παικτης παντως..οι αλλοι που λες παιζουν σε χαμηλοτερα επιπεδα δεν ξερω τι σχεση εχουν...Δεν ειπα οτι ειναι του πεταματου παντως ειπα οτι εχει φοβερα φυσικα προσοντα..Ωστοσο στα συστηματα της ευρωλιγκας αυτος θα βαραει error 404..Αν θεωρουσε ο μπαρτζωκας οτι μπορει να δουλεψει μαζι του δεν θα με χαλαγε αλλα αμφιβαλλω οτι θα το δοκιμαζε.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3025
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιουν 18, 2025 6:46 pm

Slow horses 7 έγραψε:
ή λόγω ότι μπορεί να το είπανε οι shot clock??
Οι shot clock τον είχαν "προμοτάρει" πέρυσι και εγώ είχα γράψει πόσο εντύπωση μου κάνει γιατί γενικά ξέρουν πέντε πράγματα. Μήπως μπέρδεψες εκείνο το ποστ θεωρώντας ότι τον κρίνουν αρνητικά;

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Τετ Ιουν 18, 2025 6:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 18, 2025 6:56 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Οι shot clock τον είχαν "προμοτάρει" πέρυσι και εγώ είχα γράψει πόσο εντύπωση μου κάνει γιατί γενικά ξέρουν πέντε πράγματα. Μήπως μπέρδεψες εκείνο το ποστ θεωρώντας ότι τον προτείνουν;
καναν βιντεακι χτες προχτες και τον ειπαν ιδανικη επιλογη..καλα το πιο κουφο ηταν επειδη δεν βρισκαν ασσο ειπαν να φερουν και αλλο 2-3 λες και δεν εχουμε αρκετα και ασσο να παιζει παλι ο γουοκαπ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τετ Ιουν 18, 2025 6:58 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 6:56 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Οι shot clock τον είχαν "προμοτάρει" πέρυσι και εγώ είχα γράψει πόσο εντύπωση μου κάνει γιατί γενικά ξέρουν πέντε πράγματα. Μήπως μπέρδεψες εκείνο το ποστ θεωρώντας ότι τον προτείνουν;
καναν βιντεακι χτες προχτες και τον ειπαν ιδανικη επιλογη..καλα το πιο κουφο ηταν επειδη δεν βρισκαν ασσο ειπαν να φερουν και αλλο 2-3 λες και δεν εχουμε αρκετα και ασσο να παιζει παλι ο γουοκαπ.
Άλλο ήθελα να γράψω, καλά κρασιά. Διορθώθηκε.

0
Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 785
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Ιουν 18, 2025 7:06 pm

Στο μεταξυ, στο Χ (ειχα μερες να μπω) αρκει ΕΝΑΣ να πεταξει κατι που του κατεβηκε απο τη κουτρα του (Ντορσει στον Ερυθρο εν προκειμενω) και απο κατω υπαρχει σε λιγοτερο απο μιση ωρα ενα τσουναμι σχολιων με παραληρημα γκρινιας.

Δεν υπαρχει σωτηρια...

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 812
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 18, 2025 7:08 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Αν σου πω ότι προσωπικά ούτε που το ήξερα ότι τον είχαν αναφέρει οι shot clock…..θα με πιστέψεις?? Ελπίζω ναι. Για να απαντήσω λοιπόν στην εύλογη απορία σου, απάντησα με βάση αυτά που είπε ο Σάκαρος σε προηγούμενο ποστ και με βάση να αναδείξω στο πως αντιλαμβάνομαι και ποιά ειναι εν τέλει τα κριτήρια ή τα διάφορα επιχειρήματα με τα οποία κρίνω εγώ κάποιον μπασκετικά , το πόσο ταιριάζει στην ομάδα μου ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ) , ειδικά στην πολύπαθη θέση του Σέντερ!!! Για εμένα λοιπόν κάποιος που……
1) Ψάχνοντας στον Ολυμπιακό έναν Σέντερ και ως πρώτο , λόγω ευπάθειας του Μίλου, μου ικανοποιεί που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά να μου δίνει πιο rim protection στοιχεία από τον Μιλού και γενικά , είναι πιο above the rim παίκτης……
2) Μου τικάρει το κουτάκι της αθλητικότητας σε συνάρτηση και με μέγεθος και μάλιστα υψηλή αναλογία blocks n’ rebs per game
3) Μου έχει εμπειρία σε 280+ παιχνίδια στο USA, χωρίς να είναι κανένας παππούλης
………sorry αλλά εμένα μου κάνει και μου παρακάνει!! Επαναλαμβάνω είναι η προσωπική μου άποψη με βάση πάντα του τι μπάσκετ παρακολουθώ τόσα χρόνια και πως το αντιλαμβάνομαι και φυσικά είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ αν τον έχει προτείνει ο hoopfellas, o Συρίγος, οι Shot clock…..κοκ!!!
Ελπίζω αδερφέ να σε κάλυψα και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω!!!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 18, 2025 7:15 pm

redcard έγραψε:
Στο μεταξυ, στο Χ (ειχα μερες να μπω) αρκει ΕΝΑΣ να πεταξει κατι που του κατεβηκε απο τη κουτρα του (Ντορσει στον Ερυθρο εν προκειμενω) και απο κατω υπαρχει σε λιγοτερο απο μιση ωρα ενα τσουναμι σχολιων με παραληρημα γκρινιας.

Δεν υπαρχει σωτηρια...
ναι γιατι αυτος που το πεταξε δεν πρεπει να ειναι τυχαιος..τουλαχιστον στο παρελθον εχει πετυχει πολλα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τετ Ιουν 18, 2025 7:16 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 7:08 pm
1) Ψάχνοντας στον Ολυμπιακό έναν Σέντερ και ως πρώτο , λόγω ευπάθειας του Μίλου, μου ικανοποιεί που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά να μου δίνει πιο rim protection στοιχεία από τον Μιλού και γενικά , είναι πιο above the rim παίκτης……
2) Μου τικάρει το κουτάκι της αθλητικότητας σε συνάρτηση και με μέγεθος και μάλιστα υψηλή αναλογία blocks n’ rebs per game
3) Μου έχει εμπειρία σε 280+ παιχνίδια στο USA, χωρίς να είναι κανένας παππούλης
………sorry αλλά εμένα μου κάνει και μου παρακάνει!! Επαναλαμβάνω είναι η προσωπική μου άποψη με βάση πάντα του τι μπάσκετ παρακολουθώ τόσα χρόνια και πως το αντιλαμβάνομαι και φυσικά είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ αν τον έχει προτείνει ο hoopfellas, o Συρίγος, οι Shot clock…..κοκ!!!
Ελπίζω αδερφέ να σε κάλυψα και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω!!!
Δεκτό να σου αρέσει και αφού έχεις και δύο-τρία επιχειρήματα που το εξηγείς δεν μπορώ να πω κάτι. Η δική μου γνώμη είναι ότι αυτός ο παίκτης δεν θα τα καταφέρει στην Ευρώπη. Μπορεί να δώσει μερικά highlight φυστίκια αλλά γενικά δεν. Θα είναι μόνιμα χαμένος και θα κάνει φάουλ πιο γρήγορα και από τον Γκάμπριελ.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 567

Τετ Ιουν 18, 2025 7:18 pm

redcard έγραψε:

Δεν υπαρχει σωτηρια...
εμένα πάντως δε θα μου κάνει καμία εντύπωση το να μη θέλει να μείνει ο Ντόρσεϊ, έχει εκφραστεί και δημόσια μετά το φάιναλ 4. αν βρει κάνα καλό συμβόλαιο αλλού γιατί να κάτσει;

το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους που είτε έπαιζαν λίγο είτε μειώθηκε αισθητά ο χρόνος τους π.χ. Πίτερς. έχουν λόγους να θέλουν να φύγουν άσχετα αν τελικά θα το κάνουν.

και να υπενθυμίσω ότι έχουν φύγει ήδη ο Γκος και ο Ράιτ για να πάνε κάπου να παίζουν περισσότερο.

είναι το αρνητικό του μεγάλου ρόστερ αυτό.

μόνο τον Βιλντόζα δε τον νοιάζουν τέτοια πράγματα. όχι απλά δε τον νοιάζουν, ξαναβρήκε το χαμόγελο του στην ομάδα μας :hoho:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 18, 2025 7:21 pm

βιλντοζα ειπε και δηλωσαρα..θελω να μεινω με μεγαλυτερο ρολο,το μονο που με αγχωνει αυτο το καλοκαιρι ειναι ο γαμος μου :lol:

που να βρει μεγαλυτερο ρολο που φτερνιζεται και μενει 3 μηνες εξω..

Στο τουιτερ οντως υπαρχει μια παρανοια οτι διωχνουμε ντορσει για να κρατησουμε βιλντοζα ξερω γω..ουτε σε εναν δεν περασε απο το μυαλο οτι θελει να φυγει απο μονος του.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Ιουν 18, 2025 7:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1365
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 18, 2025 7:23 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 7:18 pm
redcard έγραψε:

Δεν υπαρχει σωτηρια...
εμένα πάντως δε θα μου κάνει καμία εντύπωση το να μη θέλει να μείνει ο Ντόρσεϊ, έχει εκφραστεί και δημόσια μετά το φάιναλ 4. αν βρει κάνα καλό συμβόλαιο αλλού γιατί να κάτσει;

το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους που είτε έπαιζαν λίγο είτε μειώθηκε αισθητά ο χρόνος τους π.χ. Πίτερς. έχουν λόγους να θέλουν να φύγουν άσχετα αν τελικά θα το κάνουν.

και να υπενθυμίσω ότι έχουν φύγει ήδη ο Γκος και ο Ράιτ για να πάνε κάπου να παίζουν περισσότερο.

είναι το αρνητικό του μεγάλου ρόστερ αυτό.

μόνο τον Βιλντόζα δε τον νοιάζουν τέτοια πράγματα. όχι απλά δε τον νοιάζουν, ξαναβρήκε το χαμόγελο του στην ομάδα μας :hoho:
Ο βιλντοζα ιδανικά θα ήθελε να παίζει ακόμη λιγότερο :D

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 18, 2025 7:27 pm

Η πλακα ειναι οτι οσοι κραζουν που και καλα διωχνει ο μπαρτζω τον ντορσει αν αυριο πει οτι δεν παιρνω παικτη γιατι θα παιζει ο ντορσει 25΄ θα τον φανε ζωντανο :roofl:

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”