montechristo έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 6:41 pmΣαν τη συμφωνία του Μιλού με την Αρμάνι ή του Σλούκα με τη Φενέρ;
Ή κανονικό συμβόλαιο με τα όλα του;
Aκομα και να υποθέσουμε ότι ο φίλος δε πουλάει παππα, οι Suns έχουν option μέχρι τις 30
Συντονιστής: Captains

montechristo έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 6:41 pmΣαν τη συμφωνία του Μιλού με την Αρμάνι ή του Σλούκα με τη Φενέρ;
Ή κανονικό συμβόλαιο με τα όλα του;

Η φενερ θα μπορουσε να του τα δωσει και η εφες αν αδειασει χωροnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 6:53 pmΕ μπορεί να ήρθε με αξιώσεις και να προσγειώθηκε όταν κατάλαβε ότι μόνο η Ντουμπάϊ θα του τα έδινε.

Καλά και ο Ολυμπιακός μπορεί θεωρητικά να τα δώσει. Το θέμα είναι πρακτικά τι δίνουν οι ομάδες. Δεν έχω ιδέα εντωμεταξύ, εντελώς ανενημέρωτα μιλάω.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 6:54 pmΗ φενερ θα μπορουσε να του τα δωσει και η εφες αν αδειασει χωροnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 6:53 pm
Ε μπορεί να ήρθε με αξιώσεις και να προσγειώθηκε όταν κατάλαβε ότι μόνο η Ντουμπάϊ θα του τα έδινε.

οταν ειδα συμφωνα με πηγες του σπορτ24Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 7:19 pmΕντωμεταξύ μόλις είδα στο sport24 10 μύρια 3ετες στον Μίσιτς οι ερυθρόλευκοι! Του Βελιγραδίου![]()

Αν είναι αυτά τα λεφτά τον έπιασαν κορόιδο με τα λεφτά που παίζουν φέτος.

Πουλια στον αερα πιανεις εσυ. Οκ ας πουμε εχει γινει συζητηση και για τους δυο και δεν το ξερω απο ολυμπιακο. Απλα δεν ξερω αν τους θελουμε και τους δυο μαζι ή απλα βολιδοσκοπουμε νανπαρουμε καποιον απο τους δυο.berry έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 5:40 pmΜοτλει παιζει και 4 άρα τους παίρνουμε και τους 2 και κλείνουμε στους ψηλούς.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 4:48 pmΛοιπον αν και εχω πολλα νεα να πω θα προτιμησω να μην πω πολλα καθως insider δεν ειμαι και εγω τα μαθαινω γιατι ετυχε να γνωρισω τον τελευταιο χρονο 3-4 ανθρωπους που ειναι μεσα στα πραγματα.
Αυτο που θα. πω εστω ειναι οτι Οτουρου, Μοτλευ θα ειναι πολυ πιθανο (καθως εχουν γινει ηδη συζητησεις) ελευθεροι στην αγορα
Αυτό είπε ο Ντοκτορ.Να μάθετε να διαβάζετε μπιτουιν δε λαϊνς που λέμε

κανεις δεν εδινε πανω απο 4 αποσο θυμαμαι ολοι εκει στα 3.5-4 το πολυ ηταν εκτος απτην χαποελ