οταν ειδα συμφωνα με πηγες του σπορτ24Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 7:19 pmΕντωμεταξύ μόλις είδα στο sport24 10 μύρια 3ετες στον Μίσιτς οι ερυθρόλευκοι! Του Βελιγραδίου![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
2
2

- pan24
- Reactions: 2548
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και οι του sport24 στα μεταγραφικά αν σου πουν ότι είναι νύχτα βάζεις αντηλιακό και γυαλί ηλίου για να βγεις, έχει μια λογική αυτό που λένε.
Ότι ή θα πάει όπου του δώσουν τα 4,5+ που θέλει ή αν πάει στο 3-3,5 θα πάει στον Ερυθρό Αστέρα από όπου ξεκίνησε εφόσον του δίνουν αυτά τα λεφτά.
Εκτός αν με εύκολα επιτεύξιμα μπόνους(πχ να παίξει πάνω από έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών) πάει στα 4 και λίγο παραπάνω με πιο δύσκολα όπως Ευρωλίγκα.
Ότι ή θα πάει όπου του δώσουν τα 4,5+ που θέλει ή αν πάει στο 3-3,5 θα πάει στον Ερυθρό Αστέρα από όπου ξεκίνησε εφόσον του δίνουν αυτά τα λεφτά.
Αν είναι αυτά τα λεφτά τον έπιασαν κορόιδο με τα λεφτά που παίζουν φέτος.
Εκτός αν με εύκολα επιτεύξιμα μπόνους(πχ να παίξει πάνω από έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών) πάει στα 4 και λίγο παραπάνω με πιο δύσκολα όπως Ευρωλίγκα.
0
-
- Reactions: 1298
- Προειδοποιήσεις:
1
Πουλια στον αερα πιανεις εσυ. Οκ ας πουμε εχει γινει συζητηση και για τους δυο και δεν το ξερω απο ολυμπιακο. Απλα δεν ξερω αν τους θελουμε και τους δυο μαζι ή απλα βολιδοσκοπουμε νανπαρουμε καποιον απο τους δυο.berry έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 5:40 pmΜοτλει παιζει και 4 άρα τους παίρνουμε και τους 2 και κλείνουμε στους ψηλούς.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 4:48 pmΛοιπον αν και εχω πολλα νεα να πω θα προτιμησω να μην πω πολλα καθως insider δεν ειμαι και εγω τα μαθαινω γιατι ετυχε να γνωρισω τον τελευταιο χρονο 3-4 ανθρωπους που ειναι μεσα στα πραγματα.
Αυτο που θα. πω εστω ειναι οτι Οτουρου, Μοτλευ θα ειναι πολυ πιθανο (καθως εχουν γινει ηδη συζητησεις) ελευθεροι στην αγορα
Αυτό είπε ο Ντοκτορ.Να μάθετε να διαβάζετε μπιτουιν δε λαϊνς που λέμε
Παντως το συμβολαιο του Οτουρου στη Χαποελ ειναι 1,4 το χρονο και οχι 2. Απλα εχει τρελα μπονους που μπορει να εκτοξευουν στα 2 (πρωταθλημα και πλειοφ ευρωλιγκας). Για αυτα τα ποσα ειμαι πιο ακριβης απο οποιονδηποτε δημοσιογραφο στην ευρωπη.
2
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4463
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
κανεις δεν εδινε πανω απο 4 αποσο θυμαμαι ολοι εκει στα 3.5-4 το πολυ ηταν εκτος απτην χαποελ
αν η χαποελ παιξει αδριατικη δεν βλεπω τον λογο να μην παει καποιος παιχτης σε αυτην την ομαδα
0
- nikolakias
- Reactions: 369
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade
- Reactions: 554
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εμένα αυτό μου φαίνεται το πιο λογικό σενάριο πάντως.
η Εφές αν διώξει και τον Τόμπσον και χώρο θα έχει και μπάτζετ καθώς έχει ήδη φύγει και ο Μπράιαντ.
η Φενέρ σίγουρα θα μπορεί να του κάνει μεγάλη πρόταση και θα είναι και διεκδικήτρια τίτλου.
ο Ερυθρός θα το πάει στο συναίσθημα αλλά αγωνιστικά μάλλον δε θα τον ικανοποιεί.
η Ντουμπάι το ίδιο, όπως και καμιά Αρμάνι.
στη Χάποελ ίσως να μπορεί να πάρει τα περισσότερα χρήματα αλλά πόλεμος κτλ.
το δικό μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δυσκολεύομαι να το βρω. μόνο ίσως αν η πρόταση μας είναι εκεί κοντά με τις υψηλότερες + το δέλεαρ της άθενς μπάι νάιτ με Νίκολα.
το να έχει ήδη κλείσει σε εμάς θα είναι χαζομάρα από την πλευρά του

0
- nikolakias
- Reactions: 369
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0