εχουμε συνδυασει την εννοια σουτερ με παικτη που τα σταζει απο τα 8 μετρα ισως και λογω ΝΒΑ , και ξεχναμε ποσο ομορφα μπορει να σου ανοιξει το γηπεδο ενας παικτης που ειναι φονιας απο τα 5,5 -6 μετρα . Σιγουρα στρετσαρει περισσοτερο ενας που τα βαζει απο το τριποντο αλλα στην ουσια ο ρολος του σουτερ ειναι να ανοιγει το γηπεδο και να μην κανει ο αντιπαλος τσιμεντο τη ρακετα του .αν λοιπον καποιος απειλει απο αποσταση ακομα κι αν το σουτ δεν μετραει για 3 εγω προσωπικα σουτερ τον χαρακτηριζω οπως χαρακτηριζω σλασερ εναν που μπαινει στη ρακετα και σκοραρει με φλοτερ απο τα 2,5 μετρα (δεν θεωρω δηλαδη αναγκαι συνθηκη να την αφησει στο καλαθι η να την καρφωσει ) αλλα στην τελικη εγω ασπιρινες πουλαω οποτε μην με πολυπαιρνετε και στα σοβαρα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ωωωωχ κι εχει μεινει εκεινη η μουσταρδι ....Dante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 1:22 pmΗ μία. Η άλλη είχε σκιστεί οπότε δωρον-αδωρονfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 9:40 am
καλη φαση θα γλυτωσουν κι εξοδα απο τη φανελα ετοιμη ειναι ...![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Stam Tziant