Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3629
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:14 am

Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 10:06 am
Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 9:51 am

Καλημέρα, μην το παίρνετε τόσο προσωπικά.
Τελείως λογικα΄αν το δει κάποιος ελάχιστοι γνωριζόμαστε προσωπικά μεταξύ μας, όποτε όταν βγαίνουν ξαφνικά δεκάδες άτομα με πληροφορίες αναπόφευκτα υπάρχει μια δυσπιστία για όλα αυτά τα λεγόμενα και τις πληροφορίες. Όμως συγχρόνως επειδή είμαστε και σαν μια μικρή κοινωνία γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο από τα γραπτά του. Οπότε διαφορετικά θα θεωρήσουμε μια πληροφορία που προέρχεται απο΄ένα μέλος Α και διαφορετικά από ένα μέλος Β που εμφανίζεται ξαφνικά ή που για μεγάλο διάστημα εμφανίζεται αλλοπρόσαλα. Ο καθένας κρίνει και κρίνεται ακόμα και λίγη καζούρα να υπάρξει δεν νομίζω κανείς να θέλει να προσβάλει εσένα ή τον οποιοδήποτε φαντάζομαι.
Συγγνώμη, αλλά χωρίς παρεξήγηση επέλεξες την εύκολη επιλογή της στρογγυλοποίησης , για να μην πω γενίκευσης!!! Δεν είναι κατ’ εμέ ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα, αλλά παραμένει απολύτως σεβαστή η γνώμη σου!!!
Καμία στρογγυλοποίηση, είναι η πραγματικότητα.
Βγαίνεις και λες για το ΣΕΦ σωστά; Σε ξέρω; Όχι.
Άρα μπορεί να συμβούν τα εξής πράγματα:
1. Όντως να ξέρεις κάτι και να συμβεί
2. Όντως να ξέρεις κάτι, αλλά κάτι να αλλάξει και να μην συμβεί.
3, Να μην ξέρεις τίποτα, αλλά κάποια στιγμή θα συνέβαινε και όντως συμβαίνει
4. Να μην ξέρεις τίποτα και να μην συμβει.
Εγώ σε κάθε περίπτωση δεν θα ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκεις.
Για το αν έρθει η όχι ο Μίσιτς το ίδιο. Αν τώρα πας και βγάλεις λαβράκι και γράψεις για τους παίκτες που κλασικά έρχονται χωρίς να πάρει κανείς δημοσιογράφος πρέφα θα ανέβεις λέβελ προφανώς.
Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να αξιολογήσω την γενική παρουσία σου στο φόρουμ τα ποστ και να προσπαθήσω να αποφασίσω αν θα σε θεωρήσω κάποιον που ξέρει τι λέει ή κάποιον που θέλει να τρολάρει. Δεν είναι ωραιοποίηση, είναι η αλήθεια.
Κάποιοι τώρα θα κάνουν και την καζούρα τους και θα γράψουν για κουβάδες κλπ, ωραία τι να κάνουμε, να αρχίσουμε να μοιράζουμε αποκλεισμούς για κάτι τέτοιο, εγώ προσωπικά το θεωρώ μέρος της συζήτησης, αν δούμε τώρα κάτι όντως κακοπροαίρετο να το συζητήσουμε. Αλλά δεν νομίζω να έχει κάποιος τέτοια πρόθεση.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 884
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 10:07 am
Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 9:59 am
Πάντως, πραγματικά μπορεί κάποιος να δώσει έναν όσο το δυνατό πιο ακριβή ορισμό του τι ακριβώς εννοεί όταν αποκαλεί κάποιος κάποιον άλλο εδώ στο φόρουμ , ως insider??? Διότι…..κάπου έχει ξεφύγει το θέμα με την ειρωνεία εδώ μέσα!!! Προφανώς να υποθέσω ότι για τους περισσότερους ακούγεται ως κάτι το κακοπροαίρετο σωστά??? Οπότε, ακόμα και αυτοί που έχουνε την καλή πρόθεση να δώσουν μια πληροφορία που έχουνε πάρει με κάποιο τρόπο τέλος πάντων, μήπως τελικά ωθούνται στο ότι είναι προτιμότερο να την δώσουν μέσω πμ σε δύο τρία φιλαράκια τους και να τελειώνει το θέμα??? Γιατί μην μου βγει και μου πει κανείς ότι στο ποστ αυτό ανταλλάσσουμε πληροφορίες και κουραφέξαλα………..εγώ διαπιστώνω ότι η ειρωνεία πέφτει σύννεφο πάντως και ειδικά και από κάποιους που δεν θα έπρεπε!!!
ως insider νομίζω οι περισσότεροι χαρακτηρίζουμε κάποιον που έχει μια πληροφορία και τη μοιράζεται, δεν έχει αρνητική χροιά η λέξη από μόνη της.

αυτό που προκαλεί τον αρνητισμό και την ειρωνεία είναι τα χαζά ποστ τύπου "τικ τακ τικ τακ", "ωχ ωχ ωχ", "ένας Σέρβος, ένας Αμερικάνος και ένας Πόντιος" που δε περιέχουν κανενός είδους πληροφορία και γίνονται για την καυλάντα και μόνο.

όπως είπε και ο Κόναν πιο πάνω δε γνωριζόμαστε μεταξύ μας για να ξέρουμε ποιος είναι αξιόπιστος και ποιος όχι οπότε όλοι κρίνονται για τα γραφόμενα τους ΚΑΙ εκ του αποτελέσματος, ειδικά αν βγάζουν τρελή σιγουριά, σε βαθμό έπαρσης για αυτά που λένε.
Σεβαστά όλα που γράφεις , θα μου επιτρέψεις όμως να πω ότι ρώτησα αν μπορεί κάποιος να δώσει έναν όσο το δυνατόν πιο ακριβή ορισμό του όρου και δεν ζήτησα τι ενδεχομένως νομίζουν οι περισσότεροι ότι χαρακτηρίζουν………..υπάρχει προφανής διαφορά!

0
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 884
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:20 am

Conan1982 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 10:06 am

Συγγνώμη, αλλά χωρίς παρεξήγηση επέλεξες την εύκολη επιλογή της στρογγυλοποίησης , για να μην πω γενίκευσης!!! Δεν είναι κατ’ εμέ ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα, αλλά παραμένει απολύτως σεβαστή η γνώμη σου!!!
Καμία στρογγυλοποίηση, είναι η πραγματικότητα.
Βγαίνεις και λες για το ΣΕΦ σωστά; Σε ξέρω; Όχι.
Άρα μπορεί να συμβούν τα εξής πράγματα:
1. Όντως να ξέρεις κάτι και να συμβεί
2. Όντως να ξέρεις κάτι, αλλά κάτι να αλλάξει και να μην συμβεί.
3, Να μην ξέρεις τίποτα, αλλά κάποια στιγμή θα συνέβαινε και όντως συμβαίνει
4. Να μην ξέρεις τίποτα και να μην συμβει.
Εγώ σε κάθε περίπτωση δεν θα ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκεις.
Για το αν έρθει η όχι ο Μίσιτς το ίδιο. Αν τώρα πας και βγάλεις λαβράκι και γράψεις για τους παίκτες που κλασικά έρχονται χωρίς να πάρει κανείς δημοσιογράφος πρέφα θα ανέβεις λέβελ προφανώς.
Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να αξιολογήσω την γενική παρουσία σου στο φόρουμ τα ποστ και να προσπαθήσω να αποφασίσω αν θα σε θεωρήσω κάποιον που ξέρει τι λέει ή κάποιον που θέλει να τρολάρει. Δεν είναι ωραιοποίηση, είναι η αλήθεια.
Κάποιοι τώρα θα κάνουν και την καζούρα τους και θα γράψουν για κουβάδες κλπ, ωραία τι να κάνουμε, να αρχίσουμε να μοιράζουμε αποκλεισμούς για κάτι τέτοιο, εγώ προσωπικά το θεωρώ μέρος της συζήτησης, αν δούμε τώρα κάτι όντως κακοπροαίρετο να το συζητήσουμε. Αλλά δεν νομίζω να έχει κάποιος τέτοια πρόθεση.
Δεν το συνεχίζω, διότι δεν θεωρώ ότι θα βρούμε κοινή συνισταμένη , καθώς διαφωνώ τελείως!! Επαναλαμβάνω βέβαια ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ακούω την άποψη σου, οκ? Απλώς την θεωρώ την απόλυτη γενίκευση και δεν την ενστερνίζομαι
Με εκτίμηση πάντα…….

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 644

Slow horses 7 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 10:07 am

ως insider νομίζω οι περισσότεροι χαρακτηρίζουμε κάποιον που έχει μια πληροφορία και τη μοιράζεται, δεν έχει αρνητική χροιά η λέξη από μόνη της.

αυτό που προκαλεί τον αρνητισμό και την ειρωνεία είναι τα χαζά ποστ τύπου "τικ τακ τικ τακ", "ωχ ωχ ωχ", "ένας Σέρβος, ένας Αμερικάνος και ένας Πόντιος" που δε περιέχουν κανενός είδους πληροφορία και γίνονται για την καυλάντα και μόνο.

όπως είπε και ο Κόναν πιο πάνω δε γνωριζόμαστε μεταξύ μας για να ξέρουμε ποιος είναι αξιόπιστος και ποιος όχι οπότε όλοι κρίνονται για τα γραφόμενα τους ΚΑΙ εκ του αποτελέσματος, ειδικά αν βγάζουν τρελή σιγουριά, σε βαθμό έπαρσης για αυτά που λένε.
Σεβαστά όλα που γράφεις , θα μου επιτρέψεις όμως να πω ότι ρώτησα αν μπορεί κάποιος να δώσει έναν όσο το δυνατόν πιο ακριβή ορισμό του όρου και δεν ζήτησα τι ενδεχομένως νομίζουν οι περισσότεροι ότι χαρακτηρίζουν………..υπάρχει προφανής διαφορά!
αυτό που έγραψα είναι ο ακριβής ορισμός του insider, κάποιος που γνωρίζει μια πληροφορία που δεν είναι ευρέως γνωστή επειδή έχει πρόσβαση σε ανθρώπους "εντός των τειχών".

και στα αγγλικά από google : An insider is someone, usually one of a small group, who has access to secret or private information.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1883
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:22 am

Heisenberg έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 9:40 am
Καποιοι απο δω μεσα λεγαμε οτι ειμαστε πολυ κοντα και καποιοι οτι εχει αρχικα συμφωνησει.οκ ο καθενας ειχε τις δικες του πληροφοριες, το οτι θα εκαναν αυτο οι Φοινιξ δεν το ηξερε ουτε ο Ιδιος ο Μιτσιτς,γιατι να το ξερουμε εμεις; δεν αναιρει ομως τιποτα απο αυτα που εχουμε πει, γιατι συζητησεις και προφορικες συμφωνιες μπορουσε να κανει με την λογικη οτι θα υπογραψει οταν θα μεινει ελευθερος. Mε τις ειρωνιες καποιων εδω μεσα και που τρεξανε να μας πουν για κουβαδες γινεστε πιο γραφικοι απο τον καθε Σαλουκο, Σολουκο πως τον λενε....
και διωχνετε κοσμο απο το φορουμ. οπως αποχωρησε και ο Reignman γι αυτους τους λογους.

Σοβαρευτειτε, ειδικα αν ειστε και admin.
αποχώρησε όντως ο Reignman? Γιατί?

Το καυστικό του χιούμορ ήταν από τα αγαπημένα μου εδώ μέσα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 986
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:24 am

yawn.brigade έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

αυτό που έγραψα είναι ο ακριβής ορισμός του insider, κάποιος που γνωρίζει μια πληροφορία που δεν είναι ευρέως γνωστή επειδή έχει πρόσβαση σε ανθρώπους "εντός των τειχών".

και στα αγγλικά από google : An insider is someone, usually one of a small group, who has access to secret or private information.
Ατιμε και μόνο που έχεις αυτο το αβατάρ, πριν καν ξεκινήσει να σε διαβάζει κάποιος, προδιαθέτεται αρνητικά ότι το πας για παπατζιλίκι ανελέητο όπως ο εικονιζόμενος. :mrgreen: Το προηγούμενο σου ήταν καλύτερο, απρόλο που αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου για απόδοση ενός φόρου τιμής σε αυτό το τοτέμ του μπασκετικού κόσμου. :D

Υ.Γ : Σε πειράζω. Σε διαβάζω πάντα με προσοχή και τις περισσότερες φορές βρίσκομαι σε συμφωνία με όσα γράφεις. :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:29 am

Airman έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 10:24 am
yawn.brigade έγραψε:

Ατιμε και μόνο που έχεις αυτο το αβατάρ, πριν καν ξεκινήσει να σε διαβάζει κάποιος, προδιαθέτεται αρνητικά ότι το πας για παπατζιλίκι ανελέητο όπως ο εικονιζόμενος. :mrgreen: Το προηγούμενο σου ήταν καλύτερο, απρόλο που αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου για απόδοση ενός φόρου τιμής σε αυτό το τοτέμ του μπασκετικού κόσμου. :D

Υ.Γ : Σε πειράζω. Σε διαβάζω πάντα με προσοχή και τις περισσότερες φορές βρίσκομαι σε συμφωνία με όσα γράφεις. :)
χαχαχ αυτοσαρκαστικά το έβαλα περισσότερο, εκφράζει την τάση που έχω να πέφτω 100% έξω στις προβλέψεις που κάνω σε μπασκετικά θέματα :drunk:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2302
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:33 am

Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που θα βγει σε λίγο ο Καβαλιερατος και ο Μελαγιες και θα πουν σας τα λεγα και ο Ζέρβας που θα πει όπως πρώτοι εδώ μάθατε ότι ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε με Μισιτς

Δλδ από σποντα θα βγουν ωραίοι μάγκες

Κι εμείς ειρωνευομαστε 3-4 παιδιά που είχαν μια ΧΨ άκρη και έμαθαν 2 κουβέντες παραπάνω και τις μοιράστηκαν

Για εμένα μην ξαναπειτε κουβέντα παιδιά . Αφήστε να εκτίθενται αυτοί που παίρνουν λεφτά από αυτό γιατί λαμβάνετε τη συμπεριφορά που θα έπρεπε να έχουμε στους Παπαθεοδώρου και Μελανιές αυτού του κόσμου με τα 1% για Μιλουτινοφ

Και ενώ αυτοί μπορεί να είναι στοχευμένοι, εσείς τι κάνετε από αγάπη για την ομάδα

Αν έχετε άτομα σε εκτίμηση , πείτε κάνα κουτσομπολιό σε πμ γιατί εγώ ψοφαω για τέτοια :mrgreen:

Το αν θα πάρουμε Μισιτς ή θα μείνουμε με Έβανς θα το μάθουμε και απ' την ΚΑΕ αργά ή γρήγορα :P

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3412
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:34 am

Heisenberg έγραψε:
Καποιοι απο δω μεσα λεγαμε οτι ειμαστε πολυ κοντα και καποιοι οτι εχει αρχικα συμφωνησει.οκ ο καθενας ειχε τις δικες του πληροφοριες, το οτι θα εκαναν αυτο οι Φοινιξ δεν το ηξερε ουτε ο Ιδιος ο Μιτσιτς,γιατι να το ξερουμε εμεις; δεν αναιρει ομως τιποτα απο αυτα που εχουμε πει, γιατι συζητησεις και προφορικες συμφωνιες μπορουσε να κανει με την λογικη οτι θα υπογραψει οταν θα μεινει ελευθερος. Mε τις ειρωνιες καποιων εδω μεσα και που τρεξανε να μας πουν για κουβαδες γινεστε πιο γραφικοι απο τον καθε Σαλουκο, Σολουκο πως τον λενε....
και διωχνετε κοσμο απο το φορουμ. οπως αποχωρησε και ο Reignman γι αυτους τους λογους.

Δεν αποχώρησε ο Reignman. Είναι παρών στο φόρουμ και ποσταρει τελευταία μια χαρά όπως παλιά.

Δεύτερον δε θα στρογγυλοποιησω καταστάσεις απέναντι σε ψεύτικους insider είτε εδώ μέσα είτε στο τουιτερ. Είναι αστείο αυτό που γίνεται.

Το close to an agreement ή το " κλείνει σύντομα έγινε συμφωνία" δεν είναι πληροφορια. Δεν ακουμπούσε ούτε καν το επίπεδο εκτίμησης.

Πληροφορία είναι όταν βγαίνει ο Charania και ανακοινώνει ότι σε πέντε μέρες θα γίνει αυτό το trade και αυτό γίνεται με μικρές παραλλαγές.

Οπότε όποιος αυτόαποκαλείται insider σήμερα δεν θα έπρεπε να νιώθει ότι τον τρολαρουν. Σήμερα θα έπρεπε να νιώθει κάτι άλλο.

Και αν ήταν σωστοί insider και υποστήριζαν αυτά που έγραφαν σήμερα θα έλεγαν όι δεν χάλασε η μεταγραφή με το trade που έγινε. Εκτέθηκαν διπλά δηλαδή.

6
6 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:35 am

golitog7 έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Reignman και τζαζ_θρυλος ΠΡΕΠΕΙ να ξαναγυρίσουν στο φόρουμ.

#ΦΕΡΤΟΝ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 967

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:46 am

Μέχρι στιγμής επίσημα έχουμε

Γκος, Ράιτ, Βιλντοζα αποχώρησαν

Σακ δεν έχει ανανεώσει ακόμα

Μιλού έμεινε

Και πήραμε 2 Έλληνες για Α1.

Πέρα από Μίσιτς που λέμε τόσο καιρό ψάχνουμε και αλλού παίκτες εεεε

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2609
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:50 am

Η υπόθεση Μίσιτς δεν θα έλεγα ότι έχει τελειώσει ακόμα.

Απλά είχαμε σαν δεδομένο ότι αν έμενε Suns θα τον αποδέσμευαν.
Τώρα οι Hornets δεν ξέρουμε αν τον πήραν σαν salary filler για να γίνει το trade και θα τον κάνουν waive ή τον υπολογίζουν/θα τον δώσουν αλλού, εξαρτάται και αν ο ίδιος θέλει να πιέσει για να γυρίσει Ευρώπη όπως πέρσι ο Βεζένκοφ.

Αυτό δεν αναιρεί το ότι μπορεί να είχε συμφωνήσει (ή και όχι) με κάποια Ευρωπαική ομάδα αλλά αφού δεσμευόταν με συμβόλαιο και για το 2025-2026 προφανώς αυτό θα ήταν υπο την προυπόθεση ότι θα μείνει ελεύθερος.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3629
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:51 am

yawn.brigade έγραψε:
golitog7 έγραψε:

#ΦΕΡΤΟΝ
Συντάσσομαι, όπως και με την επιλογή του Αβατάρ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3176
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:54 am

yawn.brigade έγραψε:

#ΦΕΡΤΟΝ
Άσχετο αλλά θυμήθηκα προχθές με λίγη καθυστέρηση όταν μιλούσαμε για τον Walkup ότι ήταν από τους λόγους που έφυγες πριν κάνα 2 χρόνια (από τα απόνερα δλδ όχι από το γεγονός αυτό καθ’αυτό) αλλά ήταν αργά για να το προσθέσω στο lore της κουβέντας :)

1
1 Εικόνα
Εικόνα
FabrizioOberto

sophomore
Reactions: 33
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Ιουν 26, 2025 11:18 am

Πάντως στο δικό μου το μυαλό αν η τάση είναι να την πούμε στους "insiders" για πράγματα που δεν αφορούν τις οποίες πληροφορίες τους (καμία σχέση δεν έχει η κίνηση των Σανς με το αν έχει κάνει κίνηση ο Ολυμπιακός για τον παίκτη) οδηγήσει όποιον έχει μια πληροφορία (όσο κι αν ξέρουμε πως πολλές φορές και οι πληροφοριοδότες πάνε κουβά) να μην την μοιράζεται εδώ, είναι λόγος για μικρότερη παρουσία στο thread. Δε μιλάω για τα ποστ μου που δεν ξέρω αν προσθέτουν κάτι. Μιλάω για το χρόνο που αφιέρωσα μια βδομάδα τώρα να διαβάζω.

Προφανώς ο τίτλος του thread είναι προτάσεις για μεταγραφές και όχι inside πληροφορίες. Εμένα όμως πολύ λιγότερο με ενδιαφέρει η συζήτηση του τι παίκτες μας λείπουν (άλλωστε σε μεγάλο βαθμό συμφωνούμε στον +1 οργανωτή και στην αθλητικότητα στους ψηλούς) και περισσότερο οι "ειδήσεις"/εκτιμήσεις για το μεταγραφικό παζάρι.

Αυτά, χωρίς να ξέρω προσωπικά, ούτε να έχω παρακολουθήσει τα παιδιά που έχουν μοιραστεί μαζί μας τις όποιες πληροφορίες. 🫤

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FabrizioOberto την Πέμ Ιουν 26, 2025 11:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”