Καμία στρογγυλοποίηση, είναι η πραγματικότητα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 10:06 amΣυγγνώμη, αλλά χωρίς παρεξήγηση επέλεξες την εύκολη επιλογή της στρογγυλοποίησης , για να μην πω γενίκευσης!!! Δεν είναι κατ’ εμέ ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα, αλλά παραμένει απολύτως σεβαστή η γνώμη σου!!!Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 9:51 am
Καλημέρα, μην το παίρνετε τόσο προσωπικά.
Τελείως λογικα΄αν το δει κάποιος ελάχιστοι γνωριζόμαστε προσωπικά μεταξύ μας, όποτε όταν βγαίνουν ξαφνικά δεκάδες άτομα με πληροφορίες αναπόφευκτα υπάρχει μια δυσπιστία για όλα αυτά τα λεγόμενα και τις πληροφορίες. Όμως συγχρόνως επειδή είμαστε και σαν μια μικρή κοινωνία γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο από τα γραπτά του. Οπότε διαφορετικά θα θεωρήσουμε μια πληροφορία που προέρχεται απο΄ένα μέλος Α και διαφορετικά από ένα μέλος Β που εμφανίζεται ξαφνικά ή που για μεγάλο διάστημα εμφανίζεται αλλοπρόσαλα. Ο καθένας κρίνει και κρίνεται ακόμα και λίγη καζούρα να υπάρξει δεν νομίζω κανείς να θέλει να προσβάλει εσένα ή τον οποιοδήποτε φαντάζομαι.
Βγαίνεις και λες για το ΣΕΦ σωστά; Σε ξέρω; Όχι.
Άρα μπορεί να συμβούν τα εξής πράγματα:
1. Όντως να ξέρεις κάτι και να συμβεί
2. Όντως να ξέρεις κάτι, αλλά κάτι να αλλάξει και να μην συμβεί.
3, Να μην ξέρεις τίποτα, αλλά κάποια στιγμή θα συνέβαινε και όντως συμβαίνει
4. Να μην ξέρεις τίποτα και να μην συμβει.
Εγώ σε κάθε περίπτωση δεν θα ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκεις.
Για το αν έρθει η όχι ο Μίσιτς το ίδιο. Αν τώρα πας και βγάλεις λαβράκι και γράψεις για τους παίκτες που κλασικά έρχονται χωρίς να πάρει κανείς δημοσιογράφος πρέφα θα ανέβεις λέβελ προφανώς.
Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να αξιολογήσω την γενική παρουσία σου στο φόρουμ τα ποστ και να προσπαθήσω να αποφασίσω αν θα σε θεωρήσω κάποιον που ξέρει τι λέει ή κάποιον που θέλει να τρολάρει. Δεν είναι ωραιοποίηση, είναι η αλήθεια.
Κάποιοι τώρα θα κάνουν και την καζούρα τους και θα γράψουν για κουβάδες κλπ, ωραία τι να κάνουμε, να αρχίσουμε να μοιράζουμε αποκλεισμούς για κάτι τέτοιο, εγώ προσωπικά το θεωρώ μέρος της συζήτησης, αν δούμε τώρα κάτι όντως κακοπροαίρετο να το συζητήσουμε. Αλλά δεν νομίζω να έχει κάποιος τέτοια πρόθεση.