Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 30, 2025 10:41 pm

Στις καλές εποχές του Φόρουμ του Ρήγα και του Κοτλεμπα θα χατε φάει 5 φαουλ σε 10 λ

Τεττυμποϊδες

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Ιουν 30, 2025 10:42 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 10:32 pm
βγαινει ο στεφανου το απογευμα και λεει θα χουμε ισχυρη παρουσια στο λας βεγκας..το βραδυ λεει ο ζερβας χωρις να αναφερει τον στεφανου ΄΄παει λας βεγκας ο μπαρτζωκας΄΄
και η ταινια χανγκοβερ ετσι ξεκινησε με ενα ταξιδι στο λας βεγκας :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Δευ Ιουν 30, 2025 10:44 pm

nikolakias έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 10:33 pm
Μόλις μπήκα να δω τι έχει ειπωθεί σήμερα, βλέπω δέκα σελίδες σκέφτομαι "ωραία έχει ζουμί το πράμα" σχεδόν τρίβοντας τα χέρια μου και αρχίζω και μετράω ονόματα (έχουμε και λέμε): πρώην παίκτης από τα mid 20s Κωστακούμπο, γερο-Ντάνστον για τα τελευταία ένσημα, Σέρβα ντίβα που αν φέρουμε μετά από τόσα νάζια επί ναζιών θα είμαστε για σκότωμα, λευκογαμπίτη Σμιτς και τον συμπαθή Γκρέι της ΑΕΚ. Χειρότερο blue balling δύσκολα :-|

Η ομάδα θέλει δυο Αφρικανούς φύλαρχους στο 5, να τρώνε παιδακια για πρωινό με συνοπτικές διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση περίπτωση όπως είπε και ένας άλλος φίλος αν δεν ξεκαθαρίσουν πρώτα τα γκαρντ ή τουλάχιστον ο δεύτερος ψηλός τρίτο μην ψάχνετε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιουν 30, 2025 10:45 pm

berry έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 10:30 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 10:25 pm

καλα αυτο κατσε να το πουμε οταν ανακοινωθει ο δικος μας..
Ο έτσι; :wink:
O ετσι ... ο καλος :wink:

Ο ετσι κι ετσι θα ειναι ο μετριος :D

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Ιουν 30, 2025 10:48 pm

berry έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 10:44 pm
nikolakias έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 10:33 pm
Μόλις μπήκα να δω τι έχει ειπωθεί σήμερα, βλέπω δέκα σελίδες σκέφτομαι "ωραία έχει ζουμί το πράμα" σχεδόν τρίβοντας τα χέρια μου και αρχίζω και μετράω ονόματα (έχουμε και λέμε): πρώην παίκτης από τα mid 20s Κωστακούμπο, γερο-Ντάνστον για τα τελευταία ένσημα, Σέρβα ντίβα που αν φέρουμε μετά από τόσα νάζια επί ναζιών θα είμαστε για σκότωμα, λευκογαμπίτη Σμιτς και τον συμπαθή Γκρέι της ΑΕΚ. Χειρότερο blue balling δύσκολα :-|

Η ομάδα θέλει δυο Αφρικανούς φύλαρχους στο 5, να τρώνε παιδακια για πρωινό με συνοπτικές διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση περίπτωση όπως είπε και ένας άλλος φίλος αν δεν ξεκαθαρίσουν πρώτα τα γκαρντ ή τουλάχιστον ο δεύτερος ψηλός τρίτο μην ψάχνετε.
Καλα βολεψου με κανα λευκο φυλαρχο .

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Ιουν 30, 2025 10:55 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 10:23 pm
Τζέιμς μάλλον μένει Μονακό και κάπως έτσι ηρεμούν και κάποιοι φίλοι εδώ μέσα. :dribble:
Ευτυχώς Θεέ μου!!!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Ιουν 30, 2025 11:03 pm

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 10:31 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 10:20 pm

Baldur’s Gate 3.-
το πρόβλημα μου με αυτό είναι ότι μάλλον χρειάζεται mouse+keyboard και έχω πάνω από 20 χρόνια να χρησιμοποιήσω σε gaming.

Υ.Γ. αμάν πια με τα μπασκετικά σας, να μη μπορούμε να είμαστε οφφτόπικ με την ησυχία μας...
Εγώ στο xbox το έχω λιώσει. Το controller UI είναι πολύ καλό. Btw κι εγώ είχα τους προβληματισμούς μου γι'αυτό το θέμα αλλά μια χαρά ήταν τελικά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 30, 2025 11:04 pm

Το θέμα των μεταγραφών φέτος μου έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αποστροφή. Ψέματα συνέχεια,κλεισμένοι παίκτες που δεν έρχονται ποτέ. Και μόνο που κοιτάζω κάνα 2 φορές την μέρα με πιάνει μια αηδία. Είδα και αυτό με τον Τζέιμς και σιχαθηκα και την Μονακό. Όχι επειδή δεν θα έρθει σε εμάς (δόξα τον Θεό) αλλά τους παράτησε στους τελικούς ,έχασαν το πρωτάθλημα και ανακοινώνουν ότι ανυπομονούμε να γυρίσει ; Πόσα ξεφτίλα για έναν σύλλογο πραγματικά.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Δευ Ιουν 30, 2025 11:06 pm

Φαουλ τεχνικη ποινή ντισκαλιφιε και φλοπιν

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Δευ Ιουν 30, 2025 11:07 pm

prime7 έγραψε:
Το θέμα των μεταγραφών φέτος μου έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αποστροφή. Ψέματα συνέχεια,κλεισμένοι παίκτες που δεν έρχονται ποτέ. Και μόνο που κοιτάζω κάνα 2 φορές την μέρα με πιάνει μια αηδία. Είδα και αυτό με τον Τζέιμς και σιχαθηκα και την Μονακό. Όχι επειδή δεν θα έρθει σε εμάς (δόξα τον Θεό) αλλά τους παράτησε στους τελικούς ,έχασαν το πρωτάθλημα και ανακοινώνουν ότι ανυπομονούμε να γυρίσει ; Πόσα ξεφτίλα για έναν σύλλογο πραγματικά.
Παραλίγο να γράψω ότι φοβήθηκαν την κατακραυγή των οπαδών αλλά πόσους οπαδούς να 'χουν πια. Προφανώς είναι αποτέλεσμα της λειψανδρίας στα γκαρντ από την οποία υποφέρουμε κι εμείς οι ίδιοι.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Ιουν 30, 2025 11:11 pm

prime7 έγραψε:
Εξυπνη η ανακοινωση της μονακο . Σου λεει εμεις περιμενουμε τον παικτη κανονικα . Δεν σκοπευουμε να λυσουμε απο κοινου το συμβολαιο του παικτη . Οποιος τον θελει ας ερθει να τα βρουμε :wink:

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Στο τζαμ ρεκόρ με τριποντα από Μουτομπο με συμπαίκτη Λαφονσο Ελλις

Στο νβα λαιβ 95 ; με ροντμαν σπερς

Γι αυτό σας λεω θινκ αουτ οφ δε μποξ

Ώρα για ανέλιξη

Πνευματική και αθλητική

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 10:31 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 10:20 pm

Baldur’s Gate 3.-
το πρόβλημα μου με αυτό είναι ότι μάλλον χρειάζεται mouse+keyboard και έχω πάνω από 20 χρόνια να χρησιμοποιήσω σε gaming.

Υ.Γ. αμάν πια με τα μπασκετικά σας, να μη μπορούμε να είμαστε οφφτόπικ με την ησυχία μας...
Η αδερφή μου το έπαιξε στο ps5 της (μετά απο πολύ πρήξιμο) και όχι μόνο το καραγούσταρε αλλά τελικά έχει παίξει και περισσότερες ώρες απο εμένα χαχα

Με λίγα λόγια μια χαρά παίζει με χειριστήριο.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Δευ Ιουν 30, 2025 11:14 pm

coach blue έγραψε:
prime7 έγραψε:
Εξυπνη η ανακοινωση της μονακο . Σου λεει εμεις περιμενουμε τον παικτη κανονικα . Δεν σκοπευουμε να λυσουμε απο κοινου το συμβολαιο του παικτη . Οποιος τον θελει ας ερθει να τα βρουμε :wink:
Κατι μου θυμίζει αυτο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 30, 2025 11:15 pm

ένα τσακ πιο διάσημος να ήμουν και θα έβγαιναν insiders να πουν ποιο παιχνίδι θα επιλέξω τελικά :D

σας ευχαριστώ όλους!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”