Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
nikolakias έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 10:33 pmΜόλις μπήκα να δω τι έχει ειπωθεί σήμερα, βλέπω δέκα σελίδες σκέφτομαι "ωραία έχει ζουμί το πράμα" σχεδόν τρίβοντας τα χέρια μου και αρχίζω και μετράω ονόματα (έχουμε και λέμε): πρώην παίκτης από τα mid 20s Κωστακούμπο, γερο-Ντάνστον για τα τελευταία ένσημα, Σέρβα ντίβα που αν φέρουμε μετά από τόσα νάζια επί ναζιών θα είμαστε για σκότωμα, λευκογαμπίτη Σμιτς και τον συμπαθή Γκρέι της ΑΕΚ. Χειρότερο blue balling δύσκολα![]()
Η ομάδα θέλει δυο Αφρικανούς φύλαρχους στο 5, να τρώνε παιδακια για πρωινό με συνοπτικές διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση περίπτωση όπως είπε και ένας άλλος φίλος αν δεν ξεκαθαρίσουν πρώτα τα γκαρντ ή τουλάχιστον ο δεύτερος ψηλός τρίτο μην ψάχνετε.

- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα βολεψου με κανα λευκο φυλαρχο .berry έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 10:44 pmnikolakias έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 10:33 pmΜόλις μπήκα να δω τι έχει ειπωθεί σήμερα, βλέπω δέκα σελίδες σκέφτομαι "ωραία έχει ζουμί το πράμα" σχεδόν τρίβοντας τα χέρια μου και αρχίζω και μετράω ονόματα (έχουμε και λέμε): πρώην παίκτης από τα mid 20s Κωστακούμπο, γερο-Ντάνστον για τα τελευταία ένσημα, Σέρβα ντίβα που αν φέρουμε μετά από τόσα νάζια επί ναζιών θα είμαστε για σκότωμα, λευκογαμπίτη Σμιτς και τον συμπαθή Γκρέι της ΑΕΚ. Χειρότερο blue balling δύσκολα![]()
Η ομάδα θέλει δυο Αφρικανούς φύλαρχους στο 5, να τρώνε παιδακια για πρωινό με συνοπτικές διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση περίπτωση όπως είπε και ένας άλλος φίλος αν δεν ξεκαθαρίσουν πρώτα τα γκαρντ ή τουλάχιστον ο δεύτερος ψηλός τρίτο μην ψάχνετε.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Ευτυχώς Θεέ μου!!!FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 10:23 pmΤζέιμς μάλλον μένει Μονακό και κάπως έτσι ηρεμούν και κάποιοι φίλοι εδώ μέσα.![]()
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ στο xbox το έχω λιώσει. Το controller UI είναι πολύ καλό. Btw κι εγώ είχα τους προβληματισμούς μου γι'αυτό το θέμα αλλά μια χαρά ήταν τελικά.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 10:31 pmτο πρόβλημα μου με αυτό είναι ότι μάλλον χρειάζεται mouse+keyboard και έχω πάνω από 20 χρόνια να χρησιμοποιήσω σε gaming.
Υ.Γ. αμάν πια με τα μπασκετικά σας, να μη μπορούμε να είμαστε οφφτόπικ με την ησυχία μας...

Το θέμα των μεταγραφών φέτος μου έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αποστροφή. Ψέματα συνέχεια,κλεισμένοι παίκτες που δεν έρχονται ποτέ. Και μόνο που κοιτάζω κάνα 2 φορές την μέρα με πιάνει μια αηδία. Είδα και αυτό με τον Τζέιμς και σιχαθηκα και την Μονακό. Όχι επειδή δεν θα έρθει σε εμάς (δόξα τον Θεό) αλλά τους παράτησε στους τελικούς ,έχασαν το πρωτάθλημα και ανακοινώνουν ότι ανυπομονούμε να γυρίσει ; Πόσα ξεφτίλα για έναν σύλλογο πραγματικά.
- nikolakias

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Παραλίγο να γράψω ότι φοβήθηκαν την κατακραυγή των οπαδών αλλά πόσους οπαδούς να 'χουν πια. Προφανώς είναι αποτέλεσμα της λειψανδρίας στα γκαρντ από την οποία υποφέρουμε κι εμείς οι ίδιοι.prime7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 11:04 pmΤο θέμα των μεταγραφών φέτος μου έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αποστροφή. Ψέματα συνέχεια,κλεισμένοι παίκτες που δεν έρχονται ποτέ. Και μόνο που κοιτάζω κάνα 2 φορές την μέρα με πιάνει μια αηδία. Είδα και αυτό με τον Τζέιμς και σιχαθηκα και την Μονακό. Όχι επειδή δεν θα έρθει σε εμάς (δόξα τον Θεό) αλλά τους παράτησε στους τελικούς ,έχασαν το πρωτάθλημα και ανακοινώνουν ότι ανυπομονούμε να γυρίσει ; Πόσα ξεφτίλα για έναν σύλλογο πραγματικά.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εξυπνη η ανακοινωση της μονακο . Σου λεει εμεις περιμενουμε τον παικτη κανονικα . Δεν σκοπευουμε να λυσουμε απο κοινου το συμβολαιο του παικτη . Οποιος τον θελει ας ερθει να τα βρουμεprime7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 11:04 pmΤο θέμα των μεταγραφών φέτος μου έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αποστροφή. Ψέματα συνέχεια,κλεισμένοι παίκτες που δεν έρχονται ποτέ. Και μόνο που κοιτάζω κάνα 2 φορές την μέρα με πιάνει μια αηδία. Είδα και αυτό με τον Τζέιμς και σιχαθηκα και την Μονακό. Όχι επειδή δεν θα έρθει σε εμάς (δόξα τον Θεό) αλλά τους παράτησε στους τελικούς ,έχασαν το πρωτάθλημα και ανακοινώνουν ότι ανυπομονούμε να γυρίσει ; Πόσα ξεφτίλα για έναν σύλλογο πραγματικά.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η αδερφή μου το έπαιξε στο ps5 της (μετά απο πολύ πρήξιμο) και όχι μόνο το καραγούσταρε αλλά τελικά έχει παίξει και περισσότερες ώρες απο εμένα χαχαyawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 10:31 pmτο πρόβλημα μου με αυτό είναι ότι μάλλον χρειάζεται mouse+keyboard και έχω πάνω από 20 χρόνια να χρησιμοποιήσω σε gaming.
Υ.Γ. αμάν πια με τα μπασκετικά σας, να μη μπορούμε να είμαστε οφφτόπικ με την ησυχία μας...
Με λίγα λόγια μια χαρά παίζει με χειριστήριο.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατι μου θυμίζει αυτοcoach blue έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 11:11 pmΕξυπνη η ανακοινωση της μονακο . Σου λεει εμεις περιμενουμε τον παικτη κανονικα . Δεν σκοπευουμε να λυσουμε απο κοινου το συμβολαιο του παικτη . Οποιος τον θελει ας ερθει να τα βρουμεprime7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 11:04 pmΤο θέμα των μεταγραφών φέτος μου έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αποστροφή. Ψέματα συνέχεια,κλεισμένοι παίκτες που δεν έρχονται ποτέ. Και μόνο που κοιτάζω κάνα 2 φορές την μέρα με πιάνει μια αηδία. Είδα και αυτό με τον Τζέιμς και σιχαθηκα και την Μονακό. Όχι επειδή δεν θα έρθει σε εμάς (δόξα τον Θεό) αλλά τους παράτησε στους τελικούς ,έχασαν το πρωτάθλημα και ανακοινώνουν ότι ανυπομονούμε να γυρίσει ; Πόσα ξεφτίλα για έναν σύλλογο πραγματικά.![]()

- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο