Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1352
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:25 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 6:18 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 6:16 pm
στα του ΝΒΑ ..ο γιαμπουσελε 12εκ διετες μολις,ο σρουντερ που ειχε φαγωθει ο σταυρου οτι θα ρθει υπεγραψε και αυτος (μαλιστα ο σταυρου ειπε τα λεγαμε οτι θα βρει συμβολαιο ο αρχι ψευτης),ο πορτερ εμεινε στο μιλγουοκι ΒΑΣΙΚΟΣ γκαρντ..και αρκετοι αλλοι απο αυτους που ακουγοντουσαν βρισκουν συμβολαια.
τωρα πραγματικα πιστευες οτι ο γιαμπουσελε και ο πορτερ ο σρεντερ θα ερχονταν ευρωπη?
Ειδικα για τον πορτερ αυτονηταν αδιανοητο. Ο στεντερ οντας ευρωπαιος να πεις κουραστηκε καθε 6 μηνες μα αλλαζει σπιτι , ο γιαμπουσελε πληρωσε απο την τσεπη να παει ΝΒΑ εκανε καλη χρονια και θα εφευγε . Να μιλαμε λιγο με λογικη. Ακομη καινο Εξουμ θα βρει συμβολαιο 1000%.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4752
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:26 pm

Christofis έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

τωρα πραγματικα πιστευες οτι ο γιαμπουσελε και ο πορτερ ο σρεντερ θα ερχονταν ευρωπη?
Ειδικα για τον πορτερ αυτονηταν αδιανοητο. Ο στεντερ οντας ευρωπαιος να πεις κουραστηκε καθε 6 μηνες μα αλλαζει σπιτι , ο γιαμπουσελε πληρωσε απο την τσεπη να παει ΝΒΑ εκανε καλη χρονια και θα εφευγε . Να μιλαμε λιγο με λογικη. Ακομη καινο Εξουμ θα βρει συμβολαιο 1000%.
παιχτες που θελουν να μεινουν νβα δεν πρεπει καν να τους συζηταμε
μονο αυτοι που θελουν να φυγουν και μαλιστα το θελουν πολυ εντονα ισως ερθουν ευρωπη

0
Christofis

euroleague

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:30 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 6:26 pm
Christofis έγραψε:

παιχτες που θελουν να μεινουν νβα δεν πρεπει καν να τους συζηταμε
μονο αυτοι που θελουν να φυγουν και μαλιστα το θελουν πολυ εντονα ισως ερθουν ευρωπη
Για αυτο λεω οτι αντε για τον Σρεντερ να το δεκτω ρε παιδι μου το δεν θελω να αλλαζω σπιτι καθε 5 μηνες αλλα οι αλλοι νομιζω ηταν αστειο απλα να τους συζηταμε. Ειδικα ο Γιαμπουσελε. Καλα για τον Πορτερ απλα γελαγα καθε γφορανπου τον ακουγα ή τον διαβαζα σε σεναρια

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6866
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:36 pm

Εγω εξαρχης τα εγραφα οτι ο σρουντερ δεν ερχεται ουτε την δευτερα παρουσια..ο σταυρου πχ που το παιζει ειδικος ελεγε εγω δεν θα εδινα 4 στο μισιτς αλλα θα περιμενα τον σρουντερ που ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρει συμβολαιο και φετος..

τον πορτερ και τους αλλους μονο εδω μεσα και στο Χ τους εχω δει σαν παικτες να ρθουν..ευτυχως.
για γιαμπουσελε μεχρι και ο χουπφελας δεν τον εκοβε σαν στοχο για τον παο..δεν ειπε βεβαια ο ανθρωπος οτι εχει πολλες πιθανοτητες.

Και για να απαντησω και στον χριστοφη για τα ινσαιντεριλικια..για αρχη δεν με νοιαζει να σας βγαλω στην σεντρα η να μπω σε διαπληκτισμους..μαλιστα και εσενα αλλα και μερικους αλλους που τα λενε τους εκτιμω σαν προσφορα στο φορουμ..
Αυτο παντως απεχει υπερβολικα απο να παιρνουμε τι λετε σαν ειδησεις η κατι..οσα χρονια ειμαι στο φορουμ ζητημα να εχω δει μια δυο πληροφοριες που οντως βγηκαν.. το οποιο αν ειναι 2 στα 20000 ε μπορει να ετυχε κιολας.. Μακαρι να πεφτετε απο δω και περα μεσα σε ολα να μαθαινουμε και πρωτοι ολες τις πληροφοριες..μεχρι τοτε δεν μπορουμε να τα λεμε καρατσεκαρισμενα παντως.

Για τον εβανς το χει πει και ο μπαρτζωκας οτι ειναι 100% ιατρικα..Δεν διαφωνει καποιος σε αυτο..η ολη διαφωνια ειναι οτι κανενας δεν μπορει να ξερει τι θα βγει ο εβανς..αποτι βλεπω εσυ που εισαι και γιατρος συμφωνεις με αυτο.

0
Jeight

senior
Reactions: 285
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:38 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 6:20 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 6:08 pm

που παταει 100% στις προπονησεις?Για να ξερει πως θα ειναι στα παιχνιδια η θα τραυματιζεται μολις πιεστει κυριολεκτικα πρεπει να παει στις χαρτοριχτρες.Ουτε ο ποποβιτς δεν θα το ηξερε αυτο.

καλα εδω μεσα εχουνε ακουστει 200 πραγματα,μεχρι στιγμης τιποτα δεν εχει βγει..εγω δεν εχω κανενα θεμα με τα παιδια που λενε τι ακουνε αλλα το να λεμε οτι ειναι καρατσεκαρισμενο ειναι τελειως αλλο λεβελ..ουτε οι ιδιοι που τα λενε δεν θα το λεγαν αυτο.

δηλαδη θελουμε τον μισιτς αλλα θα παιρναμε και τον μπαμπ δικλειδα για τον εβανς?Τελικα τι ισχυει..ξερει ο μπαρτζωκας την κατασταση του εβανς η οχι?γιατι αν την ξερει την δικλειδα τι την θελει..?Το 1. με το 3. που λες ειναι τα ακριβως αντιθετα.

καλα εσυ και καλημερα μπαρτζωκα να πει καποιος θα πεις ΄΄σταματηστε να κραζετε΄΄ :lol:
Κανενας δεν ειπε οτι εκλεισε ο Μπαμπ. Ακομη παι τα παιδια που μιλησανε για το ενδεχομενο να παρουμε μπαμπ δεν ειπαννοτι εχει κλεισει. Το ιδιο ισχυει και για Μισιτς ή Εξουμ ή αυτο που ειπα εγω για Λονι Γουολκερ.

Το τι ακουγεται στην μανατζαρεικη πιατσα και το τι γραφεται στο Χ ειναι δυο πραγματα διαφορετικα. Εννοειται μεχρι να πεσουν οι υπογραφες δεν ειναι σιγουρο. Αυτα που μεταφερουν καποια παιδια ειναι η πρωτη περιπτωση που συνηθως ειναι σχετικα εγκυρη ως προς τα που ψαχνεται η ομαδα οχι ντε και καλα οτι αυτη θα ειναι η μεταγραφη. Επισης τονοτι δεμ εχειμπεσει καποιος μεσα ειναι γιατι δεν κλεισαμε τη μεταγραφη. Πλην Μπαμπ δεν ειναι σιηουρο οτι δεν θα ερθει ο εξουμ ή ο Μισιτς

Το οτι ο εβανς ειναι καλα ιατρικα μπορω να το εγγυηθω 100% γιατι το ξερω απο συναδελφο. Το οτι εχει θεματα ψυχολογικα να λυσει αυτο ειναι σιγουρο και ανθρωπινο. Αυτο μπορει ευκολα να λυθει μεσα απο θεραπεια και την επανοδο στα παιχνιδια. Το οτι ο εβανς παρολο που ειναι καλα και εχει ξεπερασει τα ψυχολογικα του θα ειναι ο εβανς τις ζαλγκιρις κανενας δεν μπορει να το υπογραψει.
Εγω δεν θα το εκανα ακομη και αν δεν ειχε τον τραυματισμο μην ξεχνωντας το κακο περαα του απο την Μακαμπι.

Εγω περα απο ονοματα απο αυτα που εχω ακουσει ειναι οτι η ομαδα ειναι σε σωστη πλευρα πλευσης στα μεταγραγικα μετα απο 2 καλοκαιρια χωρις μπασκετικη λογικη
Η μακαμπι ηταν η πρωτη του χρονια ευρωλιγκα και ηταν 24-25. Ειναι λιγο αδικο να κρινεται απο αυτο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:41 pm

shaq7 έγραψε:

Για τον εβανς το χει πει και ο μπαρτζωκας οτι ειναι 100% ιατρικα..Δεν διαφωνει καποιος σε αυτο..η ολη διαφωνια ειναι οτι κανενας δεν μπορει να ξερει τι θα βγει ο εβανς..αποτι βλεπω εσυ που εισαι και γιατρος συμφωνεις με αυτο.
για τετοιους τραυματισμους κοψιματα σπασιματα οι χρονο αποθεραπειας ειναι συγκεκριμενοι δεν χρειαζεται να εχεις σπουδασει ιατρικη για να ξερεις ποτε θα ειναι ιατρικα ετοιμος καποιος

αλλα αυτο δεν ενδιαφερει κανεναν,ολους τους νοιαζει ποτε θα παιξει ενας παιχτης
εκει ειναι χρησιμη η πληροφορια

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3629
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:53 pm

SteveNashidis έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Σρέντερ ναι. Το πίστευα εγώ. Μπορεί να πάρει ηγεμονικό συμβόλαιο από πολλές ομάδες Μπάγερν, Ρεαλ, Μπαρτσελόνα, Φενερ, Ολυμπιακό, Παναθηναικό και να βρει αυτό που ψάχνει, σταθερότητα. NBA στους Kings θα κάνει ένα ακόμα restart με βέτεραν συμβόλαιο ενώ Ευρώπη θα έπαιρνε τουλάχιστον 4+.
Yabusele τον ήθελαν πάνω από 5 ομάδες οπότε όχι.
Porter έχει αξία για τους προπονητές και την λογική του ΝΒΑ.

Ψάχνουμε τώρα ποιοι Ευρωπαίοι δε θα βρουν θέση στα ρόστερ του ΝΒΑ και είναι αρκετοί ελεύθεροι.
Το ξέρουμε σίγουρα ότι θα πάρει το minimum o Σρόντερ; Πρέπει να έχουν χώρο ως το Luxury οι Kings.
O Porter μου κάνει εντύπωση που πήρε μόνο 5,5 τον χρόνο, μάλλον δεν τον εμπιστεύονται ακόμα οι ομάδες πως δεν θα γίνει κάνας χαμός μαζί του.
Αν φανεί συνεπής και φέτος του χρόνου λογικά θα πρέπει να πάει για κάποιο πολύ υψηλότερο συμβόλαιο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:55 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 6:53 pm
SteveNashidis έγραψε:

Το ξέρουμε σίγουρα ότι θα πάρει το minimum o Σρόντερ; Πρέπει να έχουν χώρο ως το Luxury οι Kings.
O Porter μου κάνει εντύπωση που πήρε μόνο 5,5 τον χρόνο, μάλλον δεν τον εμπιστεύονται ακόμα οι ομάδες πως δεν θα γίνει κάνας χαμός μαζί του.
Αν φανεί συνεπής και φέτος του χρόνου λογικά θα πρέπει να πάει για κάποιο πολύ υψηλότερο συμβόλαιο.
ο πορτερ αν εχω καταλαβει καλα παει για καρα βασικουρα..διωξανε και τον λιλαρντ ..οποτε εμεινε με τοσα με την λογικη οτι του χρονου θα βγαλει τα σπασμενα..

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 838

Τρί Ιούλ 01, 2025 7:06 pm

shaq7 έγραψε:
στα του ΝΒΑ ..ο γιαμπουσελε 12εκ διετες μολις,ο σρουντερ που ειχε φαγωθει ο σταυρου οτι θα ρθει υπεγραψε και αυτος (μαλιστα ο σταυρου ειπε τα λεγαμε οτι θα βρει συμβολαιο ο αρχι ψευτης),ο πορτερ εμεινε στο μιλγουοκι ΒΑΣΙΚΟΣ γκαρντ..και αρκετοι αλλοι απο αυτους που ακουγοντουσαν βρισκουν συμβολαια.
Κανένας τέτοιος παίκτης δεν έρχεται Ιούλιο Ευρώπη. Οι δρόμοι είναι δυο και το έχει δείξει η περίπτωση Ναν. Ή κλείνεις μια μετριότητα τύπου Βιλτόζα ή Darius Thomson για να πεις ότι πήρες παίκτη, ή περιμένεις μέχρι τέλη Αυγούστου (ίσως και παραπάνω) για να φέρεις ένα μεγάλο όνομα που για τον χ/ψ λόγο ξέμεινε από επιλογές.

Δλδ να πάρουμε από τώρα παίκτη και σε κανά μήνα να βγει ελεύθερος πάλι ο Μισιτς και να πάει Φενερ;

Εσύ τι από τα δυο προτιμάς;

Έχω πάρει απόφαση φέτος να κρίνω αυτό που βλέπω. Τι βλέπω μέχρι τώρα; Ότι έχουν γίνει σωστές κινήσεις για να ελευθερωθεί το ρόστερ (πχ αποδεσμεύση Βιλτόζα και πιθανή μη ανανέωση Μακίσικ), καλές προσθήκες στους Έλληνες, και μετά από πολλά χρόνια απόκτηση ενός σοβαρού two way τριαριού, συν ανανέωση Μίλου και πιθανή επένδυση σε Ντόρσει για να αποτελέσει μέρος του βασικού ροτεισον.

Στα παραπάνω μέχρι στιγμής βάζω 10/10. Πέρυσι τα κάναμε θάλασσα, φέτος το πάμε καλά μέχρι στιγμής.

Ότι όνομα ακούγεται το ακούω βερεσέ. Δεν πιστεύω τίποτα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιούλ 01, 2025 7:14 pm

Dimmitz έγραψε:

Κανένας τέτοιος παίκτης δεν έρχεται Ιούλιο Ευρώπη. Οι δρόμοι είναι δυο και το έχει δείξει η περίπτωση Ναν. Ή κλείνεις μια μετριότητα τύπου Βιλτόζα ή Darius Thomson για να πεις ότι πήρες παίκτη, ή περιμένεις μέχρι τέλη Αυγούστου (ίσως και παραπάνω) για να φέρεις ένα μεγάλο όνομα που για τον χ/ψ λόγο ξέμεινε από επιλογές.

ο ναν δεν ηρθε τελη αυγουστου ηρθε 1 νοεμβριου
και ο ναν ετυχε
δεν ειναι αυτος ο κανονας ειναι η εξαιρεση

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τρί Ιούλ 01, 2025 7:15 pm

shaq7 έγραψε:
Εγω εξαρχης τα εγραφα οτι ο σρουντερ δεν ερχεται ουτε την δευτερα παρουσια..ο σταυρου πχ που το παιζει ειδικος ελεγε εγω δεν θα εδινα 4 στο μισιτς αλλα θα περιμενα τον σρουντερ που ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρει συμβολαιο και φετος..

τον πορτερ και τους αλλους μονο εδω μεσα και στο Χ τους εχω δει σαν παικτες να ρθουν..ευτυχως.
για γιαμπουσελε μεχρι και ο χουπφελας δεν τον εκοβε σαν στοχο για τον παο..δεν ειπε βεβαια ο ανθρωπος οτι εχει πολλες πιθανοτητες.

Και για να απαντησω και στον χριστοφη για τα ινσαιντεριλικια..για αρχη δεν με νοιαζει να σας βγαλω στην σεντρα η να μπω σε διαπληκτισμους..μαλιστα και εσενα αλλα και μερικους αλλους που τα λενε τους εκτιμω σαν προσφορα στο φορουμ..
Αυτο παντως απεχει υπερβολικα απο να παιρνουμε τι λετε σαν ειδησεις η κατι..οσα χρονια ειμαι στο φορουμ ζητημα να εχω δει μια δυο πληροφοριες που οντως βγηκαν.. το οποιο αν ειναι 2 στα 20000 ε μπορει να ετυχε κιολας.. Μακαρι να πεφτετε απο δω και περα μεσα σε ολα να μαθαινουμε και πρωτοι ολες τις πληροφοριες..μεχρι τοτε δεν μπορουμε να τα λεμε καρατσεκαρισμενα παντως.

Για τον εβανς το ιδιο πραγμα λεμε ουσιαστικα. Για τα ινσαιντερικικια εγω το χω πει. Δεν ξερω καποιον μεσα στη διοικηση. Καποιον που δηλωνει μανατζερ ετυχε και γνωρισα και μου ειπε 3-5 σεναρια. Για τις ειδησεις απο το Ισραηλ εκει εχω ακρες στην χαποελ μεσα απο την διοικηση κιολας. Απλα αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι πιστεύω πολυ πιο πολυ αυτα που θα πει ο χημικος καινο αργαλογος παρα απο αυτα που θα πει ο μελαγες. Δεν περιμενω οτι σωμει ντε και καλα καποιος απο αυτους θα κλεισει.

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τρί Ιούλ 01, 2025 7:17 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 6:38 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 6:20 pm

Κανενας δεν ειπε οτι εκλεισε ο Μπαμπ. Ακομη παι τα παιδια που μιλησανε για το ενδεχομενο να παρουμε μπαμπ δεν ειπαννοτι εχει κλεισει. Το ιδιο ισχυει και για Μισιτς ή Εξουμ ή αυτο που ειπα εγω για Λονι Γουολκερ.

Το τι ακουγεται στην μανατζαρεικη πιατσα και το τι γραφεται στο Χ ειναι δυο πραγματα διαφορετικα. Εννοειται μεχρι να πεσουν οι υπογραφες δεν ειναι σιγουρο. Αυτα που μεταφερουν καποια παιδια ειναι η πρωτη περιπτωση που συνηθως ειναι σχετικα εγκυρη ως προς τα που ψαχνεται η ομαδα οχι ντε και καλα οτι αυτη θα ειναι η μεταγραφη. Επισης τονοτι δεμ εχειμπεσει καποιος μεσα ειναι γιατι δεν κλεισαμε τη μεταγραφη. Πλην Μπαμπ δεν ειναι σιηουρο οτι δεν θα ερθει ο εξουμ ή ο Μισιτς

Το οτι ο εβανς ειναι καλα ιατρικα μπορω να το εγγυηθω 100% γιατι το ξερω απο συναδελφο. Το οτι εχει θεματα ψυχολογικα να λυσει αυτο ειναι σιγουρο και ανθρωπινο. Αυτο μπορει ευκολα να λυθει μεσα απο θεραπεια και την επανοδο στα παιχνιδια. Το οτι ο εβανς παρολο που ειναι καλα και εχει ξεπερασει τα ψυχολογικα του θα ειναι ο εβανς τις ζαλγκιρις κανενας δεν μπορει να το υπογραψει.
Εγω δεν θα το εκανα ακομη και αν δεν ειχε τον τραυματισμο μην ξεχνωντας το κακο περαα του απο την Μακαμπι.

Εγω περα απο ονοματα απο αυτα που εχω ακουσει ειναι οτι η ομαδα ειναι σε σωστη πλευρα πλευσης στα μεταγραγικα μετα απο 2 καλοκαιρια χωρις μπασκετικη λογικη
Η μακαμπι ηταν η πρωτη του χρονια ευρωλιγκα και ηταν 24-25. Ειναι λιγο αδικο να κρινεται απο αυτο
Ηταν μεγαλη ομαδα με βλεψεις ομως και ηρθε απο το εγχωριο πρωταθλημα χωρις να αλλαξει δηλαδη τρομερα το περιβαλλον του. Επισης η ζαλγκιρις δεν ειναι κριτηριο γιατι επειδη οι Λιθουανοι ζουν για το μπασκετ αλλα εχουν και μια τεχνογνωσια παντα οι παικτες τους φαινονται καλυτεροι.

0
Christofis

euroleague

Τρί Ιούλ 01, 2025 7:21 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 6:41 pm
shaq7 έγραψε:

για τετοιους τραυματισμους κοψιματα σπασιματα οι χρονο αποθεραπειας ειναι συγκεκριμενοι δεν χρειαζεται να εχεις σπουδασει ιατρικη για να ξερεις ποτε θα ειναι ιατρικα ετοιμος καποιος

αλλα αυτο δεν ενδιαφερει κανεναν,ολους τους νοιαζει ποτε θα παιξει ενας παιχτης
εκει ειναι χρησιμη η πληροφορια
Οι χρονοι αποθεραπειας ειναι συγκεκριμενοι στους κοινους θνητους και οχι σε σκαρια 2 μετρα εως και 2.10 και εφοσον ολα πανε κατευχην. Επισης στην ιατρικη ποτε δεν μπορεις να εισαι απολυτος. Μπορεις να κανεις προβλεψη αλλα για αυτο κανεις επανελεγχους.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 01, 2025 7:26 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Δλδ να πάρουμε από τώρα παίκτη και σε κανά μήνα να βγει ελεύθερος πάλι ο Μισιτς και να πάει Φενερ;

Εσύ τι από τα δυο προτιμάς;

Έχω πάρει απόφαση φέτος να κρίνω αυτό που βλέπω. Τι βλέπω μέχρι τώρα; Ότι έχουν γίνει σωστές κινήσεις για να ελευθερωθεί το ρόστερ (πχ αποδεσμεύση Βιλτόζα και πιθανή μη ανανέωση Μακίσικ), καλές προσθήκες στους Έλληνες, και μετά από πολλά χρόνια απόκτηση ενός σοβαρού two way τριαριού, συν ανανέωση Μίλου και πιθανή επένδυση σε Ντόρσει για να αποτελέσει μέρος του βασικού ροτεισον.

Στα παραπάνω μέχρι στιγμής βάζω 10/10. Πέρυσι τα κάναμε θάλασσα, φέτος το πάμε καλά μέχρι στιγμής.

Ότι όνομα ακούγεται το ακούω βερεσέ. Δεν πιστεύω τίποτα.
καλα οι συγκεκριμενοι δεν ερχονται ευρωπη γενικα..ακομα και ο ναν δεν ηταν τετοια περιπτωση..για καποιο λογο τον ξεβρασε το ΝΒΑ που δεν βγαζει και πολυ νοημα ,οπως λεει και ο τουλουμπας ο ναν ειναι η εξαιρεση..

Εγω θελω απλα εναν παικταρα τυπου μισιτς στον ασσο..δεν με νοιαζει ουτε ποτε θα ρθει ουτε ποσα θα παρει ,αρκει να ρθει..δεν θελω να δω καποιον τυπου μπαμπ παλι..εκτος και παρουμε 2 που δεν φαινεται κατι τετοιο.Εδω εγω δεν θα επαιρνα τον εξουμ(θεωρω θα βρει συμβολαιο στο ΝΒΑ απλα επειδη τον λενε αρκετοι) γιατι θεωρω οτι αν ο εβανς δεν βγει παλι τα ιδια θεματα θα χουμε..(βεβαια αν βγει ο εξουμ δενει μανουλα)

στα υπολοιπα παραδοξως συμφωνουμε :lol: ειδικα τωρα που ειπε ο στεφανου οτι δεν μας ενδιαφερει τιποτα απο ευρωπη θα τον μαθουμε τον παικτη στην ανακοινωση ενω εχουμε ακομα αρκετο καιρο μεχρι να γινει..πριν τις 20 του μηνα δηλαδη δεν βλεπω φως με τιποτα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιούλ 01, 2025 7:30 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 7:21 pm

Οι χρονοι αποθεραπειας ειναι συγκεκριμενοι στους κοινους θνητους και οχι σε σκαρια 2 μετρα εως και 2.10 και εφοσον ολα πανε κατευχην. Επισης στην ιατρικη ποτε δεν μπορεις να εισαι απολυτος. Μπορεις να κανεις προβλεψη αλλα για αυτο κανεις επανελεγχους.
και οι αθλητες κοινοι θνητοι ειναι υπαρχουν απειρες περιπτωσεις που εχουν κοψει χιαστους δεν ειναι μαι και δυο να μην ξερουν τους χρονους αποκαταστασης

δεν ειναι απολυτος γιαυτο λενε 9-12 μηνες

παραδειγμα ο φαλ εκοψε χιαστο ιουνιο δεν χρειαζεται να ειναι καποιος γιατρος για να ξερει οτι θα χασει και ολη την επομενη χρονια

αν καποιος βγει και πει θα παιζει τελη ιανουαριου δεν ξερει τι λεει
και αντε αν απλα λεει την αποψη του οκ σιγα κλαιν και τι εγινε ο καθενας λεει οτι του ερθει

αν βγει το ντυσει με πληροφοριες εκ των εσω και ιατρικα απορρητα που μονο αυτος και οι πηγες του ξερουν τοτε ειναι απλα παπατζης

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”