καλα οι συγκεκριμενοι δεν ερχονται ευρωπη γενικα..ακομα και ο ναν δεν ηταν τετοια περιπτωση..για καποιο λογο τον ξεβρασε το ΝΒΑ που δεν βγαζει και πολυ νοημα ,οπως λεει και ο τουλουμπας ο ναν ειναι η εξαιρεση..Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 7:06 pmΚανένας τέτοιος παίκτης δεν έρχεται Ιούλιο Ευρώπη. Οι δρόμοι είναι δυο και το έχει δείξει η περίπτωση Ναν. Ή κλείνεις μια μετριότητα τύπου Βιλτόζα ή Darius Thomson για να πεις ότι πήρες παίκτη, ή περιμένεις μέχρι τέλη Αυγούστου (ίσως και παραπάνω) για να φέρεις ένα μεγάλο όνομα που για τον χ/ψ λόγο ξέμεινε από επιλογές.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 6:16 pmστα του ΝΒΑ ..ο γιαμπουσελε 12εκ διετες μολις,ο σρουντερ που ειχε φαγωθει ο σταυρου οτι θα ρθει υπεγραψε και αυτος (μαλιστα ο σταυρου ειπε τα λεγαμε οτι θα βρει συμβολαιο ο αρχι ψευτης),ο πορτερ εμεινε στο μιλγουοκι ΒΑΣΙΚΟΣ γκαρντ..και αρκετοι αλλοι απο αυτους που ακουγοντουσαν βρισκουν συμβολαια.
Δλδ να πάρουμε από τώρα παίκτη και σε κανά μήνα να βγει ελεύθερος πάλι ο Μισιτς και να πάει Φενερ;
Εσύ τι από τα δυο προτιμάς;
Έχω πάρει απόφαση φέτος να κρίνω αυτό που βλέπω. Τι βλέπω μέχρι τώρα; Ότι έχουν γίνει σωστές κινήσεις για να ελευθερωθεί το ρόστερ (πχ αποδεσμεύση Βιλτόζα και πιθανή μη ανανέωση Μακίσικ), καλές προσθήκες στους Έλληνες, και μετά από πολλά χρόνια απόκτηση ενός σοβαρού two way τριαριού, συν ανανέωση Μίλου και πιθανή επένδυση σε Ντόρσει για να αποτελέσει μέρος του βασικού ροτεισον.
Στα παραπάνω μέχρι στιγμής βάζω 10/10. Πέρυσι τα κάναμε θάλασσα, φέτος το πάμε καλά μέχρι στιγμής.
Ότι όνομα ακούγεται το ακούω βερεσέ. Δεν πιστεύω τίποτα.
Εγω θελω απλα εναν παικταρα τυπου μισιτς στον ασσο..δεν με νοιαζει ουτε ποτε θα ρθει ουτε ποσα θα παρει ,αρκει να ρθει..δεν θελω να δω καποιον τυπου μπαμπ παλι..εκτος και παρουμε 2 που δεν φαινεται κατι τετοιο.Εδω εγω δεν θα επαιρνα τον εξουμ(θεωρω θα βρει συμβολαιο στο ΝΒΑ απλα επειδη τον λενε αρκετοι) γιατι θεωρω οτι αν ο εβανς δεν βγει παλι τα ιδια θεματα θα χουμε..(βεβαια αν βγει ο εξουμ δενει μανουλα)
στα υπολοιπα παραδοξως συμφωνουμε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο