Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior
Reactions: 393
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 07, 2025 6:30 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 6:27 pm
steph.larry έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 6:14 pm

Εσύ νόμιζες τον Τρίσταν Βούκσεβιτς. Το είχα φάει και εγώ το σκάλωμα αυτό σε κάποια φάση με την μεταγραφολογία. Εδώ όμως συζητιέται ο Nikola Vucecic, ο μαυροβούνιος.
Είσαι μέγιστος!! Ναι ρε συ, λέω τι στο...Μπράβο ναι, μοιάζουν τα ονόματά τους.
Τα εύσημα στον berry που με είχε ξεμπλοκάρει και εμένα την πρώτη φορά.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1415

Δευ Ιούλ 07, 2025 6:31 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 6:03 pm
Christofis έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 5:58 pm
Εγω λεω να χαμηλωσουμε λιγο τιτλς απαιτησεις. απο το τι περιμενουμε.

Εγω προσωπικα περιμενω εναν καλο γκαρντ και ιδανικα Μισιτς οπου θα δοθει μαρουλι χωρις να ειναι αυτοσκοπος. Για ψηλο εννοειται ο Βουτσεβιτς θα ειναι ατομικη βομβα και επικοινωνιακα αλλα και αγωνιστικα κατα τη γνωμη μου. 34 σε ψξλο που βασικο του χαρακτηριστικα δεν ειναι η αθλητικοτητα και η ταχυτητα. (Εμενα μου θυμιζει σκαρι Σκολα που επαιζε μεχρι τα 40) δεν ειναι κακη ηλικια. Αλλα δινω κατω του 1% να παρουμε τετοιο παικτη. Οποτε θεωρω με 1,5 - 2 εκ. Μπορεις να φερεις παικταρα και ας μην ειναι απο τα ονοματα που εχουν ακουστει. Για τριτο ψηλο ειτε λεγεται αντετοκουμπο ή Γκρει ή και οι δυο δεν με χαλαει. Απλα ο Γκρει μπορει να εξελιχθει σε μεταγραφη πολυ καλη ενω ο Κωστακουμπος πολυ καλος φροντιστης για τις πετσετες.

Δεν χρειαζεται αχγος ομως . Υπομονη χρειεαζεται
34; Μεγάλος ρε συ, κανα μονοετές τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία είναι ένας βασικός παράγοντας και δεν επηρεάζει όλους τους αθλητές το ίδιο. Αλλά τόσο καιρό δεν έλεγα τίποτα γιατί νόμιζα ότι ήταν ένας ρούκι γιος παλιού μας παικτη, μάλλον κάτι θα μπέρδεψα.
Βουτσεβιτς ο ενας, Βουξεβιτς ο αλλος. Και οι δυο μιου κανουν. Ο πρωτος για βασικος και ο δευτερος για τριτος 4-5. Και οι δυο μαζι ομως δεν ταιριαζουν

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1415

Δευ Ιούλ 07, 2025 6:34 pm

steph.larry έγραψε:
kite26 έγραψε:

34; Μεγάλος ρε συ, κανα μονοετές τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία είναι ένας βασικός παράγοντας και δεν επηρεάζει όλους τους αθλητές το ίδιο. Αλλά τόσο καιρό δεν έλεγα τίποτα γιατί νόμιζα ότι ήταν ένας ρούκι γιος παλιού μας παικτη, μάλλον κάτι θα μπέρδεψα.
Εσύ νόμιζες τον Τρίσταν Βούκσεβιτς. Το είχα φάει και εγώ το σκάλωμα αυτό σε κάποια φάση με την μεταγραφολογία. Εδώ όμως συζητιέται ο Nikola Vucecic, ο μαυροβούνιος.
Κατι που προσεξα ασχετο και το γραφω με αφορμη το δικου σου ποστ χωρις να θελω να σε προσβαλω ποσο μαλλον εγω που επειδη γραφω απο το κινητο κανω συνεχεια σαρδαμ και ορθογραφικα. Ολοι γραφουν τον Βουξεβιτς, Βουκσεβιτς. Απλα το κς οπως και το πς τα εχουμε σε γραμματα στα ελληνικα οποτε δεν χρειαζομαστε διφθογγο αλλα το γραμμα ξ και ψ

0
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior

Δευ Ιούλ 07, 2025 6:40 pm

Christofis έγραψε:
steph.larry έγραψε:

Κατι που προσεξα ασχετο και το γραφω με αφορμη το δικου σου ποστ χωρις να θελω να σε προσβαλω ποσο μαλλον εγω που επειδη γραφω απο το κινητο κανω συνεχεια σαρδαμ και ορθογραφικα. Ολοι γραφουν τον Βουξεβιτς, Βουκσεβιτς. Απλα το κς οπως και το πς τα εχουμε σε γραμματα στα ελληνικα οποτε δεν χρειαζομαστε διφθογγο αλλα το γραμμα ξ και ψ
Ναι μια χαρά το λες, το είδα και εγώ ετεροχρονισμένα αλλά πλέον δε μπορώ να το διορθώσω. Νομίζω είναι η κεκτημένη ταχύτητα όταν γράφουμε στο Ελληνικό αλφάβητο έχοντας στο μυαλό το επώνυμο όπως είναι στο Λατινικό (Vukcevic)

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3330
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 07, 2025 6:47 pm

Christofis έγραψε:
steph.larry έγραψε:

Ε αν γράψεις τον Παπανικολάου στα ισπανικά, Papanikolaou θα τον γράψεις, όχι Papanikolau. Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τον ήχο που παράγεται, είναι και πόσο "κοντά" (σε απόσταση hamming) είναι με το original όνομα. Επίσης ούτε το "ξ" ούτε το "κσ" μεταφέρουν σωστά τον ήχο οπότε και από αυτή τη σκοπιά βγάζει νόημα να κρατήσεις κάτι κοντινό στην αρχική λέξη.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1234

Δευ Ιούλ 07, 2025 6:52 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 4:22 pm

ακουω γνωμες

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1234

Δευ Ιούλ 07, 2025 6:55 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 6:52 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 4:22 pm

ακουω γνωμες

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Giannis14

a1greece
Reactions: 201
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 07, 2025 6:57 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 6:31 pm
kite26 έγραψε:

Βουτσεβιτς ο ενας, Βουξεβιτς ο αλλος. Και οι δυο μιου κανουν. Ο πρωτος για βασικος και ο δευτερος για τριτος 4-5. Και οι δυο μαζι ομως δεν ταιριαζουν
Ναι το γράφουν με κσ γιατί έτσι διαβάζεται. Δεν το διαβάζουμε σαν ξ αλλά βουκ-σε-βιτς αν το κάνουμε ξ αλλάζει το όνομα του. Δεν είναι ελληνική λέξη, είναι ξένη λέξη επομένως ορθώς γράφεται Βούκσεβιτς

0
Rivers15

junior
Reactions: 142

Δευ Ιούλ 07, 2025 7:18 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 5:39 pm
Nikolaos Zervas
@ZervasNikolaos
Δεν επιβεβαιώνεται η αρχική πληροφορία για πενταετή χορηγία έναντι είκοσι εκατομμυρίων
από την οικογένεια Τσάκου στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Είναι για τρία χρόνια και λιγότερα χρήματα. Mea culpa, αλλά και πάλι είναι μια εξαιρετική συμφωνία.

αυτος πλεον εχει ξεπερασει και τον μελαγιες :roofl:
Εχουμε μαθει τι ειδους χορηγια θα ειναι? Ονοματοδοσιας?

0
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior

Δευ Ιούλ 07, 2025 7:26 pm

Καλά, αν είναι να το πάμε και με το πως ακούγεται το όνομα στα Σέρβικα, παίζει να είναι Βούκ-τσε-βιτς, γιατί το c έχει τον τόνο από πάνω.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7080
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 07, 2025 7:27 pm

Rivers15 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 7:18 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 5:39 pm
Nikolaos Zervas
@ZervasNikolaos
Δεν επιβεβαιώνεται η αρχική πληροφορία για πενταετή χορηγία έναντι είκοσι εκατομμυρίων
από την οικογένεια Τσάκου στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Είναι για τρία χρόνια και λιγότερα χρήματα. Mea culpa, αλλά και πάλι είναι μια εξαιρετική συμφωνία.

αυτος πλεον εχει ξεπερασει και τον μελαγιες :roofl:
Εχουμε μαθει τι ειδους χορηγια θα ειναι? Ονοματοδοσιας?
εδω δεν εχει μαθευτει το ποσο ακομα..την τεταρτη θα μαθουμε,τωρα οτι και να πουν οι δημοσιογραφοι ειναι αναξιοπιστοι

2
2 Εικόνα
Giannis14

a1greece
Reactions: 201
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιούλ 07, 2025 7:29 pm

steph.larry έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 7:26 pm
Καλά, αν είναι να το πάμε και με το πως ακούγεται το όνομα στα Σέρβικα, παίζει να είναι Βούκ-τσε-βιτς, γιατί το c έχει τον τόνο από πάνω.
Ετσι τον λέγανε τον πατέρα του τότε. Βουκτσεβιτς και έτσι πρέπει να διαβάζεται

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7080
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 07, 2025 7:40 pm

λεει ο ιωαννου
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν οι συζητήσεις με τον Σέιμπεν Λι και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Οι δύο γκαρντ βρίσκονται μέσα στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την επόμενη σεζόν και ο Ολυμπιακός θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους δύο παίκτες για την αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.
με τον λι τι αναπροσαρμογη να κανουμε δηλαδη και γιατι να την δεχτει? 1εκ δολλαρια στο περιπου λεγαν οτι θα παρει..θα του πουν σε θελουμε για του χρονου αλλα πρεπει να παρεις λιγοτερα?Το πιθανοτερο ειναι οτι απλα εχει καψει φλατζα ο ιωαννου

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 762

Δευ Ιούλ 07, 2025 7:45 pm

δεν είμαι αρνητικός στην απόκτηση Κωστακούμπο. και τα χάιλαϊτς μας θα έχουμε, θα βλέπουμε και τον Γιάννη στο ΣΕΦ, αν τώρα χρειαστεί να παίξει μπάσκετ θα είναι λίγο θέμα αλλά ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε ως εκεί.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior

Δευ Ιούλ 07, 2025 7:47 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 7:40 pm
λεει ο ιωαννου
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν οι συζητήσεις με τον Σέιμπεν Λι και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Οι δύο γκαρντ βρίσκονται μέσα στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την επόμενη σεζόν και ο Ολυμπιακός θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους δύο παίκτες για την αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.
με τον λι τι αναπροσαρμογη να κανουμε δηλαδη και γιατι να την δεχτει? 1εκ δολλαρια στο περιπου λεγαν οτι θα παρει..θα του πουν σε θελουμε για του χρονου αλλα πρεπει να παρεις λιγοτερα?Το πιθανοτερο ειναι οτι απλα εχει καψει φλατζα ο ιωαννου
Τώρα μετά από παρατεταμένη ξηρασία ημερών στα μεταγραφικά νέα, έχουν αρχίσει να κινούνται ξανά τα πράγματα, οπότε θα δεις πολλά να γράφονται από διάφορους για να τσιμπήσουν κανα κλικ παραπάνω.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”