Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:22 pm

Stam Tziant έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:13 pm
plo koon έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:11 pm
Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνετε... Αποδεδειγμένα ο Ολυμπιακός χρειάζεται τρόπους να βάζει την μπάλα στο καλάθι όταν το σύστημα κολλάει. Δλδ τα 4 προηγούμενα F4 ήμαστε απλά άτυχοι? Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να αλλάξουμε κάτι στην προσέγγισή μας. Δεν λέω ότι θα πετύχουμε σίγουρα, αλλά το να πάμε 5η σερί χρονιά χωρίς elite lead guard θα είναι παράνοια.

Επίσης ναι, ο Φουρνιέ είναι μέτριος χειριστής, γιατί στην τελική δεν είναι αυτή η δουλειά του.
5 σερί. Ο Σλούκας τελικά πιάνεται για ελίτ γκαρντ; Έχω μπερδευτεί. Ή πιάνεται μόνο όταν μας συμφέρει;
Μα ακριβώς ο λόγος που χάσαμε το 23 ήταν γιατί ο Σλούκας δεν έπαιζε σαν elite guard.

Το γεγονός ότι τα κατάφερε το 24 έχει να κάνει τόσο με τον ίδιο (βελτίωσε ξεκάθαρα και το σωματικό και το πνευματικό του status), με τους συμπαίκτες (αλλο να έχεις συμπαίκτη τον Ναν, άλλο να έχεις τον Γουόκαπ, υπό το πρίσμα ότι ο αντίπαλος θα συγκεντρωθεί σε εσένα) αλλά και με τον προπονητή (Ο αταμάν έδωσε στο Σλούκα αυτό που ακριβώς χρειαζόταν για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του). Μιλάμε για άλλον παίκτη ουσιαστικά.

Θα μου πεις, τι θα αλλάξει τώρα? Ελπίζω ο Μπι να βλέπει αυτό που βλέπουμε και εμείς. Από ένα σημείο και μετά πρέπει να αφήνεις παίκτες με τεράστιο επιθετικό ταλέντο να πάρουν πάνω τους κάποια πράγματα.

Και να επαναλάβω ότι δεν τρελαίνομαι με Μίσιτς. Αλλά δεν έχει κανένα νόημα να πάμε πάλι με την ίδια συνταγή σε ένα 5ο F4.

4
4 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Rivers15

junior
Reactions: 175

Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:26 pm

plo koon έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνετε... Αποδεδειγμένα ο Ολυμπιακός χρειάζεται τρόπους να βάζει την μπάλα στο καλάθι όταν το σύστημα κολλάει. Δλδ τα 4 προηγούμενα F4 ήμαστε απλά άτυχοι? Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να αλλάξουμε κάτι στην προσέγγισή μας. Δεν λέω ότι θα πετύχουμε σίγουρα, αλλά το να πάμε 5η σερί χρονιά χωρίς elite lead guard θα είναι παράνοια.

Επίσης ναι, ο Φουρνιέ είναι μέτριος χειριστής, γιατί στην τελική δεν είναι αυτή η δουλειά του.
Φετος ο Ολυμπιακος ειχε τετοιους παικτες να βαζουν τη μπαλα στο καλαθι. Φουρνιε, Σασα, Ντορσει.
Και οι 3 καλοι σκορερ.
Δεν εχασε ευρωλιγκα γι αυτο, εχασε γιατι κατεβηκε πνευματικα ανετοιμος κ γιατι η φενερ ειχε πιο ισορροπημενο ροστερ κι αυτο φαινοταν ολη τη χρονια κ οταν μας κερδισε 2 φορες.
Και τη συνεντευξη του Μαντζαρη που ακουσα ο οποιος εχει ζησει Ολυμπιακο κ Μπαρτζωκα ειπε οτι η ομαδα κατεβαινει πνευματικα απροετοιμαστη στα Φ4 κ δεν φταινε μονο οι παικτες. Παρεπιπτοντως ειπε ακομα οτι ο Μισιτς ειναι παικταρας κ θα ανεβασει επιπεδο την ομαδα που θα παει, αλλα πως δεν ταιριαζει με το μπασκετ Μπαρτζωκα.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:27 pm

plo koon έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:22 pm
Stam Tziant έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:13 pm

5 σερί. Ο Σλούκας τελικά πιάνεται για ελίτ γκαρντ; Έχω μπερδευτεί. Ή πιάνεται μόνο όταν μας συμφέρει;

Θα μου πεις, τι θα αλλάξει τώρα? Ελπίζω ο Μπι να βλέπει αυτό που βλέπουμε και εμείς. Από ένα σημείο και μετά πρέπει να αφήνεις παίκτες με τεράστιο επιθετικό ταλέντο να πάρουν πάνω τους κάποια πράγματα.

Φετος το έκανε παντως

Με την καραφλη λατρεια

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:17 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:01 pm

ε καλα της φενερ τωρα της εκατσε το φ4..κυριως ολυμπιακος παναθηναικος φταινε οτι το πηρε η φενερ..
εδω στο 5 ειχε σανλι μπιρτς και το 4ρι τον μελλι.Δεν θεωρω οτι ειναι παραδειγμα προς μιμηση..
Μου θυμίζεις κάτι φίλους μου που παίζουν padel που όποτε χάνουν πάντα φταίει ο συμπαίκτης τους. Το μόνο άθλημα που παίζει ρόλο 100% το ατομικό ταλέντο είναι το τέννις. Από το padel που είναι 2vs2 μέχρι και το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο, όταν εμπλέκεται πάνω από ένας αθλητής είναι πολυπαραγοντικό το θέμα.

Εσύ το βλέπεις μονόπλευρα ότι ο ΠΑΟ πήρε την Ευρωλίγκα επειδή ο Σλούκας ντύθηκε Σπανούλης ή επειδή η Εφές είχε τον Μίσιτς. Ξεχνάς ότι ο Σλούκας έπαιζε σε εμάς πριν ένα χρόνο και ήταν ο μοιραίος παίκτης. Ο ΠΑΟ δεν πήρε την Ευρωλίγκα μόνο επειδή είχε Σλούκα-Ναν, αλλά επειδή έπαιξε και καταπληκτική άμυνα. Με λίγα λόγια ήταν two-way ομάδα.

Επίσης, ζητάς από τον Μπαρτζώκα να αλλάξει στυλ και λες ότι αυτό θα γίνει αναγκαστικά αν πάρει τον Μίσιτς. Είναι σαν να ζητάς από τον Μουρίνιο να παίξει το ποδόσφαιρο που παίζει ο Γκουαρντιόλα, ενώ όλη του τη ζωή έπαιζε κατενάτσιο.

Φέτος είναι ο Μίσιτς, πέρυσι ήθελες τον Lonie Walker, του χρόνου θα είναι κάποιος άλλος. Ο Lonie Walker εντωμεταξύ στην Ζαλγκίρις είχε πολύ μικρό impact και έτρωγε πάγκο από τον Τρινκιέρι επειδή δεν έπαιζε άμυνα.

Ο Μίσιτς δεν μου κολλάει με τον προπονητή που έχουμε. Είναι παίκτης για το μπάσκετ Άταμαν. Άμα αλλάζαμε προπονητή το καλοκαίρι θα το άκουγα να τον παίρναμε, τώρα δεν το ακούω.

Όπως και να έχει, οι μισοί εδώ μέσα πιστεύεται ότι λείπει άλλος ένας ηγέτης σκόρερ, οι άλλοι μισοί πιστεύουμε ότι η ομάδα πρέπει να γίνει πιο σκληρή και two-way στα πρότυπα της Φενέρ και ότι έχει ήδη τους ηγέτες και το επιθετικό ταλέντο. Δυστυχώς, μόνο ένα από τα δύο σενάρια θα δοκιμαστεί στην πράξη και δεν θα μάθουμε ποτέ πιο από τα δύο είναι πιο αποτελεσματικό.

Για μένα, ο τρόπος που έπαιξε η Φενέρ είναι ακριβώς το παράδειγμα προς μίμηση, διότι κατάφερε να παραλύσει μια ομάδα με περισσότερο ατομικό ταλέντο από αυτή όπως ο ΠΑΟ και να τον κάνει να φανεί μέτριος. Φέτος αυτό είναι πιο κομβικό από ποτέ, διότι ο αιώνιος είναι πολύ πιο ενισχυμένος επιθετικά.
ο παο για πες μου λιγο με ποιους παικτες επαιξε την αμυνα που επαιξε..γιατι εκτος του γκραντ και του χουαντσο κανενας αλλος δεν φημιζεται για την αμυνα του..το καλοκαιρι λεγαμε πως θα παιξει αμυνα με αυτους τους παικτες..αρα ειναι θεμα προπονητη να τους κανει αμυντικο συνολο...

ολο αυτο που λες στην αρχη δεν ξερω απο που το εβγαλες και το προσπερνω..εγω λεω οτι μια καλη ομαδα θελει και τοπ ασσο και οχι κατσαπλια..ο σλουκας σε μας στα φ4 επαιζε σαν κατσαπλιας ηταν σαν να μην υπαρχει.

θα μαθουμε ποιο απο τα 2 θα εχει αποτελεσμα παντως..αν παρουμε τον μισιτς και το σηκωσουμε θα ναι τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια..αν δεν τον παρουμε και παμε παλι σε ενα φ4 απατοι παλι θα παρουμε την απαντηση μας.

εγω περσι ηθελα πρωτα τον φουρνιε..αυτον που ειχες φαγωθει οτι ειναι παλαιμαχος και δεν κανει..και μετα τον λονι γουοκερ που ηρθε και εκανε πλακα και βρηκε συμβολαιο στο ΝΒΑ παλι :lol: το οτι δεν ηταν για το επιπεδο της ευρωλιγκας και δεν ηθελε να ειναι εδω εκανε μπαμ.

τον παο παντως και εμεις τον παραλυσαμε περσι..1-3 ηρθαν οι τελικοι.

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:30 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:26 pm
plo koon έγραψε:

Φετος ο Ολυμπιακος ειχε τετοιους παικτες να βαζουν τη μπαλα στο καλαθι. Φουρνιε, Σασα, Ντορσει.
Και οι 3 καλοι σκορερ.
Δεν εχασε ευρωλιγκα γι αυτο, εχασε γιατι κατεβηκε πνευματικα ανετοιμος κ γιατι η φενερ ειχε πιο ισορροπημενο ροστερ κι αυτο φαινοταν ολη τη χρονια κ οταν μας κερδισε 2 φορες.
Και τη συνεντευξη του Μαντζαρη που ακουσα ο οποιος εχει ζησει Ολυμπιακο κ Μπαρτζωκα ειπε οτι η ομαδα κατεβαινει πνευματικα απροετοιμαστη στα Φ4 κ δεν φταινε μονο οι παικτες. Παρεπιπτοντως ειπε ακομα οτι ο Μισιτς ειναι παικταρας κ θα ανεβασει επιπεδο την ομαδα που θα παει, αλλα πως δεν ταιριαζει με το μπασκετ Μπαρτζωκα.
Καλά, ότι μάλλον χρειαζόταν αλλαγή προπονητή, συμφωνώ. Αλλά δεδομένου ότι αυτό δε θα γίνει, το αμέσως επόμενο είναι να κάνουμε re-tooling το οποίο θα μου δείξει εμένα ότι ο προπονητής έχει πάρει απόφαση να δοκιμάσει κάτι άλλο.

Επίσης, μην κολλάτε στα ονόματα και στη σταθερότητα του Σλούκα και του κάθε Σλούκα. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι τα F4 τα κερδίζουν ομάδες που είχαν guards τα οποία σε κάποια φάση πήραν φωτιά. Παίρνοντας τον Μίσιτς απλά αυξάνεις τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1522

Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:31 pm

plo koon έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:17 pm
Stam Tziant έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:09 pm

Εφόσον λοιπόν συμφωνούμε ότι έχει τέτοιον παίκτη ο Ολυμπιακός και λέγεται Φουρνιέ, τι ακριβώς συζητάμε;
Φαίνεται ότι δε φτάνει. Χρειάζεται και άλλος παίκτης που μπορεί να κάνει πράγματα μόνος του.
Στο ματς με την μονακο οι υπολοιποι περα απο φουρνιε ειχαν 1-18 τριποντα .

Στο συγκεκριμενο ματς πηγαν αγκαζε τον βεζενκοφ να μην κανει πασουλες γυρω γυρω , εκοψαν την δημιουργια στον φουρνιε και σου λεει οσους βαλει . Με τους υπολοιπους δεν ασχοληθηκαν καν . Τους επαιζαν στα δυο μετρα .

Οποτε ειναι σαφες οτι ο φουρνιε απο μονος του δεν εφτανε .

Κατι που ειχε φανει και με ρεαλ που ελειψε και τους εμενε η μπαλα στα χερια .

Ευρωλιγκα με ενα παικτη δεν παιρνεις .

Πηραμε γουορντ που κατ ελαχιστον μπορει να σουταρει ( για τα υπολοιπα θα δουμε ) . Αν ερθει κι ο μισιτς τουλαχιστον να εχεις τρεις παικτες ταυτοχρονα μεσα στα τελειωματα που να τους φοβαται ο αντιπαλος .

4
4 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631

Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:39 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:17 pm

Μου θυμίζεις κάτι φίλους μου που παίζουν padel που όποτε χάνουν πάντα φταίει ο συμπαίκτης τους. Το μόνο άθλημα που παίζει ρόλο 100% το ατομικό ταλέντο είναι το τέννις. Από το padel που είναι 2vs2 μέχρι και το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο, όταν εμπλέκεται πάνω από ένας αθλητής είναι πολυπαραγοντικό το θέμα.

Εσύ το βλέπεις μονόπλευρα ότι ο ΠΑΟ πήρε την Ευρωλίγκα επειδή ο Σλούκας ντύθηκε Σπανούλης ή επειδή η Εφές είχε τον Μίσιτς. Ξεχνάς ότι ο Σλούκας έπαιζε σε εμάς πριν ένα χρόνο και ήταν ο μοιραίος παίκτης. Ο ΠΑΟ δεν πήρε την Ευρωλίγκα μόνο επειδή είχε Σλούκα-Ναν, αλλά επειδή έπαιξε και καταπληκτική άμυνα. Με λίγα λόγια ήταν two-way ομάδα.

Επίσης, ζητάς από τον Μπαρτζώκα να αλλάξει στυλ και λες ότι αυτό θα γίνει αναγκαστικά αν πάρει τον Μίσιτς. Είναι σαν να ζητάς από τον Μουρίνιο να παίξει το ποδόσφαιρο που παίζει ο Γκουαρντιόλα, ενώ όλη του τη ζωή έπαιζε κατενάτσιο.

Φέτος είναι ο Μίσιτς, πέρυσι ήθελες τον Lonie Walker, του χρόνου θα είναι κάποιος άλλος. Ο Lonie Walker εντωμεταξύ στην Ζαλγκίρις είχε πολύ μικρό impact και έτρωγε πάγκο από τον Τρινκιέρι επειδή δεν έπαιζε άμυνα.

Ο Μίσιτς δεν μου κολλάει με τον προπονητή που έχουμε. Είναι παίκτης για το μπάσκετ Άταμαν. Άμα αλλάζαμε προπονητή το καλοκαίρι θα το άκουγα να τον παίρναμε, τώρα δεν το ακούω.

Όπως και να έχει, οι μισοί εδώ μέσα πιστεύεται ότι λείπει άλλος ένας ηγέτης σκόρερ, οι άλλοι μισοί πιστεύουμε ότι η ομάδα πρέπει να γίνει πιο σκληρή και two-way στα πρότυπα της Φενέρ και ότι έχει ήδη τους ηγέτες και το επιθετικό ταλέντο. Δυστυχώς, μόνο ένα από τα δύο σενάρια θα δοκιμαστεί στην πράξη και δεν θα μάθουμε ποτέ πιο από τα δύο είναι πιο αποτελεσματικό.

Για μένα, ο τρόπος που έπαιξε η Φενέρ είναι ακριβώς το παράδειγμα προς μίμηση, διότι κατάφερε να παραλύσει μια ομάδα με περισσότερο ατομικό ταλέντο από αυτή όπως ο ΠΑΟ και να τον κάνει να φανεί μέτριος. Φέτος αυτό είναι πιο κομβικό από ποτέ, διότι ο αιώνιος είναι πολύ πιο ενισχυμένος επιθετικά.
ο παο για πες μου λιγο με ποιους παικτες επαιξε την αμυνα που επαιξε..γιατι εκτος του γκραντ και του χουαντσο κανενας αλλος δεν φημιζεται για την αμυνα του..το καλοκαιρι λεγαμε πως θα παιξει αμυνα με αυτους τους παικτες..αρα ειναι θεμα προπονητη να τους κανει αμυντικο συνολο...

ολο αυτο που λες στην αρχη δεν ξερω απο που το εβγαλες και το προσπερνω..εγω λεω οτι μια καλη ομαδα θελει και τοπ ασσο και οχι κατσαπλια..ο σλουκας σε μας στα φ4 επαιζε σαν κατσαπλιας ηταν σαν να μην υπαρχει.

θα μαθουμε ποιο απο τα 2 θα εχει αποτελεσμα παντως..αν παρουμε τον μισιτς και το σηκωσουμε θα ναι τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια..αν δεν τον παρουμε και παμε παλι σε ενα φ4 απατοι παλι θα παρουμε την απαντηση μας.

εγω περσι ηθελα πρωτα τον φουρνιε..αυτον που ειχες φαγωθει οτι ειναι παλαιμαχος και δεν κανει..και μετα τον λονι γουοκερ που ηρθε και εκανε πλακα και βρηκε συμβολαιο στο ΝΒΑ παλι :lol: το οτι δεν ηταν για το επιπεδο της ευρωλιγκας και δεν ηθελε να ειναι εδω εκανε μπαμ.

Ε καλά δεν είναι λίγο Γκραντ και Χουάντσο. Από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρωλίγκα είναι. Και ο Λεσόρ είναι και αυτός τουλάχιστον άνω του μετρίου αμυντικά. Εμείς αμυντικά φέτος θα ελπίζουμε ο Γουόκαπ να είναι ξανά βιωνικός, να έρθει ψηλός φόβητρο στην άμυνα και να βγει ο Γουορντ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:40 pm

Για να με πάρει ο ύπνος δε βλέπω Τζόλε, αλλά Πίτερς να τα χλαπατσώνει από όλες τις μεριές. Αλλά με έχει ενθουσιάσει το πώς κινείται ο ποδοσφαιρικός Θρύλος. Αργεντίνοι πάνω στα ωραία τους 18-20 χρονών, με όρεξη για σοβαρά πράγματα. Έτσι θέλω να το πάμε και στο μπάσκετ, με τις αναλογίες που υπάρχουν βέβαια. Με έχει τρελάνει ο Μαρινάκης όσον αφορά τα μεταγραφικά.

Για τα σέντερ τώρα, το σύγχρονο μπάσκετ δεν απαιτεί μόνο άμυνα ή μόνο επίθεση. Αν θες Ευρωλίγκα πρέπει να απειλούν και οι ψηλοί σου, αλλά και να είναι και αμυντικοί ογκόλιθοι. Να τα δώσουμε όλα για την καλύτερη δυνατή μεταγραφή. Το λέω έτσι, αλλά θέλουμε Ευρωλίγκα, έτσι; Ε...πώς θα γίνει, χρειαζόμαστε πλήρεις παίκτες.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:44 pm

kite26 έγραψε:
Αλλά με έχει ενθουσιάσει το πώς κινείται ο ποδοσφαιρικός Θρύλος. Αργεντίνοι πάνω στα ωραία τους 18-20 χρονών, με όρεξη για σοβαρά πράγματα. Έτσι θέλω να το πάμε και στο μπάσκετ, με τις αναλογίες που υπάρχουν βέβαια. Με έχει τρελάνει ο Μαρινάκης όσον αφορά τα μεταγραφικά.

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:56 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:57 pm
Stam Tziant έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:55 pm

Ρε συ Σακ αναφέρεις ότι την Ευρωλίγκα την κερδίζουν (σχεδόν) πάντα ομάδες με κώνους γκαρντ με προσωπική φάση. Αυτό μου θυμίζει το "τα περισσότερα ατυχήματα στο δρόμο γίνονται από νηφάλιους οδηγούς" :D . Προφανώς άμα στην Ευρωλίγκα όλες οι ομάδες έχουν από έναν τέτοιο γκαρντ, ε μια τέτοια ομάδα θα το πάρει. Η Ρεάλ διαχρονικά είχε Γιουλ, Ροντρίγκεθ, η Τσσκα είχε ΝτεΚολό, η Εφές το Μίσιτς, ο Ολυμπιακός το Σλούκα και τώρα Φουρνιέ, ο Παναθηναϊκός αργότερα το Σλούκα κτλ. Ε κάποια από αυτές θα το έπαιρνε ούτως ή άλλως. Και τις ηττημένες των τελικών να κοιτάξεις, όλες θα έχουν έναν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι χάσανε επειδή είχαν τέτοιους γκαρντ;
ε αρα για να εχουν ολες οι ομαδες τετοιους γκαρντ κατι ξερουν..τι ειμαστε εμεις οι μαγκες οι πρωτοποριακοι οι χιπστεραδες που πρεπει να παμε κοντρα στο ρευμα να παμε με ασσους κατσαπλιαδες? :lol:

Αν υπαρχει μια αρχη στο μπασκετ ειναι οτι οι κομβικες θεσεις ειναι ο ασσος και το 5..το χει πει απειρες φορες και ο μπαρτζω..τωρα γιατι στον ασσο θελει τον γουοκαπ δεν ξερω..βεβαια ο ανθρωπος εχει προσπαθησει να παρει και ναν τζειμς απλα δεν του εκατσε.
Τον Γουόκαπ τον θέλει στον άσσο, όπως θα τον ήθελαν όλες οι τοπ ομάδες της ευρωλίγκας, γιατί σου δίνει χαρακτηριστικά που δεν σου δίνει κανένας άλλος πρωτοκλασάτος άσσος (βασικά την άμυνα, την πειθαρχία, το καθαρό μυαλό, την οργανωτικότητα, τη δύναμη κ.α.)
Διαφωνώ κάθετα με τον όρο "κατσαπλιάδες", όταν αναφέρεται σε παίκτες της ομάδας μου. Αν αποδεχτούμε τη χρήση του, μήπως πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για για οπαδούς/σχολιαστές κατσαπλιάδες;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:02 pm

montechristo έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:57 pm

ε αρα για να εχουν ολες οι ομαδες τετοιους γκαρντ κατι ξερουν..τι ειμαστε εμεις οι μαγκες οι πρωτοποριακοι οι χιπστεραδες που πρεπει να παμε κοντρα στο ρευμα να παμε με ασσους κατσαπλιαδες? :lol:

Αν υπαρχει μια αρχη στο μπασκετ ειναι οτι οι κομβικες θεσεις ειναι ο ασσος και το 5..το χει πει απειρες φορες και ο μπαρτζω..τωρα γιατι στον ασσο θελει τον γουοκαπ δεν ξερω..βεβαια ο ανθρωπος εχει προσπαθησει να παρει και ναν τζειμς απλα δεν του εκατσε.
Τον Γουόκαπ τον θέλει στον άσσο, όπως θα τον ήθελαν όλες οι τοπ ομάδες της ευρωλίγκας, γιατί σου δίνει χαρακτηριστικά που δεν σου δίνει κανένας άλλος πρωτοκλασάτος άσσος (βασικά την άμυνα, την πειθαρχία, το καθαρό μυαλό, την οργανωτικότητα, τη δύναμη κ.α.)
Διαφωνώ κάθετα με τον όρο "κατσαπλιάδες", όταν αναφέρεται σε παίκτες της ομάδας μου. Αν αποδεχτούμε τη χρήση του, μήπως πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για για οπαδούς/σχολιαστές κατσαπλιάδες;
αλλο να τον ηθελαν στο ροστερ αλλο να τον ειχαν τον βασικο γκαρντ..εκτος και πιστυειες εσυ οτι η ρεαλ αντι για καμπατσο θα εβαζε τον θωμα ξερω γω..
εγω το κατσαπλιαδες το εννοω σαν αμπαλος στην επιθεση..δεν ξερω πως το πηρες εσυ,μπορει να σκεφτηκες οτι τον λεω αριστερο ανταρτη η δεν ξερω κιολας απο που βγηκε η φραση.Τωρα πχ να με πεις αμπαλο επιθετικα σχολιαστη δεν ξερω αν βγαζει νοημα. εντωμεταξυ αν ηταν για αλλη ομαδα θα τον δεχοσουν τον ορο αλλα σε πειραξε επειδη ειναι για την ομαδα σου?

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:09 pm

kite26 έγραψε:
Για να με πάρει ο ύπνος δε βλέπω Τζόλε, αλλά Πίτερς να τα χλαπατσώνει από όλες τις μεριές. Αλλά με έχει ενθουσιάσει το πώς κινείται ο ποδοσφαιρικός Θρύλος. Αργεντίνοι πάνω στα ωραία τους 18-20 χρονών, με όρεξη για σοβαρά πράγματα. Έτσι θέλω να το πάμε και στο μπάσκετ, με τις αναλογίες που υπάρχουν βέβαια. Με έχει τρελάνει ο Μαρινάκης όσον αφορά τα μεταγραφικά.

Για τα σέντερ τώρα, το σύγχρονο μπάσκετ δεν απαιτεί μόνο άμυνα ή μόνο επίθεση. Αν θες Ευρωλίγκα πρέπει να απειλούν και οι ψηλοί σου, αλλά και να είναι και αμυντικοί ογκόλιθοι. Να τα δώσουμε όλα για την καλύτερη δυνατή μεταγραφή. Το λέω έτσι, αλλά θέλουμε Ευρωλίγκα, έτσι; Ε...πώς θα γίνει, χρειαζόμαστε πλήρεις παίκτες.
Για να τελειώνουμε με τους ανόητους παραλληλισμούς:
Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης είναι πολύ κάτω από την Άλμπα του μπασκετικού χάρτη (όχι απλώς κάτω... πολύ, μα πολύ κάτω... ούτε καν επιπέδου eurocup... ακόμα πιό κάτω).

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:16 pm

montechristo έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:09 pm
kite26 έγραψε:

Για να τελειώνουμε με τους ανόητους παραλληλισμούς:
Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης είναι πολύ κάτω από την Άλμπα του μπασκετικού χάρτη (όχι απλώς κάτω... πολύ, μα πολύ κάτω... ούτε καν επιπέδου eurocup... ακόμα πιό κάτω).
Θα κλείσει η ψαλίδα, από φέτος θα το δεις. Θα γίνουμε η νέα Αταλάντα.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:18 pm

Stam Tziant έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:39 pm
shaq7 έγραψε:

Και ο Λεσόρ είναι και αυτός τουλάχιστον άνω του μετρίου αμυντικά.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:19 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:02 pm
montechristo έγραψε:

αλλο να τον ηθελαν στο ροστερ αλλο να τον ειχαν τον βασικο γκαρντ..εκτος και πιστυειες εσυ οτι η ρεαλ αντι για καμπατσο θα εβαζε τον θωμα ξερω γω..
εγω το κατσαπλιαδες το εννοω σαν αμπαλος στην επιθεση..δεν ξερω πως το πηρες εσυ,μπορει να σκεφτηκες οτι τον λεω αριστερο ανταρτη η δεν ξερω κιολας απο που βγηκε η φραση.Τωρα πχ να με πεις αμπαλο επιθετικα σχολιαστη δεν ξερω αν βγαζει νοημα. εντωμεταξυ αν ηταν για αλλη ομαδα θα τον δεχοσουν τον ορο αλλα σε πειραξε επειδη ειναι για την ομαδα σου?
Ρε φίλε, στο έχουν πει κι άλλοι. Από εδώ το πας, από εκεί το πας, τα στριφογυρίζεις όπως θέλεις...
Στο αρχικό σου ποστ (που απάντησα) δεν είπες "γιατί θέλει βασικό άσσο τον Γουόκαπ" (που δεν τον θέλει, αυτό υπάρχει μόνο στο κεφάλι σου). Αυτό που είπες ήταν "τωρα γιατι στον ασσο θελει τον γουοκαπ δεν ξερω.."
Προτείνω να αγοράσεις ένα λεξικό και να χρησιμοποιείς σωστά τους όρους. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό σου για να βλέπω τι εννοείς με κάθε λέξη που αραδιάζεις.
Αλλιώς, να αρχίσω κι εγώ να λέω σε όποιον θέλω πως είναι "πεοκρούστης", και αν το καταλάβει και θιχτεί, να τη γυρίζω τη μπιφτέκα και να του λέω "εγώ το πεοκρούστης το εννοώ σαν κοντόφθαλμος".
Δεν κάνουμε δουλειά έτσι...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”