Α' ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ 2025-26

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής

Συντονιστής: Captains

tommie1983-NEW

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: GREAK FREAK
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Αγαπημένη ομάδα: GREECE
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 14, 2025 9:39 am

Πάντως αν προσέξει κανείς δόθηκαν όλες οι wild card για Β εθνική που ζητήθηκαν και από ομάδες που είχαν πέσει.
Τ'ώρα η Β έσκα έκανε τροποποιητική και δεν έχει μέσα Κορωπί, Δρακόπουλος rules το έκανε το θαύμα του.
Κατά την γνώμη μου και όπως δόθηκαν για Β εθνική όλες έτσι θα γίνει και τώρα από Α έσκα σε Γ εθνική με τα ταμεία να γεμίζουν για την διοργάνωση.
Θεώρώ σήμερα 14 θα ξεκαθαρίσει με τις wild γιατί από αύριο έχει κλήρωση στις 12:00 για τα πρωταθλήματα.

Για να δόυμε τι θα αποφασιστεί. :dribble:

Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ

junior
Reactions:

Τρί Ιούλ 15, 2025 1:56 pm

1.Καρεας
2,Οιων Αγ. Στεφανου
3,Βριλλισιακος

ολα δειχνουν οτι προβιβαζονται στην α εσκα,μαζι με τους 4 πρωταθλητες,εχουμε ανανεωση κατα 50%της κατηγοριας απο τη β εσκα,οποτε πολλα νεα κ φρεσκα στη κατηγορια προσωπα

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τρί Ιούλ 22, 2025 7:29 am

Ξέρουμε κανένα site που γράφει για μεταγραφές ή νέα για την ΕΣΚΑ;

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
abovetherim

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 22, 2025 9:29 am

SteveNashidis έγραψε:
Δεν υπάρχει κάποιο site απ' όσο ξέρω, αλλά όλες οι ομάδες έχουν φμπ, κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο έχω σκοπό να κάτσω να το κάνω, να τα συγκεντρώσω όλα δηλαδή. Αν δεις για παράδειγμα την Άμιλα έχει αναλυτικά στη σελίδα της στο facebook τις κινήσεις, το ίδιο και η Ιωνία που έχει ιστοσελίδα.
Αλλά θέλει λίγο χρόνο κι εγώ τώρα δεν τον έχω.

abovetherim

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 24, 2025 5:50 pm

SteveNashidis έγραψε:
Λοιπόν, έκανα την προσπάθειά μου. Κάποιες ομάδες τις ξέρω και τις έχω παρακαλουθήσει αρκετά πέρσι, κάποιες άλλες δεν τις ξέρω καθόλου, κάποιες δεν έχουν και πολύ ενεργά σόσιαλ. Όποιος ξέρει ας προσθέσει όποια πληροφορία έχει, ελπίζω φίλε Στιβ να βοήθησα.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Συνεχίζει με Λημναίο στον πάγκο, απέκτησε τον Χρήστο Ξύδη από το Σπόρτινγκ, γύρισε ο Άλεξ Θωμαή από Μελίσσια, ανανέωσε σχεδόν όλο το βασικό κορμό Συντάκα, Μπλαζουδάκη, Παππά, Σιδέρη, Δαβουλάρη, Δαουτάκο και τους μικρούς Ζήση και Τουρνάκη και γενικώς δεν βλέπω πως γίνεται αυτή η ομάδα να μην είναι πρώτη στο τέλος! Έφυγαν Αναστασόπουλος, Παναγιωτίδης, Αραβαντινός, Παναγιώτου.

ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
Συνεχίζει με κόουτς Άγγελο Κούκη και ανανέωσε Ευτυχίδη, Μήλη, Πανουσόπουλο, Μπούρλα, Γαρδικιώτη, σίγουρα θα έχει κι άλλες προσθαφαιρέσεις το επόμενο διάστημα. Σίγουρα έχει την εμπειρία να είναι και πάλι εκ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
Συνεχίζει με κόουτς Γιώργο Ζερβό και ανανέωσε Άρχο, Χάλκο, Κόλλια, Αβούρη, Μουμπάρακ, Ντούρα, χάνει τον πύργο Συμεωνίδη που μάλλον καταλήγει Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού. Ομάδα τουλάχιστον τετράδας.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Συνεχίζει με Φανούρη Τασόπουλο στον πάγκο, δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για παίκτες, σίγουρα όπως έγραψα παραπάνω, έφυγε ο Ξύδης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Συνεχίζει με Γιάννη Φασουλόπουλο στον πάγκο, ανανέωσε σχεδόν όλο το βασικό κορμό, Κονδύλη, Μωραϊτη, Δελή, Παππά, Ανδρουλάκη, Μπαμπαρούτση, Ραλλίδη, Φραγκοπαναγιώτη, απέκτησε το Γιώργο Λίτσο στη γραμμή των ψηλών και τον πολύ καλό πέρσι με τους Θρακομακεδόνες Φίλιππο Κοροπιώτη. Αποχώρησαν Γιάννης Τσουβελεκάκης, Άγγελος Δημητρίου και Σωτηρόπουλος. Μια ομάδα που θέλει πάντα να είναι στην πρώτη πεντάδα, ούτε παραπάνω, αλλά ούτε και παρακάτω.

ΑΜΙΛΛΑ
Η πρωταθλήτρια στο μεταγραφικό παζάρι. Με νέο προπονητή τον φιλόδοξο Μιχάλη Χότζα που έδειξε πλούσιο έργο στον Αίολο/Ταύρο, απέκτησε τον μπόμπερ Παπαγεωργίου από Ρέντη και ακόμα τους Αλεφαντή (Νίκη Αμαρουσίου), Σπανάκη (Έσπερο), Πηγαδά (Άρτεμις Αχαρνών), Ζαμπάντη, Τσουβελεκάκη (Χαλάνδρι), Κακουριώτη (Ίριδα), Κύριο (Αρμενική), Πατρινό (Νικηφόρο) και κράτησε Θεοδωρόπουλο, Αγραφιώτη.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά, λογικά συνεχίζει με Τριανταφύλλη στον πάγκο και είναι στα σκαριά μια συνεργασία με τον Χολαργό, ο οποίος θα δώσει 4-5 παίκτες με διπλό δελτίο ή υποσχετική.

ΠΕΝΤΕΛΗ
Επιστρέφει μετά από απουσία ενός έτους στο παλιό της γήπεδο που επισκευάστηκε μετά τη φωτιά. Δεν έχω πληροφορίες για ρόστερ και παίκτες.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Με φιλοδοξίες για είσοδο στα πλέι οφ και το δίδυμο Γεωργαλά-Γκρίτζαλη στον πάγκο. Απέκτησε έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες, Γιάννη Τεντζεράκη, Θοδωρή Αλεξανδρόπουλο, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Φίλιππο Στρατόπουλο, Δημήτρη Τσουμπρή, Νίκο Παναγιωτίδη, Γιώργο Νικολάου, ανανέωσε Δασκαλάκη, Παπαποστόλου, Πούρο. Έφυγαν Δενδρινός, Φαρούπος, Λιάπουρης, Λάγιο, Φούντα, Μπέλλα.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
Συνεχίζει με κόουτς Μαζαράκη. Έκανε το μεταγραφικό μπαμ με Αριστοτέλη Μέλιο (πρώην Αμύντας, ΑΕΝΚ κλπ) και Γιάννη Οικονομάκη (πέρσι Πορφύρα), πήρε ακόμα Μαράκη, κράτησε Καψαρίδη, Εμπιόγλου, Παρασκευόπουλο, Σαρλάνη, Δάνα, ο υπαρχηγός Τσίτουρας (Κώστας) παρών, ο έτερος και σημαία ο Γιώργος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά φαντάζομαι οτι μένει.

ΚΑΡΕΑΣ
Με νέο προπονητή τον Κυριάκο Πουλίδη, για ρόστερ δεν έχω πληροφορίες, κάπου διάβασα ότι ίσως αντλήσει παίκτες από τον περσινό Αθηναϊκό που λόγω wild άλλαξε όλο σχεδόν το ρόστερ.

ΟΙΟΝ
Δεν βρήκα παραπάνω πληροφορίες, αν και ποιοι θα συνεχίσουν από προπονητές και παίκτες, συγχωρέστε με.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ
Κι εδώ δεν έχω κάτι ουσιαστικό να αναφέρω, δεν την έχω παρακολουθήσει την ομάδα και η ενημέρωση από το facebook είναι ελλιπής.

ΦΕΑ

Με προπονητή τον Κώστα Μπασέα, ανανέωσαν ο αρχηγός Γιάννης Κρητικός, ο Φεσσάρας, ο Χαλίδης, ο Καλουδάς, ο Γεωργακόπουλος, ο Αρτεμάκης, ο Ζησιμόπουλος, ήρθε ο έμπειρος Τακίδης και ο πιο νέοι Γαλάνης, Βούτσας, επέστρεψε ο Κούλιος.

Ελπίζω να βοήθησα και όπως είπα, όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ευπρόσδεκτο.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιούλ 24, 2025 6:04 pm

abovetherim έγραψε:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά, λογικά συνεχίζει με Τριανταφύλλη στον πάγκο και είναι στα σκαριά μια συνεργασία με τον Χολαργό, ο οποίος θα δώσει 4-5 παίκτες με διπλό δελτίο ή υποσχετική.
Α ρε αρχηγάρα Στέφανε :obey: Δεν είχα ιδέα ότι προπονεί Α Εσκα. Μπράβο μπράβο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:06 pm

abovetherim έγραψε:
......

Ελπίζω να βοήθησα και όπως είπα, όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ευπρόσδεκτο.
Η Πεντέλη πιθανώς να είναι η αρνητική έκπληξη. Προς το παρόν λόγω προβλημάτων με τον Δήμο και το γήπεδο, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να κατέβουν ακόμα και με το εφηβικό τους...

Ο Βριλησσιακός είναι η τελευταία επιλαχούσα που ανέβηκε, πιθανώς να μην το περίμεναν και οι ίδιοι ότι θα φτάσουμε τις τόσες wildcard. Από την περσινή σούπερ τριάδα της Β' ΕΣΚΑ (Σιλιτζήρης-Καλογερόπουλος-Τζέμης) συνεχίζει μόνο ο πρώτος, κάτι περισσότερο δεν ξέρω.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:17 pm

Abovetherim καταπληκτικος.

Έφτιαξες κάτι ωραίο που πρέπει να διαφημιστει.

Μόλις ολοκληρωθεί το παζλ της Α ΕΣΚΑ θα το περάσουμε στα ρόστερς και στα social media :dribble:

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
d.jeik

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: δημητρης διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιούλ 25, 2025 10:57 am

ο βριλησσιακος πήρε αγορη από μελίσσια στον αθηναϊκό ο κοουτς έφυγε γιατί του είπαν ότι θα κατέβουν με πιτσιρικάδες χωρίς μπάτζετ τώρα γιατί πήγε ο Πουλίδης δεν ξέρω Πεντέλη αυτό ξέρω κ εγώ γι'αυτό έφυγε ο Μάντζιος Ποσειδώνας έτσι κ αλλιώς παίζει χωρίς προπονητή οπότε πιο καλά να γίνει η σύνδεση με Χολαργό κ να βοηθήσει ο θωμοπουλος. οιον έφυγαν σχεδόν όλοι(λακα παπαντωνακος κλπ έτσι μαθαίνω)γιατί κατά τον κοουτς θέλει άλλο μοντέλο.τωρα αν θα μείνει κ αυτός είναι σίγουροι για κατω

abovetherim

a1greece
Reactions:

Παρ Ιούλ 25, 2025 11:36 am

SteveNashidis έγραψε:

Μόλις ολοκληρωθεί το παζλ της Α ΕΣΚΑ θα το περάσουμε στα ρόστερς και στα social media :dribble:
Να σαι καλά, δεν το έκανα για τα "ευχαριστώ", απλά η Α' ΕΣΚΑ είναι από τις αγαπημένες μου κατηγορίες χρόνια τώρα, ξεπηδάνε αρκετά "διαμαντάκια" κατά καιρούς, είναι η "καρδιά" του αθηναϊκού μπάσκετ και πραγματικά πολλές ομάδες όπως βλέπετε κάνουν επαγγελματική δουλειά στα σόσιαλ, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε καλύτερα και παίκτες που δεν ξέρουμε.
Κι εγώ δεν τα ξέρω όλα και πολύ χάρηκα που ήρθαν φίλοι να συμπληρώσουν για ομάδες που δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση. Για την Πεντέλη το είχα ακούσει κι εγώ ότι παρά το αισιόδοξο του γηπέδου, έχει θεματάκια, δεν ξέρω επίσης αν θα γυρίσει ο Χαρτοματζίδης που είδα ότι δεν συνεχίζει δίπλα στο Ζιάγκο στη Μύκονο.
Οι ομάδες που βρήκα στοιχεία ήταν κυρίως από το facebook, όσες δεν βρήκα έψαξα και το instagram τους αλλά κι εκεί δεν βρήκα τίποτα.
Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε αρχές Σεπτεμβρη να είναι ολοκληρωμένο γιατί ακόμα γίνονται κινήσεις.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Παρ Ιούλ 25, 2025 1:06 pm

d.jeik έγραψε:
Παρ Ιούλ 25, 2025 10:57 am
......στον αθηναϊκό ο κοουτς έφυγε γιατί του είπαν ότι θα κατέβουν με πιτσιρικάδες χωρίς μπάτζετ τώρα γιατί πήγε ο Πουλίδης δεν ξέρω ........
Καρεα εννοεις?

Άβαταρ μέλους
d.jeik

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: δημητρης διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιούλ 25, 2025 3:19 pm

Ναι λάθος μου

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Παρ Ιούλ 25, 2025 8:40 pm

abovetherim έγραψε:

ΑΜΙΛΛΑ
Η πρωταθλήτρια στο μεταγραφικό παζάρι. Με νέο προπονητή τον φιλόδοξο Μιχάλη Χότζα που έδειξε πλούσιο έργο στον Αίολο/Ταύρο, απέκτησε τον μπόμπερ Παπαγεωργίου από Ρέντη και ακόμα τους Αλεφαντή (Νίκη Αμαρουσίου), Σπανάκη (Έσπερο), Πηγαδά (Άρτεμις Αχαρνών), Ζαμπάντη, Τσουβελεκάκη (Χαλάνδρι), Κακουριώτη (Ίριδα), Κύριο (Αρμενική), Πατρινό (Νικηφόρο) και κράτησε Θεοδωρόπουλο, Αγραφιώτη.

Αν ανεβασεις και season 2 τον Σεπτεμβρη,προβλεπω να μας ιντριγκαρεις ολους στο φορουμ να βλεπουμε μονο Εσκα :obey:

Τον πιστευω πολυ και εγω τον Χοτζα,φιλοδοξος κ εργατικος,ηταν ο λογος που εκανα καποιες επισκεψεις οταν μπορουσα στον Ταυρο.Λεω να καθιερωσω φετος Αμιλλαρα,περιμενω ωραιο μπασκετ και τρεξιματα.Θα ειναι το dark horse της Κατηγοριας.Υπαρχει περιπτωση να κατεβει και φετος ο Μαντζαρινιο !!!
Μαζι με Τσουβελεκακη-Παπαγεωργιου θα αποτελουν το fight power !!Περιμενω και εντυπωσιακο ξεπεταγμα απο Αγραφιωτη.

Depth chart:
1.Τσουβελεκακης-Αγραφιωτης΄-Πηγαδας
2.Παπαγεωργιου-Μαντζαρης-Ζαμπαντης
3.Κακουριωτης-Ζουμαδακης-Θεοδωροπουλος
4.Πατρινος-Μπαμπης-Κατσενος
5.Αλεφαντης-Κυριος

Οπως εγραψες,η μεταγραφη Μελιου στα Πετραλωνα ηταν το μεγαλο μπαμ της κατηγοριας.Μαζι με Συντακα-Παππα,οι κορυφαιοι ψηλοι!!

Gkos

champion
Reactions:

Παρ Ιούλ 25, 2025 9:15 pm

abovetherim έγραψε:
Παρ Ιούλ 25, 2025 11:36 am
SteveNashidis έγραψε:

Για την Πεντέλη το είχα ακούσει κι εγώ ότι παρά το αισιόδοξο του γηπέδου, έχει θεματάκια, δεν ξέρω επίσης αν θα γυρίσει ο Χαρτοματζίδης που είδα ότι δεν συνεχίζει δίπλα στο Ζιάγκο στη Μύκονο.
Τον έχει ανακοινώσει η Ερυθραία ότι επέστρεψε εκεί ,μέρες τώρα...

abovetherim

a1greece
Reactions:

Παρ Ιούλ 25, 2025 9:24 pm

gspara έγραψε:
Παρ Ιούλ 25, 2025 8:40 pm
abovetherim έγραψε:

ΑΜΙΛΛΑ

Αν ανεβασεις και season 2 τον Σεπτεμβρη,προβλεπω να μας ιντριγκαρεις ολους στο φορουμ να βλεπουμε μονο Εσκα :obey:

Τον πιστευω πολυ και εγω τον Χοτζα,φιλοδοξος κ εργατικος,ηταν ο λογος που εκανα καποιες επισκεψεις οταν μπορουσα στον Ταυρο.Λεω να καθιερωσω φετος Αμιλλαρα,περιμενω ωραιο μπασκετ και τρεξιματα.Θα ειναι το dark horse της Κατηγοριας.Υπαρχει περιπτωση να κατεβει και φετος ο Μαντζαρινιο !!!
Μαζι με Τσουβελεκακη-Παπαγεωργιου θα αποτελουν το fight power !!Περιμενω και εντυπωσιακο ξεπεταγμα απο Αγραφιωτη.

Depth chart:
1.Τσουβελεκακης-Αγραφιωτης΄-Πηγαδας
2.Παπαγεωργιου-Μαντζαρης-Ζαμπαντης
3.Κακουριωτης-Ζουμαδακης-Θεοδωροπουλος
4.Πατρινος-Μπαμπης-Κατσενος
5.Αλεφαντης-Κυριος

Οπως εγραψες,η μεταγραφη Μελιου στα Πετραλωνα ηταν το μεγαλο μπαμ της κατηγοριας.Μαζι με Συντακα-Παππα,οι κορυφαιοι ψηλοι!!
Θα γίνει ένα update δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.
Πολύ καλές κινήσεις από Άμιλλα, αλλά και πάλι πιστεύω ότι η Ιωνία είναι γκραν φαβορί.
Μέλλιος έχω την εντύπωση ότι έχει επαγγελματικές προτεραιότητες, οπότε έψαχνε κάτι χαλαρό., εκτός εθνικών κατηγοριών, αν σκεφτείς ότι πέρσι (ΑΕΝΚ) αλλά και παλαιότερα ήταν όλο NL1

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΣΚΑ”