SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 7:29 am
Ξέρουμε κανένα site που γράφει για μεταγραφές ή νέα για την ΕΣΚΑ;
Λοιπόν, έκανα την προσπάθειά μου. Κάποιες ομάδες τις ξέρω και τις έχω παρακαλουθήσει αρκετά πέρσι, κάποιες άλλες δεν τις ξέρω καθόλου, κάποιες δεν έχουν και πολύ ενεργά σόσιαλ. Όποιος ξέρει ας προσθέσει όποια πληροφορία έχει, ελπίζω φίλε Στιβ να βοήθησα.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Συνεχίζει με Λημναίο στον πάγκο, απέκτησε τον Χρήστο Ξύδη από το Σπόρτινγκ, γύρισε ο Άλεξ Θωμαή από Μελίσσια, ανανέωσε σχεδόν όλο το βασικό κορμό Συντάκα, Μπλαζουδάκη, Παππά, Σιδέρη, Δαβουλάρη, Δαουτάκο και τους μικρούς Ζήση και Τουρνάκη και γενικώς δεν βλέπω πως γίνεται αυτή η ομάδα να μην είναι πρώτη στο τέλος! Έφυγαν Αναστασόπουλος, Παναγιωτίδης, Αραβαντινός, Παναγιώτου.
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
Συνεχίζει με κόουτς Άγγελο Κούκη και ανανέωσε Ευτυχίδη, Μήλη, Πανουσόπουλο, Μπούρλα, Γαρδικιώτη, σίγουρα θα έχει κι άλλες προσθαφαιρέσεις το επόμενο διάστημα. Σίγουρα έχει την εμπειρία να είναι και πάλι εκ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
Συνεχίζει με κόουτς Γιώργο Ζερβό και ανανέωσε Άρχο, Χάλκο, Κόλλια, Αβούρη, Μουμπάρακ, Ντούρα, χάνει τον πύργο Συμεωνίδη που μάλλον καταλήγει Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού. Ομάδα τουλάχιστον τετράδας.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Συνεχίζει με Φανούρη Τασόπουλο στον πάγκο, δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για παίκτες, σίγουρα όπως έγραψα παραπάνω, έφυγε ο Ξύδης.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Συνεχίζει με Γιάννη Φασουλόπουλο στον πάγκο, ανανέωσε σχεδόν όλο το βασικό κορμό, Κονδύλη, Μωραϊτη, Δελή, Παππά, Ανδρουλάκη, Μπαμπαρούτση, Ραλλίδη, Φραγκοπαναγιώτη, απέκτησε το Γιώργο Λίτσο στη γραμμή των ψηλών και τον πολύ καλό πέρσι με τους Θρακομακεδόνες Φίλιππο Κοροπιώτη. Αποχώρησαν Γιάννης Τσουβελεκάκης, Άγγελος Δημητρίου και Σωτηρόπουλος. Μια ομάδα που θέλει πάντα να είναι στην πρώτη πεντάδα, ούτε παραπάνω, αλλά ούτε και παρακάτω.
ΑΜΙΛΛΑ
Η πρωταθλήτρια στο μεταγραφικό παζάρι. Με νέο προπονητή τον φιλόδοξο Μιχάλη Χότζα που έδειξε πλούσιο έργο στον Αίολο/Ταύρο, απέκτησε τον μπόμπερ Παπαγεωργίου από Ρέντη και ακόμα τους Αλεφαντή (Νίκη Αμαρουσίου), Σπανάκη (Έσπερο), Πηγαδά (Άρτεμις Αχαρνών), Ζαμπάντη, Τσουβελεκάκη (Χαλάνδρι), Κακουριώτη (Ίριδα), Κύριο (Αρμενική), Πατρινό (Νικηφόρο) και κράτησε Θεοδωρόπουλο, Αγραφιώτη.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά, λογικά συνεχίζει με Τριανταφύλλη στον πάγκο και είναι στα σκαριά μια συνεργασία με τον Χολαργό, ο οποίος θα δώσει 4-5 παίκτες με διπλό δελτίο ή υποσχετική.
ΠΕΝΤΕΛΗ
Επιστρέφει μετά από απουσία ενός έτους στο παλιό της γήπεδο που επισκευάστηκε μετά τη φωτιά. Δεν έχω πληροφορίες για ρόστερ και παίκτες.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Με φιλοδοξίες για είσοδο στα πλέι οφ και το δίδυμο Γεωργαλά-Γκρίτζαλη στον πάγκο. Απέκτησε έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες, Γιάννη Τεντζεράκη, Θοδωρή Αλεξανδρόπουλο, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Φίλιππο Στρατόπουλο, Δημήτρη Τσουμπρή, Νίκο Παναγιωτίδη, Γιώργο Νικολάου, ανανέωσε Δασκαλάκη, Παπαποστόλου, Πούρο. Έφυγαν Δενδρινός, Φαρούπος, Λιάπουρης, Λάγιο, Φούντα, Μπέλλα.
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
Συνεχίζει με κόουτς Μαζαράκη. Έκανε το μεταγραφικό μπαμ με Αριστοτέλη Μέλιο (πρώην Αμύντας, ΑΕΝΚ κλπ) και Γιάννη Οικονομάκη (πέρσι Πορφύρα), πήρε ακόμα Μαράκη, κράτησε Καψαρίδη, Εμπιόγλου, Παρασκευόπουλο, Σαρλάνη, Δάνα, ο υπαρχηγός Τσίτουρας (Κώστας) παρών, ο έτερος και σημαία ο Γιώργος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά φαντάζομαι οτι μένει.
ΚΑΡΕΑΣ
Με νέο προπονητή τον Κυριάκο Πουλίδη, για ρόστερ δεν έχω πληροφορίες, κάπου διάβασα ότι ίσως αντλήσει παίκτες από τον περσινό Αθηναϊκό που λόγω wild άλλαξε όλο σχεδόν το ρόστερ.
ΟΙΟΝ
Δεν βρήκα παραπάνω πληροφορίες, αν και ποιοι θα συνεχίσουν από προπονητές και παίκτες, συγχωρέστε με.
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ
Κι εδώ δεν έχω κάτι ουσιαστικό να αναφέρω, δεν την έχω παρακολουθήσει την ομάδα και η ενημέρωση από το facebook είναι ελλιπής.
ΦΕΑ
Με προπονητή τον Κώστα Μπασέα, ανανέωσαν ο αρχηγός Γιάννης Κρητικός, ο Φεσσάρας, ο Χαλίδης, ο Καλουδάς, ο Γεωργακόπουλος, ο Αρτεμάκης, ο Ζησιμόπουλος, ήρθε ο έμπειρος Τακίδης και ο πιο νέοι Γαλάνης, Βούτσας, επέστρεψε ο Κούλιος.
Ελπίζω να βοήθησα και όπως είπα, όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ευπρόσδεκτο.