Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 16, 2025 1:56 pm

reignman έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:54 pm
kite26 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:51 pm

Θα τραβήξει η ιστορία από ό,τι κατάλαβα. Πιθανότατα θα πάρουμε σέντερ και ο άσσος θα πάει κατά τα τέλη Αυγούστου/Σεπτέμβριο.
Τον Φλεβάρη στα κοψίματα απο ΝΒΑ να δεις τι πουλαρια και παικταραδες τρελοι υπαρχουνε!11!1!!1ενα

Δεν βιαζομαστε.
Ωραίος παίκτης φαίνεται ο Bones. Δεν ξέρω αν οι υποχρεώσεις μου το επιτρέψουν, αλλά θέλω να ασχοληθώ φέτος περισσότερο με το NBA/κολλεγιακό. Παίκτες, κανονισμοί κτλ. Μια ιδέα είναι να βάλω το chat gpt να με καθοδηγήσει λίγο στα deadline τους και γενικά στον τρόπο λειτουργίας τους.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τετ Ιούλ 16, 2025 1:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 635

Τετ Ιούλ 16, 2025 1:57 pm

SteveNashidis έγραψε:
Από Τόλη Κοτζιά τα αλίευσα τα tweet.

Εγκρίνω και τις 2 επιλογές. O Hyland είναι πυραυλοκίνητος και αδικημένος με Κλίπερς. Δε θα πάρει βέβαια το τελευταίο σουτ που θα είχε ο Μίσιτς. Αναβάθμιση σε σχέση με Γκος ή Βιλντόζα. Το θέμα είναι ποιος θα είναι ο 2ος guard* που θεωρητικά θα είναι αμυντικό σκυλί. Τον Έβανς λοιπόν θα τον τοποθετούσα στο SG για να έπαιρνα
[ Γιοκουμπάιτις;;;; Δεν ξέρω. Γιατί όχι ]

Τα λεφτά στον Αντι Μίσιτς αξιοποιούνται κάπως έτσι.

Walkup, Jokubaitis, Hyland
Fournier,Evans,Dorsey, (Lee;)
Τον Hyland για κάποιο λόγο δε τον βάζω ποτέ στις λίστες μου, δεν ξέρω γιατί. Κάτι σα τον Mo Bamba στους ψηλούς ένα πράγμα. Πολύ ταλέντο αυτό το παιδί, αλλά πραγματικά κάθε χρόνο και χειρότερος.

0
Jeight

senior
Reactions: 482
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Knoxville έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:49 pm
Τέλειωσε και το φετινό έργο και όχι με τρόπο που δεν έχουμε μάθει ή και συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Πότε πήραμε μεγάλο όνομα ή παίκτη με μεγάλο στάτους στο Ευρωπαικό στερέωμα, που τον ήθελαν και άλλες ομάδες? Πέραν του Σάσα (που είναι και δικό μας παιδί) δεν θυμάμαι να έχει ανοίξει το πορτοφόλι για άλλον παίκτη... Όλοι οι άλλοι χάθηκαν.
Ο Φουρνιέ ήρθε μόνος του ουσιαστικά και με σχεδόν εξεφτελιστικό συμβόλαιο για το μέγεθος και το όνομα του παίκτη.

Μας έπαιξε σαν λαούτο ο Κρέσπο πάλι.

Τώρα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στους αγαπ, στους δυναμίτες που έχουμε στείλει στο Λας Βέγκας να τσεκάρουν λαυράκια.

Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι και ο Σέϊμπεν Λι είναι παικτούρα αλλα και οτι ο Έβανς πριν 7249 χρόνια που έπαιξε τελευταία φορά ήταν απο τα καλύτερα γκάρντ της διοργάνωσης.

Όσοι σκάτε και στεναχωριέστε φίλοι... πολύ κακώς το κάνετε. Δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα, έχουμε ακριβώς τους ίδιους τύπους στα διοικητικά και στα προπονητικά.
Θα υπερ/παρα-πληρώσουμε δικά μας παιδιά, θα πληρώσουμε με μέτρο τα υπόλοιπα παιδιά και κάπως έτσι ένα ρόστερ των περίπου 13-14 άντε βαριά 15εκ φουσκώνει στα 20+ και μαζί με αυτό φουσκώνουν και τα μυαλά του κοσμάκι για ανοιχτές κάνουλες, λευκές επιταγές κοκ.

Απλά να ελπίζουμε να μην πέσουν στην πλώρη μας μαζεμένοι οι επόμενοι Μενσά, Σίκμα και Μπραζντέϊκις.
Δηλαδη θα επρεπε να δωσουμε στον Μισιτς 5 μυρια επειδη ο προεδρος της Χαποελ βλεπω τα λεφτα σαν τσοφλια?

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:01 pm

Jeight έγραψε:
Knoxville έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:49 pm
Τέλειωσε και το φετινό έργο και όχι με τρόπο που δεν έχουμε μάθει ή και συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Πότε πήραμε μεγάλο όνομα ή παίκτη με μεγάλο στάτους στο Ευρωπαικό στερέωμα, που τον ήθελαν και άλλες ομάδες? Πέραν του Σάσα (που είναι και δικό μας παιδί) δεν θυμάμαι να έχει ανοίξει το πορτοφόλι για άλλον παίκτη... Όλοι οι άλλοι χάθηκαν.
Ο Φουρνιέ ήρθε μόνος του ουσιαστικά και με σχεδόν εξεφτελιστικό συμβόλαιο για το μέγεθος και το όνομα του παίκτη.

Μας έπαιξε σαν λαούτο ο Κρέσπο πάλι.

Τώρα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στους αγαπ, στους δυναμίτες που έχουμε στείλει στο Λας Βέγκας να τσεκάρουν λαυράκια.

Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι και ο Σέϊμπεν Λι είναι παικτούρα αλλα και οτι ο Έβανς πριν 7249 χρόνια που έπαιξε τελευταία φορά ήταν απο τα καλύτερα γκάρντ της διοργάνωσης.

Όσοι σκάτε και στεναχωριέστε φίλοι... πολύ κακώς το κάνετε. Δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα, έχουμε ακριβώς τους ίδιους τύπους στα διοικητικά και στα προπονητικά.
Θα υπερ/παρα-πληρώσουμε δικά μας παιδιά, θα πληρώσουμε με μέτρο τα υπόλοιπα παιδιά και κάπως έτσι ένα ρόστερ των περίπου 13-14 άντε βαριά 15εκ φουσκώνει στα 20+ και μαζί με αυτό φουσκώνουν και τα μυαλά του κοσμάκι για ανοιχτές κάνουλες, λευκές επιταγές κοκ.

Απλά να ελπίζουμε να μην πέσουν στην πλώρη μας μαζεμένοι οι επόμενοι Μενσά, Σίκμα και Μπραζντέϊκις.
Δηλαδη θα επρεπε να δωσουμε στον Μισιτς 5 μυρια επειδη ο προεδρος της Χαποελ βλεπω τα λεφτα σαν τσοφλια?
Έρχεται και β' ημίχρονο σύντομα λέωωω....Θα γίνει γερό μπαντιρντί εκεί, μόνο για μπάσκετ δε θα υπάρχει όρεξη και σάλιο.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Stam Tziant

a1greece

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:02 pm

basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:53 pm
Stam Tziant έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:45 pm

Ναι θα λέμε τον Ομπράντοβιτς καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη που δε μπορεί να φτάσει καν φ4 πλέον και θα το ρίξει ο Μπαρτζώκας στο padel που είναι κάθε χρόνο εκεί.
δες τι μπατζετ εχει τα τελευταια χρονια ο ενας και τι ο αλλος και τα ξαναλεμε
τι συγκρινεις τωρα...ο ενας δεν ξερει ποσες ευρωλιγκες εχει και κανει μια φιλοτιμη προσπαθεια να βοηθησει την ομαδα της χωρας του ενω θα μπορουσε να εχει τεραστια μπατζετ σε διεκδικητριες ευρωλιγκας και να εχει σηκωσει 2-3 ακομα χαλαρα και ο αλλος εχει χορτασει αποτυχιες και εχει παρει μια με ετοιμη ομαδα ιβκοβιτς
προπονητικα ειναι αλλος κοσμος μεταξυ τους
Μας δουλεύεις μάλλον. Είχε μεγάλη διαφορά το μπάτζετ της Παρτίζαν με του Ολυμπιακού τη 2ετία 22-24. Μόνο φέτος είχε διαφορά. Και μην πηγαίνεις την κουβέντα στο παρελθόν και στο πόσες Ευρωλίγκες έχει. Μίλησα για το τώρα (έχω βάλει κι τη λέξη πλέον αν δε την είδες), γιατί για το τώρα μίλησε κι ο φίλος πάνω.

3
3 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 482
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:05 pm

Η Παρτιζαν χορηγειται απο το κρατος και εχει 20 μυρια τα τελευταια 2 χρονια. Ο μπαρτζωκας μονο φετος ειχε μεγαλο μπατζετ. Εχετε καταργησει την λογικη εδω περα.

3
3 Εικόνα
Delpo1987

senior
Reactions: 399

Αυτός ο Bones Hyland που γράφουν οι πορτοκαλοι υπάρχει περίπτωση να έρθει προς τα εδώ ;;
Συμπαθητικός φαίνεται

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:14 pm

Delpo1987 έγραψε:
Αυτός ο Bones Hyland που γράφουν οι πορτοκαλοι υπάρχει περίπτωση να έρθει προς τα εδώ ;;
Συμπαθητικός φαίνεται
Περιζήτητος στην Αμερική τόσο δεν είναι, οπότε άνετα έρχεται. Απλά κι αυτός δεν είναι άσσος ακριβώς, σκόρερ είναι κατά βάση. Ταλέντο φουλ, μέχρι και άμυνα θα παίξει. Στη θέση του Lee θα χοροπηδούσα αν ερχόταν. Αλλά πιστεύω δε γίνεται να μην πάρουμε κι έναν κανονικό άσσο. Walkup μόνο κι αυτός με μέση δε βγαίνει η χρονιά. Κι ο Έβανς που κι αυτός έχει αστερίσκο ιατρικό, επίσης είναι combo.

1
1 Εικόνα
basilis_.kts

junior
Reactions: 81
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:17 pm

Stam Tziant έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:53 pm

δες τι μπατζετ εχει τα τελευταια χρονια ο ενας και τι ο αλλος και τα ξαναλεμε
τι συγκρινεις τωρα...ο ενας δεν ξερει ποσες ευρωλιγκες εχει και κανει μια φιλοτιμη προσπαθεια να βοηθησει την ομαδα της χωρας του ενω θα μπορουσε να εχει τεραστια μπατζετ σε διεκδικητριες ευρωλιγκας και να εχει σηκωσει 2-3 ακομα χαλαρα και ο αλλος εχει χορτασει αποτυχιες και εχει παρει μια με ετοιμη ομαδα ιβκοβιτς
προπονητικα ειναι αλλος κοσμος μεταξυ τους
Μας δουλεύεις μάλλον. Είχε μεγάλη διαφορά το μπάτζετ της Παρτίζαν με του Ολυμπιακού τη 2ετία 22-24. Μόνο φέτος είχε διαφορά. Και μην πηγαίνεις την κουβέντα στο παρελθόν και στο πόσες Ευρωλίγκες έχει. Μίλησα για το τώρα (έχω βάλει κι τη λέξη πλέον αν δε την είδες), γιατί για το τώρα μίλησε κι ο φίλος πάνω.
εσυ μαλλον μας δουλευεις.
το 22 η παρτιζαν επαιζε γιουροκαπ[στοπ η συζητηση]
το 23 εκτος απο την 5αδα εξουμ,παντερ,ναναλι,λεντει,λεσορτ που θα επαιρναν μετρια λεφτα[κανενας απο αυτους δεν ξεπερνουσε το 1-1.2εκ]σκεψου η παρτιζαν,του λεσορτ του εκανε λεει το καλοκαιρι 23 τεραστια προταση αυξησης στα 1.2 εκ για να τον κρατησει και να μην παει παναθηναικο που εν τελει πηγε με 1.7εκ.αρα φαντασου επαιρνε 600-700χιλ την σεζον 22-23 τοτε που πλακωθηκαν με την ρεαλ,οι υπολοιποι ηταν κατι σμαιλαγκιτς,κοπριβιτσα,μανταρ τρεχα γυρευε
το 24 ισως ειχαμε κοντα αλλά και παλι δεν ειμαι σιγουρος
το 25 φετος αστο ας μην αναφερθω
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΖΕΤ ΗΤΑΝ ΧΑΩΔΗΣ,μην λεμε ανακριβειες ελεος
και σου απανταω ακομα και τωρα ο ομπραντοβιτς προπονητικα ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον μπαρτζωκα

1
1 Εικόνα
Delpo1987

senior

SteveNashidis έγραψε:
Από Τόλη Κοτζιά τα αλίευσα τα tweet.

Εγκρίνω και τις 2 επιλογές. O Hyland είναι πυραυλοκίνητος και αδικημένος με Κλίπερς. Δε θα πάρει βέβαια το τελευταίο σουτ που θα είχε ο Μίσιτς. Αναβάθμιση σε σχέση με Γκος ή Βιλντόζα. Το θέμα είναι ποιος θα είναι ο 2ος guard* που θεωρητικά θα είναι αμυντικό σκυλί. Τον Έβανς λοιπόν θα τον τοποθετούσα στο SG για να έπαιρνα
[ Γιοκουμπάιτις;;;; Δεν ξέρω. Γιατί όχι ]

Τα λεφτά στον Αντι Μίσιτς αξιοποιούνται κάπως έτσι.

Walkup, Jokubaitis, Hyland
Fournier,Evans,Dorsey, (Lee;)
Δεν ξέρω γιατί συζητάμε για το τελευταίο σουτ , έχουμε παίχτη για αυτό . Εγώ και τον Μισιτς να πέρναμε αν ήταν όλα ιδανικά στην τελευταία φάση στο Φουρνιέ θα το έδινα. Εναν παίχτη θέλουμε με προσωπική φάση και σχετικά μεγάλο range ώστε να μη δώσεις το τελευταίο σουτ στο Φουρνιε με τριες επάνω του. Αυτός έδω έχει τρομερό range σηκώνεται για pull up από τα 7 μέτρα έχει 40+ στο τρίποντο και είναι 24 χρονών , θα μου άρεσε σαν επιλογή, μπονους δείχνει και αρκετά καλός στην πίεση στη μπάλα.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3533
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:21 pm

Delpo1987 έγραψε:

Δεν ξέρω γιατί συζητάμε για το τελευταίο σουτ , έχουμε παίχτη για αυτό . Εγώ και τον Μισιτς να πέρναμε αν ήταν όλα ιδανικά στην τελευταία φάση στο Φουρνιέ θα το έδινα. Εναν παίχτη θέλουμε με προσωπική φάση και σχετικά μεγάλο range ώστε να μη δώσεις το τελευταίο σουτ στο Φουρνιε με τριες επάνω του. Αυτός έδω έχει τρομερό range σηκώνεται για pull up από τα 7 μέτρα έχει 40+ στο τρίποντο και είναι 24 χρονών , θα μου άρεσε σαν επιλογή, μπονους δείχνει και αρκετά καλός στην πίεση στη μπάλα.
"Tελευταίο σουτ" το γράφω απλοϊκά . Ας το διευκρινίσω λέγοντας να σκοράρει στην crunch time. Τελευταίο δίλεπτο-τρίλεπτο ή να φανεί στα playoffs.
[media]
[/media]

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1522

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:22 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 2:38 am
nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 2:11 am

Ναι αλλά δεν νομίζω πως μου απάντησες. Συγγνώμη αν δεν κατάλαβα.

Θέλει ο Μίσιτς να βρει ομάδα για του χρόνου. Ας υποθέσουμε ότι δύο ομάδες τον θέλουν πολύ. Η Α και η Β. Εσύ είσαι ο πρόεδρος της ομάδας Α και θα του πεις "Βασιλάκη αγόρι μου κοίτα να δεις, αυτά τα αστεία με τα συμβόλαια εμείς εδώ δεν τα κάνουμε. Θα πάρεις 800 ευρώ τον μήνα και αν βγεις All Euroleague θα σου δώσω 1 εκατομμύριο και αν πάρουμε κούπα θα σου δώσω άλλα 2 οκ; Για του χρόνου βλέπουμε, κάνε το δοκιμαστικό πρώτα. Α και αν χτυπήσεις θα πάρεις κανα 50ρικο το πολύ. Τι δεν έφερες δικό σου στυλό να υπογράψεις; Χμ, θα πρέπει να σου αφαιρέσω 1.5 ευρώ από τον μισθό σου".

Εγώ τώρα είμαι ο πρόεδρος της Β ομάδας. Τι πρόταση πιστεύεις πρέπει να του κάνω ώστε να προτιμήσει την ομάδα μου;
Θα σας τα λύσω εγώ. Ορίζουμε έναν κατώτατο μισθό στα 1.000€ το μήνα για κάθε παίκτη σε ομάδα της Euroleague. Κανένας δε θα παίρνει λιγότερα, σεβασμός στον εργαζόμενο. Τώρα ανάλογα με την τελική θέση της ομάδας στη διοργάνωση και με τα λεπτά συμμετοχής, πληρώνεται ο κάθε παίκτης στο τέλος της σεζόν. Πήρες Ευρωλίγκα και έπαιξες 1.000 λεπτά; 3 εκατομμύρια. Πήρες Ευρωλίγκα και έπαιξες 450 λεπτά; 1 εκατομμύριο. Βγήκες 10ος και έπαιξες 450 λεπτά; 500 χιλιάδες και πάει λέγοντας.

Μετά μπαίνει και ίντριγκα στη μέση. Σου λέει ο παίκτης θα πάω όπου πάνε όλοι οι καλοί θα το πάρουμε, θα πληρωθούμε. Έλα όμως που μετά θα σφάζονται για τα λεπτά οι καλοί. Γίνεται survivor η φάση. Άμα κοτσάρουμε και τίποτα κάμερες στα αποδυτήρια και το κάνουμε και ριάλιτι στο Νετφλιξ, εκεί να δεις λεφτά. Θα γίνει ο Λάρυ μεγιστάνας.

Μεικ Γιουρολιγκ Γκρειτ Αγκεν
Τα συμβολαια στην ευρωλιγκα θα επρεπε να ειναι ετσι :

Τε λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια :)

0
Stam Tziant

a1greece

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:24 pm

basilis_.kts έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:

εσυ μαλλον μας δουλευεις.
το 22 η παρτιζαν επαιζε γιουροκαπ[στοπ η συζητηση]
το 23 εκτος απο την 5αδα εξουμ,παντερ,ναναλι,λεντει,λεσορτ που θα επαιρναν μετρια λεφτα[κανενας απο αυτους δεν ξεπερνουσε το 1-1.2εκ]σκεψου η παρτιζαν,του λεσορτ του εκανε λεει το καλοκαιρι 23 τεραστια προταση αυξησης στα 1.2 εκ για να τον κρατησει και να μην παει παναθηναικο που εν τελει πηγε με 1.7εκ.αρα φαντασου επαιρνε 600-700χιλ την σεζον 22-23 τοτε που πλακωθηκαν με την ρεαλ,οι υπολοιποι ηταν κατι σμαιλαγκιτς,κοπριβιτσα,μανταρ τρεχα γυρευε
το 24 ισως ειχαμε κοντα αλλά και παλι δεν ειμαι σιγουρος
το 25 φετος αστο ας μην αναφερθω
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΖΕΤ ΗΤΑΝ ΧΑΩΔΗΣ,μην λεμε ανακριβειες ελεος
και σου απανταω ακομα και τωρα ο ομπραντοβιτς προπονητικα ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον μπαρτζωκα
Διετία 22-24 = σεζόν 22-23 και σεζόν 23-24.

Στις σεζόν αυτές η Παρτίζαν έπαιζε στην Ευρωλίγκα.

Με μια απλή αναζήτηση μπορείς να βρεις τα μπάτζετ και να διαπιστώσεις αν είχαν διαφορά.

1
1 Εικόνα
Delpo1987

senior

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:25 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 2:21 pm
Delpo1987 έγραψε:

"Tελευταίο σουτ" το γράφω απλοϊκά . Ας το διευκρινίσω λέγοντας να σκοράρει στην crunch time. Τελευταίο δίλεπτο-τρίλεπτο ή να φανεί στα playoffs.
[media]
[/media]
Αυτό όμως δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε θα το κάνει; Προσωπική φάση έχει , μεγάλο range έχει , μια χαρα μπορεί να πάρει φάσεις θεωρω. Τώρα αν ξέρεις κάτι παραπάνω για την πνευματική του δύναμη πάσο, δεν μπορω να πάρω θέση.

0
FabrizioOberto

junior
Reactions: 84
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:26 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:24 pm
Το χάσαμε το κορμί. Θα δούμε πάλι στην πιο κομβική θέση στο μπάσκετ την θέση 1 ρολιστα. Αν δεν πάρουμε Ευρωλίγκα φέτος θα είναι το κύκνειο άσμα του Μπαρτζώκα γενικά από την προπονητική. Όταν χάνεις σε 4 σερί φάιναλ φορ και επιμένεις να μην παίρνεις τοπ κλας παίχτη στο 1 αν χάσεις και πέμπτο αποχερετας την προπονητική.
Ναι. Οκ. Θα σταματήσει την προπονητική ο 3 φορές καλύτερος προπονητής της Λίγκας.

3
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”