1. Μια καινούργια προσθήκη είναι ο Ward πχ. Ας τον δούμε πώς θα κολλήσει και τί θα προσφέρει. Μπορεί να σου βγει από τεράστιο upgrade στο 3, μέχρι ένας απλός ρολίστας που έρχεται από τον πάγκο να δώσει ενέργεια.
2. Ο Keenan Evans επίσης ερωτηματικό με μεγάλο ταβάνι αλλά και χαμηλό πάτωμα (αν δεν είναι υγιής).
3. Αστερίσκο ως προς τη διαθεσιμότητα (για διαφορετικούς λόγους) έχουν και ο Milutinov με τον Walkup.
Αμέσως, αμέσως στον πολύ βασικό κορμό υπάρχουν ερωτηματικά. Αν πάνε όλα τέλεια, εγώ σου λέω το ρόστερ είναι και για ένα από τα φαβορί κατάκτησης.
4. Η προσθήκη Hall (μακάρι να με διαψεύσει) είναι στην καλύτερη μέτρια. Έχει τα καλά του (εξαιρετικός finisher, αλτικός, τίμιος rebounder, καλός στο block), αλλά έχει και πολλά αρνητικά (ανούσια επιθετικά φάουλ, στην άμυνα πολλές φορές περιφέρεται άσκοπα, κακές τοποθετήσεις αρκετά συχνά, limited επιθετικό παιχνίδι). Για 2ος ψηλός σε elit ομάδα είναι μια μέτρια επιλογή. Ξαναλέω μακάρι στο παρκέ να με διαψεύσει.
Αν όλα πάνε στραβά ο Ολυμπιακός (εκτός του ότι θα πρέπει να κάνει διορθώσεις στο ρόστερ, μεσούσης της σεζόν), μπορεί κάλλιστα να μείνει εκτός 4άδας. Δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση στο χειρότερο σενάριο Παναθηναϊκός, Μονακό, Φενέρ, Ρεάλ να τερματίσουν πιο πάνω. Κι άλλες θα μπορούσαν αλλά αναφέρω ενδεικτικά αυτές.
Σαν πάτωμα θα έβαζα την απευθείας πρόκριση στα playoff με μειονέκτημα έδρας.
Σαν ταβάνι θα έβαζα την 1-2η θέση.
Αν η αλήθεια βρεθεί κάπου στη μέση (το πιο πιθανό), μας βλέπω 3-4η θέση να διεκδικούμε την πρόκριση στο F4, σε μια σειρά αίμα κι άμμος. Αν έρθει η πρόκριση, σε δύο 40λεπτα όλα γίνονται.
Υ.Γ. Μια καλή, ψαγμένη προσθήκη στον άσσο θα ανέβαζε το πάτωμα της ομάδας καθώς δε θα κινδύνευες να μείνεις γυμνός στην περιφέρεια. Αλλά νομίζω η front line παραμένει thin.