Έτσι ακριβώς.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 11:41 amΟπως τα λες, το ρισκο ειναι που εμεινε ο Μιλου και που αποκτηθηκε ο Κωστας. Οποιον και να επαιρνες σαν δευτερο τα ρισκα θα παρεμεναν ως εχουν διοτι θα μπορουσε να τραυματιστει ο δευτερος και να μεινεις με Μιλου (που δεν νομιζω πως θα βγαζει πολλα σερι 35λεπτα χωρις εν τελει να τραυματιστει) και τον Κωστα ή αν τραυματιστει ο Μιλου θα εμενες με τον 2ρο μονο και παλι με τον Κωστα. Εκει που καταληγουμε ειναι πως η ομαδα χρειαζεται ενα ακομα ψηλο ωστε να μην χρειαστουμε να δουμε τον Κωστα να πρεπει να παιξει 20+ λεπτά ή τον Πιτερς στο 5. Κατα τα λοιπα μια χαρα μεταγραφή ειναι ο Χολ και ψηλος με χαρακτηριστικα που ειχαμε να δουμε καιρο στην ομαδα.georbap έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 10:44 amΣτην διάρκεια της off season, είναι πολλές οι φορές που είχα συστήσει υπομονή και είπα ότι είναι αχρείαστος ο χαμός που γίνεται.
Παρόλα αυτά δεν θα κλείσω και τα μάτια για να μην μας χαλάσω την ζαχαρένια.
Αυτό που έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής στην frontline και συγκεκριμένα με την θέση 5 , είναι για σεμινάριο.
Για να μην μακρηγορώ , όταν θα απουσιάζει ο Μιλουτίνοφ (διόλου απίθανο σενάριο) , η frontline μας θα είναι επιπέδου ομάδας που κινείται εκτός 8αδας.
Ο Χολ γενικά δεν θα με χαλούσε σαν προσθήκη , αν ο Μιλουτίνοφ δεν ήταν το βασικό 5αρι και ο Κωστακούμπο ως 3ος. Νομίζω καταλαβαίνουν όλοι τι εννοώ.
Είπαμε να πάρει η ομάδα το ρίσκο με Έβανς , αλλά εδώ μιλάμε ότι πλέον πάμε για τζόγο κανονικό και δεν νομίζω ότι μας παίρνει.
Εννοείται πως ο Μίλου έχει την ποιότητα να είναι ο 1ος center σε οποιαδήποτε top Euroleague team και επίσης θεωρώ πως ο Χολ είναι πολύ τίμια περίπτωση αναπληρωματικού center.
Το πρόβλημα είναι ότι είναι ουτοπικό να πιστεύει κάποιος ότι ο Σέρβος θα μπορέσει να βγάλει σεζόν στα κόκκινα χωρίς απουσίες και ακόμα πιο ουτοπικό να θεωρεί κάποιος ότι θα μπορέσουν Χολ και Αντετοκούμπο να καλύψουν επάξια στο διάστημα αυτό.
Έτσι όμως όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση μόνο ένα σοβαρό 4-5αρι θα έλυνε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα, αλλά εκεί προκύπτει το ζήτημα τι κάνεις με τον Πίτερς.
Πραγματικά λειτουργούμε λες και μας αρέσει να βάζουμε τρικλοποδιές στον εαυτό μας.
Ειδικός δεν είμαι, αλλά την δεδομένη στιγμή αισθάνομαι ότι επικρατεί ένα μικρό αλαλούμ στο κεφάλι αυτών που στήνουν το ρόστερ και ούτε οι ίδιοι είναι ευχαριστημένοι με τις εξελίξεις.
Μακάρι να έχω λάθος.










BasketForum – Ιστορικό Αρχείο