εχει λιγο περιεργη μηχανικη στο σουτ..παντως ειναι και αριστεροχειρας που ο μπαρτζω λατρευει..κινηση high risk high reward..βασικα το ρισκο ειναι οτι ισως χρειαστει χρονο,αυτος αργα η γρηγορα θα ειναι τοπ επιπεδου στην ευρωλιγκα..ειναι μικρος σε ηλικια.GK_23 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 7:07 pmΤην σεζόν που μας πέρασε είχε 41.7% τρίποντο στη G-League (σε 18 ματς) και 38.1% στο NBA (σε μόλις 6 ματς όμως).Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:50 pm
Δεν ειναι τοσο κακος σουτερ. Δεν ειναι δολοφονος αλλα και σουτ μετα απο τριπλα εχει και τριποντακι καλο εχει και mid range εχει. Αν δεν εχει κλεισει στην αρμανι γιατι τα εχω κανει αχταρμα στο κεφαλι μου τον παιρνεις με κλειστα ματια. Καλυτερο δεν θα βρεις. Και εχει και καλη δημιουργια
Αυτός όμως δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση, τις προηγούμενες σεζόν είχε κάτω από 30% τρίποντο. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν ο παίκτης όντως βελτιώθηκε σε αυτό το κομμάτι ή φέτος ήταν απλά μια αναλαμπή.
Φοβερή πρώτη ύλη γενικότερα αλλά στο NBA ήταν underachiever, μεγαλύτερος και από τον Maledon. Δεν δικαιολόγησε ποτέ το hype του, ενδεχομένως να φταίνε και οι Pistons σε αυτό.
Πάντως είναι ο ορισμός του versatile αμυντικού, μάρκαρει άνετα από το 1 έως το 3, ειδικά στην Ευρώπη. Καλός πασέρ και driver, εξαιρετικός στο πικ εν ρολ. Το δεξί χέρι βέβαια το έχει για να πιάνει τη λαβή στο λεωφορείο μόνο![]()
Εμένα πάντοτε μου άρεσε σαν παίκτης ο Hayes και έκραζα, παρέα με ssoulliss, τον professeur (aka Vincent Collet) που δεν του έδινε μια ευκαιρία στην εθνική Γαλλίας.
ενα διδυμο με εβανς αν βγει θα ναι δυνατο..παντως εκει πια πρεπει να παιζουμε πικ εν ρολ..γενικα με το ροστερ που εχουμε φωναζει πικ εν ρολ η φαση