Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:21 pm

GK_23 έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 7:07 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 6:50 pm

Δεν ειναι τοσο κακος σουτερ. Δεν ειναι δολοφονος αλλα και σουτ μετα απο τριπλα εχει και τριποντακι καλο εχει και mid range εχει. Αν δεν εχει κλεισει στην αρμανι γιατι τα εχω κανει αχταρμα στο κεφαλι μου τον παιρνεις με κλειστα ματια. Καλυτερο δεν θα βρεις. Και εχει και καλη δημιουργια
Την σεζόν που μας πέρασε είχε 41.7% τρίποντο στη G-League (σε 18 ματς) και 38.1% στο NBA (σε μόλις 6 ματς όμως).

Αυτός όμως δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση, τις προηγούμενες σεζόν είχε κάτω από 30% τρίποντο. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν ο παίκτης όντως βελτιώθηκε σε αυτό το κομμάτι ή φέτος ήταν απλά μια αναλαμπή.

Φοβερή πρώτη ύλη γενικότερα αλλά στο NBA ήταν underachiever, μεγαλύτερος και από τον Maledon. Δεν δικαιολόγησε ποτέ το hype του, ενδεχομένως να φταίνε και οι Pistons σε αυτό.

Πάντως είναι ο ορισμός του versatile αμυντικού, μάρκαρει άνετα από το 1 έως το 3, ειδικά στην Ευρώπη. Καλός πασέρ και driver, εξαιρετικός στο πικ εν ρολ. Το δεξί χέρι βέβαια το έχει για να πιάνει τη λαβή στο λεωφορείο μόνο :peace:

Εμένα πάντοτε μου άρεσε σαν παίκτης ο Hayes και έκραζα, παρέα με ssoulliss, τον professeur (aka Vincent Collet) που δεν του έδινε μια ευκαιρία στην εθνική Γαλλίας.
εχει λιγο περιεργη μηχανικη στο σουτ..παντως ειναι και αριστεροχειρας που ο μπαρτζω λατρευει..κινηση high risk high reward..βασικα το ρισκο ειναι οτι ισως χρειαστει χρονο,αυτος αργα η γρηγορα θα ειναι τοπ επιπεδου στην ευρωλιγκα..ειναι μικρος σε ηλικια.

ενα διδυμο με εβανς αν βγει θα ναι δυνατο..παντως εκει πια πρεπει να παιζουμε πικ εν ρολ..γενικα με το ροστερ που εχουμε φωναζει πικ εν ρολ η φαση

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1245
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:25 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 7:05 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 7:02 pm

αυτο μπηκα να πω..ετσι βγαζει περισσοτερο νοημα και ο χολ..εδω που φτασαμε αυτο θα ναι σωτηριο
Γιατι χαλασε του Μιροτιτς στη Μονακο?
ξερεις ποσο κοστιζουν τα φασολακια στο πριγπηπατο? απαπαπα απλησιαστα ειναι ...

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:28 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 6:56 pm
δεν εχω δει πουθενα οτι ο χειζ πηγαινε αρμανι..παντως η φημη για μας πρεπει να ξεκινησε απο εναν τουιτερα που τον ανεβαζε συνεχεια..
Δεν ξερω γιατι μου εχει μπει η ιδεα οτι εχει κλεισει σε αρμανι ή μπορει και βιλερπαν εδω και παρα πολυ καιρο για αυτο δεν τον ανεφερα και ποτε. Δεν ξερω αν ειναι φημη και τον δικο μου τον εν ελλαδει δεν τον ξαναρωταω τουλαχιστον για φετος

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 916

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:29 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 7:11 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 7:01 pm

Ο Μαλεντόν και ο Shorts ήταν από τα πιο hot ονόματα της αγοράς. Ο ένας πήγε στην Ρεάλ και ο άλλος στον ΠΑΟ.

Δεν ξέρω τι έγινε, και αν πράγματι τους κυνηγήσαμε (για τον Μαλεντον αμφιβάλλω), για τον Shorts ακούστηκε ότι του είπαμε ότι θα ματσαρουμε την μεγαλύτερη προσφορά που θα δεχτεί και θα του δώσουμε και παραπάνω, αλλά ο παίκτης επέλεξε τον ΠΑΟ διότι θέλει να παίξει ελεύθερο μπάσκετ.

Ο ΠΑΟ ήθελε ξεκάθαρα γκάρντ γιατί φαινόταν από νωρίς ότι ο Μπράουν θα χαιρετήσει, το ίδιο και η Ρεάλ που πάτωσε.

Εμείς επαναλαμβάνω ότι ειχαμε μόνο το f4 στο μυαλό μας. Στην θέση που ξέραμε σίγουρα ότι θα χρειαστούμε ενίσχυση πήγαμε και πήραμε τον καλύτερο διαθέσιμο παίκτη στην αγορά.

Ο Χέιζ είχε κλείσει από νωρίς στην Μονακό, δεν ήταν διαθέσιμος όταν ανανεώσαμε τον Μίλου αν δεν κάνω λάθος.

Για τον Τόμπσον σε ρωτάω ευθέως αν θα σε κάλυπτε ως επιλογή; Τον προπονητή δεν το κάλυπτε πάντως, φαίνεται ότι θέλει να πάει για κάτι καλύτερο.

Εμένα ορθολογικό μου φαίνεται το ρόστερ μέχρι στιγμής. Πήραμε ένα τίμιο αθλητικό Σέντερ και θα πάρουμε και ένα γκάρντ καλύτερο από Γκός και Τόμσον. Με αυτές τις προσθήκες είμαι happy.

Δεν ήθελα να σε εκνευρίσω και αν είπα κάτι που δεν ισχύει γράψε λάθος. Όντως είχες προτείνει τον Μαλεντον και τον Μισιτς (τον Τόμσον θεωρώ τον πρότεινες λόγω απελπισίας), αλλά μιλάμε για δυο πολύ δύσκολες περιπτώσεις αντικειμενικά, δεν μιλάμε για κανά παιχτακι της σειράς.
αμα αντι του μπαρτζωκα ειχαμε εναν τεχνικο διευθυντη και οχι τον μπαφε για σκαουτερ τοτε θα μπορουσαμε μεσα στην σεζον να κλεινουμε παικτες που θελουμε..ο μπαρτζωκας οπως ειναι φυσιολογικο πρωτα κοιταει να προπονησει και καλα κανει,αλλα ειναι ερασιτεχνικο να μην εχει ενα τιμ απο πισω και χει τους κουμπαρους
Εντάξει σε αυτό συμφωνώ 1000%. Αλλά εδώ καλά καλά δεν ξέραμε αν θα συνεχίσει ο Μπαρτζώκας που και εγώ δεν τον ήθελα μετά το φ4, αλλά εφόσον έμεινε δεν έχει νόημα να κάτσω να διαμαρτύρομαι γιατί δεν παίρνει pnr guard ή για όλα τα στραβά του κόσμου. Αφού αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει. Και στην τελική δεν νιώθω ακόμα την ψυχρολουσία που ένιωσα πέρυσι όταν ανακοινώσαμε Βιλτόζα.

0
Christofis

euroleague

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:33 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Christofis έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 7:05 pm

Γιατι χαλασε του Μιροτιτς στη Μονακο?
Ο Κρεσπο θα κανει παιχνιδι ,θα τον προτεινει σε καθε ομαδα που εχει αναγκη τεσσαρι και δεν ειχε συμμετασχει στο volume 1. O μιροτιτς κλεινει με 3 εκ στην Φενερ, το επομενο διωρο, κλεινει με 4.5 εκ. στην Χαποελ, την επομενη ωρα στην Ντουμπαι για να ανακοινωθει το επομενο πρωι απο τη Μονακο.

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:35 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 7:33 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:

Ο Κρεσπο θα κανει παιχνιδι ,θα τον προτεινει σε καθε ομαδα που εχει αναγκη τεσσαρι και δεν ειχε συμμετασχει στο volume 1. O μιροτιτς κλεινει με 3 εκ στην Φενερ, το επομενο διωρο, κλεινει με 4.5 εκ. στην Χαποελ, την επομενη ωρα στην Ντουμπαι για να ανακοινωθει το επομενο πρωι απο τη Μονακο.
ετσι ακριβως φιλε μου .

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Christofis

euroleague

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:36 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 7:01 pm

Ο Μαλεντόν και ο Shorts ήταν από τα πιο hot ονόματα της αγοράς. Ο ένας πήγε στην Ρεάλ και ο άλλος στον ΠΑΟ.

Δεν ξέρω τι έγινε, και αν πράγματι τους κυνηγήσαμε (για τον Μαλεντον αμφιβάλλω), για τον Shorts ακούστηκε ότι του είπαμε ότι θα ματσαρουμε την μεγαλύτερη προσφορά που θα δεχτεί και θα του δώσουμε και παραπάνω, αλλά ο παίκτης επέλεξε τον ΠΑΟ διότι θέλει να παίξει ελεύθερο μπάσκετ.

Ο ΠΑΟ ήθελε ξεκάθαρα γκάρντ γιατί φαινόταν από νωρίς ότι ο Μπράουν θα χαιρετήσει, το ίδιο και η Ρεάλ που πάτωσε.

Εμείς επαναλαμβάνω ότι ειχαμε μόνο το f4 στο μυαλό μας. Στην θέση που ξέραμε σίγουρα ότι θα χρειαστούμε ενίσχυση πήγαμε και πήραμε τον καλύτερο διαθέσιμο παίκτη στην αγορά.

Ο Χέιζ είχε κλείσει από νωρίς στην Μονακό, δεν ήταν διαθέσιμος όταν ανανεώσαμε τον Μίλου αν δεν κάνω λάθος.

Για τον Τόμπσον σε ρωτάω ευθέως αν θα σε κάλυπτε ως επιλογή; Τον προπονητή δεν το κάλυπτε πάντως, φαίνεται ότι θέλει να πάει για κάτι καλύτερο.

Εμένα ορθολογικό μου φαίνεται το ρόστερ μέχρι στιγμής. Πήραμε ένα τίμιο αθλητικό Σέντερ και θα πάρουμε και ένα γκάρντ καλύτερο από Γκός και Τόμσον. Με αυτές τις προσθήκες είμαι happy.

Δεν ήθελα να σε εκνευρίσω και αν είπα κάτι που δεν ισχύει γράψε λάθος. Όντως είχες προτείνει τον Μαλεντον και τον Μισιτς (τον Τόμσον θεωρώ τον πρότεινες λόγω απελπισίας), αλλά μιλάμε για δυο πολύ δύσκολες περιπτώσεις αντικειμενικά, δεν μιλάμε για κανά παιχτακι της σειράς.
αμα αντι του μπαρτζωκα ειχαμε εναν τεχνικο διευθυντη και οχι τον μπαφε για σκαουτερ τοτε θα μπορουσαμε μεσα στην σεζον να κλεινουμε παικτες που θελουμε..ο μπαρτζωκας οπως ειναι φυσιολογικο πρωτα κοιταει να προπονησει και καλα κανει,αλλα ειναι ερασιτεχνικο να μην εχει ενα τιμ απο πισω και χει τους κουμπαρους του.

Εισαι ολυμπιακος ,εχεις λεφτα πλεον δεν γινεται να χανεις ετσι παικτες απο δω και απο εκει..οκ η ρεαλ και ο παο ειναι μεγαλα μεγεθη αλλα εσυ εχασες παικτες μεχρι και την εφες και την μονακο..Η οποια μονακο εχει οικονομικο θεμα,εχασε τον μπαμπ λιγο πριν τον υπογραψει,θα μπορουσε να χασει τον χειζ αν ημασταν γρηγοροι,εχασε μιροτιτς αποτι λενε και νομιζω και τον χιφι..

Τον τομπσον δεν τον θεωρω τοπ επιλογη αλλα αν ειναι να στηριχτεις στον εβανς (που εγω διαφωνω) ειναι μια οκ επιλογη..πως ειναι ο χολ ενα πραγμα..

α εγω ελεγα οτι και με τζειμς κομπλε ειμαι..μακαρι να γινει απο το παραθυρο..παροτι ο τυπος ειναι τρελος δεν βλεπω καποιον να ταιριαζει καλυτερα ..αλλαζεις και τον λι με εναν σουπερ αμυντικο και πλεον εχεις και το πικ εν ρολ που θελουν οι ψηλοι σου..ο χολ με τον τζειμς ηταν 2 επιπεδα πανω.
Κοιτα τον Τζειμς τον ηθελα σαν τρελος πριν 2 καλοκαιρια. Φετος που εφτασε να σκοτωθει με την Μονακο ακομη και ενω προπονητης ειναι ο φιλος του ο σπανουλης δεν θα τον ηθελα στην ομαδα. Προτιμω τον Χειζ αν υπαρχει εστω και μια μικρη πιθανοτητα να ευσταθει. Απο ολους τους υπολοιπους ας κοπιασει ο Μαικ και ασ ελπισουμε οτι πριν να αναψουν τα καντηλια απο τον κοουτς θα εχουν γινει αρκετοι αγιασμοι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:38 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Κοιτα τον Τζειμς τον ηθελα σαν τρελος πριν 2 καλοκαιρια. Φετος που εφτασε να σκοτωθει με την Μονακο ακομη και ενω προπονητης ειναι ο φιλος του ο σπανουλης δεν θα τον ηθελα στην ομαδα. Προτιμω τον Χειζ αν υπαρχει εστω και μια μικρη πιθανοτητα να ευσταθει. Απο ολους τους υπολοιπους ας κοπιασει ο Μαικ και ασ ελπισουμε οτι πριν να αναψουν τα καντηλια απο τον κοουτς θα εχουν γινει αρκετοι αγιασμοι.
θεωρητικα παντως και οι 2 χωρανε αν φυγει ο λι..κοιτα ο χειζ ειναι παικτης προσπεκτ,μπορει φετος να μην ανταποκριθει οπως θες..απο την αλλη του χρονου θα ναι παικτης 2.5εκ+.. ο τζεις ειναι φαση last dance..κανεις τον σταυρο σου σε μια χρονια να μην τσακωθει με ολους

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1300
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:40 pm

GK_23 έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 7:07 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 6:50 pm

Δεν ειναι τοσο κακος σουτερ. Δεν ειναι δολοφονος αλλα και σουτ μετα απο τριπλα εχει και τριποντακι καλο εχει και mid range εχει. Αν δεν εχει κλεισει στην αρμανι γιατι τα εχω κανει αχταρμα στο κεφαλι μου τον παιρνεις με κλειστα ματια. Καλυτερο δεν θα βρεις. Και εχει και καλη δημιουργια
Την σεζόν που μας πέρασε είχε 41.7% τρίποντο στη G-League (σε 18 ματς) και 38.1% στο NBA (σε μόλις 6 ματς όμως).

Αυτός όμως δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση, τις προηγούμενες σεζόν είχε κάτω από 30% τρίποντο. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν ο παίκτης όντως βελτιώθηκε σε αυτό το κομμάτι ή φέτος ήταν απλά μια αναλαμπή.

Φοβερή πρώτη ύλη γενικότερα αλλά στο NBA ήταν underachiever, μεγαλύτερος και από τον Maledon. Δεν δικαιολόγησε ποτέ το hype του, ενδεχομένως να φταίνε και οι Pistons σε αυτό.

Πάντως είναι ο ορισμός του versatile αμυντικού, μάρκαρει άνετα από το 1 έως το 3, ειδικά στην Ευρώπη. Καλός πασέρ και driver, εξαιρετικός στο πικ εν ρολ. Το δεξί χέρι βέβαια το έχει για να πιάνει τη λαβή στο λεωφορείο μόνο :peace:

Εμένα πάντοτε μου άρεσε σαν παίκτης ο Hayes και έκραζα, παρέα με ssoulliss, τον professeur (aka Vincent Collet) που δεν του έδινε μια ευκαιρία στην εθνική Γαλλίας.
Σοτ κλοκ, εσύ;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Christofis

euroleague

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:42 pm

shaq7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

θεωρητικα παντως και οι 2 χωρανε αν φυγει ο λι..κοιτα ο χειζ ειναι παικτης προσπεκτ,μπορει φετος να μην ανταποκριθει οπως θες..απο την αλλη του χρονου θα ναι παικτης 2.5εκ+.. ο τζεις ειναι φαση last dance..κανεις τον σταυρο σου σε μια χρονια να μην τσακωθει με ολους
Για καποιον λογο θεωρω απιθανο να φυγει ο λι τουλαχιστον μεχρι να σιγουρευτουμε οτι ο εβανς και ο γουοκαπ αποδιδουν. Παντως ανταλλαγη τζειμς με Πετρουσεφ δεν θα το σκεφτομουν ουτε αν ημουν συγγραφεας επιστημονικης φαντασιας. Τι να πω μακαρι

0
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2764
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:43 pm

shaq7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Εντάξει και οι δύο μαζί δεν χωράνε με τίποτα :)

Και ένας από τους δύο να έρθει, ο Lee θα πρέπει να φύγει. O Hayes είναι παίκτης-επένδυση πάντως, όπως ακριβώς τα λες.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2267
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:44 pm

Κατι πιο φρέσκο δεν μπορούμε να παρουμε ;

Τον 35αρη που μπορεί να πλακωθεί και με οποιονδήποτε για πλάκα;

Ξερω καψούρα του Μπαρτζω

Μπορεί να κάνει και πολυ καλή σεζόν αλλα ειναι για 1 χρόνο,2 μαξ

Παιζει να ειμαστε η πιο γερασμένη ομαδα Ευρωλιγκας

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:46 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 6:44 pm
εμενα ο κιλλιαν μου κανει παντως..ισως μας βγει μαλεντον και να βελτιωσει εδω το σουτ του..καλη δημιουργια,λογικα εδω αμυντικος θα ναι καλος,εχει ευρωπαικη εμπειρια ενω ηταν νο7 πικ..σιγουρα εχει ταλεντο που στους πιστονς δεν το εδειξε.
το σουτ του ισως να μην ειναι τοσο θεμα αν τον βαζεις με σουτερ...ο λι θα πρεπει να φυγει.
φιλε μου αν εχεις μεσα φουρνιε γουορντ και σασα με πενταρι το μιλου να ειναι κι αυτος μια εξτρα επιθετικη λυση οπως πολυ σωστα εγραψες δεν χρειαζεται να ειναι σουτερ ο ασσος σου ,χωρις να σημαινει οτι θα μας χαλαγε να εχει ενα καλο η εστω συμπαθητικο σουτ (δεν μιλαμε να ειναι φονιας απλα να μην τον αφηνεις και μονο του) , αρκει να ειναι σε θεση να βρει τον καταλληλο συμπαικτη στην καταλληλη θεση και στιγμη ... δε θα με χαλαγε δηλαδη να εχω πλευ μεικερ που να γραφει 10 ασσιτ ( και 2-3 κλεψιματα για να γουσταρω κι εγω που μου αρεσει η αμυνα) κι ας μου τελειωνε ολα τα παιχνιδια με μονηψηφιο αριθμο ποντων (8-9 δηλαδη οχι λιγοτερους :hoho: ) .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1300
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:51 pm

berry έγραψε:

Ξερω καψούρα του Μπαρτζω

Τι πράγμα;; Τζέιμς; Ποτέ!

Χίλιες φορές στοίχημα/επένδυση ταλαντούχου παίκτη από το κολλεγιακό.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Jeight

senior
Reactions: 490
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:58 pm

berry έγραψε:

Ξερω καψούρα του Μπαρτζω

Πως ακριβως ειμαστε η πιο γερασμενη αφου ολες οι μεταγραφες ειναι παικτες κατω των 28? Ακομα και ο εβανς που ειναι εσωτερικη μεταγραφη ειναι 28....

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”