Το Βελιγράδι εμάς μας δίνει μεγαλύτερο αβαντάζ ως προς τον κόσμο που θα έχουμε εκεί και είναι ουδέτερη έδρα. Δεν παίζεις στην έδρα του αντιπάλου.
Δεν ξέρω γιατί το τεντώνουμε τόσο το θέμα ενώ είναι φυσιολογικό και λογικό
Συντονιστής: Captains

μηδενική εκτίμηση από εμάς εννοούσαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:36 pmΈχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Από την άλλη δεν γίνεται να υπάρχει μηδενική εκτίμηση. Απλά πετάνε λεφτά στο πηγάδι; Δεν θα είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φοράyawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:29 pm
είναι αδύνατο να γίνει εκτίμηση για τα έσοδα αλλά σίγουρα από πόλη σε πόλη διαφέρουν. στο Άμπου Ντάμπι π.χ. που είχες χιλιάδες κόσμου από το εξωτερικό θα μάζεψαν μπόλικα λεφτά από ξενοδοχεία, εστιατόρια κτλ
το ίδιο και στις υπόλοιπες πόλεις που δε συμμετέχουν στο φάιναλ 4 ντόπιες ομάδες.
στην Αθήνα που αν περάσουν και οι δυο αιώνιοι το 95% του κόσμου θα κοιμηθεί και θα φάει σπίτι του τα έσοδα θα είναι λιγότερα από αυτό τον τομέα. από κει και πέρα υπάρχουν χορηγοί, προβολή της χώρας κτλ που είναι δύσκολα μετρήσιμα γενικότερα, όχι μόνο από εμάς.![]()

Ρε συ δεν με νοιάζει αυτο, το ελληνικό κράτος πετάει εκατομμύρια με τους φόρους του λαού σε πολύ χειρότερα πράγματα από την ανακαίνιση του σεφ. Λέω απλά πως είναι υποκριτική η στάση των Αφων. Χαίρομαι που ανακαινίζεται το σεφ και θέλω να έχετε ανταγωνιστικη ομάδα γιατί μας κρατάει κι εμάς ψηλά αυτά (όπως και το αντίστροφο). Επίσης θέλω να γίνει Φ4 και στο ΟΑΚΑ και στο ανακαινισμένο ΣΕΦ και να μαζευτούν όλα τα φώτα του μπάσκετ γύρω από τη χώρα μας. Θεωρώ τραγική λοιπόν τη στάση των Αφων στο συγκεκριμένο θέμα, ας ψήφιζαν το Βελιγραδι και τέλος, μην μας τα κάνουν όμως τσουρέκια.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:45 pmΗ πολιτεία το εξήγησε γιατί θα αναλάβει αυτό το κόστος. Γιατί οι εργασίες στην στέγη έπρεπε να γίνουν χρόνια τώρα και το αμέλησε. Στο ΟΑΚΑ γινόταν κανονικά συντήρηση από το κράτος. Αν και το ΟΑΚΑ το είχαν παρατημένο για χρόνια θα έβαζαν και εκεί. Για να υπάρχει ισονομία πρέπει να παραδώσουν ένα γήπεδο χωρίς οροφές να στάζουν και κλιματισμό να μήν δουλεύει όπως ήταν και το οακα.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:42 pm
Το ότι θα βάλει η πολιτεία 25 εκατ για την ανακαίνιση του σεφ δεν τους πειράζει, μην χαθούν τα 8 εκατ μόνο και γίνει το φαιναλ 4 στην Αθήνα και τα πληρώνει απτη τσέπη του ο ελληνικός λαός, αλίμονο μας! Επίσης υπερασπιστες του κράτους όταν κάνει παράπονα ο ΔΠΓ, όμως όταν δεν τους βολεύει λένε για αδιαφάνεια.
Την αναμόρφωση του γήπεδου θα την πληρώσει ο Ολυμπιακός και θα κοστίσει 30.000.000 με 35.000.000 μπορεί και περισσότερο με την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου

Οι Σέρβοι που θα πάνε στο Βελιγράδι μπορούν άνετα να είναι Ολυμπιακοί στο ΟΑΚΑ. Εκτός φυσικά αν υπολογίσεις τα εξωγηπεδικά νταβαντούρια που ίσως αποθαρρύνουν κόσμο από το να πάρει εισιτήρια σε "εχθρική έδρα". Δεν καταλαβαίνω την εξάρτηση από φίλους ενός άλλου σωματείου που έχει μόνο να κάνει με τους εκατέρωθεν φασίστες.Delpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:47 pmΣχολίασες και εσύ τη συμπεριφορά των πολυεκατομμυριουχων νωρίτερα οπότε δε θα σταθώ εκεί. Είναι αλλιώς να γίνει το F4 στην έδρα του αντιπάλου σου και αλλιώς σε μια πόλη που έχεις στο πλάι σου και τον Ερυθρό Αστέρα, αυτό εννοώ περισσότερο κόσμο.
Γιατί αν γίνει σε οποιαδήποτε άλλη πόλη και δεν πάνε οι σερβικες , δε θα πάνε και οι Σέρβοι . Αν γίνει στο Βελιγράδοι με τον Ολυμπαικο εκεί αλλιώς τζάμπα συζητάμε, θα βράζει από τους δικούς μας και τους φίλους μας τους Σέρβους!

Κοίτα κακά τα ψέματα όταν το φάιναλ φορ είναι στην έδρα σου θα βρείς τον τρόπο και θα εξασφαλίσεις περισσότερα εισιτήρια από τους άλλους. Στη Σερβία επειδή έχουμε άκρες φίλαθλοι του Ερυθρού και όχι μόνο θα μπορέσουν να μας εξασφαλίσουν παραπάνω εισητηρία..δεν θα πάνε αυτοί στο γήπεδο. Απλά θα μας δώσουν τα εισητηρίαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:15 pmΟι Σέρβοι που θα πάνε στο Βελιγράδι μπορούν άνετα να είναι Ολυμπιακοί στο ΟΑΚΑ. Εκτός φυσικά αν υπολογίσεις τα εξωγηπεδικά νταβαντούρια που ίσως αποθαρρύνουν κόσμο από το να πάρει εισιτήρια σε "εχθρική έδρα". Δεν καταλαβαίνω την εξάρτηση από φίλους ενός άλλου σωματείου που έχει μόνο να κάνει με τους εκατέρωθεν φασίστες.Delpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:47 pmΣχολίασες και εσύ τη συμπεριφορά των πολυεκατομμυριουχων νωρίτερα οπότε δε θα σταθώ εκεί. Είναι αλλιώς να γίνει το F4 στην έδρα του αντιπάλου σου και αλλιώς σε μια πόλη που έχεις στο πλάι σου και τον Ερυθρό Αστέρα, αυτό εννοώ περισσότερο κόσμο.
Γιατί αν γίνει σε οποιαδήποτε άλλη πόλη και δεν πάνε οι σερβικες , δε θα πάνε και οι Σέρβοι . Αν γίνει στο Βελιγράδοι με τον Ολυμπαικο εκεί αλλιώς τζάμπα συζητάμε, θα βράζει από τους δικούς μας και τους φίλους μας τους Σέρβους!

Από την πλευρά διάθεσης εισιτηρίων δεν υπάρχει "η έδρα σου". Όπως θα έβρισκαν εισιτήρια οι Σέρβοι στο Βελιγράδι, έτσι μπορούν να βρουν οι Ολυμπιακοί στην Αθήνα. Στο Άμπου Ντάμπι που είχε ο Ολυμπιακός τόσο κόσμο βρήκε εισιτήρια από λοκαλ Νταμπιώτες;RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:28 pmΚοίτα κακά τα ψέματα όταν το φάιναλ φορ είναι στην έδρα σου θα βρείς τον τρόπο και θα εξασφαλίσεις περισσότερα εισιτήρια από τους άλλους. Στη Σερβία επειδή έχουμε άκρες φίλαθλοι του Ερυθρού και όχι μόνο θα μπορέσουν να μας εξασφαλίσουν παραπάνω εισητηρία..δεν θα πάνε αυτοί στο γήπεδο. Απλά θα μας δώσουν τα εισητηρία

Καλησπέρα Κόναν, δεν είπα ότι σοκαρίστηκα που ο ΟΣΦΠ θα ψηφίζει το Βελιγραδι σαν τη τοποθεσία του Φ4, προφανώς αυτό ήταν το λογικό και επόμενο. Απλώς θα ήθελα να μείνει η κουβέντα εκεί, όλα τα γύρω γύρω μου φαίνονται εντελώς υπερβολικά και υποκριτικά. Δεν θέλω να επαναληφθώ, εξήγησα ποιες δηλωσεις των Αφών συνιστούν κωλοτουμπα στα λεγόμενα τους ειδικά όσον αφορά το κράτος. Ψήφισε βελιγραδι και τελειώνει η ιστορία, δεν χρειάζεται το σόου, τα ίδια θα έλεγα αν έκανε τα αντίστροφα και ο δικός μας.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:19 pmΣυστήνω ψυχραιμία, μπήκε λιγο επιθετικά ο Johhny, συνεχίστηκε, προτείνω να πέσουν οι τόνοι, μπορούμε να μιλήσουμε λογικά νομίζω και ψύχραιμα.
Για τους Αγγελόπουλους ανακόλουθο θα ήταν να ψηφίσουν για το ΟΑΚΑ, απορώ αν κάποιος ..απορεί μ' αυτό.
Πρέπει να βλέπουμε τους Αγγελόπουλους και τον Γιαννακόπουλο σαν μεγάλα παιδιά. Για τους Αγγελόπουλους δεν τίθεται θέμα ότι το ΣΕΦ δώθηκε χαριστικά, ούτε για τον Γιαννακόπουλο το ΟΑΚΑ. και για τους 3 είναι κάτι που δικαιούταν και σημασία έχει απλώς ο άλλος να μην πάρει μεγαλύτερο παιχνίδι. Ως εκ τούτου η μοναδική περίπτωση να άλλαζαν γνώμη και να υποστήριζαν την υποψηφιότητα ήταν να είχαν εκβιαστεί από την κυβέρνηση με κάποιον τρόπο ότι αν δεν υποστηρίξετε την υποψηφιότητα δεν έχει και ΣΕΦ.
Για το ότι δεν θέλουν το Φ4 στο ΟΑΚΑ και κατά συνέπεια στα μέρη μας δεν έχει σχέση επίσης με την Ελλάδα και την όποια αγάπη τους για το άθλημα. Γι' αυτούς και αντίστροφα έχουν πόλεμο. Κανείς δεν θέλει τίποτα για τον άλλο, έτσι απλά. Για τις δικαιολογίες με την συμπεριφορά του Γιαννακόπουλου στην Ευρωλίγκα είναι εύκολο να βρουν, το ότι το Φ4 δεν το διοργανώνει ο Παναθηναϊκός έιναι λεπτομέρειες.
Αν κάτι θα έπρεπε να μου κάνει εντύπωση απ' όλα αυτά είναι ότι βρήκαν και την ευκαιρία κάπου να δώσει η κυβέρνηση και μια μίζα 400.000 ευρώ για κάτι που πιθανότατα θα μπορούσε να γίνει με πολύ λιγότερα λεφτά. Φυσικά πλέον αυτό περνάει στα ψιλά.
Το ότι ένας υγιής φίλαθλος θα ήθελε να γίνει στην Ελλάδα το Φ4 νομίζω ότι έπρεπε να είναι αυτονόητο. Το ότι όπως γίνεται ούτως ή άλλως τα εισιτήρια δεν τα παίρνουν ακριβώς οι φίλαθλοι των ομάδων είναι ένα θέμα.
Τα έσοδα έχω κι εγώ απορία πως υπολογίζονται. Δίνει 9 Μ η κυβέρνηση και παίρνει τα έσοδα από τα εισιτήρια; Από τι;

Πολυεξοδο ταξίδι. Αν υπήρχε ομάδα στο Άμπου τοπική θα είχε τα περισσότερα εισητηρία. Μιλάμε για έδρα ομάδας που είναι στο φάιναλ φορ. Πάρε παράδειγμα στον τελικό του 2017 στην έδρα της Φενέρ..δες πόσο κόσμο που είχαν οι Τούρκοι που ήταν έδρα τούς και πόσο πόσο είχαμε εμείς. Όχι γιατί δεν ήθελαν να πάνε περισσότεροι αλλά γιατί δεν βρίσκαμε εισητηρία. Τα είχαν σαρώσει οι Τούρκοι λόγω έδρας. Οπότε εγώ είμαι σίγουρος ότι στο φαναιλ φορ του Βελιγραδίου ανεξάρτητου των ομάδων που θα είναι εκεί θα μπορέσω να εξασφαλίσω τα περισσότερα εισητηρία μακράν του δεύτερου. Και στο ΟΑΚΑ είναι σίγουρος ότι ο παο θα μπορέσει να έχει τα περισσότερα εισητηρία. Αυτά έχει δείξει η ιστορία. Ότι σε φάιναλ φορ που έγινε σε έδρα ομάδας που συμμετείχε στο φάιναλ φορ η γηπεδούχος ομάδα είχε μακράν τα περισσότερα εισητηρία σε σχέση με τις άλλες 3.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:40 pmΑπό την πλευρά διάθεσης εισιτηρίων δεν υπάρχει "η έδρα σου". Όπως θα έβρισκαν εισιτήρια οι Σέρβοι στο Βελιγράδι, έτσι μπορούν να βρουν οι Ολυμπιακοί στην Αθήνα. Στο Άμπου Ντάμπι που είχε ο Ολυμπιακός τόσο κόσμο βρήκε εισιτήρια από λοκαλ Νταμπιώτες;RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:28 pmΚοίτα κακά τα ψέματα όταν το φάιναλ φορ είναι στην έδρα σου θα βρείς τον τρόπο και θα εξασφαλίσεις περισσότερα εισιτήρια από τους άλλους. Στη Σερβία επειδή έχουμε άκρες φίλαθλοι του Ερυθρού και όχι μόνο θα μπορέσουν να μας εξασφαλίσουν παραπάνω εισητηρία..δεν θα πάνε αυτοί στο γήπεδο. Απλά θα μας δώσουν τα εισητηρία

Εγώ θέλω να γίνει Ελλάδα αν πρόκειται να γίνει στο Σεφ. Δεν θέλω να γίνει στο ΟΑΚΑ. Η Ελλάδα σαν χώρα δεν κερδίζει κάτι αν γίνει το φάιναλ φορ εδώ. Είτε γίνει ΟΑΚΑ είτε Σεφ. Ούτε έσοδα ούτε τίποτα. Παραμύθια είναι αυτά..το μόνο κέρδος το έχει η γηπεδούχος ομάδα που θα παίξει στο γήπεδο της .JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:46 pmΚαλησπέρα Κόναν, δεν είπα ότι σοκαρίστηκα που ο ΟΣΦΠ θα ψηφίζει το Βελιγραδι σαν τη τοποθεσία του Φ4, προφανώς αυτό ήταν το λογικό και επόμενο. Απλώς θα ήθελα να μείνει η κουβέντα εκεί, όλα τα γύρω γύρω μου φαίνονται εντελώς υπερβολικά και υποκριτικά. Δεν θέλω να επαναληφθώ, εξήγησα ποιες δηλωσεις των Αφών συνιστούν κωλοτουμπα στα λεγόμενα τους ειδικά όσον αφορά το κράτος. Ψήφισε βελιγραδι και τελειώνει η ιστορία, δεν χρειάζεται το σόου, τα ίδια θα έλεγα αν έκανε τα αντίστροφα και ο δικός μας.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:19 pmΣυστήνω ψυχραιμία, μπήκε λιγο επιθετικά ο Johhny, συνεχίστηκε, προτείνω να πέσουν οι τόνοι, μπορούμε να μιλήσουμε λογικά νομίζω και ψύχραιμα.
Για τους Αγγελόπουλους ανακόλουθο θα ήταν να ψηφίσουν για το ΟΑΚΑ, απορώ αν κάποιος ..απορεί μ' αυτό.
Πρέπει να βλέπουμε τους Αγγελόπουλους και τον Γιαννακόπουλο σαν μεγάλα παιδιά. Για τους Αγγελόπουλους δεν τίθεται θέμα ότι το ΣΕΦ δώθηκε χαριστικά, ούτε για τον Γιαννακόπουλο το ΟΑΚΑ. και για τους 3 είναι κάτι που δικαιούταν και σημασία έχει απλώς ο άλλος να μην πάρει μεγαλύτερο παιχνίδι. Ως εκ τούτου η μοναδική περίπτωση να άλλαζαν γνώμη και να υποστήριζαν την υποψηφιότητα ήταν να είχαν εκβιαστεί από την κυβέρνηση με κάποιον τρόπο ότι αν δεν υποστηρίξετε την υποψηφιότητα δεν έχει και ΣΕΦ.
Για το ότι δεν θέλουν το Φ4 στο ΟΑΚΑ και κατά συνέπεια στα μέρη μας δεν έχει σχέση επίσης με την Ελλάδα και την όποια αγάπη τους για το άθλημα. Γι' αυτούς και αντίστροφα έχουν πόλεμο. Κανείς δεν θέλει τίποτα για τον άλλο, έτσι απλά. Για τις δικαιολογίες με την συμπεριφορά του Γιαννακόπουλου στην Ευρωλίγκα είναι εύκολο να βρουν, το ότι το Φ4 δεν το διοργανώνει ο Παναθηναϊκός έιναι λεπτομέρειες.
Αν κάτι θα έπρεπε να μου κάνει εντύπωση απ' όλα αυτά είναι ότι βρήκαν και την ευκαιρία κάπου να δώσει η κυβέρνηση και μια μίζα 400.000 ευρώ για κάτι που πιθανότατα θα μπορούσε να γίνει με πολύ λιγότερα λεφτά. Φυσικά πλέον αυτό περνάει στα ψιλά.
Το ότι ένας υγιής φίλαθλος θα ήθελε να γίνει στην Ελλάδα το Φ4 νομίζω ότι έπρεπε να είναι αυτονόητο. Το ότι όπως γίνεται ούτως ή άλλως τα εισιτήρια δεν τα παίρνουν ακριβώς οι φίλαθλοι των ομάδων είναι ένα θέμα.
Τα έσοδα έχω κι εγώ απορία πως υπολογίζονται. Δίνει 9 Μ η κυβέρνηση και παίρνει τα έσοδα από τα εισιτήρια; Από τι;
Εδώ μέσα θα πρεπε όλοι να θέλουμε να γίνει το Φ4 στην ελλαδα.

Συμφωνώ ότι η ομάδα που παίζει εντός θα έχει περισσότερα εισιτήρια αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί τους δίνονται παραπάνω. Λογικά συμβαίνει γιατί ο κόσμος τα θέλει περισσότερο, μπορεί να ξοδέψει παραπάνω γιατί δεν έχει ταξίδι/ξενοδοχείο κλπ. Δεν παίρνει περισσότερα η ομάδα επειδή απλά παίζει εντός έδρας. Οι φίλοι του Ολυμπιακού μια χαρά μπορούν να βρουν εισιτήρια για ΟΑΚΑ αν θέλουν.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:47 pmΠολυεξοδο ταξίδι. Αν υπήρχε ομάδα στο Άμπου τοπική θα είχε τα περισσότερα εισητηρία. Μιλάμε για έδρα ομάδας που είναι στο φάιναλ φορ. Πάρε παράδειγμα στον τελικό του 2017 στην έδρα της Φενέρ..δες πόσο κόσμο που είχαν οι Τούρκοι που ήταν έδρα τούς και πόσο πόσο είχαμε εμείς. Όχι γιατί δεν ήθελαν να πάνε περισσότεροι αλλά γιατί δεν βρίσκαμε εισητηρία. Τα είχαν σαρώσει οι Τούρκοι λόγω έδρας. Οπότε εγώ είμαι σίγουρος ότι στο φαναιλ φορ του Βελιγραδίου ανεξάρτητου των ομάδων που θα είναι εκεί θα μπορέσω να εξασφαλίσω τα περισσότερα εισητηρία μακράν του δεύτερου. Και στο ΟΑΚΑ είναι σίγουρος ότι ο παο θα μπορέσει να έχει τα περισσότερα εισητηρία. Αυτά έχει δείξει η ιστορία. Ότι σε φάιναλ φορ που έγινε σε έδρα ομάδας που συμμετείχε στο φάιναλ φορ η γηπεδούχος ομάδα είχε μακράν τα περισσότερα εισητηρία σε σχέση με τις άλλες 3.

Η Ευρωλίγκα τα ίδια μοιράζει σε όλους. Απλά η γηπεδούχος ομάδα έχει αβαντάζ και σαρώνει τις επιστροφές από τις άλλες ομάδες κτλ κτλ. Πάντα γίνεται αυτό. Συν κάτι προσκλήσεις κτλ κτλ της λίγκας που να επί το πλείστον τις εκμεταλλεύεται ο γηπεδούχος.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:51 pmΣυμφωνώ ότι η ομάδα που παίζει εντός θα έχει περισσότερα εισιτήρια αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί τους δίνονται παραπάνω. Λογικά συμβαίνει γιατί ο κόσμος τα θέλει περισσότερο, μπορεί να ξοδέψει παραπάνω γιατί δεν έχει ταξίδι/ξενοδοχείο κλπ. Δεν παίρνει περισσότερα η ομάδα επειδή απλά παίζει εντός έδρας. Οι φίλοι του Ολυμπιακού μια χαρά μπορούν να βρουν εισιτήρια για ΟΑΚΑ αν θέλουν.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:47 pmΠολυεξοδο ταξίδι. Αν υπήρχε ομάδα στο Άμπου τοπική θα είχε τα περισσότερα εισητηρία. Μιλάμε για έδρα ομάδας που είναι στο φάιναλ φορ. Πάρε παράδειγμα στον τελικό του 2017 στην έδρα της Φενέρ..δες πόσο κόσμο που είχαν οι Τούρκοι που ήταν έδρα τούς και πόσο πόσο είχαμε εμείς. Όχι γιατί δεν ήθελαν να πάνε περισσότεροι αλλά γιατί δεν βρίσκαμε εισητηρία. Τα είχαν σαρώσει οι Τούρκοι λόγω έδρας. Οπότε εγώ είμαι σίγουρος ότι στο φαναιλ φορ του Βελιγραδίου ανεξάρτητου των ομάδων που θα είναι εκεί θα μπορέσω να εξασφαλίσω τα περισσότερα εισητηρία μακράν του δεύτερου. Και στο ΟΑΚΑ είναι σίγουρος ότι ο παο θα μπορέσει να έχει τα περισσότερα εισητηρία. Αυτά έχει δείξει η ιστορία. Ότι σε φάιναλ φορ που έγινε σε έδρα ομάδας που συμμετείχε στο φάιναλ φορ η γηπεδούχος ομάδα είχε μακράν τα περισσότερα εισητηρία σε σχέση με τις άλλες 3.

Οκ, δεν νομίζω πως βγάζει κάπου η κουβέντα μας. Καλή τύχη με το Φ4!RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:54 pmΗ Ευρωλίγκα τα ίδια μοιράζει σε όλους. Απλά η γηπεδούχος ομάδα έχει αβαντάζ και σαρώνει τις επιστροφές από τις άλλες ομάδες κτλ κτλ. Πάντα γίνεται αυτό. Συν κάτι προσκλήσεις κτλ κτλ της λίγκας που να επί το πλείστον τις εκμεταλλεύεται ο γηπεδούχος.
Εμένα με συμφέρει το Βελιγράδι. Μπορώ να έχω τον διπλάσιο κόσμο εκεί σε σχέση με τους άλλους. Είναι ξεκάθαρο. Εχθρικό περιβάλλον για τον παο και δεν θα κατεβάσει πάνω από 3000-3500 κόσμο