Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
RedEmperor

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 23, 2025 2:52 pm

Αναλύουμε κάτι που είναι το απόλυτα λογικό. Να μην θέλει ο αιώνιος να γίνει το φάιναλ φορ στην έδρα του αντιπάλου και να προτιμάει το Βελιγράδι. Αντίστοιχα αν μετά από 2 χρόνια ο Ολυμπιακός ζητήσει να πάρει το φάιναλ φορ στο Σεφ είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρο του παο θα ψηφίσει την άλλη υποψηφιότητα.

Το Βελιγράδι εμάς μας δίνει μεγαλύτερο αβαντάζ ως προς τον κόσμο που θα έχουμε εκεί και είναι ουδέτερη έδρα. Δεν παίζεις στην έδρα του αντιπάλου.

Δεν ξέρω γιατί το τεντώνουμε τόσο το θέμα ενώ είναι φυσιολογικό και λογικό

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Ιούλ 23, 2025 2:52 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιούλ 23, 2025 2:36 pm
yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιούλ 23, 2025 2:29 pm

είναι αδύνατο να γίνει εκτίμηση για τα έσοδα αλλά σίγουρα από πόλη σε πόλη διαφέρουν. στο Άμπου Ντάμπι π.χ. που είχες χιλιάδες κόσμου από το εξωτερικό θα μάζεψαν μπόλικα λεφτά από ξενοδοχεία, εστιατόρια κτλ

το ίδιο και στις υπόλοιπες πόλεις που δε συμμετέχουν στο φάιναλ 4 ντόπιες ομάδες.

στην Αθήνα που αν περάσουν και οι δυο αιώνιοι το 95% του κόσμου θα κοιμηθεί και θα φάει σπίτι του τα έσοδα θα είναι λιγότερα από αυτό τον τομέα. από κει και πέρα υπάρχουν χορηγοί, προβολή της χώρας κτλ που είναι δύσκολα μετρήσιμα γενικότερα, όχι μόνο από εμάς.
Έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Από την άλλη δεν γίνεται να υπάρχει μηδενική εκτίμηση. Απλά πετάνε λεφτά στο πηγάδι; Δεν θα είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά :D
μηδενική εκτίμηση από εμάς εννοούσα :P

από κει και πέρα σίγουρα κάποια έσοδα θα μπορούν να εκτιμηθούν στο 100%, χορηγοί π.χ.

άλλα είναι πιο δύσκολο αλλά και πάλι μπορεί να γίνει κάποια εκτίμηση, όπως αφίξεις στο αεροδρόμιο, πληρότητα ξενοδοχείων, εμπορική κίνηση σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, τέτοια πράγματα.

τώρα άλλα τύπου "προβολή της χώρας" είναι μάλλον αδύνατο να ποσοτικοποιηθούν, δεν είναι σαν μια διαφημιστική καμπάνια μιας επιχείρησης που έχει μετρήσιμα στοιχία για την απόδοση της (πόσοι επισκέφτηκαν το σάιτ, πόσοι προχώρησαν σε αγορά κτλ).

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 23, 2025 2:55 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Ιούλ 23, 2025 2:45 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 23, 2025 2:42 pm

Το ότι θα βάλει η πολιτεία 25 εκατ για την ανακαίνιση του σεφ δεν τους πειράζει, μην χαθούν τα 8 εκατ μόνο και γίνει το φαιναλ 4 στην Αθήνα και τα πληρώνει απτη τσέπη του ο ελληνικός λαός, αλίμονο μας! Επίσης υπερασπιστες του κράτους όταν κάνει παράπονα ο ΔΠΓ, όμως όταν δεν τους βολεύει λένε για αδιαφάνεια.
Η πολιτεία το εξήγησε γιατί θα αναλάβει αυτό το κόστος. Γιατί οι εργασίες στην στέγη έπρεπε να γίνουν χρόνια τώρα και το αμέλησε. Στο ΟΑΚΑ γινόταν κανονικά συντήρηση από το κράτος. Αν και το ΟΑΚΑ το είχαν παρατημένο για χρόνια θα έβαζαν και εκεί. Για να υπάρχει ισονομία πρέπει να παραδώσουν ένα γήπεδο χωρίς οροφές να στάζουν και κλιματισμό να μήν δουλεύει όπως ήταν και το οακα.

Την αναμόρφωση του γήπεδου θα την πληρώσει ο Ολυμπιακός και θα κοστίσει 30.000.000 με 35.000.000 μπορεί και περισσότερο με την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου
Ρε συ δεν με νοιάζει αυτο, το ελληνικό κράτος πετάει εκατομμύρια με τους φόρους του λαού σε πολύ χειρότερα πράγματα από την ανακαίνιση του σεφ. Λέω απλά πως είναι υποκριτική η στάση των Αφων. Χαίρομαι που ανακαινίζεται το σεφ και θέλω να έχετε ανταγωνιστικη ομάδα γιατί μας κρατάει κι εμάς ψηλά αυτά (όπως και το αντίστροφο). Επίσης θέλω να γίνει Φ4 και στο ΟΑΚΑ και στο ανακαινισμένο ΣΕΦ και να μαζευτούν όλα τα φώτα του μπάσκετ γύρω από τη χώρα μας. Θεωρώ τραγική λοιπόν τη στάση των Αφων στο συγκεκριμένο θέμα, ας ψήφιζαν το Βελιγραδι και τέλος, μην μας τα κάνουν όμως τσουρέκια.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιούλ 23, 2025 3:15 pm

Delpo1987 έγραψε:
Τετ Ιούλ 23, 2025 2:47 pm
Σχολίασες και εσύ τη συμπεριφορά των πολυεκατομμυριουχων νωρίτερα οπότε δε θα σταθώ εκεί. Είναι αλλιώς να γίνει το F4 στην έδρα του αντιπάλου σου και αλλιώς σε μια πόλη που έχεις στο πλάι σου και τον Ερυθρό Αστέρα, αυτό εννοώ περισσότερο κόσμο.
Γιατί αν γίνει σε οποιαδήποτε άλλη πόλη και δεν πάνε οι σερβικες , δε θα πάνε και οι Σέρβοι . Αν γίνει στο Βελιγράδοι με τον Ολυμπαικο εκεί αλλιώς τζάμπα συζητάμε, θα βράζει από τους δικούς μας και τους φίλους μας τους Σέρβους!
Οι Σέρβοι που θα πάνε στο Βελιγράδι μπορούν άνετα να είναι Ολυμπιακοί στο ΟΑΚΑ. Εκτός φυσικά αν υπολογίσεις τα εξωγηπεδικά νταβαντούρια που ίσως αποθαρρύνουν κόσμο από το να πάρει εισιτήρια σε "εχθρική έδρα". Δεν καταλαβαίνω την εξάρτηση από φίλους ενός άλλου σωματείου που έχει μόνο να κάνει με τους εκατέρωθεν φασίστες.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Ιούλ 23, 2025 3:19 pm

Συστήνω ψυχραιμία, μπήκε λιγο επιθετικά ο Johhny, συνεχίστηκε, προτείνω να πέσουν οι τόνοι, μπορούμε να μιλήσουμε λογικά νομίζω και ψύχραιμα.
Για τους Αγγελόπουλους ανακόλουθο θα ήταν να ψηφίσουν για το ΟΑΚΑ, απορώ αν κάποιος ..απορεί μ' αυτό.
Πρέπει να βλέπουμε τους Αγγελόπουλους και τον Γιαννακόπουλο σαν μεγάλα παιδιά. Για τους Αγγελόπουλους δεν τίθεται θέμα ότι το ΣΕΦ δώθηκε χαριστικά, ούτε για τον Γιαννακόπουλο το ΟΑΚΑ. και για τους 3 είναι κάτι που δικαιούταν και σημασία έχει απλώς ο άλλος να μην πάρει μεγαλύτερο παιχνίδι. Ως εκ τούτου η μοναδική περίπτωση να άλλαζαν γνώμη και να υποστήριζαν την υποψηφιότητα ήταν να είχαν εκβιαστεί από την κυβέρνηση με κάποιον τρόπο ότι αν δεν υποστηρίξετε την υποψηφιότητα δεν έχει και ΣΕΦ.
Για το ότι δεν θέλουν το Φ4 στο ΟΑΚΑ και κατά συνέπεια στα μέρη μας δεν έχει σχέση επίσης με την Ελλάδα και την όποια αγάπη τους για το άθλημα. Γι' αυτούς και αντίστροφα έχουν πόλεμο. Κανείς δεν θέλει τίποτα για τον άλλο, έτσι απλά. Για τις δικαιολογίες με την συμπεριφορά του Γιαννακόπουλου στην Ευρωλίγκα είναι εύκολο να βρουν, το ότι το Φ4 δεν το διοργανώνει ο Παναθηναϊκός έιναι λεπτομέρειες.
Αν κάτι θα έπρεπε να μου κάνει εντύπωση απ' όλα αυτά είναι ότι βρήκαν και την ευκαιρία κάπου να δώσει η κυβέρνηση και μια μίζα 400.000 ευρώ για κάτι που πιθανότατα θα μπορούσε να γίνει με πολύ λιγότερα λεφτά. Φυσικά πλέον αυτό περνάει στα ψιλά.
Το ότι ένας υγιής φίλαθλος θα ήθελε να γίνει στην Ελλάδα το Φ4 νομίζω ότι έπρεπε να είναι αυτονόητο. Το ότι όπως γίνεται ούτως ή άλλως τα εισιτήρια δεν τα παίρνουν ακριβώς οι φίλαθλοι των ομάδων είναι ένα θέμα.

Τα έσοδα έχω κι εγώ απορία πως υπολογίζονται. Δίνει 9 Μ η κυβέρνηση και παίρνει τα έσοδα από τα εισιτήρια; Από τι;

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τετ Ιούλ 23, 2025 3:28 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιούλ 23, 2025 3:15 pm
Delpo1987 έγραψε:
Τετ Ιούλ 23, 2025 2:47 pm
Σχολίασες και εσύ τη συμπεριφορά των πολυεκατομμυριουχων νωρίτερα οπότε δε θα σταθώ εκεί. Είναι αλλιώς να γίνει το F4 στην έδρα του αντιπάλου σου και αλλιώς σε μια πόλη που έχεις στο πλάι σου και τον Ερυθρό Αστέρα, αυτό εννοώ περισσότερο κόσμο.
Γιατί αν γίνει σε οποιαδήποτε άλλη πόλη και δεν πάνε οι σερβικες , δε θα πάνε και οι Σέρβοι . Αν γίνει στο Βελιγράδοι με τον Ολυμπαικο εκεί αλλιώς τζάμπα συζητάμε, θα βράζει από τους δικούς μας και τους φίλους μας τους Σέρβους!
Οι Σέρβοι που θα πάνε στο Βελιγράδι μπορούν άνετα να είναι Ολυμπιακοί στο ΟΑΚΑ. Εκτός φυσικά αν υπολογίσεις τα εξωγηπεδικά νταβαντούρια που ίσως αποθαρρύνουν κόσμο από το να πάρει εισιτήρια σε "εχθρική έδρα". Δεν καταλαβαίνω την εξάρτηση από φίλους ενός άλλου σωματείου που έχει μόνο να κάνει με τους εκατέρωθεν φασίστες.
Κοίτα κακά τα ψέματα όταν το φάιναλ φορ είναι στην έδρα σου θα βρείς τον τρόπο και θα εξασφαλίσεις περισσότερα εισιτήρια από τους άλλους. Στη Σερβία επειδή έχουμε άκρες φίλαθλοι του Ερυθρού και όχι μόνο θα μπορέσουν να μας εξασφαλίσουν παραπάνω εισητηρία..δεν θα πάνε αυτοί στο γήπεδο. Απλά θα μας δώσουν τα εισητηρία

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Ιούλ 23, 2025 3:31 pm

προσωπικά ξεκάθαρα προτιμώ να γίνει στην Αθήνα το φ4. θα είναι οικονομικότερο για όλους, θα έχει τη δυνατότητα να πάει και κόσμος που δε μπορεί να δίνει χιλιάδες ευρώ για να ταξιδέψει, θα είναι και ωραία να υπάρχει στην πόλη μπασκετική "αύρα" για μερικές μέρες, πραγματικά δε βρίσκω κανένα αρνητικό.

το ότι δε θα υπάρχουν στην εξέδρα μας σερβικα ορκ μου είναι αδιάφορο, καλύτερα κιόλας.

αν περάσουν και οι δυο ελληνικές ομάδες ο κόσμος θα είναι μοιρασμένος, δεν είναι ότι θα πάμε να παίξουμε σε κάνα εχθρικό ΟΑΚΑ.

ακόμη και αγωνιστικά μας βολεύει γιατί ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έξτρα πίεση, θα βρεθεί περίπου στη θέση που ήμασταν εμείς φέτος που η μη κατάκτηση θα θεωρείται παταγώδης αποτυχία.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Ιούλ 23, 2025 3:33 pm

Παραμένει καλύτερη η προσφορά της Αθήνας πάντως (πλην sdna το αναφέρει και το gazzetta)

Οπότε το πιθανότερο είναι πως στο ΟΑΚΑ θα γίνει και το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να εκτεθεί η διοίκηση του ολυμπιακου στην μπασκετική κοινή γνώμη .Στην οπαδικη όχι προφανως .

Επίσης να πω πως μεγάλοι άνθρωποι είμαστε κι έχουμε όλοι το φίλτρο να ξεχωρίζουμε ποια είναι η ειδηση και που αρχίζει το δημοσιογράφο σχόλιο (και τι μπορεί αυτό να εξυπηρετει),Μην επιτίθεστε σε κάποιον που μεταφέρει μία είδηση η ενα λινκ από κάπου.Υπαρχουν κ τα επιχειρήματα

Υγ.Εγω προσωπικά θα το έβλεπα ως κίνητρο το να γίνει το φ4 στο ΟΑΚΑ.Αν έχεις εμπιστοσύνη στην ομάδα σου ,το να γίνει το φ4 στην Ελλάδα και στην εδρα του αντιπάλου σου θα ήταν τεράστιο κίνητρο να πας να το πάρεις εκει...κι ελπίζω αυτή να είναι η στάση μας όταν και αν τεθεί θέμα για το νέο ΣΕΦ

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τετ Ιούλ 23, 2025 3:40 pm

RedEmperor έγραψε:
Κοίτα κακά τα ψέματα όταν το φάιναλ φορ είναι στην έδρα σου θα βρείς τον τρόπο και θα εξασφαλίσεις περισσότερα εισιτήρια από τους άλλους. Στη Σερβία επειδή έχουμε άκρες φίλαθλοι του Ερυθρού και όχι μόνο θα μπορέσουν να μας εξασφαλίσουν παραπάνω εισητηρία..δεν θα πάνε αυτοί στο γήπεδο. Απλά θα μας δώσουν τα εισητηρία
Από την πλευρά διάθεσης εισιτηρίων δεν υπάρχει "η έδρα σου". Όπως θα έβρισκαν εισιτήρια οι Σέρβοι στο Βελιγράδι, έτσι μπορούν να βρουν οι Ολυμπιακοί στην Αθήνα. Στο Άμπου Ντάμπι που είχε ο Ολυμπιακός τόσο κόσμο βρήκε εισιτήρια από λοκαλ Νταμπιώτες;

Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 23, 2025 3:46 pm

Conan1982 έγραψε:
Συστήνω ψυχραιμία, μπήκε λιγο επιθετικά ο Johhny, συνεχίστηκε, προτείνω να πέσουν οι τόνοι, μπορούμε να μιλήσουμε λογικά νομίζω και ψύχραιμα.
Για τους Αγγελόπουλους ανακόλουθο θα ήταν να ψηφίσουν για το ΟΑΚΑ, απορώ αν κάποιος ..απορεί μ' αυτό.
Πρέπει να βλέπουμε τους Αγγελόπουλους και τον Γιαννακόπουλο σαν μεγάλα παιδιά. Για τους Αγγελόπουλους δεν τίθεται θέμα ότι το ΣΕΦ δώθηκε χαριστικά, ούτε για τον Γιαννακόπουλο το ΟΑΚΑ. και για τους 3 είναι κάτι που δικαιούταν και σημασία έχει απλώς ο άλλος να μην πάρει μεγαλύτερο παιχνίδι. Ως εκ τούτου η μοναδική περίπτωση να άλλαζαν γνώμη και να υποστήριζαν την υποψηφιότητα ήταν να είχαν εκβιαστεί από την κυβέρνηση με κάποιον τρόπο ότι αν δεν υποστηρίξετε την υποψηφιότητα δεν έχει και ΣΕΦ.
Για το ότι δεν θέλουν το Φ4 στο ΟΑΚΑ και κατά συνέπεια στα μέρη μας δεν έχει σχέση επίσης με την Ελλάδα και την όποια αγάπη τους για το άθλημα. Γι' αυτούς και αντίστροφα έχουν πόλεμο. Κανείς δεν θέλει τίποτα για τον άλλο, έτσι απλά. Για τις δικαιολογίες με την συμπεριφορά του Γιαννακόπουλου στην Ευρωλίγκα είναι εύκολο να βρουν, το ότι το Φ4 δεν το διοργανώνει ο Παναθηναϊκός έιναι λεπτομέρειες.
Αν κάτι θα έπρεπε να μου κάνει εντύπωση απ' όλα αυτά είναι ότι βρήκαν και την ευκαιρία κάπου να δώσει η κυβέρνηση και μια μίζα 400.000 ευρώ για κάτι που πιθανότατα θα μπορούσε να γίνει με πολύ λιγότερα λεφτά. Φυσικά πλέον αυτό περνάει στα ψιλά.
Το ότι ένας υγιής φίλαθλος θα ήθελε να γίνει στην Ελλάδα το Φ4 νομίζω ότι έπρεπε να είναι αυτονόητο. Το ότι όπως γίνεται ούτως ή άλλως τα εισιτήρια δεν τα παίρνουν ακριβώς οι φίλαθλοι των ομάδων είναι ένα θέμα.

Τα έσοδα έχω κι εγώ απορία πως υπολογίζονται. Δίνει 9 Μ η κυβέρνηση και παίρνει τα έσοδα από τα εισιτήρια; Από τι;
Καλησπέρα Κόναν, δεν είπα ότι σοκαρίστηκα που ο ΟΣΦΠ θα ψηφίζει το Βελιγραδι σαν τη τοποθεσία του Φ4, προφανώς αυτό ήταν το λογικό και επόμενο. Απλώς θα ήθελα να μείνει η κουβέντα εκεί, όλα τα γύρω γύρω μου φαίνονται εντελώς υπερβολικά και υποκριτικά. Δεν θέλω να επαναληφθώ, εξήγησα ποιες δηλωσεις των Αφών συνιστούν κωλοτουμπα στα λεγόμενα τους ειδικά όσον αφορά το κράτος. Ψήφισε βελιγραδι και τελειώνει η ιστορία, δεν χρειάζεται το σόου, τα ίδια θα έλεγα αν έκανε τα αντίστροφα και ο δικός μας.

Εδώ μέσα θα πρεπε όλοι να θέλουμε να γίνει το Φ4 στην ελλαδα.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τετ Ιούλ 23, 2025 3:47 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιούλ 23, 2025 3:40 pm
RedEmperor έγραψε:
Από την πλευρά διάθεσης εισιτηρίων δεν υπάρχει "η έδρα σου". Όπως θα έβρισκαν εισιτήρια οι Σέρβοι στο Βελιγράδι, έτσι μπορούν να βρουν οι Ολυμπιακοί στην Αθήνα. Στο Άμπου Ντάμπι που είχε ο Ολυμπιακός τόσο κόσμο βρήκε εισιτήρια από λοκαλ Νταμπιώτες;
Πολυεξοδο ταξίδι. Αν υπήρχε ομάδα στο Άμπου τοπική θα είχε τα περισσότερα εισητηρία. Μιλάμε για έδρα ομάδας που είναι στο φάιναλ φορ. Πάρε παράδειγμα στον τελικό του 2017 στην έδρα της Φενέρ..δες πόσο κόσμο που είχαν οι Τούρκοι που ήταν έδρα τούς και πόσο πόσο είχαμε εμείς. Όχι γιατί δεν ήθελαν να πάνε περισσότεροι αλλά γιατί δεν βρίσκαμε εισητηρία. Τα είχαν σαρώσει οι Τούρκοι λόγω έδρας. Οπότε εγώ είμαι σίγουρος ότι στο φαναιλ φορ του Βελιγραδίου ανεξάρτητου των ομάδων που θα είναι εκεί θα μπορέσω να εξασφαλίσω τα περισσότερα εισητηρία μακράν του δεύτερου. Και στο ΟΑΚΑ είναι σίγουρος ότι ο παο θα μπορέσει να έχει τα περισσότερα εισητηρία. Αυτά έχει δείξει η ιστορία. Ότι σε φάιναλ φορ που έγινε σε έδρα ομάδας που συμμετείχε στο φάιναλ φορ η γηπεδούχος ομάδα είχε μακράν τα περισσότερα εισητηρία σε σχέση με τις άλλες 3.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τετ Ιούλ 23, 2025 3:51 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 23, 2025 3:46 pm
Conan1982 έγραψε:

Καλησπέρα Κόναν, δεν είπα ότι σοκαρίστηκα που ο ΟΣΦΠ θα ψηφίζει το Βελιγραδι σαν τη τοποθεσία του Φ4, προφανώς αυτό ήταν το λογικό και επόμενο. Απλώς θα ήθελα να μείνει η κουβέντα εκεί, όλα τα γύρω γύρω μου φαίνονται εντελώς υπερβολικά και υποκριτικά. Δεν θέλω να επαναληφθώ, εξήγησα ποιες δηλωσεις των Αφών συνιστούν κωλοτουμπα στα λεγόμενα τους ειδικά όσον αφορά το κράτος. Ψήφισε βελιγραδι και τελειώνει η ιστορία, δεν χρειάζεται το σόου, τα ίδια θα έλεγα αν έκανε τα αντίστροφα και ο δικός μας.

Εδώ μέσα θα πρεπε όλοι να θέλουμε να γίνει το Φ4 στην ελλαδα.
Εγώ θέλω να γίνει Ελλάδα αν πρόκειται να γίνει στο Σεφ. Δεν θέλω να γίνει στο ΟΑΚΑ. Η Ελλάδα σαν χώρα δεν κερδίζει κάτι αν γίνει το φάιναλ φορ εδώ. Είτε γίνει ΟΑΚΑ είτε Σεφ. Ούτε έσοδα ούτε τίποτα. Παραμύθια είναι αυτά..το μόνο κέρδος το έχει η γηπεδούχος ομάδα που θα παίξει στο γήπεδο της .

Και 100 άτομα να ρωτήσεις θα σου πουν οι 90 το ίδιο. Με ένα φαιναλ φορ στο μπάσκετ 2 ημερών δεν διαφημίζεσαι σαν χώρα. Περνάει και δεν το θυμάται κανείς.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

RedEmperor έγραψε:
Πολυεξοδο ταξίδι. Αν υπήρχε ομάδα στο Άμπου τοπική θα είχε τα περισσότερα εισητηρία. Μιλάμε για έδρα ομάδας που είναι στο φάιναλ φορ. Πάρε παράδειγμα στον τελικό του 2017 στην έδρα της Φενέρ..δες πόσο κόσμο που είχαν οι Τούρκοι που ήταν έδρα τούς και πόσο πόσο είχαμε εμείς. Όχι γιατί δεν ήθελαν να πάνε περισσότεροι αλλά γιατί δεν βρίσκαμε εισητηρία. Τα είχαν σαρώσει οι Τούρκοι λόγω έδρας. Οπότε εγώ είμαι σίγουρος ότι στο φαναιλ φορ του Βελιγραδίου ανεξάρτητου των ομάδων που θα είναι εκεί θα μπορέσω να εξασφαλίσω τα περισσότερα εισητηρία μακράν του δεύτερου. Και στο ΟΑΚΑ είναι σίγουρος ότι ο παο θα μπορέσει να έχει τα περισσότερα εισητηρία. Αυτά έχει δείξει η ιστορία. Ότι σε φάιναλ φορ που έγινε σε έδρα ομάδας που συμμετείχε στο φάιναλ φορ η γηπεδούχος ομάδα είχε μακράν τα περισσότερα εισητηρία σε σχέση με τις άλλες 3.
Συμφωνώ ότι η ομάδα που παίζει εντός θα έχει περισσότερα εισιτήρια αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί τους δίνονται παραπάνω. Λογικά συμβαίνει γιατί ο κόσμος τα θέλει περισσότερο, μπορεί να ξοδέψει παραπάνω γιατί δεν έχει ταξίδι/ξενοδοχείο κλπ. Δεν παίρνει περισσότερα η ομάδα επειδή απλά παίζει εντός έδρας. Οι φίλοι του Ολυμπιακού μια χαρά μπορούν να βρουν εισιτήρια για ΟΑΚΑ αν θέλουν.

Εικόνα
RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τετ Ιούλ 23, 2025 3:54 pm

nikolas_asteri έγραψε:
RedEmperor έγραψε:
Συμφωνώ ότι η ομάδα που παίζει εντός θα έχει περισσότερα εισιτήρια αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί τους δίνονται παραπάνω. Λογικά συμβαίνει γιατί ο κόσμος τα θέλει περισσότερο, μπορεί να ξοδέψει παραπάνω γιατί δεν έχει ταξίδι/ξενοδοχείο κλπ. Δεν παίρνει περισσότερα η ομάδα επειδή απλά παίζει εντός έδρας. Οι φίλοι του Ολυμπιακού μια χαρά μπορούν να βρουν εισιτήρια για ΟΑΚΑ αν θέλουν.
Η Ευρωλίγκα τα ίδια μοιράζει σε όλους. Απλά η γηπεδούχος ομάδα έχει αβαντάζ και σαρώνει τις επιστροφές από τις άλλες ομάδες κτλ κτλ. Πάντα γίνεται αυτό. Συν κάτι προσκλήσεις κτλ κτλ της λίγκας που να επί το πλείστον τις εκμεταλλεύεται ο γηπεδούχος.

Εμένα με συμφέρει το Βελιγράδι. Μπορώ να έχω τον διπλάσιο κόσμο εκεί σε σχέση με τους άλλους. Είναι ξεκάθαρο. Εχθρικό περιβάλλον για τον παο και δεν θα κατεβάσει πάνω από 3000-3500 κόσμο

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τετ Ιούλ 23, 2025 3:57 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Ιούλ 23, 2025 3:54 pm
Η Ευρωλίγκα τα ίδια μοιράζει σε όλους. Απλά η γηπεδούχος ομάδα έχει αβαντάζ και σαρώνει τις επιστροφές από τις άλλες ομάδες κτλ κτλ. Πάντα γίνεται αυτό. Συν κάτι προσκλήσεις κτλ κτλ της λίγκας που να επί το πλείστον τις εκμεταλλεύεται ο γηπεδούχος.

Εμένα με συμφέρει το Βελιγράδι. Μπορώ να έχω τον διπλάσιο κόσμο εκεί σε σχέση με τους άλλους. Είναι ξεκάθαρο. Εχθρικό περιβάλλον για τον παο και δεν θα κατεβάσει πάνω από 3000-3500 κόσμο
Οκ, δεν νομίζω πως βγάζει κάπου η κουβέντα μας. Καλή τύχη με το Φ4!

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”