Αν ζητάει δυο μυρρια μετά από αυτά που πέρασε, να φύγει. Οχι όμως ότι είναι άχρηστος. Είναι καλός παίχτης, παίχτης ροτεισον που μπορεί να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα. Αν όμως βάζει τα χρήματα πάνω από την ομάδα να σηκωθεί να φύγει. Φέτος μπορεί να μην απέδωσε όπως μπορούσε γιατί τα ζητήματα συμβολαίου πάντα επηρεάζουν. Εδώ θα δώσω δίκαιο στον γιαννακοπουλο
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
3
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
τωρα που ειναι τραυματιας ουτε ποδηλατο μπορει να κανειGiannis14 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 5:29 pm
Δεν κρύβομαι πίσω από τίποτα. Αν κρίνει λάθος τα γραφόμενα μου, δεν βλέπω δικό μου πρόβλημα. Ποδήλατο κάνει, ποδηλάτη τον λέω. Αν έπαιζε μπάσκετ, μπασκετμπολίστα θα τον έλεγα. Ούτε ειρωνικό, ούτε τεχνάσματα, ούτε τίποτα. Ωμός ρεαλισμός λέγεται. Αν κάποιος προσβάλλεται με τον ωμό ρεαλισμό δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Και μην με υποτιμάς ότι κρύβομαι πίσω από τεχνικοτητες
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειδε πως ολοι παιρνουν πολλα και σου λεει εμενα με χρειαζονται λογω του διαβατηριουGiannis14 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 6:32 pm
Αν ζητάει δυο μυρρια μετά από αυτά που πέρασε, να φύγει. Οχι όμως ότι είναι άχρηστος. Είναι καλός παίχτης, παίχτης ροτεισον που μπορεί να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα. Αν όμως βάζει τα χρήματα πάνω από την ομάδα να σηκωθεί να φύγει. Φέτος μπορεί να μην απέδωσε όπως μπορούσε γιατί τα ζητήματα συμβολαίου πάντα επηρεάζουν. Εδώ θα δώσω δίκαιο στον γιαννακοπουλο
εμεις του διναμε 1.3 τον χρονο
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μη ειρωνικά δεν ξέρω αν εννοείς ότι πως θα δεχτεί να πάρει λιγότερα ή με τι μούτρα θα ζητήσει περισσότερα.
Το 2023-2024 που έκανε ήταν σούπερ στο μεγαλύτερο διάστημα και αν έκανε ίδια χρονιά και το 2024-2025 θα είχε πάτημα για να ζητήσει 2εκ και να πάρει τελικά κάτι κοντά σε αυτό.
Όμως η χρονιά που έκανε το 2024-2025 ήταν τραγική. Αν κάνει ίδια χρονιά και το 2025-2026 θα είναι τυχερός αν πάρει όσα ο Ρόγκα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ελληνας παικτης κορμου ,ενω ο παο εχει αναγκη διαβατηρια..και επαιρνε και λιγα εχω την εντυπωση επειδη ηρθε απο την τιμωρια του..δεν το κοβω να ζητησει λιγοτερα απο τον ρογκα για κανενα λογο..Το κακο για σας ειναι οτι ταιριαζει κουτι για 5ος ψηλος σε μας..οποτε λογικα θα χει και απο μας προταση και δεν σας παιρνει να τον χασετε.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρείς δηλαδή ότι θα του δώσει ο Ολυμπιακός 1.5+ για να είναι 5ος ψηλός;shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 7:03 pmελληνας παικτης κορμου ,ενω ο παο εχει αναγκη διαβατηρια..και επαιρνε και λιγα εχω την εντυπωση επειδη ηρθε απο την τιμωρια του..δεν το κοβω να ζητησει λιγοτερα απο τον ρογκα για κανενα λογο..Το κακο για σας ειναι οτι ταιριαζει κουτι για 5ος ψηλος σε μας..οποτε λογικα θα χει και απο μας προταση και δεν σας παιρνει να τον χασετε.

-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
3
Ας τον πάρετε να ησυχάσουμε. Με τους φραγκοφοναδιες δεν τα πάμε καλά εμείς.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 7:03 pmελληνας παικτης κορμου ,ενω ο παο εχει αναγκη διαβατηρια..και επαιρνε και λιγα εχω την εντυπωση επειδη ηρθε απο την τιμωρια του..δεν το κοβω να ζητησει λιγοτερα απο τον ρογκα για κανενα λογο..Το κακο για σας ειναι οτι ταιριαζει κουτι για 5ος ψηλος σε μας..οποτε λογικα θα χει και απο μας προταση και δεν σας παιρνει να τον χασετε.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
λογικα..στους ελληνες τα δινουμε εμεις στους αλλους εχουμε θεμαnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 7:08 pmΘεωρείς δηλαδή ότι θα του δώσει ο Ολυμπιακός 1.5+ για να είναι 5ος ψηλός;shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 7:03 pmελληνας παικτης κορμου ,ενω ο παο εχει αναγκη διαβατηρια..και επαιρνε και λιγα εχω την εντυπωση επειδη ηρθε απο την τιμωρια του..δεν το κοβω να ζητησει λιγοτερα απο τον ρογκα για κανενα λογο..Το κακο για σας ειναι οτι ταιριαζει κουτι για 5ος ψηλος σε μας..οποτε λογικα θα χει και απο μας προταση και δεν σας παιρνει να τον χασετε.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εσένα μπορεί να σου ακούγεται ΟΚ σαν χαρακτηρισμός, εμένα μου ακούγεται υποτιμητικός. Δεν είναι μόνο η λέξη, είναι η χροιά και το νόημα που της δίνεις.
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
3
Εσύ το παίρνεις έτσι. Στο ξαναλέω. Και ας είναι η χροιά έτσι και το νόημα, εσύ το αντιλαμβάνεσαι έτσι. Αν απαντούσες φυσιολογικά θα μπορούσαμε να κάνουμε κουβέντα. Εσυ όμως επιλέγεις να το πάρεις στραβά.
- Dimitris L

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris L την Παρ Ιούλ 25, 2025 7:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και πώς ήθελες να το πάρω, αφού διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό;
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kein την Παρ Ιούλ 25, 2025 8:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο