Η στάση του Στεφάνου κάτι εξυπηρετεί, δεν θα το μάθουμε πότε μου φαίνεται.Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 9:54 amκρεμομαστε ολοι απο το τι θα πει ο Στεφανου. τακτικη της ΚΑΕ μπορει να ακολουθει και αυτος.
εμενα μου φανηκε περιεργο που βγηκε ταχυτατα να διαψευσει ενω αλλες φορες που παλι δεν ενδιαφερομασταν για καποιον δεν ασχολούτανε καν.
εχουμε μπερδευτει παντως ολοι για το τι θελουμε. Εαν παμε σε 2-3αρι παει να πει οτι Παπ παει πισω πολυ στο 3 και ο μακ κισικ ακομα πιο πισω αρα γουορντ και μεταγραφη πανε στο 3 και στο 2 ειναι φουρνιε και ντορσευ.
και ο μπαρτζωκας υπολογιζει στο 1 τον εβανς ως βασικο.
Αν θελουμε Ασσο και δεν βρισκουμε γιατι δεν χτυπαμε τον 23χρονο mvp της G-league και point guard Jd Davison που δεν παιζει πολυ στον ΝΒΑ. playmaking kai scoring τα δυνατά του στοιχεια.
απο το να παμε σε επιλογη μετριοτητας απο Euroleague καλυτερα ενας παικτης με μεγαλο potential.
παντως χρονος υπαρχει, υπομονη.
προτιμω παικτη απο αμερικη παντως με τρελο ποτενσιαλ οπως ο Μπραντον Μποστον παρα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου με καποιον ευρωλιγκατο που θα προσφέρει "ασφαλεια".
οχι αλλη ασφαλεια παιδια! Γκιώσαμε!!!
Θεωρώ ότι ο παίκτης που ψάχνουμε πλέον ανήκει στην 1η κατηγορία σου. Πιστεύω ότι ο Μακίσικ φέτος θα βαράει παλαμάκια (τον ανανεώσανε τιμής ενεκεν), δεν θα έχει καθόλου ρόλο εκτός αν τραυματιστεί κάποιος. Ίσως και ο Παπ αναλάβει ένα ρόλο τύπου Πρίντεζη στην τελευταία του σεζόν. Θα είναι και λιωμένος από το Ευρομπάσκετ.
Δηλαδή θα έχουμε στον άσο: Έβανς, Ουόκαπ, Λι
Στο δυο: Φουρνιέ, Ντόρσει/μεταγραφή
Στο 3: Γιουόρντ, μεταγραφή, Παπ.
Έτσι έχουν χώρο όλοι να διεκδικήσουν παραπάνω λεπτά, αν κάποιος δεν αποδίδει θα μείνει πίσω στο ροτεισον. Πχ, αν ο Ντόρσει κάνει παρατεταμένες κακές εμφανίσεις όπως πέρυσι, θα του φάει το χρόνο το 2/3 που θα πάρουμε μαζί με τον Λι. Αν παίζουν όλοι καλά, ο Λι θα δοθεί δανεικός μέσα στην σεζόν, και πάει λέγοντας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο