Στην πρώτη παράγραφο δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί έστω και με αναφορική γραφή θα πρέπει να αναφερθώ σε γεγονότα που εμπίπτουν της λογοκριτικών κανονισμών του φορουμ και θέλω να τους σεβαστώ.steph.larry έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 29, 2025 5:51 pmΔε το βρίσκω απαραίτητο, αν και καταλαβαίνω γιατί το λες ως κάτι το αναμενόμενο. Το θέμα είναι ότι αυτά που γράφονται στην επιστολή προφανώς δεν είναι ούτε πρωτοβουλία ούτε αυτούσια άποψη αυτών που υπογράφουν. Εκτός αν ο Τολιό πρόλαβε και βίωσε κάποια κατάφωρη αδικία εις βαρος του ή σε βάθος 4ετίας ο Σλούκας και ο Μήτογλου ως παίχτες του ΟΣΦΠ (του κατηγορούμενου ως ευννοημένου) και της Αρμάνι αντίστοιχα. Δε γίνεται λοιπόν να πας να διεκδικήσεις σοβαρά ένα τουρνουά (μη μου πείτε ότι κάποιος εκ των δύο μεγάλων ή και των υπολοίπων παιδιών θα παίξει για τη χαρά της συμμετοχής) όταν έχεις βάλει τη τζίφρα σου σε κάτι που αποκαλεί εν ολίγοις τον συμπαίχτη σου (λεγε τον Παπ, Λαρυ, Ντόρσεϊ) στημένο.
Αν συμφωνούμε σε κάτι πάντως, είναι ότι η Εθνική αποτελεί εύκολο πεδίο τέτοιας διένεξης και ιδανικό μέσο άσκησης πίεσης, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο.
Στην δεύτερη παραγράφο η άποψη μου είναι αυτή που έγραφα και όταν διακόπηκαν οι τελικού φέτος. Ότι δηλαδή η τόση μανούρα θα φτάσει σαν κύμα μέχρι το Ευρωμπάσκετ. Αν θες βρες τα ποστ μου και θα δεις οτι δεν είναι οπαδικά. Είχα γράψει κάτι επικά σεντόνια σε στιλ Οδύσσειας …

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο