Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 29, 2025 5:57 pm

steph.larry έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 5:51 pm
kein έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 5:35 pm

Ήταν φυσική εξέλιξη όλη αυτή η τοξικότητα που δημιουργήθηκε στους τελικούς ότι θα επηρεάσει την εθνική. Οποίος έχει στοιχειώδη λογική θα το προέβλεπε. Δυστυχώς η εθνική θα πληρώσει τα σπασμένα
Δε το βρίσκω απαραίτητο, αν και καταλαβαίνω γιατί το λες ως κάτι το αναμενόμενο. Το θέμα είναι ότι αυτά που γράφονται στην επιστολή προφανώς δεν είναι ούτε πρωτοβουλία ούτε αυτούσια άποψη αυτών που υπογράφουν. Εκτός αν ο Τολιό πρόλαβε και βίωσε κάποια κατάφωρη αδικία εις βαρος του ή σε βάθος 4ετίας ο Σλούκας και ο Μήτογλου ως παίχτες του ΟΣΦΠ (του κατηγορούμενου ως ευννοημένου) και της Αρμάνι αντίστοιχα. Δε γίνεται λοιπόν να πας να διεκδικήσεις σοβαρά ένα τουρνουά (μη μου πείτε ότι κάποιος εκ των δύο μεγάλων ή και των υπολοίπων παιδιών θα παίξει για τη χαρά της συμμετοχής) όταν έχεις βάλει τη τζίφρα σου σε κάτι που αποκαλεί εν ολίγοις τον συμπαίχτη σου (λεγε τον Παπ, Λαρυ, Ντόρσεϊ) στημένο.

Αν συμφωνούμε σε κάτι πάντως, είναι ότι η Εθνική αποτελεί εύκολο πεδίο τέτοιας διένεξης και ιδανικό μέσο άσκησης πίεσης, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο.
Στην πρώτη παράγραφο δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί έστω και με αναφορική γραφή θα πρέπει να αναφερθώ σε γεγονότα που εμπίπτουν της λογοκριτικών κανονισμών του φορουμ και θέλω να τους σεβαστώ.

Στην δεύτερη παραγράφο η άποψη μου είναι αυτή που έγραφα και όταν διακόπηκαν οι τελικού φέτος. Ότι δηλαδή η τόση μανούρα θα φτάσει σαν κύμα μέχρι το Ευρωμπάσκετ. Αν θες βρες τα ποστ μου και θα δεις οτι δεν είναι οπαδικά. Είχα γράψει κάτι επικά σεντόνια σε στιλ Οδύσσειας …

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 29, 2025 5:59 pm

steph.larry έγραψε:
kein έγραψε:

Ήταν φυσική εξέλιξη όλη αυτή η τοξικότητα που δημιουργήθηκε στους τελικούς ότι θα επηρεάσει την εθνική. Οποίος έχει στοιχειώδη λογική θα το προέβλεπε. Δυστυχώς η εθνική θα πληρώσει τα σπασμένα
Δε το βρίσκω απαραίτητο, αν και καταλαβαίνω γιατί το λες ως κάτι το αναμενόμενο. Το θέμα είναι ότι αυτά που γράφονται στην επιστολή προφανώς δεν είναι ούτε πρωτοβουλία ούτε αυτούσια άποψη αυτών που υπογράφουν. Εκτός αν ο Τολιό πρόλαβε και βίωσε κάποια κατάφωρη αδικία εις βαρος του ή σε βάθος 4ετίας ο Σλούκας και ο Μήτογλου ως παίχτες του ΟΣΦΠ (του κατηγορούμενου ως ευννοημένου) και της Αρμάνι αντίστοιχα. Δε γίνεται λοιπόν να πας να διεκδικήσεις σοβαρά ένα τουρνουά (μη μου πείτε ότι κάποιος εκ των δύο μεγάλων ή και των υπολοίπων παιδιών θα παίξει για τη χαρά της συμμετοχής) όταν έχεις βάλει τη τζίφρα σου σε κάτι που αποκαλεί εν ολίγοις τον συμπαίχτη σου (λεγε τον Παπ, Λαρυ, Ντόρσεϊ) στημένο.

Αν συμφωνούμε σε κάτι πάντως, είναι ότι η Εθνική αποτελεί εύκολο πεδίο τέτοιας διένεξης και ιδανικό μέσο άσκησης πίεσης, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο.
Φιλε μου δεν ειναι μονο η μεταξυ τους σχεση που πιθανον να μην επηρεαστει και καθολου καθως ειναι επαγγελματιες και αρκετοι απο αυτους και φιλοι και στο τελος της ημερας εκαναν απλα αυτο που τους ζητησε ο εργοδοτης τους. Καλως η κακως οταν αγωνιζεται η εθνικη ομαδα ολη η ελλαδα πρεπει να ειναι ενωμενη για την επισημη αγαπημενη. Τετοιες κινησεις δεν ευνοουν αυτο το συναισθημα και εντεινουν την τοξικοτητα.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:00 pm

steph.larry έγραψε:
kein έγραψε:

Αυτά που λες δεν ευσταθούν, κανείς δεν κατηγορεί τον Παπανικολάου ή τον Ντόρσεϊ για όσα γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ. Η κατηγορία περί στησίματος αφορά τους Αφους και τον Λιολιο, οι παίχτες τι φταίνε? Εκτός αν ο κάθε εργαζόμενος σε κάθε εταιρεία είναι ηθικά υπεύθυνος για κάθε πράξη του αφεντικού του. Ή λες και αν ένα σωματείο καταγγέλλει την εργοδοσία σε μια εταιρεία, η καταγγελία αφορά όλους τους εργαζόμενους, δηλαδή τους συναδέλφους τους. Δεν θεωρώ ότι θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στη χημεία της ομάδας η επιστολη, ούτε βέβαια θα αλλάξει κάτι στο ελληνικό μπάσκετ. Το μόνο που κάνει είναι να μας δίνει αφορμή για σχολιασμό και στους δημοσιογράφους αφορμή για εκπομπές και ειδήσεις. Κατά τα άλλα απλά γίνονται λίγο ρεζίλι οι παίχτες που ξαναλέω το προτιμώ χίλιες φορές από το να απείχαν εντελώς απτην εθνική, όπως έκαναν κάποτε οι παίχτες του οσφπ δυστυχώς, επι Πιτινο, ποιον τον Πιτινο... Αυτά τα καραγκιοζιλικια γίνονται κι απτις δύο πλευρές, άλλωστε και οι παίχτες του οσφπ που αποχώρησαν στο 40-25 και στήριξαν το μέχρι τέλους δεν νομίζω ότι ήταν και πολλά περισσότερα χρόνια στην ομάδα σας, γιατί και οι Αφοί τότε μιλούσαν για πολυετή αδικία και οχι μόνο ένα μεμονωμένο ματς. Νομίζω δεν υπάρχει κσνενα νόημα να χαρακτηρίζουμε και να κατηγορούμε λοιπόν τους παιχτες του παο επειδή έκαναν ότι θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος στη θέση τους.

Και προτείνω στους mods οποια τέτοια σχόλια να σβήνονται ή να τιμωρούνται, εδώ μιλάμε για την εθνική.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:03 pm

kein έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 5:41 pm
Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 5:36 pm

Ε, σ' αυτό είναι που είμαι τελείως απαισιόδοξος. Δεδομένου ότι έχουμε 2 ομάδες με υπέρμετρη ισχύ σε σχέση με τις υπόλοιπες που όμως βρίσκονται σε "πόλεμο" μεταξύ τους. Οι αιώνιοι σαφώς δεν πρέπει να έχουν λόγο στις αξιολογήσεις, ο μόνος τρόπος να δούλευε αυτό θα ήταν καμία ομάδα να μην προσπαθούσε να επιβληθεί της άλλης σε ένα πλαίσιο όπως το ΝΒΑ που όποιος τολμήσει να πει το παραμικρό το πληρώνει ακριβά. Αυτό δεν θα εξασφάλιζε καλές διαιτησίες, αν οι διαιτητές δεν είναι καλοί, θα εξασφάλιζε απλώς ένα πλαίσιο να κυλάει ήσυχα το πρωτάθλημα. Το να αναλάβουν οι ομάδες την διαιτησία προσωπικά το θεωρώ βόμβα για το πρωτάθλημα. Θα μου πεις άρα δεν υπάρχει λύση; Στο εγγύς μέλλον όχι.
Δεν ξέρω αλήθεια ποιο πλαίσιο θα δουλέψει. Αλλά σίγουρα κάποια λύση θα υπάρχει. Έστω ας καταλήξουν σε διαιτητές κοινής αποδοχής για τα δικά τους ματς. Ας φέρουν από το εξωτερικό ή απ όπου συμφωνήσουν. Μήπως τελειώσει κάποτε αυτό το τραγικό με την διαιτησία και το όλο παρασκήνιο που υποβαθμίζει τον θεσμό.
Εγώ συμμερίζομαι την απαισιόδοξη άποψη του Κόναν, δεδομένου ότι έχουμε ως κράτος καταστρατηγήσει και αναιρέσει πιο θεμελιώδεις θεσμούς, με σκάνδαλα να προκύπτουν πάντου όπου ο εκάστοτε ισχυρός κάνει πάρτυ στη πλάτη της μάζας.

Επειδή το μπάσκετ δεν είναι παρά ένα κομμάτι των αθλητικών δρώμενων αυτού του ίδιου κράτους, το πιο πιθανό είναι ότι όποια κίνηση και αν γίνει με τη διατησία , πχ φουλ επαγγελματική με μια νέα ανεξάρτητη αρχή κτλ. , όλο το μαναφούκι και η αναμπουμπούλα που θα προκύψει θα είναι απλώς για να δούμε ποιος θα καπαρώσει θέση επιρρόης και όχι πως θα διασφαλήσουμε τη δικαιοσύνη κτλ. Καθ' εικόνα και ομοίωση δηλαδή με οποιοδήποτε άλλο θεσμό του κράτους.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:04 pm

Rivers15 έγραψε:
steph.larry έγραψε:

Φιλε μου δεν ειναι μονο η μεταξυ τους σχεση που πιθανον να μην επηρεαστει και καθολου καθως ειναι επαγγελματιες και αρκετοι απο αυτους και φιλοι και στο τελος της ημερας εκαναν απλα αυτο που τους ζητησε ο εργοδοτης τους. Καλως η κακως οταν αγωνιζεται η εθνικη ομαδα ολη η ελλαδα πρεπει να ειναι ενωμενη για την επισημη αγαπημενη. Τετοιες κινησεις δεν ευνοουν αυτο το συναισθημα και εντεινουν την τοξικοτητα.
Τέτοιες κινήσεις γίνονται εκατέρωθεν όμως εδώ και χρόνια, δεν είναι μονοπλευρες. Είναι αρμοδιότητα της ΕΟΚ πάντως να λύσει τα όποια κακώς κείμενα και σε αυτό έχει κριθεί πλήρως ακατάλληλη και ανίκανη, είτε όσον αφορά το beef μεταξύ Ρογκα/Παπατζον και Σπανουλη, είτε όσον αφορά τις κόντρες των αιωνίων.

polykos

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:05 pm

Η υποταγή επαγγελματιών στην όρεξη του αφεντικού δεν είναι καλό πράγμα. Και για ένα λόγο ακόμα που σήμερα είναι εδώ, αύριο εκεί.
Θα το δεχομουν αν υπεγραφαν ΟΛΟΙ κάτι αντίστοιχο με ορίζοντα τη σύσταση επαγγελματικής διαιτησιας.
Μπήκαν αυτοβούλως σε ένα κυκεώνα αντιπαράθεσης.

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:06 pm

steph.larry έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 6:03 pm
kein έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 5:41 pm

Δεν ξέρω αλήθεια ποιο πλαίσιο θα δουλέψει. Αλλά σίγουρα κάποια λύση θα υπάρχει. Έστω ας καταλήξουν σε διαιτητές κοινής αποδοχής για τα δικά τους ματς. Ας φέρουν από το εξωτερικό ή απ όπου συμφωνήσουν. Μήπως τελειώσει κάποτε αυτό το τραγικό με την διαιτησία και το όλο παρασκήνιο που υποβαθμίζει τον θεσμό.
Εγώ συμμερίζομαι την απαισιόδοξη άποψη του Κόναν, δεδομένου ότι έχουμε ως κράτος καταστρατηγήσει και αναιρέσει πιο θεμελιώδεις θεσμούς, με σκάνδαλα να προκύπτουν πάντου όπου ο εκάστοτε ισχυρός κάνει πάρτυ στη πλάτη της μάζας.

Επειδή το μπάσκετ δεν είναι παρά ένα κομμάτι των αθλητικών δρώμενων αυτού του ίδιου κράτους, το πιο πιθανό είναι ότι όποια κίνηση και αν γίνει με τη διατησία , πχ φουλ επαγγελματική με μια νέα ανεξάρτητη αρχή κτλ. , όλο το μαναφούκι και η αναμπουμπούλα που θα προκύψει θα είναι απλώς για να δούμε ποιος θα καπαρώσει θέση επιρρόης και όχι πως θα διασφαλήσουμε τη δικαιοσύνη κτλ. Καθ' εικόνα και ομοίωση δηλαδή με οποιοδήποτε άλλο θεσμό του κράτους.
Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να σου πω πως μπορεί θεσμικά να γίνει αυτό. Σίγουρα όμως κάπως θα γίνεται και λειτουργεί σε άλλες χώρες. Ας κάτσουν κάτω και ας βρουν ένα τρόπο

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:11 pm

kein έγραψε:
steph.larry έγραψε:

Στην πρώτη παράγραφο δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί έστω και με αναφορική γραφή θα πρέπει να αναφερθώ σε γεγονότα που εμπίπτουν της λογοκριτικών κανονισμών του φορουμ και θέλω να τους σεβαστώ.

Στην δεύτερη παραγράφο η άποψη μου είναι αυτή που έγραφα και όταν διακόπηκαν οι τελικού φέτος. Ότι δηλαδή η τόση μανούρα θα φτάσει σαν κύμα μέχρι το Ευρωμπάσκετ. Αν θες βρες τα ποστ μου και θα δεις οτι δεν είναι οπαδικά. Είχα γράψει κάτι επικά σεντόνια σε στιλ Οδύσσειας …
Δεν είναι ανάγκη, ξέρω ότι δεν σχολιάζεις με οπαδικά γυαλιά. Αυτά που γράφω πιο πάνω επίσης δε τα γράφω οπαδικά, αλλά τα θέτω πρακτικά. Πχ αντίστοιχα πρακτικά ζητήματα προκύπτουν και από την ανακοίνωση Πρίντεζη-Παπ-Κονιαρη το 2019, αν και εκείνη ήταν πολύ πιο λιτή.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:17 pm

steph.larry έγραψε:
kein έγραψε:

Δεν είναι ανάγκη, ξέρω ότι δεν σχολιάζεις με οπαδικά γυαλιά. Αυτά που γράφω πιο πάνω επίσης δε τα γράφω οπαδικά, αλλά τα θέτω πρακτικά. Πχ αντίστοιχα πρακτικά ζητήματα προκύπτουν και από την ανακοίνωση Πρίντεζη-Παπ-Κονιαρη το 2019, αν και εκείνη ήταν πολύ πιο λιτή.
Προσωπικά υποστηρίζω την ελευθερία λόγου από όπου κι αν προέρχεται. Καλά έκαναν το 19 καλά κάνουν και το 25. Άσχετου χρώματος φανέλας. Αν κάποιος θεωρεί ότι υπάρχει παρασκήνιο καλά κάνει και το εκφράζει. Στην χειρότερη δεν θα αλλάξει κάτι. Στην καλύτερη μπορεί να λυθεί το θέμα ή έστω σε μια ενδιάμεση κατάσταση να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Αν έτσι έκριναν είναι δικαίωμα τους, δεν ζούμε σε μπανανία.

Εγώ αυτό που με νοιάζει είναι να βλέπω μπάσκετ χωρίς βία και παρατράγουδα και παρασκήνια. Να μπορώ να πάω στο γήπεδο με την φανέλα της ομάδας μου και να μην φοβάμαι να με σφάξουν σε κάνα στενό. Επίσης να βλέπω τους αγώνες να κρίνονται από τους παίχτες και όχι από εξωγενείς παράγοντες. Να κερδίζει ο καλύτερος και στην εθνική να πάει οποίος γουστάρει και νιώθει έτσι.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:18 pm

Rivers15 έγραψε:
steph.larry έγραψε:

Συμφωνούμε γενικά, αν και με το σχόλιο μου θέλω να καταδείξω το πρακτικό της υπόθεσης και όχι τόσο αν θα κάνουν παρέα μεταξύ τους. Και η πρακτική σκοπιά λέει πως εάν μπαίνεις στη διαδικασία σε αυτό το timing να κάνεις τέτοια ενέργεια, ε βάζεις τρικλοποδιά και στον εαυτό σου. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην επηρεαστεί η θέληση και αφοσίωση ολων τους στο τουρνουα ας πούμε.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:20 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 6:04 pm
Rivers15 έγραψε:

Τέτοιες κινήσεις γίνονται εκατέρωθεν όμως εδώ και χρόνια, δεν είναι μονοπλευρες. Είναι αρμοδιότητα της ΕΟΚ πάντως να λύσει τα όποια κακώς κείμενα και σε αυτό έχει κριθεί πλήρως ακατάλληλη και ανίκανη, είτε όσον αφορά το beef μεταξύ Ρογκα/Παπατζον και Σπανουλη, είτε όσον αφορά τις κόντρες των αιωνίων.
Δεν θυμαμαι καποια αντιστοιχη κινηση απο πλευρας παικτων της εθνικης ομαδας. Βεβαια δεν φημιζομαι για την δυνατη μου μνημη οποτε μπορει να κανω και λαθος. Το να εβγαζε την ανακοινωση η ΚΑΕ Παναθηναικος ή η ΚΑΕ Ολυμπιακος ειναι κατι το διαφορετικο απο το να βγαζουν τετοια ανακοινωση παικτες που φορουν το εθνοσημο. Τελος παντων, πολυ ασχοληθηκα(με). Να δουμε αν θα υπαρξει καποια αντιδραση απο την εοκ ή τον προπονητη της εθνικης ομαδας.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:22 pm

kein έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 6:17 pm
steph.larry έγραψε:

Προσωπικά υποστηρίζω την ελευθερία λόγου από όπου κι αν προέρχεται. Καλά έκαναν το 19 καλά κάνουν και το 25. Άσχετου χρώματος φανέλας. Αν κάποιος θεωρεί ότι υπάρχει παρασκήνιο καλά κάνει και το εκφράζει. Στην χειρότερη δεν θα αλλάξει κάτι. Στην καλύτερη μπορεί να λυθεί το θέμα ή έστω σε μια ενδιάμεση κατάσταση να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Αν έτσι έκριναν είναι δικαίωμα τους, δεν ζούμε σε μπανανία.

Εγώ αυτό που με νοιάζει είναι να βλέπω μπάσκετ χωρίς βία και παρατράγουδα και παρασκήνια. Να μπορώ να πάω στο γήπεδο με την φανέλα της ομάδας μου και να μην φοβάμαι να με σφάξουν σε κάνα στενό. Επίσης να βλέπω τους αγώνες να κρίνονται από τους παίχτες και όχι από εξωγενείς παράγοντες. Να κερδίζει ο καλύτερος και στην εθνική να πάει οποίος γουστάρει και νιώθει έτσι.
Στη 2η παραγραφο σου συμφωνώ στο 100%, όπως φαντάζομαι και οποιοδήποτε άτομο είναι υγιώς σκεπτόμενο.

Στην 1η παράγραφο, η βασική μου διαφωνία και εκεί που θέλω να καταλήξω από το αρχικό μου σχόλιο είναι πως αυτή η ενέργεια δεν εμπίμπτει σε θέματα ελευθερίας λόγου γιατί απλως θεωρώ πως αυτά δεν είναι λόγια και θέσεις των παίχτων. Το ιδιο θεωρουσα και το 2019 για την αντίστοιχη περίπτωση με τους παίχτες του ΟΣΦΠ.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:24 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 5:38 pm
kein έγραψε:

Όταν έφυγε ο Σπανουλης απτον παο και η εοκ υποτίθεται εννοούσε εμάς δεν υπήρχε αντίστοιχη τοξικότητα? Μια χαρά έπαιζαν όλοι στην εθνική. Ούτε μαζικές αποχές (όπως επί Πιτινο), ούτε επιστολές όπως τώρα, ούτε τίποτα.
Μια χαρα ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ τοτε. Το 2010 ηταν η πιο τοξικη διοργανωση της Εθνικης, ειχαν γινει τερατα. Ο Διαμαντιδης αποχωρησε και λογω αυτου.

polykos

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:27 pm

Το θέμα είναι ότι όταν δει ο Μητσοτάκης την επιστολή, το πρώτο πράγμα που θα πει είναι... Δεν το γνώριζα. Το δεύτερο θα υποσχεθεί.....το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο.
Ο τρόπος όμως δεν ξέρω ποιος θα είναι. Με προανακριτική ή με εξεταστικη

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:37 pm

+1 φάουλ σε Σλουκα, Μητογλου, Καλαιντζακη για flame post.
24ωρος αποκλεισμός σε Τολιόπουλο και Σαμοντουροφ.

Από εδώ και περα παρακαλώ να γίνει κόσμια η συζήτηση, μιλάμε μόνο μπασκετικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”