eddiedimitris έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 29, 2025 7:59 pm
kein έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 29, 2025 7:33 pm
Κοίταξε είναι μια λύση μια αυτό που προτείνεις, αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε στην Α1 δεν θα είχανε προβλήματα στην εθνική

- ωστόσο θα ήταν λίγο βαρετή η ζωή χωρίς ντέρμπι αιωνίων.
Ρε φίλε συμφωνώ αλλά αυτό το πράγμα δεν αντέχεται...Πλέον ειδικά όσον αφορά τον Παναθηναϊκό απ τους οπαδούς δεν προκύπτει σχεδόν ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και προκύπτει απίστευτη τοξικότητα απ τον πρόεδρο....
Αντίθετα βέβαια με εμάς που συνεχίζουν τα πρωτοπαλίκαρα να αποτελούν το βασικό πρόβλημα της ομάδας...
Ας πάμε να παίξουμε σε κάποια άλλη λίγκα να τελειώνει το θέμα...Από τώρα ξέρουμε πως στους επόμενους τελικούς θα γίνει χαμός....πολύ ψυχοφθόρο....
Υ.Γ.Αν ήθελαν να το κάνουν χωρίς να δημιουργήσουν έντονο πρόβλημα ας το έκαναν μετά το πέρας του Ευρωμπάσκετ που στην τελική τότε ξεκινάει το πρωτάθλημα...αλλά και πάλι λέω τους καταλαβαίνω
Η τοξικότητα έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν έχει άλλο χώρο να εκτονωθεί και μοιραίως το κύμα θα πάρει. μπάλα και την εθνική. Τα έγραφα εν μέσω τελικών, τα έγραφα και πέρσι μετά του τελικούς, παρότι είχαμε πάρει το πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι σοβαρό και έχει βαθιές κοινωνικές ρίζες, δεν είναι αμιγώς οπαδικό. Υπάρχει τέτοια πόλωση, αντίστοιχη της κοινωνικοπολιτικής πραγματικότητας που ζούμε, η οποία είναι ιδιαιτέρως τεταμένη κι αυτή.
Για να γίνω κατανοητός, αυτό το δίπολο που "τρέφει" τα σύγχρονα κοινωνικά σύνολα ανά τον πλανήτη, είναι το μοντέλο που βλέπω και στην συμπεριφορά του μέσου οπαδού (πλέον) ακόμα κι εδώ στο φόρουμ. Δηλαδή οι μεν πράσινοι πιστεύουν ότι το κακό όλων είναι η σύμπραξη ΕΟΚ-Ολυμπιακού (ή μάλλον για να το προσωποποιήσω : η σύμπραξη Λιόλιου - Αφών που έχουν τον έλεγχο της διαιτησίας) ενώ οι δε κόκκινοι πιστεύουν ότι το κακό είναι ο ΔΠΓ και μόνον αυτός, που έβαλε τα παιδιά να υπογράψουν ένα μανιφέστο για τις δικές του επιδιώξεις. Μάλιστα η επιχειρηματολογία (όχι από όλους, υπάρχουν άτομα που συζητάμε χωρίς να έχουμε "γραμμή κόμματος") είναι τέτοια που νομίζεις ότι βλέπεις βουλή TV !!!
Εγώ επειδή δεν θέλω να συμπεριφέρομαι σαν πιόνι, και επειδή όταν βλέπω μπάσκετ προσπαθώ να φιλτράρω την πληροφορία και αργότερα με πιο χαμηλούς σφυγμούς : βλέπω ότι αλήθεια δεν είναι κάπου στα άκρα, αλλά μερίδιο ευθύνης έχουν όλες οι πλευρές. Ο καθένας το δικό του ποσοστό. Δεν θα κάτσω να βγάλω το ευθυνόμετρο και να μοιράσω τα φταιξίματα. Όποιος έχει μάτια και ειλικρινή διάθεση να μην κορόιδευε τον εαυτό του, θα βλέπει ολοκάθαρα ότι κανείς δεν στέκεται στο ύψος του, ούτε Ο ΔΠΓ, ούτε οι Αφοί, ούτε η διαιτησία. Και να σου πω την αλήθεια μου δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει περισσότερο, γιατί τόσα χρόνια βλέπω την μπαγκέτα των ευθυνών να γυρνάει από χέρι σε χέρι, και διαιωνίζει αυτή τη φαγωμάρα - ίσως γιατί κάτι εξυπηρετεί. Και για να κλείσω, να σου πω κάτι με όλη την ειλικρίνεια της καρδίας μου, τώρα που τα ζυγίζω, ούτε η Εθνική μου λέει κάτι αν αποτύχει, καρφάκι δεν μου καίγεται, όσο υπάρχει η βια υπάρχει πάνω από τα κεφάλια μας. Ξέρεις κάτι παίζω μπάσκετ με παιδιά ανίψια και παιδιά γειτόνων, και σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να τα πάρω να πάμε να δούμε ένα ντέρμπι, γιατί δεν ξέρω αν θα γυρίσουμε σώοι. Όπως έλεγα και σε προηγούμενο ποστ σήμερα, φοβάμαι να φορέσω την εμφάνιση της ομάδας μου και να πάω μια βόλτα να φάω ένα παγωτό, μην βρεθώ μαχαιρωμένος, γιατί τυγχάνει να υπάρχει σύνδεσμος "αντιπάλου ομάδας" σε κοντινή απόσταση. Αυτό είναι το σοβαρό, το τραγικό της υπόθεσης. Όλα τα άλλα είναι χόμπι που τα παίρνουμε πιο σοβαρά από ότι πραγματικά αξίζουν.