Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 05, 2025 11:33 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Αύγ 05, 2025 10:17 pm
και για την σεζόν 26-27 υπάρχει κοινή οψιόν για τις δυο πλευρές.
Αυτό πάλι τι σκατά είναι;

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 05, 2025 11:54 pm

nikkal έγραψε:
Τρί Αύγ 05, 2025 11:21 pm
pan24 έγραψε:
Τρί Αύγ 05, 2025 10:51 pm

Ως δεύτερος ξεκινάει.
Τώρα από εκεί και πέρα αν είναι καλύτερος του Λεσόρ είτε επειδή πετάει ο ίδιος είτε επειδή ο Λεσόρ αργήσει να βρεθεί στο 100% θα είναι αυτός πρώτος.
Το λέω διότι υπάρχει μια φημολογία αναφορικά με τον τραυματισμό του Γάλλου που, εάν ισχύει, ο Χολμς (και ο οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του) έρχεται σε πρώτη φάση για πρώτος...
Δε νομίζω ότι πρέπει να βασιζόμαστε σε φημολογίες που διακινούν διάφοροι αναξιόπιστοι "insiders" στο Twitter και όχι μόνο.

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 05, 2025 11:55 pm

nikolas_asteri έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Υποθέτω ότι σημαίνει πως ο 2ος χρόνος της συμφωνίας ενεργοποιείται (μόνο) με τη σύμφωνη γνώμη και των 2 πλευρών.

nikkal

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Τετ Αύγ 06, 2025 12:02 am

BillyPao έγραψε:
nikkal έγραψε:

Το λέω διότι υπάρχει μια φημολογία αναφορικά με τον τραυματισμό του Γάλλου που, εάν ισχύει, ο Χολμς (και ο οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του) έρχεται σε πρώτη φάση για πρώτος...
Δε νομίζω ότι πρέπει να βασιζόμαστε σε φημολογίες που διακινούν διάφοροι αναξιόπιστοι "insiders" στο Twitter και όχι μόνο.
Δεν αναφέρομαι στους insiders των social media αλλά σε κάτι που μου μεταφέρθηκε από αξιόπιστη πηγή. Μακάρι να μην ισχύει 100%.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Αύγ 06, 2025 12:03 am

nikolas_asteri έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
του χολμς το αουτ αραγε να ειναι μονο για ΝΒΑ η γενικο?λογικα ο παο θα παρει τον βαλανσιουνας του χρονου οποτε δεν τον πολυ νοιαζει..

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 12:04 am

nikkal έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Δεν αναφέρομαι στους insiders των social media αλλά σε κάτι που μου μεταφέρθηκε από αξιόπιστη πηγή. Μακάρι να μην ισχύει 100%.
Εγώ είμαι αισιόδοξος, πιστεύω ότι ο Ματίας θα είναι έτοιμος έγκαιρα. :)

nikkal

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

BillyPao έγραψε:
nikkal έγραψε:

Μακάρι.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Αύγ 06, 2025 12:15 am

BillyPao έγραψε:
nikkal έγραψε:

Εννοείται οτι ερχεται για πρώτος

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Αύγ 06, 2025 12:16 am

BillyPao έγραψε:
nikkal έγραψε:

Η μεταγραφή Χολμς δείχνει ότι μάλλον θα αργήσει

Οπότε καλα κάνατε και πήρατε γερό παικτη στην θέση του

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 12:26 am

berry έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 12:16 am
BillyPao έγραψε:

Η μεταγραφή Χολμς δείχνει ότι μάλλον θα αργήσει

Οπότε καλα κάνατε και πήρατε γερό παικτη στην θέση του
Ή απλά ο Χολμς ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε διαθέσιμο στην αγορά, και απλά έτυχε τα χαρακτηριστικά του να μοιάζουν με αυτά του Λεσόρ. Γιατί αλλιώς δε θα προσπαθούσαμε για τον Βαλαντσιούνας, που είναι εντελώς άλλου τύπου σέντερ από τον Λεσόρ, αλλά θα πηγαίναμε εξαρχής σε παίκτη παρόμοιο με τον Λεσόρ. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Λεσόρ θα είναι έτοιμος έγκαιρα, και δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να αναμασάμε φήμες αμφιβόλου αξιοπιστίας σχετικά με την υγεία του.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 1:00 am

BillyPao έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Υποθέτω ότι σημαίνει πως ο 2ος χρόνος της συμφωνίας ενεργοποιείται (μόνο) με τη σύμφωνη γνώμη και των 2 πλευρών.
Ε αν θέλουν και οι δυο μεριές μπορούν να υπογράψουν συμβόλαιο «κανονικά», δεν χρειάζεται option :D

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 1:11 am

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 1:00 am
BillyPao έγραψε:

Ε αν θέλουν και οι δυο μεριές μπορούν να υπογράψουν συμβόλαιο «κανονικά», δεν χρειάζεται option :D
Εννοώ να αποφασίσουν και οι 2 πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και για τον 2ο χρόνο αφού έχει ολοκληρωθεί ο 1ος χρόνος, δηλαδή το καλοκαίρι του 2026. Αν και οι 2 πλευρές ήταν εξαρχής σίγουρες για 2ετή συνεργασία, τότε ναι, θα υπογραφόταν συμβόλαιο "κανονικά", δηλαδή "κλειστό" 2ετές. Προσπαθώ να στο εξηγήσω έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι, ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης

Τετ Αύγ 06, 2025 2:20 am

BillyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 05, 2025 8:17 pm
Dimitris L έγραψε:
Τρί Αύγ 05, 2025 8:09 pm

Το οτι εσυ εχεις αναγκη να φιλτραρεις καθε σχολιο μεσα απο ενα "παρελθον" και να απαντας οχι σε αυτο που γραφεται, αλλα σε αυτο που νομιζεις οτι εννοειτε βαση ιστορικου, λεει περισσοτερα για σενα παρα για μενα. Εγω εκανα ενα σαρκαστικο σχολιο εσυ εσπευσες να το παρεις σοβαρα να με διορθωσεις και να προσπαθισεις να το στηριξεις ως λογικη απαντηση. Αν θες να εισαι ο watchdog καθε φορα που δεν αποθεωνεται η ομαδα, διακιωμα σου αλλα μην περιμενεις ολοι να σιωπουν για να μην παρεξηγηθεις.
Οσο για τον λεσορ δεν θα απολογηθω επειδη ανεφερα κατι που μου ειπε ανθρωπος της ειδικοτητας. Αν εσυ θες να διαβαζεις μονο οτι επιβεβαιωνει αυτα που ηδη πιστευεις ειναι επιλογη σου αλλα τουλαχιστον οταν ξαναπιασεις ειρωνεια βεβαιωσου οτι δεν απαντας πρωτα σοβαρα σε αυτο που δεν καταλαβες.
Μη με παρεξηγήσεις (και να με παραξηγήσεις βέβαια, σιγά), αλλά κρίνοντας από σχόλια σου θεωρώ ότι κάλλιστα θα μπορούσες να είχες γράψεις στα σοβαρά το ποστ σου για τον Ουότσον και τον Μπάνγκο, άρα σίγουρα δεν είναι ευθύνη μου αν δεν κατάλαβα τον "σαρκασμό" σου. Και όσον αφορά τα ποστ μου, σίγουρα δεν είμαι "watchdog", απλά θέλω να βλέπω λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα και να μη μιζεριάζω συνέχεια όπως κάνετε μερικοί μερικοί.
Ούτε και βέβαια είμαι από αυτούς που κατά βάθος εύχονται να μη "βγει" ένας παίκτης για να κάνουν τους "σταλεγάκηδες" στο τέλος της σεζόν, γιατί προτιμώ να τα πάει καλά η ομάδα παρά να "δικαιωθώ" σε κάτι που είπα. Ούτε λοιπόν γράφω κάτι κακό, και ούτε βέβαια θα απολογηθώ για αυτά που γράφω καθώς και για το ύφος μου.
Δεν σε παρεξηγησα απλως επιβεβαιωνεις αυτο που περιεγραψα.. το να βλεπεις καθε σχολιο υπο το πρισμα της γκρινιας και να βγαζεις ψυχογραφηματα, αντι να σχολιαζεις το περιεχομενο. Δεν εκανες λαθος επιδει δεν καταλαβες ενα σαρκασμο, εκανες λαθος γιατι εσπευσες να απαντησεις με υφος, χωρις να βαιβεωθεις τι διαβαζεις. Και τωρα προσπαθεις να το δικαιολογησεις με προσωπικες ερμηνειες.
Το οτι δεν εισαι watchdog δεν σημαινει οτι δεν λειτουργεις σαν watchdog. Και οσο για το "να βλεπουμε τα πραγματα θετικα" η αισιοδοξια δεν ειναι αλλοθι για την απουσια κριτικης σκεψης. Δεν ειμαι ουτε μιζερος ουτε κατ΄ευχην αποτυχημενος. Απλως δεν θεωρω οτι καθε μεταγραφη ειναι λογος πανηγυρισμου. Εσυ αν το βλεπεις αλλιως με γεια σου με χαρα σου. Αλλα μην απορεις οταν αλλοι δεν αγοραζουν το αφηγημα.
Ο καθενας γραφει οτι θελει αλλα οταν απαντας ειρωνικα σε κατι που παρεξηγησες, τουλαχιστον μην χρεωνεις στον αλλον. Ειναι απλο.

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 3:00 am

Dimitris L έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 2:20 am
BillyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 05, 2025 8:17 pm

Μη με παρεξηγήσεις (και να με παραξηγήσεις βέβαια, σιγά), αλλά κρίνοντας από σχόλια σου θεωρώ ότι κάλλιστα θα μπορούσες να είχες γράψεις στα σοβαρά το ποστ σου για τον Ουότσον και τον Μπάνγκο, άρα σίγουρα δεν είναι ευθύνη μου αν δεν κατάλαβα τον "σαρκασμό" σου. Και όσον αφορά τα ποστ μου, σίγουρα δεν είμαι "watchdog", απλά θέλω να βλέπω λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα και να μη μιζεριάζω συνέχεια όπως κάνετε μερικοί μερικοί.
Ούτε και βέβαια είμαι από αυτούς που κατά βάθος εύχονται να μη "βγει" ένας παίκτης για να κάνουν τους "σταλεγάκηδες" στο τέλος της σεζόν, γιατί προτιμώ να τα πάει καλά η ομάδα παρά να "δικαιωθώ" σε κάτι που είπα. Ούτε λοιπόν γράφω κάτι κακό, και ούτε βέβαια θα απολογηθώ για αυτά που γράφω καθώς και για το ύφος μου.
Δεν σε παρεξηγησα απλως επιβεβαιωνεις αυτο που περιεγραψα.. το να βλεπεις καθε σχολιο υπο το πρισμα της γκρινιας και να βγαζεις ψυχογραφηματα, αντι να σχολιαζεις το περιεχομενο. Δεν εκανες λαθος επιδει δεν καταλαβες ενα σαρκασμο, εκανες λαθος γιατι εσπευσες να απαντησεις με υφος, χωρις να βαιβεωθεις τι διαβαζεις. Και τωρα προσπαθεις να το δικαιολογησεις με προσωπικες ερμηνειες.
Το οτι δεν εισαι watchdog δεν σημαινει οτι δεν λειτουργεις σαν watchdog. Και οσο για το "να βλεπουμε τα πραγματα θετικα" η αισιοδοξια δεν ειναι αλλοθι για την απουσια κριτικης σκεψης. Δεν ειμαι ουτε μιζερος ουτε κατ΄ευχην αποτυχημενος. Απλως δεν θεωρω οτι καθε μεταγραφη ειναι λογος πανηγυρισμου. Εσυ αν το βλεπεις αλλιως με γεια σου με χαρα σου. Αλλα μην απορεις οταν αλλοι δεν αγοραζουν το αφηγημα.
Ο καθενας γραφει οτι θελει αλλα οταν απαντας ειρωνικα σε κατι που παρεξηγησες, τουλαχιστον μην χρεωνεις στον αλλον. Ειναι απλο.
Θα σταθώ λίγο στο κομμάτι στο οποίο αναφέρεσαι στην οπτική μου. Ποτέ δεν είπα ότι "κάθε μεταγραφή είναι λόγος πανηγυρισμού". Απλά καλό είναι να μη θεωρούμε δεδομένο τον κάθε Χολμς, Σορτς κλπ., γιατί δε πρέπει να ξεχνάμε τι παίκτες φέρναμε πριν λίγα χρόνια (Οκάρο, Μακ κλπ.). Επίσης αν θεωρείς ότι δεν έχω κριτική σκέψη, μάλλον κάνεις λάθος ή βγάζεις επιλεκτικά συμπέρασματα. Και κριτική έχω κάνει, και έχω γκρινιάξει κατά τη διάρκεια αγώνων (είτε για παίκτες μεμονωμένα είτε συνολικά για την εικόνα της ομάδας), και τις διαφωνίες μου έχω εκφράσει για μεταγραφές κλπ. Αλλά δε γίνεται πριν καν αρχίσει η σεζόν να αρχίζω τα "ο τάδε δεν κάνει", "που πάμε με τον Γιουρτσεβέν", γιατί αυτό δεν είναι "κριτική σκέψη" αλλά μίρλα. Και τέλος, δεν περιμένω από κανένα να "αγοράσει το αφήγημα μου", γιατί το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να συμφωνούν οι άλλοι με τα ποστ και τις απόψεις μου. Αν θεωρείς λοιπόν ότι παρεξήγησα το ποστ σου, σκέψου ότι μάλλον (και) εσύ έχεις παρεξηγήσει την οπτική μου και τον τρόπο με τον οποίο γράφω για τα της ομάδας.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 06, 2025 4:37 am

nikolas_asteri έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
πιστευω οτι εννοουν οτι ο παιχτης θα εχει νβα αουτ ως τις 15 ιουλιου ας πουμε και η ομαδα αουτ ως τις 30 ιουλιου πχ

ουσιαστικα το αουτ το εχει η ομαδα αλλα αν βρει ο παιχτης κατι στο νβα θα μπορει να φυγει

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”