Όταν η συζήτηση πηγαίνει στην πορεία Σλούκα στον Ολυμπιακό δεν είμαι εγώ αυστηρός αλλά εσείς offtopic.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 2:28 pmπροκειμενου πολλες φορες να εξηγησουμε τι παικτη χρειαζεται η ομαδα και προς τα που πρεπει να κινηθουμε χρειαζεται να πουμε καποια πραγματα που εγιναν στο παρελθον και λαθη με παικτες για να γινει αντιληπτο γιατι εχουμε αυτην την αποψη...αν ολη την ωρα απλα αραδιαζουμε ονοματα πχ αρθρο για τον ταδε παικτη,ή ακουστηκε ο ταδε,ή ο ταδε δημοσιογραφος ειπε αυτο χανεται το νοημα της εκαστοτε αποψης.δεν νομιζω πως χρειαζεται να εισαι τοσο αυστηρος.αρκετες απο τις αναλυσεις παραπανω ειναι επεξηγηματικες για να δικαιολογησουμε τι παικτη θα θελαμε στην ομαδαSteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 10, 2025 2:21 pmΔηλαδή εσείς είστε ontopic τώρα μετά την παράκληση να επανέρθετε στα μεταγραφικά ;
Μπορείς κάλλιστα να απαντήσεις στο post που θα γίνει στα Μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με μία νέα απάντηση στο αντίστοιχο topic που ταιριάζει καλύτερα, παίρνοντας με αντιγραφή επικόλληση την παράθεση.
Άλλο να πεις τι παίκτη χρειάζεται η ομάδα γιατί δεν έχουμε πχ σουτ και άλλο το μεγαλύτερο και κύριο μέρος των κειμένων σου να αναλύουν τα λάθη προηγούμενων αγώνων και ένα μικρό ποσοστό να ορίζει την ανάγκη της μεταγραφής.
Η αναλογία των κειμένων σου δημιουργεί offtopic ή ontopic και οι υπόλοιπες απαντήσεις γενικεύουν το θέμα ή εξελίσσουν την συζήτηση στα μεταγραφικά.
Εγώ έχω μια ειλικρινή απορία. Γιατί Βασίλη μου δεν θέλεις να γράψεις σε άλλο νήμα όπου δεν θα σε ενοχλεί κανένας και πρέπει όλες σου οι σκέψεις να βρίσκονται μόνο στα μεταγραφικά;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο