Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 10, 2025 2:34 pm

basilis_.kts έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 2:28 pm
SteveNashidis έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 2:21 pm
Δηλαδή εσείς είστε ontopic τώρα μετά την παράκληση να επανέρθετε στα μεταγραφικά ;
προκειμενου πολλες φορες να εξηγησουμε τι παικτη χρειαζεται η ομαδα και προς τα που πρεπει να κινηθουμε χρειαζεται να πουμε καποια πραγματα που εγιναν στο παρελθον και λαθη με παικτες για να γινει αντιληπτο γιατι εχουμε αυτην την αποψη...αν ολη την ωρα απλα αραδιαζουμε ονοματα πχ αρθρο για τον ταδε παικτη,ή ακουστηκε ο ταδε,ή ο ταδε δημοσιογραφος ειπε αυτο χανεται το νοημα της εκαστοτε αποψης.δεν νομιζω πως χρειαζεται να εισαι τοσο αυστηρος.αρκετες απο τις αναλυσεις παραπανω ειναι επεξηγηματικες για να δικαιολογησουμε τι παικτη θα θελαμε στην ομαδα
Όταν η συζήτηση πηγαίνει στην πορεία Σλούκα στον Ολυμπιακό δεν είμαι εγώ αυστηρός αλλά εσείς offtopic.
Μπορείς κάλλιστα να απαντήσεις στο post που θα γίνει στα Μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με μία νέα απάντηση στο αντίστοιχο topic που ταιριάζει καλύτερα, παίρνοντας με αντιγραφή επικόλληση την παράθεση.

Άλλο να πεις τι παίκτη χρειάζεται η ομάδα γιατί δεν έχουμε πχ σουτ και άλλο το μεγαλύτερο και κύριο μέρος των κειμένων σου να αναλύουν τα λάθη προηγούμενων αγώνων και ένα μικρό ποσοστό να ορίζει την ανάγκη της μεταγραφής.

Η αναλογία των κειμένων σου δημιουργεί offtopic ή ontopic και οι υπόλοιπες απαντήσεις γενικεύουν το θέμα ή εξελίσσουν την συζήτηση στα μεταγραφικά.

Εγώ έχω μια ειλικρινή απορία. Γιατί Βασίλη μου δεν θέλεις να γράψεις σε άλλο νήμα όπου δεν θα σε ενοχλεί κανένας και πρέπει όλες σου οι σκέψεις να βρίσκονται μόνο στα μεταγραφικά;

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Αύγ 10, 2025 2:45 pm

SteveNashidis έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 2:28 pm

προκειμενου πολλες φορες να εξηγησουμε τι παικτη χρειαζεται η ομαδα και προς τα που πρεπει να κινηθουμε χρειαζεται να πουμε καποια πραγματα που εγιναν στο παρελθον και λαθη με παικτες για να γινει αντιληπτο γιατι εχουμε αυτην την αποψη...αν ολη την ωρα απλα αραδιαζουμε ονοματα πχ αρθρο για τον ταδε παικτη,ή ακουστηκε ο ταδε,ή ο ταδε δημοσιογραφος ειπε αυτο χανεται το νοημα της εκαστοτε αποψης.δεν νομιζω πως χρειαζεται να εισαι τοσο αυστηρος.αρκετες απο τις αναλυσεις παραπανω ειναι επεξηγηματικες για να δικαιολογησουμε τι παικτη θα θελαμε στην ομαδα
Όταν η συζήτηση πηγαίνει στην πορεία Σλούκα στον Ολυμπιακό δεν είμαι εγώ αυστηρός αλλά εσείς offtopic.
Μπορείς κάλλιστα να απαντήσεις στο post που θα γίνει στα Μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με μία νέα απάντηση στο αντίστοιχο topic που ταιριάζει καλύτερα, παίρνοντας με αντιγραφή επικόλληση την παράθεση.

Άλλο να πεις τι παίκτη χρειάζεται η ομάδα γιατί δεν έχουμε πχ σουτ και άλλο το μεγαλύτερο και κύριο μέρος των κειμένων σου να αναλύουν τα λάθη προηγούμενων αγώνων και ένα μικρό ποσοστό να ορίζει την ανάγκη της μεταγραφής.

Η αναλογία των κειμένων σου δημιουργεί offtopic ή ontopic και οι υπόλοιπες απαντήσεις γενικεύουν το θέμα ή εξελίσσουν την συζήτηση στα μεταγραφικά.

Εγώ έχω μια ειλικρινή απορία. Γιατί Βασίλη μου δεν θέλεις να γράψεις σε άλλο νήμα όπου δεν θα σε ενοχλεί κανένας και πρέπει όλες σου οι σκέψεις να βρίσκονται μόνο στα μεταγραφικά;
γιατι οι περισσοτεροι συμφορουμιτες μπαινουν σε αυτο το τοπικ και οι αναλυσεις που γινονται για τις μεταγραφες πρεπει να απορρεουν απο τα λαθη του παρελθοντος για να καταληξεις σε τι παικτη πρεπει να παρεις...αφου απαριθμισεις και εξηγησεις πρωτα τι πηγε λαθος θα καταληξεις στο συμπερασμα σου οτι τελικα χρειαζομαστε αυτον τον παικτη.αν λεω απλα εγω θα επαιρνα αυτον γιατι εχει σουτ...μετα θα αρχιζαν ολοι και γιατι μονο σουτ κλπ.προσπαθω να εξηγω την αποψη μου.τεσπα απο οτι φαινεται αυτο δεν βγαζει καπου κι εγω δεν μπορω να αραδιαζω απλα ενα ονομα και να λεω παρτε αυτον γιατι αρεσει σε μενα.εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια στα γραφομενα και γι αυτο δεν θα συνεχισω να γραφω γιατι δεν μπορω οταν παρουσιαζω μια αποψη που χρειαζεται να βαλλεις ολα τα δεδομενα να χωριζω το κειμενο σε 2 σειρες τοπικ μπαρτζωκα,2 σειρες τοπικ σλουκα,2 σειρες μεταγραφες και 2 οφφ τοπικ.χανεται το νοημα ετσι της εμπεριστατομενης αποψης και δημιουργουνται ανακριβειες.ευχαριστω και καλη συνεχεια σε ολους

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Κυρ Αύγ 10, 2025 2:53 pm

basilis_.kts έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 2:45 pm
SteveNashidis έγραψε:

γιατι οι περισσοτεροι συμφορουμιτες μπαινουν σε αυτο το τοπικ και οι αναλυσεις που γινονται για τις μεταγραφες πρεπει να απορρεουν απο τα λαθη του παρελθοντος για να καταληξεις σε τι παικτη πρεπει να παρεις...αφου απαριθμισεις και εξηγησεις πρωτα τι πηγε λαθος θα καταληξεις στο συμπερασμα σου οτι τελικα χρειαζομαστε αυτον τον παικτη.αν λεω απλα εγω θα επαιρνα αυτον γιατι εχει σουτ...μετα θα αρχιζαν ολοι και γιατι μονο σουτ κλπ.προσπαθω να εξηγω την αποψη μου.τεσπα απο οτι φαινεται αυτο δεν βγαζει καπου κι εγω δεν μπορω να αραδιαζω απλα ενα ονομα και να λεω παρτε αυτον γιατι αρεσει σε μενα.εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια στα γραφομενα και γι αυτο δεν θα συνεχισω να γραφω γιατι δεν μπορω οταν παρουσιαζω μια αποψη που χρειαζεται να βαλλεις ολα τα δεδομενα να χωριζω το κειμενο σε 2 σειρες τοπικ μπαρτζωκα,2 σειρες τοπικ σλουκα,2 σειρες μεταγραφες και 2 οφφ τοπικ.χανεται το νοημα ετσι της εμπεριστατομενης αποψης και δημιουργουνται ανακριβειες.ευχαριστω και καλη συνεχεια σε ολους
Οι συμφορουμίτες πηγαίνουν σε όλα τα θέματα. Και το φόρουμ έχει περισσότερο νόημα όταν υπάρχει ποικιλία θεμάτων. Μπορείτε να ανοίξετε και καινούρια θέματα τα οποία πάντα προκαλούν και διαφορετικά μέλη να απαντήσουν.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφέρεις τα λάθη του παρελθόντος ανήκουν σε άλλη κατηγορία από το συγκεκριμένο "Μεταγραφικά , προτάσεις για ρόστερ". Εδώ μέσα, σε αυτό το νήμα, ναι αραδιάζουμε ονόματα, μεταγραφές, φήμες και φτιάχνουμε ρόστερ. Είναι η παραδοσιακή θεματολογία του φόρουμ και έχει ξεκάθαρη ταυτότητα τόσα χρόνια.

Μπορείς να ανοίξεις και δικιά σου στήλη "Τα λάθη του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό σχεδιασμό 2020-2025 by Basilis". Μπορείς να κάνεις πολλά εδώ μέσα.
Καλή συνέχεια.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 10, 2025 3:14 pm

Η ομαδα χρειαζεται εναν παικτη με playmaking skills οχι απαραιτητα ασσο για εξτρα ασφαλεια.

Με το να μην ασχοληθουν με Μαλεντον, Σορτς, Μισιτς, Εντουαρντς σημαινει οτι πιστευουν τον εβανς.

Οποτε για μενα καλυτερα ενα «λαυρακι» οσο μπορει να θεωρηθει παικτης οπως ο Χειζ, ο Χαιλαντ κτλπ.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Αύγ 10, 2025 3:19 pm

SteveNashidis έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 2:21 pm
Δηλαδή εσείς είστε ontopic τώρα μετά την παράκληση να επανέρθετε στα μεταγραφικά ;

Έχουμε ωραίο νήμα για Σλούκα εδώ:
viewtopic.php?f=155&t=2307

Έχουμε ωραίο νήμα για offtopic Ολυμπιακού εδώ:

viewtopic.php?f=188&t=271&start=1530

Εχουμε ωραία νήματα για τις παλιές χρονιές Euroleague εδώ:
viewforum.php?f=237

Καταπληκτικό offtopic Παναθηναικού εδώ:
viewtopic.php?f=155&t=135&start=1185

Και σούπερ ντούπερ νήμα με σύγκριση ΟΣΦΠ-ΠΑΟ εδώ:
viewtopic.php?f=299&t=2495

Μετά και την 2η παράκληση νομίζω θα πρέπει να εναρμονιστούμε όλοι με το πως πρέπει να γίνονται οι συζητήσεις στο φόρουμ. Σας ευχαριστώ! :)
Κυριακούλα έπιασε πάγκο στην λαική διαφημίζοντας τα threads του basketforum o Steve.

Εικόνα
AO DAFNIS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Αύγ 10, 2025 8:15 pm

Serge Ibaka θα μας έκανε για 5ος ψηλός; Σε ένα ρόλο αντίστοιχο με Ταρικ Μπλακ;

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Αύγ 10, 2025 8:20 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 8:15 pm
Serge Ibaka θα μας έκανε για 5ος ψηλός; Σε ένα ρόλο αντίστοιχο με Ταρικ Μπλακ;
Εννοείται! Θα προτιμούσα Μακορμακ βέβαια.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Αύγ 10, 2025 8:52 pm

GK_23 έγραψε:
Κυρ Αύγ 10, 2025 2:47 pm
Στη συνέντευξη λέει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για το ότι δεν γνωρίζει ακριβώς ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Η εύκολη λύση είναι φυσικά να βαφτίζουμε τον Dorsey "ανισόρροπο".
Εξού και οι ανανεώσεις των δικών μας παιδιών Μακίσικ και Γιαννούλη.
Αν ο Ντόρσεϊ κάνει "τρέλες" και δεν ειναι υπάκουο παιδί θα πάει στην κερκίδα ξανά, μέχρι να χρειαστεί ξανά την τρέλα του.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 11, 2025 9:11 am

Kai Jones κοντά σε Βίρτους..Για μένα είναι πλέον φανερό ότι ο Μπι δεν θέλει να ρισκάρει με παίκτη από NBA. Πρώτη χρόνια που περνάνε για πλάκα τον Ατλαντικό τόσοι παικταράδες και εμείς κουνάμε τα μωρά.

ΟΚ, εφόσον κλείσαμε Χολ και έχεις και Μίλου στο ρόστερ, το να φέρεις παίκτη τύπου Jones είναι overkill. Τουλάχιστον, όμως, στα γκάρντ θα πρέπει να φέρει παίκτη από Αμερική. Όχι άλλο Ευρωπαίο τύπου Φόρεστ. Μακριαααααα.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Δευ Αύγ 11, 2025 9:43 am

Κοντεύουμε 15Αυγουστο και ακόμα παίκτες δεν έχουμε πάρει σε κοντό και ψηλό (που ακούγεται). Ξεκάθαρα αυτό σημαίνει ότι έχουν στοχεύσει σε Αμερικανούς από Nba/Gleague. Ένας λόγος είναι και ο οικονομικός. Σάσα/Φουρνιε/Μιλου/Φαλ έχουν τεράστια συμβόλαια και δεν ήθελαν να δώσουν σε Μίσιτς/Σορτς/Μαλεντον. Πάνε για λαβράκια με 1.5 μυριο Μαξ κοντό και κάναν ψηλό φθηνό με προοπτική.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Αύγ 11, 2025 10:28 am

prime7 έγραψε:
Δευ Αύγ 11, 2025 9:43 am
Κοντεύουμε 15Αυγουστο και ακόμα παίκτες δεν έχουμε πάρει σε κοντό και ψηλό (που ακούγεται). Ξεκάθαρα αυτό σημαίνει ότι έχουν στοχεύσει σε Αμερικανούς από Nba/Gleague. Ένας λόγος είναι και ο οικονομικός. Σάσα/Φουρνιε/Μιλου/Φαλ έχουν τεράστια συμβόλαια και δεν ήθελαν να δώσουν σε Μίσιτς/Σορτς/Μαλεντον. Πάνε για λαβράκια με 1.5 μυριο Μαξ κοντό και κάναν ψηλό φθηνό με προοπτική.
Ακριβώς αυτό.

Αλλά μετά μην μιλάμε για έλλειμμα ποιότητας στα κρίσιμα. Ό,τι πληρώσεις παίρνεις (συνήθως).

Μαγική η Σκανδιναβία παιδιά. Σίγουρα θα ξαναέρθω!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Αύγ 11, 2025 10:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Δευ Αύγ 11, 2025 10:30 am

Εικόνα :roofl:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Αύγ 11, 2025 10:33 am

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Δευ Αύγ 11, 2025 10:39 am

Αν ο Τζόουνς περάσει Ατλαντικό για τη Βίρτους είτε έχουμε δυσανεξία στο ρίσκο με παίκτες εκτός Ευρώπης ή σπεύσαμε να κλείσουμε Χολ για να μην αναγκαστούμε να είμαστε μέσα Αυγούστου με 1.5 σέντερ (Μιλου + Κώστα). Πολύ κρίμα γιατί ο συγκεκριμένος ήταν μεγάλη καψούρα από τα λίγα βίντεο που είχα δει.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 11, 2025 11:44 am

nikolakias έγραψε:
Δευ Αύγ 11, 2025 10:39 am
Αν ο Τζόουνς περάσει Ατλαντικό για τη Βίρτους είτε έχουμε δυσανεξία στο ρίσκο με παίκτες εκτός Ευρώπης ή σπεύσαμε να κλείσουμε Χολ για να μην αναγκαστούμε να είμαστε μέσα Αυγούστου με 1.5 σέντερ (Μιλου + Κώστα). Πολύ κρίμα γιατί ο συγκεκριμένος ήταν μεγάλη καψούρα από τα λίγα βίντεο που είχα δει.
Βιάστηκαν να κλείσουν τον Χολ. Αυτό έγινε. Παράλογο δεν το λες. Την περίοδο που κλείσαμε τον Χολ, όλοι αυτοί οι ψηλοί δεν είχαν πρόθεση να περάσουν τον Ατλαντικό. Βγήκε ο Χολ στην αγορά και τον χτύπησαν.

Στον κοντό, όμως, δεν επιτρέπεται να μην πάρουμε παίκτη από Αμέρικα, και να μας φορτώσουν με κανέναν Ευρωπαίο λευκογαμπήτη.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”