Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Αύγ 15, 2025 5:40 pm

ankostas333 έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 4:45 pm
basilis_.kts έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 3:22 pm

Αντιθετα εχω ακουσει για ατυχια,για αστρα,για διαιτησια αλλά δημοσια να απολογηθει ουτε 1 φορα
1. 12 Ιανουαρίου 2024 – Ήττες από Μπαρτσελόνα & Μπασκόνια (EuroLeague)

Μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα στην Ισπανία, περίπου 100 οπαδοί υποδέχθηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο.

Ο Μπαρτζώκας τους ευχαρίστησε για την στήριξη και, προς έκπληξη όλων, ζήτησε συγγνώμη για τις ήττες.

2. 12 Φεβρουαρίου 2024 – Κακή εμφάνιση κόντρα στο Μαρούσι (Basket League)

Μετά από απογοητευτική αμυντική εμφάνιση ενώ βρέθηκαν στο γήπεδο 3 000–4 000 οπαδοί, ο Μπαρτζώκας είπε:

«Απολογούμαι για την εμφάνισή μας, γιατί ήρθατε να δείτε την ομάδα κι εμείς παρουσιάσαμε απαράδεκτη εικόνα.»

3. 31 Μαΐου 2025 – Ήττα από Παναθηναϊκό (Game 1 Τελικού Basket League)

Κατά την άφιξη της αποστολής στο ΣΕΦ, περίπου 15–20 οπαδοί περίμεναν την ομάδα.

Ο Μπαρτζώκας τους είπε:

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη. Συγγνώμη για την ήττα. Πάμε με διαφορετική νοοτροπία την Κυριακή.»
οχι σε τετοια ματς που δεν κρινεται τιποτα...ζητησε λεει συγγνωμη μετα απο κακη εμφανιση με το μαρουσι.χαχα γελαω.ακομα και αν εχανε δεν θα το θυμοταν κανεις.εχασε 2 ματς στην ισπανια συνεχομενα...ε και?σιγα
Να παρει ευθυνες οταν εχανε στα φαιναλ φορ και να βγει μετα στις συνεντευξεις τυπου επισημα μπροστα σε τοσους δημοσιογραφους και να παρει ευθυνες.
Να βγει μετα το περσινο πρωταθλημα στην συνεντευξη τυπου που μας εκαναν reverse sweep και να πει τι εκανα λαθος...και οχι να μιλαει για αστρα και να προσπαθει να την πει σε δημοσιογραφους του παναθηναικου.φυσικα εκεινοι ειναι εκει για επιτελεσουν εναν σκοπο αλλά εκεινος προτιμαει να ασχολειται μαζι τους και ετσι να βγαινει ο θιγμενος της υποθεσης οτι και καλα μου κανουν πολεμο.ετσι τα πραγματικα προβληματα και τα λαθη του κρυβονται κατω απο το χαλακι.
Στα ματς που κρινουν τιτλους και βγαζουν πρωταθλητες θελω να βγαινει μπροστα και να εξηγει γιατι απετυχε.οχι να ζηταει συγγνωμες για εμφανισεις σε παιχνιδια ΄΄της σειρας΄΄

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 15, 2025 6:19 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 12:32 pm
Είναι «κοντό» το άλμα του ή είναι ιδέα μου; Είχα παρατηρήσει κάτι παρόμοιο σε ένα περσινό βιντεάκι που είχε δημοσιευτεί μέσα στην σεζόν.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 15, 2025 6:53 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 6:19 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 12:32 pm
Είναι «κοντό» το άλμα του ή είναι ιδέα μου; Είχα παρατηρήσει κάτι παρόμοιο σε ένα περσινό βιντεάκι που είχε δημοσιευτεί μέσα στην σεζόν.
Ετσι φαινεται! :shock:
Εκτος αν δειχνει ετσι επειδη η καμερα ειναι χαμηλα.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 15, 2025 7:03 pm

basilis_.kts έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 2:13 pm

Αυτο που εγραψα ξεκαθαρα ειναι πως ευτυχως η γκρινια δεν εχει αγγιξει ακομα το ΣΕΦ και ελπιζω πως δεν θα φτασει στο ΣΕΦ. Αυτο δεν σημαινει (και ουτε εγραψα) πως δεν εχουν γινει παραφωνιες στο παρελθον και απο τους φιλαθλους που πανε στο γηπεδο (ειτε υπερ της ομαδας τους ή εναντιον). Το 2014 (οχι 2015) ημουν κ εγω απο αυτους που ηθελαν να φυγει ο Μπαρτζωκας (αν και δεν ημουν στο παρκινγκ καθως δεν με εκφραζουν τοσο ακραιες συμπεριφορες). Τι να κανουμε, λαθη γινονται απο ολους, το θεμα ειναι να τα αντιλλαμβανομαστε, να τα διορθωνουμε κ να μην τα επαναλαμβανουμε!
με βρισκεις απολυτα συμφωνο μαζι σου.η τελευταια προταση ειδικα πρεπει να ειναι οδηγος μας.απλα το θεμα ειναι πως οσο λαθη θεωρουνται το παρκινγκ το 2014[σωστα ηταν την σεζον 2014-2015] και το 2017 με τα καπνογονα απο μεριας φιλαθλων αλλο τοσο λαθη ειναι η επιμονη επι 4 χρονια να παιζουμε με βασικο ασσο τον γουοκαπ,η επιμονη επι 4 χρονια να παιζουμε με βασικο τον φαλ,η επιμονη επι 4 χρονια να κραταμε τον μπαρτζωκα ενω εχει αποτυχει σε 4 φαιναλ φορ.οπως βλεπεις οπως οι οπαδοι πρεπει να μαθαινουν απο τα λαθη τους και να μην τα επαναλαμβανουν ετσι και ο μπαρτζωκας θα επρεπε να μαθαινει απο τα λαθη του και να μην επιμενει πως θα τα καταφερει με τα ιδια υλικα ενω εχει αποτυχει.ομοιως και η διοικηση θα επρεπε να εχει απολυσει τον μπαρτζωκα.προσωπικα δεν θα κατσω να αναλωθω αν υπαρχει καποιος καλυτερος ή χειροτερος αλλά οταν εχεις αποτυχει ειτε η διοικηση ως πρωτοβουλια ειτε ακομα και ο ιδιος μπαρτζωκας θα επρεπε να πει παιδια συγγνωμη απετυχα γεια σας θα μεινω ενας φιλαθλος της ομαδας.ευθιξια λεγεται
Οσο ο κοσμος οφειλει να αναγνωριζει τα λαθη του,αλλο τοσο οφειλει να αναγνωριζει τα λαθη του ο προπονητης
Επι 4 χρονια εγω δεν θυμαμαι ποτε τον μπαρτζωκα να εχει αναλαβει ως προσωπο την ευθυνη και να πει εκανα λαθος εδω κι εδω και φταιω και ζηταω συγγνωμη απο τον κοσμο του ολυμπιακου και αποτυχαμε
Αντιθετα εχω ακουσει για ατυχια,για αστρα,για διαιτησια αλλά δημοσια να απολογηθει ουτε 1 φορα
Ο Γουοκαπ ειναι εξαιρετικος τοσα χρονια. Και προσωπικα χαιρομαι που υπαρχει στην ομαδα ο Γουοκαπ για ρολο 20+ λεπτων. Ο Φαλ περυσι ηταν πολυ κακος αλλα επισης μεχρι τον τραυματισμο του (καταγμα κοπωσης) ηταν αξιολογος και γι αυτο αλλωστε θυμαμαι οι περισσοτεροι ηταν υπερ-ικανοποιημενοι απο την ανανεωση του Φαλ πριν 2 χρονια. Επισης, φετος αλλαξε ο Φαλ με τον Χολ παλι δυσαρεστημενοι ειστε. Δεν ξερω τι πενταρι περιμενατε να ερθει γιατι εγω δεν βλεπω και πολλα πενταρια υψηλου επιπεδου διαθεσιμα στην αγορα.
Τελος, αγαπητε, προσωπικα δεν θεωρω αποτυχια τη μη κατακτηση της ευρωλιγκα. Οπως εχω ξαναπει με ΟΤΙ υλικο και με ΟΠΟΙΟΝ προπονητη κι αν φτασεις F4 οι πιθανοτητες ειναι ΠΑΝΤΑ 25%. Και με την πολιτικη του Ολυμπιακου σε μπατζετ και γενικοτερο τροπο λειτουργιας καλη τυχη να βρεις καλυτερο του Μπαρτζωκα ωστε να φτανεις F4 (γιατι αν δεν φτασεις F4 ουτε 25% πιθανοτητες δεν θα εχεις!). Βεβαια αν εισαι απο αυτους που ονειρευονται ευρωλιγκες με τον ανερχομενο προπονητη Σπανουλη, καλη μας τυχη εις το τετραγωνο!
Καλα να ειμαστε να ειμαστε εδω να τα λεμε κ να διαχειριζομαστε την ιδια γκρινια και με τον επομενο του Μπαρτζωκα! :mrgreen:

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Αύγ 15, 2025 7:35 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 7:03 pm
basilis_.kts έγραψε:

με βρισκεις απολυτα συμφωνο μαζι σου.η τελευταια προταση ειδικα πρεπει να ειναι οδηγος μας.απλα το θεμα ειναι πως οσο λαθη θεωρουνται το παρκινγκ το 2014[σωστα ηταν την σεζον 2014-2015] και το 2017 με τα καπνογονα απο μεριας φιλαθλων αλλο τοσο λαθη ειναι η επιμονη επι 4 χρονια να παιζουμε με βασικο ασσο τον γουοκαπ,η επιμονη επι 4 χρονια να παιζουμε με βασικο τον φαλ,η επιμονη επι 4 χρονια να κραταμε τον μπαρτζωκα ενω εχει αποτυχει σε 4 φαιναλ φορ.οπως βλεπεις οπως οι οπαδοι πρεπει να μαθαινουν απο τα λαθη τους και να μην τα επαναλαμβανουν ετσι και ο μπαρτζωκας θα επρεπε να μαθαινει απο τα λαθη του και να μην επιμενει πως θα τα καταφερει με τα ιδια υλικα ενω εχει αποτυχει.ομοιως και η διοικηση θα επρεπε να εχει απολυσει τον μπαρτζωκα.προσωπικα δεν θα κατσω να αναλωθω αν υπαρχει καποιος καλυτερος ή χειροτερος αλλά οταν εχεις αποτυχει ειτε η διοικηση ως πρωτοβουλια ειτε ακομα και ο ιδιος μπαρτζωκας θα επρεπε να πει παιδια συγγνωμη απετυχα γεια σας θα μεινω ενας φιλαθλος της ομαδας.ευθιξια λεγεται
Οσο ο κοσμος οφειλει να αναγνωριζει τα λαθη του,αλλο τοσο οφειλει να αναγνωριζει τα λαθη του ο προπονητης
Επι 4 χρονια εγω δεν θυμαμαι ποτε τον μπαρτζωκα να εχει αναλαβει ως προσωπο την ευθυνη και να πει εκανα λαθος εδω κι εδω και φταιω και ζηταω συγγνωμη απο τον κοσμο του ολυμπιακου και αποτυχαμε
Ο Γουοκαπ ειναι εξαιρετικος τοσα χρονια. Και προσωπικα χαιρομαι που υπαρχει στην ομαδα ο Γουοκαπ για ρολο 20+ λεπτων. Ο Φαλ περυσι ηταν πολυ κακος αλλα επισης μεχρι τον τραυματισμο του (καταγμα κοπωσης) ηταν αξιολογος και γι αυτο αλλωστε θυμαμαι οι περισσοτεροι ηταν υπερ-ικανοποιημενοι απο την ανανεωση του Φαλ πριν 2 χρονια. Επισης, φετος αλλαξε ο Φαλ με τον Χολ παλι δυσαρεστημενοι ειστε. Δεν ξερω τι πενταρι περιμενατε να ερθει γιατι εγω δεν βλεπω και πολλα πενταρια υψηλου επιπεδου διαθεσιμα στην αγορα.
Τελος, αγαπητε, προσωπικα δεν θεωρω αποτυχια τη μη κατακτηση της ευρωλιγκα. Οπως εχω ξαναπει με ΟΤΙ υλικο και με ΟΠΟΙΟΝ προπονητη κι αν φτασεις F4 οι πιθανοτητες ειναι ΠΑΝΤΑ 25%. Και με την πολιτικη του Ολυμπιακου σε μπατζετ και γενικοτερο τροπο λειτουργιας καλη τυχη να βρεις καλυτερο του Μπαρτζωκα ωστε να φτανεις F4 (γιατι αν δεν φτασεις F4 ουτε 25% πιθανοτητες δεν θα εχεις!). Βεβαια αν εισαι απο αυτους που ονειρευονται ευρωλιγκες με τον ανερχομενο προπονητη Σπανουλη, καλη μας τυχη εις το τετραγωνο!
Καλα να ειμαστε να ειμαστε εδω να τα λεμε κ να διαχειριζομαστε την ιδια γκρινια και με τον επομενο του Μπαρτζωκα! :mrgreen:
πολυ επιφανειακα θελω να σε ρωτησω κατι
Πρακτικα εχουμε παει σε 4 φαιναλ φορ,στα οποια ο βασικος σου ασσος γουοκαπ και το βασικο σου 5αρι φαλ ειναι σχεδον αποντοι στα παιχνιδια[βαζουν 2-4 ποντους μεσο ορο]
εγω λοιπον θεωρω κοινο παρονομαστη της μη κατακτησης της ευρωλιγκας οτι-στην επιθεση παιζαμε ουσιαστικα με -2 παικτες...επειδη λοιπον εγω το 23 δεν μπορω να ριξω ευυθυνες στον καναν με 21 ποντους,στον βεζενκοφ με 29 ή ακομα και στον σλουκα που εκανε κακο παιχνιδι αλλά μεσα στην χρονια σε πολλα παιχνιδια ειχε κουβαλησει την ομαδα.επισης το 25 φετος δεν μπορω να ριξω ευθυνες στον φουρνιε που εβαλε 31 και δεν μπορω να ριξω ευθυνες στον βεζενκοφ που ηταν κακος αλλά πολλα παιχνιδια τα επαιρνε μονος του μεσα στην σεζον.
ΕΝ κατακλειδι δεν γινεται να παιζουν 5vs5 και σε μια ομαδα να απαιτεις για να κερδισεις οι 3 σου παικτες να βαζουν 25+ ποντους για να κερδισεις επειδη οι αλλοι 2 δεν ξερουν τι παει να πει καλαθι.γιατι εκει καταληγουμε.αν πεις πως επιθετικα εχω 2 παικτες που δεν σκοραρουν ντεφακτο,πρεπει για να φτασω 80 ποντους στοιχειωδως οι 3 να βαρανε 25+ποντους.
Σε μια ομαδα ολοι συμμετεχουν στην επιθεση και ολοι συμμετεχουν στην αμυνα.συμφωνω πως καποιοι ειναι καλυτεροι σε καποιο κομματι και αλλοι σε αλλο.απλα η κατασταση με γουοκαπ-φαλ ειδικα τα 2 τελευταια χρονια εχει ξεφυγει με τον γουοκαπ να τον παιζουν αντερ στα 3 μετρα και τον φαλ να πεταει την μπαλα εξω και να μην μπορει να ποσταρει ουτε τον καμπατσο.εγω λοιπον πιστευω πως ο βασικος λογος που αποτυγχαναμε ειναι πως 2 βασικοι μας παικτες δεν σκοραρουν.
Οποτε ερχομαι να ρωτησω εσενα.εσυ τι πιστευεις πως φταιει και χασαμε και τα 4 φαιναλ φορ?εκτος αν πιστευεις πως δεν φταιει κατι και απλα σε ολα ηταν θεμα τυχης.
Δεν θεωρεις αδικο για τον βεζενκοφ,για τον σλουκα,για τον κανααν το 23,για τον φουρνιε να εχουν διπλα τους παικτες που λενε οτι ξερετε παιδια φροντιστε να βαλετε ο καθενας απο 25-30 ποντους γιατι εγω[γουοκαπ-φαλ] δεν μπορω να σκοραρω.εγω μονο αμυνα παιζω και φροντιστε εσεις να κανετε οτι καταλαβαινετε γιατι εγω δεν μπορω να βοηθησω.δεν μπορω να κανω ντραιβ[γουοκαπ],δεν μπορω να ποσταρω[φαλ] οποτε στην επιθεση παιζαμε μονιμως 3vs5

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Αύγ 15, 2025 7:37 pm

καλα γενικα στο βιντεακι φαινεται αργος,δεν πηδαει ψηλα κτλ αλλα υποθετω ειναι ενα καποιο ζεσταμα αυτο..δεν νομιζω να τα κανει οσο μπορει καηκαμε :P Δεν εχει ενταση χαζολογαει θελω να πιστευω..Εντωμεταξυ ο εβανς εκανε ενα σορο καρφωματα αν και γκαρντ..ηταν σουπερ αθλητικος..να δουμε τωρα πως θα ναι.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Αύγ 15, 2025 7:41 pm

shaq7 έγραψε:
καλα γενικα στο βιντεακι φαινεται αργος,δεν πηδαει ψηλα κτλ αλλα υποθετω ειναι ενα καποιο ζεσταμα αυτο..δεν νομιζω να τα κανει οσο μπορει καηκαμε :P Δεν εχει ενταση χαζολογαει θελω να πιστευω..Εντωμεταξυ ο εβανς εκανε ενα σορο καρφωματα αν και γκαρντ..ηταν σουπερ αθλητικος..να δουμε τωρα πως θα ναι.
Αν είναι αυτό το άλμα του από εδώ και πέρα, το κλείσαμε το μαγαζί.
Αν το πρόβλημα μας πάντως ήταν ότι στα κλεισίματα είχαμε μέσα τον Γουόκαπ, Μακκίσικ που τους έπαιζαν under και φέτος έχουμε τους Έβανς, Γουόρντ στην θέση τους το ξεχνάνε το under οι αντίπαλες ομάδες και δεν χάνουμε ιδιαίτερα σε άμυνα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Αύγ 15, 2025 7:51 pm

Από τότε που έχει τραυματιστεί έχουν βγει δυο βιντεάκια να κάνει προπόνηση με μπάλα, και στα δυο τόσο πήδαγε..

Δεν ξέρω, το βλέπω λίγο ανησυχητικό εγώ αυτό..μήπως φοβάται/δεν μπορεί να βάλει μεγάλη ένταση στο πόδι και έχει χάσει αλτικοτητα;

Λείπει και ο Χριστοφής να μας έκανε μια ανάλυση επί του θέματος.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Αύγ 15, 2025 8:17 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 15, 2025 7:51 pm
Λείπει και ο Χριστοφής να μας έκανε μια ανάλυση επί του θέματος.
Θα κάνω το γραφείο τύπου μέχρι να επανέλθει. Ο Χριστοφής έχει πει αρκετές φορές ότι (με βάση αυτά που του έχουν μεταφερθεί) ο παίκτης είναι πολύ καλά σωματικά εδώ και αρκετούς μήνες και είχε (έχει;) ψυχολογικό θέμα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Αύγ 15, 2025 8:28 pm

shaq7 έγραψε:
Ωραία όλα αυτά... Αλλά εάν ισχύει το παραπάνω, δεν έχει ένταση γιατί χαζολογάει, τότε για ποιό λόγο το βιντεοσκοπεί και το σηκώνουν στα σόσιαλ?

Παρεμπιπτόντως και στα 2 βιντεάκια που υπάρχουν να "παίζει" μόνος του, έχει το ίδιο "άλμα" στα τζάμπ σοτ του. Τα οποία είναι οριακά στο 1/3 του άλματος που είχε προ τραυματισμού στα ίδιου τύπου σουτ.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Αύγ 15, 2025 8:32 pm

Άμα δεν τον δούμε να καρφώνει ή να πηγαίνει σε μπάσιμο με επαφη δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε

Επίσης άλλο ενα θεμα ειναι η ταχύτητα

Εικόνα
Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Αύγ 15, 2025 8:34 pm

Knoxville έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ωραία όλα αυτά... Αλλά εάν ισχύει το παραπάνω, δεν έχει ένταση γιατί χαζολογάει, τότε για ποιό λόγο το βιντεοσκοπεί και το σηκώνουν στα σόσιαλ?

Παρεμπιπτόντως και στα 2 βιντεάκια που υπάρχουν να "παίζει" μόνος του, έχει το ίδιο "άλμα" στα τζάμπ σοτ του. Τα οποία είναι οριακά στο 1/3 του άλματος που είχε προ τραυματισμού στα ίδιου τύπου σουτ.
Ναι αυτό έχω παρατηρήσει και εγώ :-?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Αύγ 15, 2025 8:37 pm

Knoxville έγραψε:
shaq7 έγραψε:
ο ιδιος νομιζω το ανεβασε στο τικ τοκ..μπορει ετσι να ανεβασε ενα βιντεακι,αδυνατω να πιστεψω πως τοσο μπορει,ειδικα αν δειτε το λει απ ειναι σαν το shooting around που χαζολογανε μια μερα πριν απο τον αγωνα..δεν ειναι οτι προσπαθει κιολας να πηδηξει..ενω θα μπορουσε απλα να βαζει την δυναμη στο καλο ποδι..

Αν ο μπαρτζωκας ξερει οτι ειναι σαν την κατασταση του βιντεο δεν γινεται να τον θεωρει για βασικο..σε λιγοτερο απο 2 μηνες ξεκινανε οι αγωνες..τι θα αλλαξει τοσο δραστικα μεχρι τοτε?Η λογικη λεει οτι απλα χαζολογαει στο βιντεο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Αύγ 15, 2025 8:39 pm

Πότε ξεκινάει η προετοιμασία;

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF