Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 15, 2025 7:03 pm
basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Αύγ 15, 2025 3:22 pm
με βρισκεις απολυτα συμφωνο μαζι σου.η τελευταια προταση ειδικα πρεπει να ειναι οδηγος μας.απλα το θεμα ειναι πως οσο λαθη θεωρουνται το παρκινγκ το 2014[σωστα ηταν την σεζον 2014-2015] και το 2017 με τα καπνογονα απο μεριας φιλαθλων αλλο τοσο λαθη ειναι η επιμονη επι 4 χρονια να παιζουμε με βασικο ασσο τον γουοκαπ,η επιμονη επι 4 χρονια να παιζουμε με βασικο τον φαλ,η επιμονη επι 4 χρονια να κραταμε τον μπαρτζωκα ενω εχει αποτυχει σε 4 φαιναλ φορ.οπως βλεπεις οπως οι οπαδοι πρεπει να μαθαινουν απο τα λαθη τους και να μην τα επαναλαμβανουν ετσι και ο μπαρτζωκας θα επρεπε να μαθαινει απο τα λαθη του και να μην επιμενει πως θα τα καταφερει με τα ιδια υλικα ενω εχει αποτυχει.ομοιως και η διοικηση θα επρεπε να εχει απολυσει τον μπαρτζωκα.προσωπικα δεν θα κατσω να αναλωθω αν υπαρχει καποιος καλυτερος ή χειροτερος αλλά οταν εχεις αποτυχει ειτε η διοικηση ως πρωτοβουλια ειτε ακομα και ο ιδιος μπαρτζωκας θα επρεπε να πει παιδια συγγνωμη απετυχα γεια σας θα μεινω ενας φιλαθλος της ομαδας.ευθιξια λεγεται
Οσο ο κοσμος οφειλει να αναγνωριζει τα λαθη του,αλλο τοσο οφειλει να αναγνωριζει τα λαθη του ο προπονητης
Επι 4 χρονια εγω δεν θυμαμαι ποτε τον μπαρτζωκα να εχει αναλαβει ως προσωπο την ευθυνη και να πει εκανα λαθος εδω κι εδω και φταιω και ζηταω συγγνωμη απο τον κοσμο του ολυμπιακου και αποτυχαμε
Αντιθετα εχω ακουσει για ατυχια,για αστρα,για διαιτησια αλλά δημοσια να απολογηθει ουτε 1 φορα
Ο Γουοκαπ ειναι εξαιρετικος τοσα χρονια. Και προσωπικα χαιρομαι που υπαρχει στην ομαδα ο Γουοκαπ για ρολο 20+ λεπτων. Ο Φαλ περυσι ηταν πολυ κακος αλλα επισης μεχρι τον τραυματισμο του (καταγμα κοπωσης) ηταν αξιολογος και γι αυτο αλλωστε θυμαμαι οι περισσοτεροι ηταν υπερ-ικανοποιημενοι απο την ανανεωση του Φαλ πριν 2 χρονια. Επισης, φετος αλλαξε ο Φαλ με τον Χολ παλι δυσαρεστημενοι ειστε. Δεν ξερω τι πενταρι περιμενατε να ερθει γιατι εγω δεν βλεπω και πολλα πενταρια υψηλου επιπεδου διαθεσιμα στην αγορα.
Τελος, αγαπητε, προσωπικα δεν θεωρω αποτυχια τη μη κατακτηση της ευρωλιγκα. Οπως εχω ξαναπει με ΟΤΙ υλικο και με ΟΠΟΙΟΝ προπονητη κι αν φτασεις F4 οι πιθανοτητες ειναι ΠΑΝΤΑ 25%. Και με την πολιτικη του Ολυμπιακου σε μπατζετ και γενικοτερο τροπο λειτουργιας καλη τυχη να βρεις καλυτερο του Μπαρτζωκα ωστε να φτανεις F4 (γιατι αν δεν φτασεις F4 ουτε 25% πιθανοτητες δεν θα εχεις!). Βεβαια αν εισαι απο αυτους που ονειρευονται ευρωλιγκες με τον ανερχομενο προπονητη Σπανουλη, καλη μας τυχη εις το τετραγωνο!
Καλα να ειμαστε να ειμαστε εδω να τα λεμε κ να διαχειριζομαστε την ιδια γκρινια και με τον επομενο του Μπαρτζωκα!
πολυ επιφανειακα θελω να σε ρωτησω κατι
Πρακτικα εχουμε παει σε 4 φαιναλ φορ,στα οποια ο βασικος σου ασσος γουοκαπ και το βασικο σου 5αρι φαλ ειναι σχεδον αποντοι στα παιχνιδια[βαζουν 2-4 ποντους μεσο ορο]
εγω λοιπον θεωρω κοινο παρονομαστη της μη κατακτησης της ευρωλιγκας οτι-στην επιθεση παιζαμε ουσιαστικα με -2 παικτες...επειδη λοιπον εγω το 23 δεν μπορω να ριξω ευυθυνες στον καναν με 21 ποντους,στον βεζενκοφ με 29 ή ακομα και στον σλουκα που εκανε κακο παιχνιδι αλλά μεσα στην χρονια σε πολλα παιχνιδια ειχε κουβαλησει την ομαδα.επισης το 25 φετος δεν μπορω να ριξω ευθυνες στον φουρνιε που εβαλε 31 και δεν μπορω να ριξω ευθυνες στον βεζενκοφ που ηταν κακος αλλά πολλα παιχνιδια τα επαιρνε μονος του μεσα στην σεζον.
ΕΝ κατακλειδι δεν γινεται να παιζουν 5vs5 και σε μια ομαδα να απαιτεις για να κερδισεις οι 3 σου παικτες να βαζουν 25+ ποντους για να κερδισεις επειδη οι αλλοι 2 δεν ξερουν τι παει να πει καλαθι.γιατι εκει καταληγουμε.αν πεις πως επιθετικα εχω 2 παικτες που δεν σκοραρουν ντεφακτο,πρεπει για να φτασω 80 ποντους στοιχειωδως οι 3 να βαρανε 25+ποντους.
Σε μια ομαδα ολοι συμμετεχουν στην επιθεση και ολοι συμμετεχουν στην αμυνα.συμφωνω πως καποιοι ειναι καλυτεροι σε καποιο κομματι και αλλοι σε αλλο.απλα η κατασταση με γουοκαπ-φαλ ειδικα τα 2 τελευταια χρονια εχει ξεφυγει με τον γουοκαπ να τον παιζουν αντερ στα 3 μετρα και τον φαλ να πεταει την μπαλα εξω και να μην μπορει να ποσταρει ουτε τον καμπατσο.εγω λοιπον πιστευω πως ο βασικος λογος που αποτυγχαναμε ειναι πως 2 βασικοι μας παικτες δεν σκοραρουν.
Οποτε ερχομαι να ρωτησω εσενα.εσυ τι πιστευεις πως φταιει και χασαμε και τα 4 φαιναλ φορ?εκτος αν πιστευεις πως δεν φταιει κατι και απλα σε ολα ηταν θεμα τυχης.
Δεν θεωρεις αδικο για τον βεζενκοφ,για τον σλουκα,για τον κανααν το 23,για τον φουρνιε να εχουν διπλα τους παικτες που λενε οτι ξερετε παιδια φροντιστε να βαλετε ο καθενας απο 25-30 ποντους γιατι εγω[γουοκαπ-φαλ] δεν μπορω να σκοραρω.εγω μονο αμυνα παιζω και φροντιστε εσεις να κανετε οτι καταλαβαινετε γιατι εγω δεν μπορω να βοηθησω.δεν μπορω να κανω ντραιβ[γουοκαπ],δεν μπορω να ποσταρω[φαλ] οποτε στην επιθεση παιζαμε μονιμως 3vs5