εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.σε αυτην την χωρα οτι δηλωσεις εισαι και ο αθλητισμος δεν αποτελει εξαιρεση.επισης το περσινο πρωταθλημα χαθηκε λογω των αστρων οπως δηλωσε ο προπονητης επισημως.ποιος ειμαι εγω να σου χαλασω το ονειρο σου?οσο για τον σπανουλη επειδη ειναι σοβαρος ανθρωπος κι επειδη εχει σε τοσο μεγαλη εκτιμηση τον γουοκαπ οπως λες γι αυτο δεν τον καλεσε στην εθνικη και προτιμησε ντορσει...τραυματιας παντως δεν ειναι καθως επαιξε στους τελικους κανονικαRivers15 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 4:25 pmΣωστα ο Γουοκαπ δν ειναι ο καλυτερος συμπληρωματικος γκαρντ αλλα ειναι ενας απο τους κορυφαιους γκαρντ στην Ευρωπη. Οπως ειπε ο Μπαρτζωκας που θεωρειται ενας απο τους κουρυφαιους προπονητες στην Ευρωπη, για τον Γουοκαπ θα μιλαει ο ιστορικος του μελλοντος. Επισης και ο Σπανουλης ειχε παρομοια αποψη για τον Θωμακο.basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 4:19 pm
δεν ισχυει αυτο που λες
η ζαλγκιρις πηγε φαιναλ φορ το 2018 που ειχε αποκλεισει τον ολυμπιακο.ο γουοκαπ το 2018 ηταν στην λουντβιγκσμπουργκ και πηρε μεταγραφη το καλοκαιρι για την ζαλγκιρις[ας προσεχουμε λιγο πριν γραψουμε ωστε οι πληροφοριες να ειναι σωστες]
αντιθετα σε εκεινη την ζαλγκιρις επαιζαν ο πανγκος,ο μισιτς,ο τουπαν,ο ουλανοβας,ο μιλακνις,ο ντειβις,ο γιανκουνας.
δεν θα ξαναμιλησω για τον γουοκαπ γιατι εχει κουρασει η συζητηση.απλα θα γινουμε αξιοι της μοιρας μας στο τελος.κορυφαιος συμπληρωματικος γκαρντ θα μπορουσε να θεωρηθει ο περσινος γκραντ,ή ο μπομπουα οταν η εφες επαιρνε τις ευρωλιγκες με βασικους μισιτς,λαρκιν.πραγματικα απορω ωρες ωρες αν βλεπουμε τον ιδιο παικτη ή λεμε για αλλον.θα με τρελανεται εδω μεσα![]()
τοπ περιφερεια εχει ο παναθηναικος με σορτς,ναν,γκραντ,σλουκα.ο 4ος γκαρντ του παναθηναικου που θα ειναι ο σλουκας εμεις θα τον ειχαμε βασικο και αναντικαταστατο ασσο,πανω απο τον εβανς στην αρχη της σεζον σιγουρα θα ηταν
οσον αφορα το οτι το 23 ειχαμε βασικο ασσο τον γουοκαπ και ηταν πανω απο τον σλουκα το εδειξε η ιστορια αν ηταν σωστο ή επισης το οτι ενας προπονητης κανει χαζομαρες δεν σημαινει πως εμεις θα το αποδεχομαστε και θα λεμε ααα ειναι προπονητης ξερει.προσωπικα δεν θα αποδεχομαι τα λαθη των αλλων εφοσον εχω τα ματια μου και μπορω να κρινω τι βλεπω.δεν ειμαστε στην βορεια κορεα να δεχομαστε ακριτα την καθε χαζομαρα[πολυ κοσμια τοποθετηση] του προπονητη που ειχε ως βασικο ασσο τον γουοκαπ και οχι τον σλουκα.
δεν υπαρχει καμια απολυτως συγκριση των παικτων σλουκα-γουοκαπ ως προς την αξια τους
Απο εκει κ περα γουστα ειναι του καθενος..
Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Προπερσι το πρωταθλημα χαθηκε γιατι επαιζες με ενα σεντερ ολη τη σειρα, γιατι εχασε ο Γκος το τελευταιο σουτ κ γιατι δεν επαιζες μονος σου αλλα με μια πολυ δυνατη ομαδα που ειχε βγει πρωταθλητρια ευρωπης κ πιθανον να ηταν καλυτερη...basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 4:32 pmεχεις απολυτο δικιο φιλε μου.σε αυτην την χωρα οτι δηλωσεις εισαι και ο αθλητισμος δεν αποτελει εξαιρεση.επισης το περσινο πρωταθλημα χαθηκε λογω των αστρων οπως δηλωσε ο προπονητης επισημως.ποιος ειμαι εγω να σου χαλασω το ονειρο σου?οσο για τον σπανουλη επειδη ειναι σοβαρος ανθρωπος κι επειδη εχει σε τοσο μεγαλη εκτιμηση τον γουοκαπ οπως λες γι αυτο δεν τον καλεσε στην εθνικη και προτιμησε ντορσει...τραυματιας παντως δεν ειναι καθως επαιξε στους τελικους κανονικαRivers15 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 4:25 pm
Σωστα ο Γουοκαπ δν ειναι ο καλυτερος συμπληρωματικος γκαρντ αλλα ειναι ενας απο τους κορυφαιους γκαρντ στην Ευρωπη. Οπως ειπε ο Μπαρτζωκας που θεωρειται ενας απο τους κουρυφαιους προπονητες στην Ευρωπη, για τον Γουοκαπ θα μιλαει ο ιστορικος του μελλοντος. Επισης και ο Σπανουλης ειχε παρομοια αποψη για τον Θωμακο.
Απο εκει κ περα γουστα ειναι του καθενος..
Ο Γουοκαπ δεν πηγε στην εθνικη καθως (οπως ειπε στην ομοσπονδια) επρεπε να παει στην Αμερικη για αποθεραπεια. Δεν ηταν διαθεσιμος. Αν ηταν διαθεσιμος πιστευεις υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να ηταν εκει ο Ντορσει αντι του γουοκαπ;
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ναι μαλλον δικιο εχεις και δεν ηταν στο φ4,αλλα και οταν ηταν ο γουοκαπ βασικος η ζαλγκιρις μια χαρα τα πηγαινε,μαλιστα ειχε κλεψει και μια μπαλα απο τον σλουκα στο τελος ενος ματς και μας ειχε πεταξει απεξω.basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 4:19 pmδεν ισχυει αυτο που λεςshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 3:40 pmκανας φαν του γουοκαπ δεν ειμαι και συμφωνω οτι πολλες φορες παιζουμε με 4 οσο ειναι μεσα αλλα οχι να τον λεμε και 3ο ασσο σαν τον καλαιτζακη..με βασικο τον γουοκαπ εχει παει η ζαλγκιρις φ4..εμεις το 23 τον ειχαμε πανω απο τον σλουκα και παιξαμε το καλυτερο μπασκετ που χει παιχτει τα τελευταια χρονια..μεχρι και την εθνικη κουβαλησε στους ο.α.μιλαμε για τον κορυφαιο αμυντικο της ευρωπης (αντε πλεον να ειναι στους 2-3).Αμα ξεπερασει το προβλημα του ειναι στους κορυφαιους συμπληρωματικους γκαρντ..το θεμα ειναι στον βασικο μας ασσο εμας..αν ο εβανς παιξει οπως στην ζαλγκιρις εχουμε τοπ περιφερεια,αν οχι κλαφτα.
η ζαλγκιρις πηγε φαιναλ φορ το 2018 που ειχε αποκλεισει τον ολυμπιακο.ο γουοκαπ το 2018 ηταν στην λουντβιγκσμπουργκ και πηρε μεταγραφη το καλοκαιρι για την ζαλγκιρις[ας προσεχουμε λιγο πριν γραψουμε ωστε οι πληροφοριες να ειναι σωστες]
αντιθετα σε εκεινη την ζαλγκιρις επαιζαν ο πανγκος,ο μισιτς,ο τουπαν,ο ουλανοβας,ο μιλακνις,ο ντειβις,ο γιανκουνας.
δεν θα ξαναμιλησω για τον γουοκαπ γιατι εχει κουρασει η συζητηση.απλα θα γινουμε αξιοι της μοιρας μας στο τελος.κορυφαιος συμπληρωματικος γκαρντ θα μπορουσε να θεωρηθει ο περσινος γκραντ,ή ο μπομπουα οταν η εφες επαιρνε τις ευρωλιγκες με βασικους μισιτς,λαρκιν.πραγματικα απορω ωρες ωρες αν βλεπουμε τον ιδιο παικτη ή λεμε για αλλον.θα με τρελανεται εδω μεσα![]()
τοπ περιφερεια εχει ο παναθηναικος με σορτς,ναν,γκραντ,σλουκα.ο 4ος γκαρντ του παναθηναικου που θα ειναι ο σλουκας εμεις θα τον ειχαμε βασικο και αναντικαταστατο ασσο,πανω απο τον εβανς στην αρχη της σεζον σιγουρα θα ηταν
οσον αφορα το οτι το 23 ειχαμε βασικο ασσο τον γουοκαπ και ηταν πανω απο τον σλουκα το εδειξε η ιστορια αν ηταν σωστο ή επισης το οτι ενας προπονητης κανει χαζομαρες δεν σημαινει πως εμεις θα το αποδεχομαστε και θα λεμε ααα ειναι προπονητης ξερει.προσωπικα δεν θα αποδεχομαι τα λαθη των αλλων εφοσον εχω τα ματια μου και μπορω να κρινω τι βλεπω.δεν ειμαστε στην βορεια κορεα να δεχομαστε ακριτα την καθε χαζομαρα[πολυ κοσμια τοποθετηση] του προπονητη που ειχε ως βασικο ασσο τον γουοκαπ και οχι τον σλουκα.
δεν υπαρχει καμια απολυτως συγκριση των παικτων σλουκα-γουοκαπ ως προς την αξια τους
Δεν εχω καταλαβει για ποιον γουοκαπ μιλαμε..αν λες για τον περσινο που επαιζε με ενεσεις δεν διαφωνω..αλλα αν μιλαμε για του 23 πχ που ηταν καραβασικουρα σε μας και παιξαμε το καλυτερο μπασκετ ε δεν βγαζεις κανενα νοημα..εκεινος ο γουοκαπ πχ με τον περσινο γκραντ ειναι ιδιο επιπεδο για μενα..
Δηλαδη εμεις αν ειναι καλα ο εβανς και παμε με εβανς φουρνιε γουοκαπ λι ντορσει + οποιος ερθει εχει μειονεκτημα απεναντι στο σορτς ναν γκραντ σλουκα?Με τον παλιο εβανς εγω θεωρω οτι εχουμε καλυτερη περιφερεια..αν δεν βγει εγω πρωτος το λεγα οτι θα κλαινε οι ρεγγες,εκτος και ερθει καποιος αντιστοιχος.
παντως αυτο που λες οτι ο γουοκαπ δεν ειναι τραυματιας μιας και επαιξε στους τελικους δειχνει η εμπαθεια η ασχετοσυνη..φιλικα στο λεω..μονο ο παπαθεοδωρου εχει πεταξει τετοια πατατια.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
λυπαμαι αλλά ο μεγαλος μπαρτζωκας διαφωνει μαζι σου...τα αστρα φταινε και κανεις λαθος.ο γκος μαζι με τον γουοκαπ αποτελουσαν τον πιο φονικο επιθετικο διδυμο γκαρντ στην ευρωλιγκα και τρομαζε ολη η ευρωπη.απλα την μερα του 5ου τελικου ευθυγραμμιστηκε ο πλουτωνας με τον αρη και μπηκαν σε παραλληλη τροχια με την σεληνηRivers15 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 4:40 pmΠροπερσι το πρωταθλημα χαθηκε γιατι επαιζες με ενα σεντερ ολη τη σειρα, γιατι εχασε ο Γκος το τελευταιο σουτ κ γιατι δεν επαιζες μονος σου αλλα με μια πολυ δυνατη ομαδα που ειχε βγει πρωταθλητρια ευρωπης κ πιθανον να ηταν καλυτερη...basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 4:32 pm
εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.σε αυτην την χωρα οτι δηλωσεις εισαι και ο αθλητισμος δεν αποτελει εξαιρεση.επισης το περσινο πρωταθλημα χαθηκε λογω των αστρων οπως δηλωσε ο προπονητης επισημως.ποιος ειμαι εγω να σου χαλασω το ονειρο σου?οσο για τον σπανουλη επειδη ειναι σοβαρος ανθρωπος κι επειδη εχει σε τοσο μεγαλη εκτιμηση τον γουοκαπ οπως λες γι αυτο δεν τον καλεσε στην εθνικη και προτιμησε ντορσει...τραυματιας παντως δεν ειναι καθως επαιξε στους τελικους κανονικα
Ο Γουοκαπ δεν πηγε στην εθνικη καθως (οπως ειπε στην ομοσπονδια) επρεπε να παει στην Αμερικη για αποθεραπεια. Δεν ηταν διαθεσιμος. Αν ηταν διαθεσιμος πιστευεις υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να ηταν εκει ο Ντορσει αντι του γουοκαπ;
οταν μου συγκρινεις τον ντορσει με τον γουοκαπ δυστυχως δεν μπορει να γινει συζητηση.ο ντορσει ηταν ο λογος που φετος πηραμε πρωταθλημα και η παρουσια του εκανε την διαφορα.εμφανισεις που ο γουοκαπ δεν εχει κανει και δεν προκειται να κανει ποτε στην καριερα του.και μονο το να προσπαθεις να συγκρινεις το ταλεντο και ''τα αντερα'' των 2 παικτων ειναι αχαριστια απεναντι στον ντορσει.χωρις ντορσει οχι πρωταθλημα δεν θα επαιρνες αλλά ο μπαρτζωκας δεν θα εβγαινε ορθιος απο το σεφ.
αλλά ορισμενοι εχετε μετατρεψει τον ολυμπιακο και σε μπαρτζωκιακο.
για την επιλογη σπανουλη ουδεν σχολιο[εννοειται θα επελεγε ντορσει,τι τον εχεις?για κανεναν χαζο?να μην ξερει πως η ομαδα χρειαζεται σουτ?]
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σορρυ αδερφουλη αλλα μαλλον βλεπαμε αλλον Ολυμπιακο. Αμα μου συγκρινεις τον Ντορσει που δεν εχει στεριωσει πουθενα με τον παικταρα τον Γουοκαπ....basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 4:54 pmλυπαμαι αλλά ο μεγαλος μπαρτζωκας διαφωνει μαζι σου...τα αστρα φταινε και κανεις λαθος.ο γκος μαζι με τον γουοκαπ αποτελουσαν τον πιο φονικο επιθετικο διδυμο γκαρντ στην ευρωλιγκα και τρομαζε ολη η ευρωπη.απλα την μερα του 5ου τελικου ευθυγραμμιστηκε ο πλουτωνας με τον αρη και μπηκαν σε παραλληλη τροχια με την σεληνηRivers15 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 4:40 pm
Προπερσι το πρωταθλημα χαθηκε γιατι επαιζες με ενα σεντερ ολη τη σειρα, γιατι εχασε ο Γκος το τελευταιο σουτ κ γιατι δεν επαιζες μονος σου αλλα με μια πολυ δυνατη ομαδα που ειχε βγει πρωταθλητρια ευρωπης κ πιθανον να ηταν καλυτερη...
Ο Γουοκαπ δεν πηγε στην εθνικη καθως (οπως ειπε στην ομοσπονδια) επρεπε να παει στην Αμερικη για αποθεραπεια. Δεν ηταν διαθεσιμος. Αν ηταν διαθεσιμος πιστευεις υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να ηταν εκει ο Ντορσει αντι του γουοκαπ;![]()
![]()
οταν μου συγκρινεις τον ντορσει με τον γουοκαπ δυστυχως δεν μπορει να γινει συζητηση.ο ντορσει ηταν ο λογος που φετος πηραμε πρωταθλημα και η παρουσια του εκανε την διαφορα.εμφανισεις που ο γουοκαπ δεν εχει κανει και δεν προκειται να κανει ποτε στην καριερα του.και μονο το να προσπαθεις να συγκρινεις το ταλεντο και ''τα αντερα'' των 2 παικτων ειναι αχαριστια απεναντι στον ντορσει.χωρις ντορσει οχι πρωταθλημα δεν θα επαιρνες αλλά ο μπαρτζωκας δεν θα εβγαινε ορθιος απο το σεφ.
για την επιλογη σπανουλη ουδεν σχολιο[εννοειται θα επελεγε ντορσει,τι τον εχεις?για κανεναν χαζο?να μην ξερει πως η ομαδα χρειαζεται σουτ?]
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
αν εκανες τον κοπο να διαβασεις ολο το μηνυμα μου θα καταλαβαινες πως μιλουσα ειρωνικα φυσικα για διδυμο φωτια γουοκαπ-γκος και για 5ο τελικο...5ος τελικος φετος δεν υπηρχε.αρα μιλουσα για περσι οπου το βασικο διδυμο στα κλεισιματα αγωνων ηταν γουοκαπ-γκος και ειχαν πονεσει τα ματια μας σε πολλα ματς.οποτε θα σε παρακαλουσα να μην αλλοιωνεις τα λεγομενα μου και αν θελεις να σχολιασεις οσα γραφω να προσεχεις τι ακριβως διατυπωνωJeight έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 6:35 pmΑυτο το οτι ο Μπαρτζωκας επαιζε με γκος και Ουοκαπ φετος στο τελος πρεπει να ειναι απο ονειρο θερινης νυχτος. Ποσα παχνιδια εκλεισαν αυτοι οι 2 μαζι? Πιο πολλα πρεπει να κλεισε ο Βιλτνοζα με τον Φουρνιε. Αλλα ειπαμε καποιοι περιμεναν να φυγει ο Μπαρτζωκας φετος και εχουν χαλαστει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Δυστυχως επειδη πιστευω πως σημαντικο μεριδιο ευθυνης στα φαιναλ φορ εχει ο μπαρτζωκας[οχι γιατι εχω κατι εμμονικο με τον ανθρωπο αλλά διαφωνω με την διαχειριση του ροστερ και με τους παικτες που εμπιστευεται] ναι ειναι η αληθεια εχω χαλαστει πολυυυυυ οπως γραφεις που θα μεινει γιατι με τις εμμονες του φοβαμαι οτι θα εχουμε αλλο ενα αποτυχημενο φαιναλ φορ
Γενικως η μονη μου ελπιδα ειναι να ερθει ενα γκαρντ με μεγαλη προσωπικοτητα οπως θα ηταν ο μισιτς[ή ενας αντιστοιχος] και οπως ειναι ο φουρνιε,ενας φουρνιε που τον εχει γραμμενο κανονικα τον μπαρτζωκα και παιζει το μπασκετ που ξερει χωρις να κανει 200 πασες
Ετσι ακριβως τον εγραψε και ο ντορσει στους τελικους και μολις ηταν ελευθερος τα σουταρε τα τριποντα χωρις πολλα πολλα και εκανε ατομικες διεισδυσεις και επαιρνε ατομικες φασεις...πραγματα που δεν αρεσουν στο μπαρτζωκα αλλά φερνουν τους τιτλους
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
κρισιμα ματς φαιναλ φορRivers15 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 5:03 pmΣορρυ αδερφουλη αλλα μαλλον βλεπαμε αλλον Ολυμπιακο. Αμα μου συγκρινεις τον Ντορσει που δεν εχει στεριωσει πουθενα με τον παικταρα τον Γουοκαπ....basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 4:54 pm
λυπαμαι αλλά ο μεγαλος μπαρτζωκας διαφωνει μαζι σου...τα αστρα φταινε και κανεις λαθος.ο γκος μαζι με τον γουοκαπ αποτελουσαν τον πιο φονικο επιθετικο διδυμο γκαρντ στην ευρωλιγκα και τρομαζε ολη η ευρωπη.απλα την μερα του 5ου τελικου ευθυγραμμιστηκε ο πλουτωνας με τον αρη και μπηκαν σε παραλληλη τροχια με την σεληνη![]()
![]()
2022 οσφπ-εφες 74-77 γουοκαπ 5 ποντοι
2023 οσφπ-μονακο 76-62 γουοκαπ 0 ποντοι
2023 οσφπ-ρεαλ 78-79 γουοκαπ 0 ποντοι
2024 οσφπ-ρεαλ 76-87 γουοκαπ 4 ποντοι
2025 οσφπ-μονακο 68-78 γουοκαπ 2 ποντοι
μεσος ορος ποντων στα φαιναλ φορ 2.2 ποντοι
πρωτη φορα βλεπω ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι γιατι ως γνωστον για να ειναι καποιος παικταρας στο μπασκετ θα πρεπει να σκοραρει 25 ποντους. Οι υπολοιποι ειναι για πεταμα. Οτι πεις!basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 12:23 amκρισιμα ματς φαιναλ φορ
πρωτη φορα βλεπω ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ![]()
![]()
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aπό το 2.2 μέχρι το 25 νομίζω πως υπάρχει μια κάποια διαφορά Ε?Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 3:21 amΝαι γιατι ως γνωστον για να ειναι καποιος παικταρας στο μπασκετ θα πρεπει να σκοραρει 25 ποντους. Οι υπολοιποι ειναι για πεταμα. Οτι πεις!basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 12:23 am
κρισιμα ματς φαιναλ φορ
![]()
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μου αρεσει που εχεις σιγουρο το Final Four και σε πειραζει μην και το ξαναχασουμε!basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 12:16 amαν εκανες τον κοπο να διαβασεις ολο το μηνυμα μου θα καταλαβαινες πως μιλουσα ειρωνικα φυσικα για διδυμο φωτια γουοκαπ-γκος και για 5ο τελικο...5ος τελικος φετος δεν υπηρχε.αρα μιλουσα για περσι οπου το βασικο διδυμο στα κλεισιματα αγωνων ηταν γουοκαπ-γκος και ειχαν πονεσει τα ματια μας σε πολλα ματς.οποτε θα σε παρακαλουσα να μην αλλοιωνεις τα λεγομενα μου και αν θελεις να σχολιασεις οσα γραφω να προσεχεις τι ακριβως διατυπωνωJeight έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 16, 2025 6:35 pmΑυτο το οτι ο Μπαρτζωκας επαιζε με γκος και Ουοκαπ φετος στο τελος πρεπει να ειναι απο ονειρο θερινης νυχτος. Ποσα παχνιδια εκλεισαν αυτοι οι 2 μαζι? Πιο πολλα πρεπει να κλεισε ο Βιλτνοζα με τον Φουρνιε. Αλλα ειπαμε καποιοι περιμεναν να φυγει ο Μπαρτζωκας φετος και εχουν χαλαστει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Δυστυχως επειδη πιστευω πως σημαντικο μεριδιο ευθυνης στα φαιναλ φορ εχει ο μπαρτζωκας[οχι γιατι εχω κατι εμμονικο με τον ανθρωπο αλλά διαφωνω με την διαχειριση του ροστερ και με τους παικτες που εμπιστευεται] ναι ειναι η αληθεια εχω χαλαστει πολυυυυυ οπως γραφεις που θα μεινει γιατι με τις εμμονες του φοβαμαι οτι θα εχουμε αλλο ενα αποτυχημενο φαιναλ φορ
Γενικως η μονη μου ελπιδα ειναι να ερθει ενα γκαρντ με μεγαλη προσωπικοτητα οπως θα ηταν ο μισιτς[ή ενας αντιστοιχος] και οπως ειναι ο φουρνιε,ενας φουρνιε που τον εχει γραμμενο κανονικα τον μπαρτζωκα και παιζει το μπασκετ που ξερει χωρις να κανει 200 πασες
Ετσι ακριβως τον εγραψε και ο ντορσει στους τελικους και μολις ηταν ελευθερος τα σουταρε τα τριποντα χωρις πολλα πολλα και εκανε ατομικες διεισδυσεις και επαιρνε ατομικες φασεις...πραγματα που δεν αρεσουν στο μπαρτζωκα αλλά φερνουν τους τιτλους
Μου αρεσει επισης που πιστευεις οτι με εναν Μισιτς στα γκαρντ θα σηκωσεις ευρωλιγκα! Τοτε την ευρωλιγκα θα τη σηκωσει μαλλον η Χαποελ που εχει τον κανονικο Μισιτς, ψαξε να βρεις τον δευτερο! Ή μηπως δεν θα φτασει η Χαποελ Φ4 γιατι δεν εχει Μπαρτζωκα και Γουοκαπ; Σε αφηνω να αποφασισεις...
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και για να κλεισω το θεμα γιατι κουρασε.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 12:23 amκρισιμα ματς φαιναλ φορ
![]()
Ενα μονο παραδειγμα μηπως κ καταλαβεις το γενικοτερο λαθος τροπο που αντιλαμβανεσαι τα πραγματα.
Rudi Fernandez
F4 2024 avg 0 ποντοι
F4 2023 avg 2.5 ποντοι
F4 2022 avg 2.5 ποντοι
F3 2019 avg 8.0 ποντοι
F4 2018 avg 5.5 ποντοι
F4 2017 avg 2.0 ποντοι
F4 2015 avg 9.0 ποντοι
Avg 4.2 ποντους σε ολα τα F4 που συμμετειχε απο το 2015 εως το 2024.
Avg Ρουντι ολα τα χρονια στην ευρωλιγκα 8.7 ποντοι.
Avg Γουοκαπ ολα τα χρονια στην ευρωλιγκα 7.0 ποντοι.
Μηπως και ο θρυλικος Ρουντι που ψηφιστηκε αναμεσα στους 25 καλυτερους παικτες της ευρωλιγκα ηταν λιγος για τα στανταρτς σας γιατι δεν υπηρξε μεγαλος σκορερ;
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παρατούσαν οι άμυνες τον Ρούντι όπως παρατάνε τον Γουόκαπ για να πάνε να δώσουν βοήθειες αλλού?Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 3:56 amΚαι για να κλεισω το θεμα γιατι κουρασε.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 12:23 am
κρισιμα ματς φαιναλ φορ
![]()
Ενα μονο παραδειγμα μηπως κ καταλαβεις το γενικοτερο λαθος τροπο που αντιλαμβανεσαι τα πραγματα.
Rudi Fernandez
F4 2024 avg 0 ποντοι
F4 2023 avg 2.5 ποντοι
F4 2022 avg 2.5 ποντοι
F3 2019 avg 8.0 ποντοι
F4 2018 avg 5.5 ποντοι
F4 2017 avg 2.0 ποντοι
F4 2015 avg 9.0 ποντοι
Avg 4.2 ποντους σε ολα τα F4 που συμμετειχε απο το 2015 εως το 2024.
Avg Ρουντι ολα τα χρονια στην ευρωλιγκα 8.7 ποντοι.
Avg Γουοκαπ ολα τα χρονια στην ευρωλιγκα 7.0 ποντοι.
Μηπως και ο θρυλικος Ρουντι που ψηφιστηκε αναμεσα στους 25 καλυτερους παικτες της ευρωλιγκα ηταν λιγος για τα στανταρτς σας γιατι δεν υπηρξε μεγαλος σκορερ;![]()
Έπαιζαν οι άμυνες τον Ρούντι άντερ?
Μη συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Απίστευτα κακό, τρίκακο, κομπάριζον.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
οταν εχεις στην ομαδα παικτες οπως ο φουρνιε και ο βεζενκοφ που ειναι μεγαλοι παικτες το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τους βοηθησεις πλαισιωνοντας τους με αξιολογους παικτες.φετος απλα αποδειχτηκε πως μονο ο φουρνιε και ο βεζενκοφ μπορουσαν να σηκωσουν το βαρος[ισως να μπορουσαν και ο ντορσει με τον μιλουτινοφ αλλά ο ενας δεν επαιξε και ο αλλος δεν τροφοδοτηθηκε καθολου ενω φωναζε δωστε μου την μπαλα] και οι υπολοιποι απλα συμπληρωναν την 5αδα στον ημιτελικο.ο μεν φουρνιε εβαλε 30 ποντους ο δε βεζενκοφ επεφταν 2 πανω του σε ολο τον αγωνα[ντιαλο,μπλοσομγκειμ] και ο ανθρωπος δεν ειχε που να δωσει την μπαλα γιατι γουοκαπ,γκος,φαλ που μπορει να ηταν ελευθεροι απλα δεν εκαναν τιποτα.οποτε χρεος σου ως ομαδα ειναι η πλαισιωση αυτων των παικτων με καλους παικτες γιατι μονο αυτοι 2 δεν εφτανανRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 3:29 amΜου αρεσει που εχεις σιγουρο το Final Four και σε πειραζει μην και το ξαναχασουμε!basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 12:16 am
αν εκανες τον κοπο να διαβασεις ολο το μηνυμα μου θα καταλαβαινες πως μιλουσα ειρωνικα φυσικα για διδυμο φωτια γουοκαπ-γκος και για 5ο τελικο...5ος τελικος φετος δεν υπηρχε.αρα μιλουσα για περσι οπου το βασικο διδυμο στα κλεισιματα αγωνων ηταν γουοκαπ-γκος και ειχαν πονεσει τα ματια μας σε πολλα ματς.οποτε θα σε παρακαλουσα να μην αλλοιωνεις τα λεγομενα μου και αν θελεις να σχολιασεις οσα γραφω να προσεχεις τι ακριβως διατυπωνω
Μου αρεσει επισης που πιστευεις οτι με εναν Μισιτς στα γκαρντ θα σηκωσεις ευρωλιγκα! Τοτε την ευρωλιγκα θα τη σηκωσει μαλλον η Χαποελ που εχει τον κανονικο Μισιτς, ψαξε να βρεις τον δευτερο! Ή μηπως δεν θα φτασει η Χαποελ Φ4 γιατι δεν εχει Μπαρτζωκα και Γουοκαπ; Σε αφηνω να αποφασισεις...![]()
Δεν σου υπογραφω χαρτι πως με μισιτς θα παρεις ευρωλιγκα αλλά παιρνοντας εναν τετοιο παικτη αυξανεις κατακορυφα τις πιθανοτητες σου.αν αυτο δεν μπορεις να το κατανοησεις δεν μπορω να κανω κατι καθως εσυ ισως θεωρεις και τον γουοκαπ καλυτερο του μισιτς.
Αυτην την στιγμη εχουμε αξιολογους παικτες που φαιναλ φορ ειναι αρκετα πιθανο να μας οδηγησουν.το θεμα ειναι σε εκεινα τα παιχνιδια τι κανεις.γιατι στα φαιναλ φορ σταματα το ομαδικο παιχνιδι οι πασσουλες κλπ και χρειαζεσαι 4-5 προσωπικοτητες να σου βαλλουν την μπαλα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο