Εσείς οι πολλοί με τις αμφιβολίες διαβάστε και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών για το format του final 4 κατά πόσο μια χρονιά κρίνεται σε ένα παιχνίδι και αν ο παραλληλισμός με τα ζάρια απέχει μπασκετικά. Εσύ κατάλαβες από μόνος σου ότι τα ζάρια που έγραψα αναφέρονται στην προετοιμασία μιας ομάδας ενώ σχολίαζα την ιδιαιτερότητα να κρίνεται κάτι που διαρκεί ένα έτος , σε μια βραδιά, μαζί και η θέση ενός προπονητή. Άλλο ένα εσφαλμένο συμπέρασμα.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 1:26 am1]Οταν αναφερεις περι ζαριων για τα φαιναλ φορ θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου για το αν εχουμε ολοι καταλαβει τι χρειαζεται ενα φαιναλ φορ για να κερδιθειSteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 12:49 am
Όλοι έχουν καταλάβει τι γίνεται σε ένα φιναλ 4 ή γενικά .![]()
Θα αγνοήσω τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και όσα φυσικά δεν απάντησες.
Τα γραφόμενα μένουν και η αλληλουχία στην επιχειρηματολογία μεταγραφές-φιναλ 4- πίεση - λαθη Μπαρτζώκα - ΟΑΚΑ - Μπατίστα - parking ήταν και μια καλή ακτινογραφία.
Πολλοί επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο αλλά στο φόρουμ στο τέλος επικρατεί η μπασκετικη αγάπη για την οποιαδήποτε ομάδα.
Από την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς τα σπουδαιότερα.
2]Οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι ξεκινησαν απο το δικο σου σχολιο πανω στα γραφομενα μου[οταν με κατηγορεις πως κανω ακομψα στοχευμενο επιχειρημα και οταν μιλας περι ευσεβων ποθων για εσωστρεφεια αναφερομενος προφανως σε μενα] και ειπα να συνεχισω με το ιδιο ακριβως υφος με το οποιο μου απευθυνεσαι.η θυματοποιηση καλο ειναι να σταματησει εδω
3]Απαντησα στα περι χαμηλου πηχη,στα περι εσωστρεφειας και γιατι θα υπαρξει,στις ζαριες των φαιναλ φορ,στην πιεση του γηπεδοχου και γιατι εχει και ο ολυμπιακος περαν του παναθηναικου,στην συσχετιση που εχουν οι μεταγραφες με το που θα γινει το φαιναλ φορ και γιατι πρεπει να κανουμε all in και στις κατηγοριες περι ακομψης επιχειρηματολογιας.νομιζω τα καλυψα ολα.αν εννοεις να πω για σφαιροπουλο ειχε οντως 2 τελικους εκτος εδρας αλλά ειχε να αντιμετωπισει και ομαδαρες οπως η φενερ του 17 και η ρεαλ του 15...δεν ειχε τις ρεαλ του 23 και την φενερ του 25 ή την μονακο του 25.ας μην ισοπεδωνουμε τα παντα.Νομιζω απαντησα στα παντα[αν μου διεφυγε κατι ευχαριστως να το ακουσω]
4]Η επιχειρηματολογια μου εχει τεραστια γκαμα και μπορω να σου μιλησω μεχρι και για το μπατζετ της χιμκι το 2018.η ακτινογραφια μ αρεσει ιδιαιτερα και σκεφτομαι να ακολουθησω την ειδικοτητα της ακτινολογιας στο μελλον.ξερεις μια εικονα χιλιες λεξεις λενε.Η εικονα του parking,η εικονα των ταμπλο οπου αναγραφονται τα σκορ στα φαιναλ φορ μπορουν να βγαλουν χρησιμα συμπερασματα
4]Η μπασκετικη αγαπη για την ομαδα για τον καθεναν οριζεται διαφορετικα.εγω θα ηθελα η ομαδα να πετυχαινει τιτλους ευρωλιγκες και πρωταθληματα.η ομαδα ειναι πανω απο προσωπα[προπονητες και παικτες] και πρεπει να μενουν οσοι μπορουν να την φτασουν στην κορυφη.αν καποιος επανηλλημενα ειναι ανεπαρκης στην αποδοση του πρεπει να αποχωρει.αλλοι θελουν απλα να εχουν στον παγκο εναν γαυρο προπονητη,να φωναζουν ''μπαρτζωκα,ψυχαρα,ολυμπιακαρα'' και να γουσταρουν που αποτυγχανουν ξανα και ξανα σε φαιναλ φορ.να την βρισκουν με αυτο το τροπο.γουστα ειναι αυτα.οτι του αρεσει του καθενα.
Δημήτρης Ιτούδης
«Το μπάσκετ είναι playoffs. Δεν μπορεί να κρίνεται όλη η χρονιά σε ένα παιχνίδι. Προτιμώ σειρές best-of-5 ή best-of-7, ώστε να αναδεικνύεται ο καλύτερος.»
Αντρέα Τρινκιέρι
«Παίζουμε 90+ παιχνίδια τον χρόνο και μετά όλα κρίνονται σε ένα ματς. Είναι παράλογο, γιατί δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική δουλειά και κουράζει παίκτες και φιλάθλους.»
Εργκίν Αταμάν
«Το να παίζεις έναν τόσο σημαντικό τίτλο σε ένα παιχνίδι είναι άδικο για τις ομάδες που δούλεψαν σκληρά όλη τη χρονιά. Αν χάσεις μια βραδιά, τελείωσαν όλα.»
Ζέλικο Ομπράντοβιτς
«είναι σκληρό να παίζεται όλη η χρονιά σε ένα βράδυ», ειδικά για τις ομάδες που τερματίζουν πρώτες στη regular season και τελικά μένουν χωρίς τίτλο.
Τσάβι Πασκουάλ
«Μου αρέσει το format στην Ευρωλίγκα – Άδικο το Final Four, αλλά παίζουμε για τον κόσμο.»
----------
Όταν σου ζητάνε να εξηγήσεις γιατί υιοθετείς επιχειρήματα που δεν ανήκουν στον μπασκετικό Ολυμπιακό, ειδικότερα της πρώτης θητείας του Μπαρτζώκα , με συνειρμό από την πιθανή έδρα του φετινού ΟΑΚΑ να απαντάς συγκεκριμένα παρακαλώ. Δεν συνδέονται οι μεταγραφές με την έδρα του φιναλ 4 και τον Μπατίστα. Είναι στοχευμένο και φαίνεται.
Όσο για το τελευταίο περι αγάπης για την ομάδα έχεις μπερδέψει τα πάντα σχετικά με τους συνομιλητές σου εδώ μέσα. Δεν είναι χωρισμένοι εδώ όλοι σε Μπαρτζωκικους και μη, όσοι σου απαντάνε.
Το να λοιδωρεις τον Μπαρτζώκα - σε επίπεδο flame- σε κάθε πρόταση σου , δεν σε εντάσσει στους γόνιμους μπασκετικούς σχολιαστές με σκληρή κριτική προς συμφέρον της ομάδας.
Γιατί τουλάχιστον θα αναγνωριζες τα έργα ή την Ευρωλίγκα που κατέκτησε με την ομάδα και ότι δεν βρίσκεται σε μηδενική βάση στο τι έχει πετύχει.
Από την day 1 κράζεις Γουοκαπ, Φαλ, coach και λοιπούς για να αποδείξεις τι; Ότι υπόλοιποι είναι χαζογαυροι ;; Είναι όλοι αυτοί ανίκανοι με την απόδοση τους και την αφοσίωση τους ;
Ευρωλίγκα ναι έχει μείνει ανεκπλήρωτος στόχος από αυτήν την ομάδα. Αλλά ανίκανοι;;
Τα περί θυματοποιησης στα αντιστρέφω γιατί σε λίγο θα γράφεις για ελευθερία του λόγου ενώ έχεις προκαλέσει ένα σωρό μέλη αγνοώντας βασικούς κανόνες συζήτησης επαναλαμβανοντας τα ίδια μη προωθώντας τον διάλογο σε κάτι πιο γόνιμο.
Δεν θα απαντήσω σε κάτι άλλο οι περισσότεροι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.
Υγεία.












BasketForum – Ιστορικό Αρχείο