Μονο που υπαρχει μια μικρη λεπτομερεια, οτι ο Μιλουτινοφ ειναι σουπερ επιθετικος ποστ παικτης,παντα ηταν επιθετικος παικτης,,κατι που ο Φαλ δεν ειναι.Προφανως ο Μιλουτινοφ θα κοιταξει πρωτα να σκοραρει,γιατι αυτο ξερει να κανει καλα.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:33 pmσυμφωνω πως ο κουμαντζι ειναι ενας χειροτερος φαλj-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:17 pmΟ Κουματζε ειναι ενας χειροτερος Φαλ. Πανω κατω εχουν το ιδιο στυλ παιχνιδιου,αλλα ο Κουματζε ειναι σε χαμηλοτερο λεβελ απο τον Φαλ.Δεν βρισκω λογικη την αποκτηση του,εκτος αν θελουν απλα ενα αντιστοιχο ψηλο κορμι, να παιζει οποτε χρειαζεται για λιγα λεπτα.Ο Φαλ εκτος απο καλυτερο πακετο,εχει και γενικοτερα καλυτερη αισθηση οσον αφορα την πασα,κατι που ηταν σημαντικο μερος στην επιθεση του Ολυμπιακου,ακομα και στην Βιλερμπαν εγραφε σχεδον 2 ασιστ ανα ματς,αντιθετα ο Κουματζε δεν εχει την ιδια ικανοτητα, επομενως δεν καλυπτει αυτο το κομματι εν τη απουσια του Φαλ.
Το οτι ο Φαλ δεν ποσταρει,και με το που παρει την μπαλα ψαχνει αμεσως την πασα χωρις να εξεταζει καν το positioning του,ειναι αποτελεσμα του τροπου που τον χρησιμοποιει η ομαδα του, το τεχνικο τιμ.Πολλες φορες ο Φαλ παιρνει την μπαλα εχοντας οχι απλα miss match, αλλα πολλες φορες να ειναι μονος, το οποιο ομως δεν εχει αντιληφθει γιατι ο τροπος που εχει μαθει να παιζει στον Ολυμπιακο ειναι να κοιταει αμεσως δεξια/αριστερα να δει αν υπαρχει ανοικτη πασα.
η δευτερη παραγραφος δεν ισχυει και η αποδειξη ειναι ο μιλουτινοφ.ο μπαρτζωκας ηθελε να μετατρεψει τον μιλουτινοφ σε νεο φαλ αλλά ο μιλουτινοφ εχει επιθετικο ταλεντο και λεει πως εγω μολις παρω την μπαλα θα προσπαθησω να βαλλω καλαθι γιατι αυτο μπορω και αυτο ειναι η δουλεια μου.στους τελικους ολο το βραδυ ποσταρε τον μητογλου γιατι ηξερε πως εχει πλεονεκτημα κι ας ελεγε ο μπαρτζωκας τις φιλοσοφιες του[δωσε πασα κλπ].ο φαλ αυτο δεν θα το εκανε.ακομα και ο καμπατσο να ηταν απεναντι του δεν θα τον ποσταρε γιατι δεν εχει δουλεψει ποτε το ποστ και γιατι παρα τα 2.20 ειναι σοφτ.πρεπει να καταλαβαουμε πως το αθλημα λεγεται μπασκετ και δεν παιζουμε τα μηλα
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα εξαρτηθεί πως θα τον χρησιμοποιήσουμε, αν τον βάλουμε να κάνει το γουοκαπ δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό. Θεωρώ ότι με το υλικό που έχουμε δεν μπορούμε να παίζουμε τοι ίδιο στιλ όπως τα προηγούμενα χρόνιαRivers15 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 12:37 pmΚι εγω για καποιο λογο πιστευω οτι ειναι πιθανον φετος να δουμε εναν διαφορετικο Λη.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 12:28 pm
Ναι και εγώ πιστεύω ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν ψηλό ακόμη στο επίπεδο του Χολ. Το γκάρντ θα εξαρτηθεί από το πως θα παρουσιαστεί ο Λι στην προετοιμασία και στα φιλικά, αλλά και στα πρώτα επίσημα.
Θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να δούμε τον Λι της Μακάμπι, οπότε μετά δεν θα χρειαστεί να πάρουμε παίκτη.
Καθως ο Λη που ειδαμε περυσι στον Ολυμπιακο δεν εχει καμια σχεση με τον κανονικο Λη. Απλα το θεμα ειναι αν ηταν θεμα προσαρμογης (οποτε θα ειναι καλυτερος φετος) ή δεν κολλαει με το μπασκετ του μπαρτζωκα (οποτε δεν θα ειναι καλυτερος).
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κάπου μπερδεύτηκες. Ποτέ δεν είπα οτι προτιμώ την παραπάνω κατανομή χρόνων. Πάντα προσπαθώ να μπω στο μυαλό του κόουτς και να παραθέσω όσο γίνεται με ρεαλισμό το τι θα γίνει στην ομάδα του χρόνου. Γι αυτό διαφωνούσα όλο το καλοκαίρι με τον φίλο Shaq για τον Μισιτς, αλλά και για άλλα θέματα.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:03 pmδιαφωνουμε παρα πολυ στον τρομο κατανομης των λεπτων οποτε δεν υπαρχει και νοημα να συζηταμε για ποιος παικτης μας χρειαζεται και ποιος οχι.η σκεψη μας για τις πραγματικες αναγκες της ομαδας διαφερουν πολυ οποτε λογικο να διαφερουν και τα λεπτα συμμετοχηςDimmitz έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 1:50 pm
Για να μην έχει αποκτηθεί ακόμα παίκτης στα γκάρντ σημαίνει ότι ο Μπαρτζώκας το εκτιμάει αυτό και τον προορίζει για σοβαρό ρόλο.
Αν πάρεις παίκτη, ακόμα και να φύγει ο Λι, δεν περισσεύει χρόνος για τον Ντόρσει: Ουόκαπ 20, Έβανς 15, Φουρνιέ 15(+10 στο τρία), μεταγραφή 20 και μένει ένα σκάρτο δεκάλεπτο για Ντόρσει.
Όπως βλέπεις δεν βγαίνουν οι χρόνοι. Αν μείνει ο Λι γίνεται πιο εύκολο: Έβανς 15-Ουόκαπ 20-Φουρνιέ 15, Ντορσει 15-20, Λι 10-15.
Στα γκάρντ είσαι καλυμμένος, διότι έχεις και Μακίσικ για backup σε περίπτωση τραυματισμού.
Οταν λεμε οτι ο γουοκαπ θα εχει και φετος 20λ συμμετοχης και θα ειναι ο βασικος μας ασσος βασει αναλογιας λεπτων που περιγραφεις εμενα μου φανταζει ενα εφιαλτικο σεναριο που μετα τον 4ο χαμενο φαιναλ φορ ηλπιζα να αλλαξει.το πιθανοτερο ειναι να δικαιωθεις εσυ και οντως ετσι να πανε οι χρονοι αλλά δεν μπορω να κανω διαλογο εχοντας ως βαση τα 20λ γουοκαπ.δεν στο λεω επικριτικα φυσικα,απλα εγω δεν μπορω να το δεχτω
Από την στιγμή που δεν είναι στο χερι μου η διαμόρφωση του ρόστερ απλά αναφέρω το πιο πιθανό σενάριο κατά την δίκη μου εκτίμηση πάντα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα ο Μπαρτζώκας δεν είναι χαζός, προφανώς και έχει αντιληφθεί ότι ο Λι δεν έχει playmaking skills. Το ότι τον έβαλε να κάνει τον Ουόκαπ πέρυσι έχει μια λογική, υπό την έννοια ότι ήρθε ουσιαστικά για να αντικαταστήσει τον Θωμά. Δεν μπορούσε να αλλάξει όλη η ομάδα στυλ παιχνιδιού τον Απρίλιο μήνα. Θα ήταν τεράστιο ρίσκο.tarp7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 2:46 pmΘα εξαρτηθεί πως θα τον χρησιμοποιήσουμε, αν τον βάλουμε να κάνει το γουοκαπ δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό. Θεωρώ ότι με το υλικό που έχουμε δεν μπορούμε να παίζουμε τοι ίδιο στιλ όπως τα προηγούμενα χρόνιαRivers15 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 12:37 pm
Κι εγω για καποιο λογο πιστευω οτι ειναι πιθανον φετος να δουμε εναν διαφορετικο Λη.
Καθως ο Λη που ειδαμε περυσι στον Ολυμπιακο δεν εχει καμια σχεση με τον κανονικο Λη. Απλα το θεμα ειναι αν ηταν θεμα προσαρμογης (οποτε θα ειναι καλυτερος φετος) ή δεν κολλαει με το μπασκετ του μπαρτζωκα (οποτε δεν θα ειναι καλυτερος).
Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Θωμάς είναι στο ρόστερ και είναι υγιής. Ο Λι θα ξεκινήσει την χρονιά από την προετοιμασία, είμαι σίγουρος ότι ο Μπι θα του βρει έναν νέο ρόλο.
Θα τον κάνει Μακίσικ να παίζει off ball και να κάνει κοψήματα προς το καλάθι; Δύσκολο. Θα τον κάνει τρίτο οργανωτή πίσω από Έβανς, Ουόκαπ; Επίσης, δύσκολο διότι δεν μπορεί να οργανώσει καλά. Περισσότερο δυο τον βλέπω να είναι στις ίδιες πεντάδες με Έβανς και να επιτίθεται στα close out και να τρέχει στον αιφνιδιασμό.
Τώρα αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο ο Λι να είναι ο main ball handler δεν το γνωρίζω. Πάντως θα πάρει την ευκαιρία του και θα είναι τίμια πιστεύω.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα αναθεωρήσουμε πολλοί για το Λι φέτος. Δεν είναι κακός παίκτης.
Απλά, το θέμα μου είναι ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω σε ποιότητα, ακόμη και με καλό Λι.
Το είχα πει σε παλιό ποστ, έχουμε πολλούς "ναι μεν αλλά", αλλά όχι παικταράδες τύπου Οσμάν, Ναν, για τους οποίους δεν μπορείς να πεις πολλά.
Φοβάμαι ότι όλη αυτή η ποιότητα θα βγει και η πλάστιγγα θα γείρει, όσο και καλοδουλεμένη ομάδα να είμαστε. Είμαστε υπέργηρη ομάδα, επίσης.
Το ταλέντο και τα λεφτά δεν κρύβονται, δυστυχώς.
Το χειρότερο όλων είναι ότι ακόμη δεν έχω καταλάβει τι είδους πλάνο έχουμε. Νιώθω μια αμηχανία τύπου "τι θέλει να πει ο ποιητής", σχετικά με το χτίσιμό μας.
Απλά, το θέμα μου είναι ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω σε ποιότητα, ακόμη και με καλό Λι.
Το είχα πει σε παλιό ποστ, έχουμε πολλούς "ναι μεν αλλά", αλλά όχι παικταράδες τύπου Οσμάν, Ναν, για τους οποίους δεν μπορείς να πεις πολλά.
Φοβάμαι ότι όλη αυτή η ποιότητα θα βγει και η πλάστιγγα θα γείρει, όσο και καλοδουλεμένη ομάδα να είμαστε. Είμαστε υπέργηρη ομάδα, επίσης.
Το ταλέντο και τα λεφτά δεν κρύβονται, δυστυχώς.
Το χειρότερο όλων είναι ότι ακόμη δεν έχω καταλάβει τι είδους πλάνο έχουμε. Νιώθω μια αμηχανία τύπου "τι θέλει να πει ο ποιητής", σχετικά με το χτίσιμό μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Αύγ 22, 2025 4:13 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο Κουματζε ειναι μια κινηση της ομαδας σαν να μας λεει...΄΄μαγκες αφηστε την γκρινια γιατι αμα θεμε φερνουμε και χειροτερο απ τον Κωστα......΄΄αυτο βεβαια δεν ειναι εφικτο αλλα παντως τιμια η προσπαθεια τους.....
θελουμε 3ο 5αρι που θα εχει την ικανοτητα να παιξει δεκα παιχνιδια μες στη σαιζον σαν δευτερος για 10-15 λεπτα.......τιποτα περισσοτερο....δε ζηταμε τον Χακιμ του 94-95........
θελουμε 3ο 5αρι που θα εχει την ικανοτητα να παιξει δεκα παιχνιδια μες στη σαιζον σαν δευτερος για 10-15 λεπτα.......τιποτα περισσοτερο....δε ζηταμε τον Χακιμ του 94-95........
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι!!! Να δείξει η ομάδα ότι θέλει και μπορεί να πετυχαίνει τους στόχους της. Ξαναλέω, μην υποτιμάτε το επικοινωνιακό κομμάτι. Είναι πολύ σημαντικό! Το κομμάτι του μάρκετινγκ (συνδυασμένο με ουσία βέβαια) είναι υπεραπαραίτητο παιδιά.assistant έγραψε: ↑Παρ Αύγ 22, 2025 4:12 pmο Κουματζε ειναι μια κινηση της ομαδας σαν να μας λεει...΄΄μαγκες αφηστε την γκρινια γιατι αμα θεμε φερνουμε και χειροτερο απ τον Κωστα......΄΄αυτο βεβαια δεν ειναι εφικτο αλλα παντως τιμια η προσπαθεια τους.....
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να καταφέρει να μειώσει τόσο πολύ το ενδιαφέρον για ένα τμήμα που αγαπάω τόσο πολύ, μόνο Ολυμπιακός μπορεί να μην επικοινωνήσει απολύτως τίποτα περί στόχων, φιλοδοξιών, πως θα τους πετύχουμε κλπ κλπ
Ξυπνάμε κάθε πρωί και δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε guard , πόσους ψηλούς θέλουμε στο ροστερ, αν πάμε για το βήμα παραπάνω ή απλά....πάμε κι όπου βγει
Τι να πω
Μετά το θέμα Μισιτς και τον έρχομο Χολ , γράφω σπάνια και δεν βλέπω να έχω χάσει και τίποτα ιδιαίτερο
Για μένα, imho, τζάμπα περιμένετε και γράφετε
Δεν ξέρω κι αν με ψηνει να δω φέτος, μάλλον δεν θα ανανεώσω και γιουρλογκ τιβι
Ξυπνάμε κάθε πρωί και δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε guard , πόσους ψηλούς θέλουμε στο ροστερ, αν πάμε για το βήμα παραπάνω ή απλά....πάμε κι όπου βγει
Τι να πω
Μετά το θέμα Μισιτς και τον έρχομο Χολ , γράφω σπάνια και δεν βλέπω να έχω χάσει και τίποτα ιδιαίτερο
Για μένα, imho, τζάμπα περιμένετε και γράφετε
Δεν ξέρω κι αν με ψηνει να δω φέτος, μάλλον δεν θα ανανεώσω και γιουρλογκ τιβι
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η έλευση του σπόνσορα αλλά προμήνυε για το καλοκαίρι...
Εντάξει, να σας πω κάτι; Όλα για καλό γίνονται, έστω και μακροπρόθεσμα. Ας κάνουμε τα λάθη μας, αυτά που είναι να κάνουμε τέλος πάντων και ό,τι γίνει.
Απλώς...Μία φορά θα έχεις Σάσα στα 30 του...
Λέεεεω εγώ τώρα...
Όμως αυτή είναι η άμυνά μου. Σκέφτομαι ότι και όλα να πάνε στραβά και το δάσος καεί, κάτι καλό θα βγει στο μέλλον από αυτό.
Τις μέτριες χρονιές να φοβάστε που μπορεί να δημιουργήσουν στρεβλή εικόνα, ψαγμενιά του Χαρταετού αυτή. Ό,τι σας λέω.
Εντάξει, να σας πω κάτι; Όλα για καλό γίνονται, έστω και μακροπρόθεσμα. Ας κάνουμε τα λάθη μας, αυτά που είναι να κάνουμε τέλος πάντων και ό,τι γίνει.
Απλώς...Μία φορά θα έχεις Σάσα στα 30 του...
Λέεεεω εγώ τώρα...
Όμως αυτή είναι η άμυνά μου. Σκέφτομαι ότι και όλα να πάνε στραβά και το δάσος καεί, κάτι καλό θα βγει στο μέλλον από αυτό.
Τις μέτριες χρονιές να φοβάστε που μπορεί να δημιουργήσουν στρεβλή εικόνα, ψαγμενιά του Χαρταετού αυτή. Ό,τι σας λέω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο