Group C [Limassol - Cyprus]: CYP - ITA - GEO - ESP - GRE - BIH

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 02, 2025 5:52 pm

ssoulliss έγραψε:
Τρί Σεπ 02, 2025 5:45 pm
Ο Σπανούλης είπε επί λέξει: "Πιστεύω ότι καμμία ομάδα δεν έχει προχωρήσει αήττητη στην ιστορία της διοργάνωσης, μπορεί να έχει συμβεί μια φορά αλλά εγώ δεν τα πάω καλά με τα στατιστικά". Είναι ο ορισμός του λέω μια κοτσάνα και δεν ξέρω πως να την μπαλώσω (αυτό δεν αφορά εσενα, αλλά τον κόουτς). :sorry:
Είδα τις δηλώσεις που έκανε στη Nova και όχι αυτές που έκανε στον Ιωάννου.
Και εκεί δήλωσε κάτι αντίστοιχο αλλά όχι με τον τρόπο που το έγραψες.

Έχει ευθύνες για το κοουτσάρισμα σήμερα αλλά οι δηλώσεις του είναι στη σωστή γραμμή.
Νικάμε την Ισπανία, σβήνουμε την κακή σημερινή ήττα και προκρινόμαστε ως 1οι στους "16".
Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με "σενάρια" και διάφορα τέτοια.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Σεπ 02, 2025 5:55 pm

μια χαρα ειναι οι δηλωσεις του σπανουλη

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Τρί Σεπ 02, 2025 5:55 pm

GK_23 έγραψε:
Τρί Σεπ 02, 2025 5:52 pm
ssoulliss έγραψε:
Τρί Σεπ 02, 2025 5:45 pm
Ο Σπανούλης είπε επί λέξει: "Πιστεύω ότι καμμία ομάδα δεν έχει προχωρήσει αήττητη στην ιστορία της διοργάνωσης, μπορεί να έχει συμβεί μια φορά αλλά εγώ δεν τα πάω καλά με τα στατιστικά". Είναι ο ορισμός του λέω μια κοτσάνα και δεν ξέρω πως να την μπαλώσω (αυτό δεν αφορά εσενα, αλλά τον κόουτς). :sorry:
Είδα τις δηλώσεις που έκανε στη Nova και όχι αυτές που έκανε στον Ιωάννου.
Και εκεί δήλωσε κάτι αντίστοιχο αλλά όχι με τον τρόπο που το έγραψες.

Έχει ευθύνες για το κοουτσάρισμα σήμερα αλλά οι δηλώσεις του είναι στη σωστή γραμμή.
Νικάμε την Ισπανία, σβήνουμε την κακή σημερινή ήττα και προκρινόμαστε ως 1οι στους "16".
Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με "σενάρια" και διάφορα τέτοια.
Είδαμε άλλο κανάλι. :D

Για τα σενάρια συμφωνώ, μας έκαψαν άλλωστε όπως θα θυμάσαι το 2010 στο Παγκόσμιο.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Σεπ 02, 2025 5:56 pm

Ό,τι είπε ο Reaper

Είμαστε ο Γιάννης και κάτι ψηλά παιδιά

οι επόμενοι που ξέρουν λίγο μπάσκετ είναι δύο "θείοι" , ένας τρελοΤαιλερ που έτυχε η μαμα του να είναι Ελληνίδα και δεν έχει καμία άλλη σχέση με ελληνικό μπάσκετ ( δεν θα ήξερε καν που βρίσκεται η χώρα καταγωγής της μάνας του αν δεν έπαιζε μπασκετ ) και ο Τριποντίνος

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Σεπ 02, 2025 5:59 pm

Διαιτησία για κλάματα, άλλα δεν πειράζει κερδάμε την Ισπανιά και βγαίνουμε πρώτοι, τέλος...αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτούς τους Ισπανούς ε ας μην συνεχίσουμε στην διοργάνωση...τόσο απλά...

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions:

Τρί Σεπ 02, 2025 6:02 pm

karamelitsa έγραψε:
Τρί Σεπ 02, 2025 5:59 pm
Διαιτησία για κλάματα, άλλα δεν πειράζει κερδάμε την Ισπανιά και βγαίνουμε πρώτοι, τέλος...αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτούς τους Ισπανούς ε ας μην συνεχίσουμε στην διοργάνωση...τόσο απλά...
Aυτο θα λένε και οι Ισπανοί στα φόρουμ τους

agnwstos_nikos

junior
Reactions:

Τρί Σεπ 02, 2025 6:05 pm

Ας δούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων: ήρθε επιτέλους η ώρα να κερδίσουμε την Ισπανία σε do or die παιχνίδι ύστερα από πολλάαα χρόνια και ύστερα από ατέλειωτες κάθε χρόνιο εκτιμήσεις(και φετινές διαπιστώνω) του στυλ "αυτήν την Ισπανία την έχουμε...".
Καμμία Ισπανία δεν έχουμε, αν δεν έχουμε Γιάννη και ταυτόχρονα αν δεν φτύσουμε αίμα (αφήστε τα ρελαντί και τις "άντε γεια" εκτιμήσεις).

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Σεπ 02, 2025 6:10 pm

καλα χωρις τον γιαννη προφανως δεν εχουμε ουτε αυτην την ισπανια..αλλα με γιαννη αν δεν τους περασουμε θα ναι μεγαλη αποτυχια.

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Δεν θα δώσω μπράβο στον εαυτό μου γιατί κοίταζα το Ισπανία-Γεωργια αντί το Ιταλία Βοσνία και τα κάνα σαλάτα με τις διάφορες.

Υπάρχει και σενάριο τρίτης θέσης λοιπόν που είναι καλύτερο της δεύτερης μάλλον.

My apologies.
Im with Kostas here

agnwstos_nikos

junior
Reactions:

Τρί Σεπ 02, 2025 6:14 pm

shaq7 έγραψε:
καλα χωρις τον γιαννη προφανως δεν εχουμε ουτε αυτην την ισπανια..αλλα με γιαννη αν δεν τους περασουμε θα ναι μεγαλη αποτυχια.
Διαφωνώ, δε το θεωρώ τόσο εύκολο το παιχνίδι και με Γιάννη.
Αν δείξουμε πάλι την ίδια έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης όπως στο καταστροφικό 2ο δεκάλεπτο, μια χαρά χάνουμε και με Γιάννη και με 50-50 διατησία (δεν την είχαμε σήμερα).

abovetherim

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 02, 2025 6:32 pm

Να ρωτήσω κάτι, γιατί δούλευα και δεν έχω δει πολλά πράγματα, ούτε έχω διαβάσει. Κατάλαβα καλά, ότι κερδίζαμε-χάναμε σήμερα, έπρεπε να κερδίσουμε την Ισπανία για να είμαστε πρώτοι;;;; Ότι δηλαδή αν κερδίζαμε σήμερα, αν χάναμε από Ισπανούς, ΔΕΝ ήμασταν πρώτοι; Και ότι ακόμα και που χάσαμε σήμερα, αν κερδίσουμε την Ισπανία, πάλι πρώτοι είμαστε;

Αν κατάλαβα σωστά, ο Σπανούλης είναι ο ορισμός του κυνισμού και της σκοπιμότητας. Δεν είναι κακό αυτό, δεν το λέω για κακό, ίσα ίσα. Αν του βγει, μεγάλος μάγκας.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 02, 2025 6:40 pm

abovetherim έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι, γιατί δούλευα και δεν έχω δει πολλά πράγματα, ούτε έχω διαβάσει. Κατάλαβα καλά, ότι κερδίζαμε-χάναμε σήμερα, έπρεπε να κερδίσουμε την Ισπανία για να είμαστε πρώτοι;;;; Ότι δηλαδή αν κερδίζαμε σήμερα, αν χάναμε από Ισπανούς, ΔΕΝ ήμασταν πρώτοι; Και ότι ακόμα και που χάσαμε σήμερα, αν κερδίσουμε την Ισπανία, πάλι πρώτοι είμαστε;

Αν κατάλαβα σωστά, ο Σπανούλης είναι ο ορισμός του κυνισμού και της σκοπιμότητας. Δεν είναι κακό αυτό, δεν το λέω για κακό, ίσα ίσα. Αν του βγει, μεγάλος μάγκας.
Αν κερδιζαμε την βοσνια και εχανε η ισπανια το βραδυ θα ειμασταν πρωτοι ακομα κι αν χαναμε απο τους ισπανους .
Τωρα θελουμε νικη οποιος κι αν κερδισει το βραδυ .

kostas1978

junior
Reactions:

Τρί Σεπ 02, 2025 6:52 pm

abovetherim έγραψε:

οχι,αν κερδιζαμε σημερα και εχανε η ισπανια απο ιταλια, ημασταν 100% πρωτοι και αδιαφοροι τελευταια αγωνιστικη

change_therim333

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: galis
Αγαπημένη ομάδα: kamia

Τρί Σεπ 02, 2025 6:53 pm

Αυτες οι ενοχλήσεις του Γιάννη πάντως παράξενες.
Για να βγει να το παίξει τόσο κουλ ο Σπαμούλης μετά την ήττα, φαίνεται είναι σιγουράκι ότι δε θα χει "ενοχλησεις" ο Γιάννης με την Ισπανία και θα παίξει κανονικά και άρα το σημερινό ήταν δουλειά των Μπακς..
Πάλι καλά .. γιατί αν ισχύει αυτό το σενάριο με την ομάδα που έφτιαξε (χωρίς Γιάννη) θα ταν στο γυρισμό για γιαούρτια.

kostas1978

junior
Reactions:

Τρί Σεπ 02, 2025 6:58 pm

change_therim333 έγραψε:
Τρί Σεπ 02, 2025 6:53 pm
Αυτες οι ενοχλήσεις του Γιάννη πάντως παράξενες.
Για να βγει να το παίξει τόσο κουλ ο Σπαμούλης μετά την ήττα, φαίνεται είναι σιγουράκι ότι δε θα χει "ενοχλησεις" ο Γιάννης με την Ισπανία και θα παίξει κανονικά και άρα το σημερινό ήταν δουλειά των Μπακς..
Πάλι καλά .. γιατί αν ισχύει αυτό το σενάριο με την ομάδα που έφτιαξε (χωρίς Γιάννη) θα ταν στο γυρισμό για γιαούρτια.
ισως οι μπακς απαγορευουν τον γιαννη να παιζει σε πολλα παιχνιδια

Απάντηση

Επιστροφή στο “Eurobasket 2025”