Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 17, 2025 2:42 pmΤα κοψίματα του ΝΒΑ αργούν.
Μέχρι τότε θα βαπτιστεί ο αναγεννημένος Ντόρσεϊ που κουβάλησε και την εθνική μας ο νέος PG της ομάδας.
Έρχεται άρθρο Ντόρσεϊ όπως ήρθε τον Ιούλιο "δείτε τον αγνώριστο Evans να λιώνει στην προπόνηση και ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα."

- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει δεν είναι κανένας σοβαρός τραυματισμός μεν, άλλα η τύχη σου χτυπάει καμπανάκι, ότι δεν μπορεί να βγει η χρονιά έτσι, με έναν παίκτη που είναι εκτός 1,5 χρόνο και ξανατραυματίστηκε, με άλλον έναν τον Γουόκαπ που όλη την χρονιά πέρυσι είχε θέματα και άλλον έναν τον Λί που δεν γεμίζει σε κανέναν το μάτι....έστω και τώρα ας ψάξουν να βρουν κάτι....
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ο Έβανς τραυματίστηκε στο φιλικό με την Μονακό (και γι αυτό δεν έπαιξε με Παρί), το ΣΚ που μας έρχεται θα έχουν περάσει ήδη 14 μέρες από τον τραυματισμό του. Η λογική λέει ότι ο παίκτης θα προπονείται με την ομάδα μετά το Σούπερ καπ και απλά δεν θα τον πάρουν στην Ισπανία για να μην υποτροπιάσει.
Αυτό σημαίνει ότι μετά την πρώτη διαβολοβδομάδα θα είναι έτοιμος να παίξει. Θεωρώ πως μπορούμε και πρέπει να περιμένουμε τα κοψίματα και να μην κάνουμε καμία σπασμωδική κίνηση.
Καταλαβαίνω τους περισσότερους που είστε με το πιστόλι στον κρόταφο έτοιμοι να πυροβολήσετε, αλλά δεν το βρίσκω λογικό.
Αν είχαμε Νοέμβρη και είχε κλείσει το ρόστερ θα το καταλάβαινα. Το ότι δεν φέραμε καμία μετριότητα πάλι μέσα στο καλοκαίρι να λέτε δόξα το Θεό. Νομίζω ότι το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά άμα σου βγει θα ανέβεις επίπεδο.
Δεν υπήρχαν γκάρντ το καλοκαίρι διαθέσιμα, τι να κάνουμε τώρα;
Αυτό σημαίνει ότι μετά την πρώτη διαβολοβδομάδα θα είναι έτοιμος να παίξει. Θεωρώ πως μπορούμε και πρέπει να περιμένουμε τα κοψίματα και να μην κάνουμε καμία σπασμωδική κίνηση.
Καταλαβαίνω τους περισσότερους που είστε με το πιστόλι στον κρόταφο έτοιμοι να πυροβολήσετε, αλλά δεν το βρίσκω λογικό.
Αν είχαμε Νοέμβρη και είχε κλείσει το ρόστερ θα το καταλάβαινα. Το ότι δεν φέραμε καμία μετριότητα πάλι μέσα στο καλοκαίρι να λέτε δόξα το Θεό. Νομίζω ότι το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά άμα σου βγει θα ανέβεις επίπεδο.
Δεν υπήρχαν γκάρντ το καλοκαίρι διαθέσιμα, τι να κάνουμε τώρα;
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
15-20 μερες απο σημερα εννοουνε παντως..τουλαχιστον ετσι ειναι συνηθως..
θα χασει σιγουρα την πρωτη διαβολοβδομαδα ενω λογικα μετα θα παιρνει χρονο μονο Α1,σιγα μην τον βαζει σε αυτην την κατασταση να παιζει με την εφες.
Αρα για τα 3-4 τουλαχιστον παιχνιδια της ευρωλιγκας ο μονος ασσος που χει ειναι ο γουοκαπ..μακισικ και λι παιζουν στον ασσο οσο ο πιτερς 3ρι..Αυτο σε περιπτωση που μεχρι τοτε εχουμε παρει παικτη..αλλιως τα παιχνιδια θα γινουν πολλα περισσοτερα.
θα χασει σιγουρα την πρωτη διαβολοβδομαδα ενω λογικα μετα θα παιρνει χρονο μονο Α1,σιγα μην τον βαζει σε αυτην την κατασταση να παιζει με την εφες.
Αρα για τα 3-4 τουλαχιστον παιχνιδια της ευρωλιγκας ο μονος ασσος που χει ειναι ο γουοκαπ..μακισικ και λι παιζουν στον ασσο οσο ο πιτερς 3ρι..Αυτο σε περιπτωση που μεχρι τοτε εχουμε παρει παικτη..αλλιως τα παιχνιδια θα γινουν πολλα περισσοτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Σεπ 17, 2025 3:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ σίγουρα είμαι από τους γκρινιάρηδες του φόρουμ, αλλά νομίζω ότι λέγοντας πως φέτος ξεκινάμε από χειρότερη αφετηρία σε σχέση με πέρυσι είμαι περισσότερο αντικειμενικός παρά γκρινιάρης.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Σεπ 17, 2025 2:55 pmεν τω μεταξύ στα σέντερ παραμένει το τεράστιο θέμα που έχουμε![]()
θεωρώ ότι δεν είμαι από τους πολύ γκρινιάρηδες του φόρουμ αλλά φέτος πραγματικά δε καταλαβαίνω τι σόι σχεδιασμό κάναμε.
είμαστε στα μέσα Σεπτέμβρη και χρειαζόμαστε 2 παίκτες εν δυνάμει βασικούς, καλά ξεμπερδέματα.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαστε απίστευτο καφενείο στις μεταγραφές. Ερασιτέχνικοί χειρισμοί στην καλύτερη.
Εγώ θα γίνω κακός και θα ήθελα να πιάσει και τον γουόκαπ η μέση του. Θέλει πραγματικά προσπάθεια να ξεκινήσει μία ομάδα τις υποχρεώσεις τις χωρίς ούτε 1 (ΕΝΑ) κανονικό πόιντ γκαρντ. Εμείς δεν απέχουμε πολύ από το να το καταφέρουμε. Θέλουμε και τίτλο τρομάρα μας
Εγώ θα γίνω κακός και θα ήθελα να πιάσει και τον γουόκαπ η μέση του. Θέλει πραγματικά προσπάθεια να ξεκινήσει μία ομάδα τις υποχρεώσεις τις χωρίς ούτε 1 (ΕΝΑ) κανονικό πόιντ γκαρντ. Εμείς δεν απέχουμε πολύ από το να το καταφέρουμε. Θέλουμε και τίτλο τρομάρα μας
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν καταλαβαινω γιατι οποιος λεει τα αυτονοητα ειναι γκρινιαρης..επειδη η ομαδα κανει λαθος χειρισμους πρεπει να λεμε ναι ο γαιδαρος πεταει για να μην ειμαστε γκρινιαρηδες?Λες και αν γραφει κατι ο σακ7 ο σοκος και οποιος αλλος στο μπασκετοφορουμ θα κανει κακο στην ομαδαSokos έγραψε: ↑Τετ Σεπ 17, 2025 3:30 pmΕγώ σίγουρα είμαι από τους γκρινιάρηδες του φόρουμ, αλλά νομίζω ότι λέγοντας πως φέτος ξεκινάμε από χειρότερη αφετηρία σε σχέση με πέρυσι είμαι περισσότερο αντικειμενικός παρά γκρινιάρης.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Σεπ 17, 2025 2:55 pmεν τω μεταξύ στα σέντερ παραμένει το τεράστιο θέμα που έχουμε![]()
θεωρώ ότι δεν είμαι από τους πολύ γκρινιάρηδες του φόρουμ αλλά φέτος πραγματικά δε καταλαβαίνω τι σόι σχεδιασμό κάναμε.
είμαστε στα μέσα Σεπτέμβρη και χρειαζόμαστε 2 παίκτες εν δυνάμει βασικούς, καλά ξεμπερδέματα.
Ο μπαρτζωκας διαλεξε να παει στον ασσο με τον γουοκαπ και εναν παικτη που ηταν σιγουρο οτι θα βγαζει τραυματισμους οταν εχει να παιξει 1.5χρ..μαλιστα αν ειναι μικρο τραυματισμοι ειναι καλο σεναριο,υπαρχει και πολυ χειροτερο..
ο λι δεν μπορει να παιξει στον ασσο στο συστημα μπαρτζωκα..οποτε μην πει καποιος οτι εχουμε και αυτον.
Στο 5 επισης παμε με τεραστια τρυπα που αργα η γρηγορα θα φανει.Αυτα δεν ειναι γκρινια,ειναι η πραγματικοτητα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο